- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.501
yaptım canım tşk bitanem
zaten yanlış anlatmışım ... ama sen yapmışsın iyi bende öğrendim sayende ilerde bi gün lazım olur belki...
çok sağol bitanem ya inşş bu ay beklediğim haberi alırım sonun da canım
insallah yaa, al artik bekledigin haberi de mutlu ol canim hak ediyorsun cünkü.. herkes hakediyor tabiki... sisirdi bu konu kafami iyice... adet olamiyorum o da cok kötü.. bilmiyorum atesim bir hafta düsmezse test yapcam bakalim.. amaaannn ya... oof of.... ben de mal oldum iyice
bütün kizlara iyi pazarlaaarrr.... kimsecikler de yokmus
tugceee benim de oldu bugün 60. gün..... halen ne agrim ne bir sey... gögüs uclarindaki aci da kayboldu :44::44::44::44:
azracim grafikleri bi yollsana.. hamis olanlarin tablosuna bakmak istiyorum.. atesim yüksek seyrediyor.. yani belki de düzen bozuldugu icin böyle yüksek gidiyordur :44::44::44::44:
ya epedir Kuppeyi, wifeofdemonu, tatlicadiyi, migiyi, leplepiyi, renewali, tranceri göremiyorum... kizlar nerelerdesiniz yahu???
tatliasik hic ugramiyor zaten coktandir.. kardaiz tatilde... hlycim uzaklarda...
tatlicadi1 grafik[/COLOR]azra3434 grafikscreamaway grafikwifeofdemon grafik pollyannaa grafik regen grafik bikere_sevdim grafik KuPPe grafik
Regencim tabloları bulup getirdim senin için.... Azracımın mesajdan kopyaladım ama olmuştur inşallah.
Senin ateşin ve Kuppenin ateşi maşallah çok güzel.
Kuppe 2 gündür girmemiş ateşini.. Döngüsü bitmiş olmalı.. sonuç ne acaba merak ettim.
ayyy regencimm hala kirmizilar gelmedi demekk :))) valla atesinde yuksek seyrediyoo hamis olma ihtimalin yuksekkk ayy hadi insallahh bence 2 gun daha olmazsan hemen test yap yeter artk akmi karami belli olsunn :)
kızlarrrrrrrrr (sesime gelin)
regencim tsk ederim canımmmm.. buralardayım ben. arada ugruyorum kimsecikler olmayınca çıkıyorum... kız bir de gec dollenme olurmuss,, hamiş olurmussun,, ne sevinirizz kız.....
hly cimi bende merak ettim dünde sorucaktım, karambolde unuttumm.. :26::26::26::26::26::26::26: nerelerde acaba??? morali de cok bozuktu en son yazısmasında...
umaycımmmm canım tebrikler, nice nice senelerinize inşş...
selam kzılar ben geldim... :) regencim geldim hayatım yaaa bu sene düğünlerden bezdik valla daa da kasıma kadar bi sürü düğün var bu hafta iki gün üstüste gittim daa yeni geldim eve 3 gündür dışarlardayım yarında işe gidicem bu haldenapıosunuz kızlar varmı bi gelişme yeni hamiş fln... bence regen sende hamilesin ama senin bebiş nazl biras göstermio kendini hemen :) kesin kızın olcak senin ( inşşşşşşşşşşşşşşşşşşallah :)
vallahi ben de öyle diyorum yeter artik yaaa.... bu ne böyle????gelmediler tatlim... bugün biraz agrim oldu... dedimki kendi kendime ben bugün adet olmazsam bir daha olmam heralde cünkü adet sancisina benziyordu böyle ama degildi de ayni zamanda :44::44::44::44::44: bakalim canim atesim belki de adet döngüsü bozuldugundan yüksek... olabilir mi acep??? ayyy wifeofdemoncum bilir aslinda insallah görür mesajimi... cevap verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?