2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

günaydınnnnnnnnnn.....
ben geldim ve tatil bitti
öncelikle çokkkkkkk özür dilerim kızlar bir kere gelebildim topiğe bir daha gelemedim. benimki dibimden ayrılmadı ki
hepinizi çokkkkkk özledim. bana gelince sölim tatil bitene kadar test yapmayı düşünmüyordum. gerekte kalmadı zaten ayın altısında benim kırmızılar geldi. bu gün de bitti.
2 gün ister istemez ağladım.
evettttt yeni ay başladı hayırlısı olsu bakalım. eşim bu aysonu %90 gidicek.
sizlerde haberler nasıl... son durumlar nedir. hiç bir sayfayı kaçırmadım ama 15 günlüğüde okuyamayacağım üzgünüm. :))

bu arada gerilere gittim baya ama listeyi göremedim.. ?

Son düzenleme:
günaydın kardaizcim canım hoşgeldin.. :) bırakmaz tabi adam napsın 6 ayın acısını çıkarıo ii yaptın boşver biz hep burdayız

kardaizcim hosgeldın... bosver tatlişkommm hic uzulme.. birtane dunyalar guzelı bır kızın var. yanı hamıle kalabılıyorsunn.. bak benım bır tanıdıgımın 2 cocugu var. 12 sene korunmuslar. 2 senedir de hic korunmuyorlardı hamiş kalmıs kadın bu ay.. hersey nasip kısmet işi... Allah yazdıysa oluvercek.. inşş bu ay hamiş kalırsın canım..

tatilin nasıldı bu arada ???????

hoşbulduk canım
evet allaha çok şükür bir kızım var ve kardeş istiyorrrrrr..
2 sene mi dedin... benim cocam 6 ayda 1,5 ay yanımda olacağına göre ohooooooo.... neyseeeee herkes aynı olcak değil yaaaa
bundan önceki gelişinde de korunmadık şimdi de öle tabiki... bakalım kısmet be güzelim Allahın dediği olur.
tatil güzel geçti ilk önce ineboluya gittik yağmurluydu ama çok güzel geçti. ordan ayvalık o da güzeldi.
sen nasılsın ???

olsun canımm eminim sende yakında hamile kalacaksınn.. ayyy nasıl dayanıyorsunuz o kadar sure bırbırınızı gormedenn.. kıyamam yaa... tatilinin guzel gectıgıne sevındımmm... denız nasıldı sıcak mıydı ??? ben karadenizdeyim biliyorsun.. deniz soguktu....

benımde kırmızılar geldı canımmm.. hatta bittii.. şimdi full gaz calısıyoruz... kısmet bakalımmmm.....

saol canım. bakalım inşallah kalırız.
dayanamıyoruz aslında mecburen dayanmaya çalışıyoruz.
ayvalık denizi serindir ama girilmeyecek kadar değil çok temiz ve güzel.

hadi bakalım inşallah çalışmanın karşılığını alırsın canım...

Günaydın kızlarrrr :)

Biyerde bir yazı okudum duygulandım sizlede paylaşmak istiyorum :)))

Ben anne olmasaydım eğer...
a.s Ben anne olmasaydım eğer...
>>
>>
>>
>>Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
>>
>>Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk
>>defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
>>
>>O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının
>>bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
>>
>>Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının
>>tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi
>>yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
>>
>>Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı
>>buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu
>>çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
>>
>>Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece
>>ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
>>
>>Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine
>>gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
>>
>>Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa
>>asla girmeyecektim.
>>
>>Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
>>
>>Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper anne olarak
>>eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
>>
>>Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka
>>bir boyutuna giremeyecektik.
>>
>>Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
>>
>>Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
>>
>>Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
>>
>>Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde
>>böğürerek ağlamayacaktım.
>>
>>Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim
>>saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin
>>sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
>>
>>Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir
>>yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
>>
>>Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
>>
>>38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
>>
>>Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen
>>bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda
>>peçete dansı yapmayacaktım.
>>
>>Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit
>>yaşamayı öğrenemeyecektim.
>>
>>Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
>>
>>Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna
>>inanmayacaktım!

bende napim canım düğünler iş güç baya yoruldum bu ara... bu c.tesi trabzona gidioruz işte 5 gün dinlenicem gerçi oradada gezicem pek dinlenme olmicak ama en azından hem istanbuldan hem iştn uzaklaşıcam ii gelicek bana :) ev aldım bu arada işte eylüle kadar onun işleriyle uraşıcam çok younum anlican gene uykusuz günler gene uykusuz günler her zamanki gibi :) sende üzülme önümüzdeki ay olur inş

günaydiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn canim benim hosgeldinnnnn........ olsun canim benim sen kocisinle güzel vakit gecir önemli olan o.. canim olsun kirmizilarin gelmesi benim gibi ne bekledigini bilmeden beklemekten cok daha iyidir... bak bugün 61. günüm ve ben halen bekliyorum kirmizilar da gelmiyo bebis de.. kan testi yaptiramadim bi türlü.. dr agustosa kadar bekle dedi.. bekliyorum ben de.. senin yeni ayin baslamis yeni calismalarda baslar artik

hoşbulduk canımmmmmmm...
belkide hamişsindir kızzzz belirtilerin nasıl???
çalışmalara başlıcaz tabiki yarında randevu aldım doktordan bakalım belki eşimde tahlil verebilir. hayırlısı Allahtan be güzelim.
var mı bi haber arkadaşlardan son durumlar nasıl ???

iyi olur git tabiki uzun yol gitmek hava değişikliği iyi geliyor insana. evin hayırlı olsun tatlım. tatlı yoğunluklar bunlar.
inşallah kalırım bu ay, kalırız hep beraber :)

vallahi bi ara gögüs uclarim epeyce acidi gecti sonra... simdi de bi belirtim yok iste... bekle babam bekle :97::97::97::97::97:

kardaizcimmm, hosgeldin tatlimmmmm.... ozledik valla..renkledi topic yeniden... ise de basladin demi canim... neguzel bomba bir ttil gecirmissiniz.. inallah Rabbim sonunuda guzel baglar ve esin giderken huznun bir nebze daha azalir.....

kiiizzz hayatim altin fiyatlarida firlamis valla..her dugune altin gotururseen batarsin.....kolay gelsin sanaaaa..............

sende herkesi kiz hissediyorsun canim.. kiz hissettiklerin oglan istiyor. gel en iyisi sen bana kiz hisset.....

regencim yaaaa... bukadarda olmaz.. bence 15inden sonrakesinlikle bi idrar testi yap... bence bundan sonra sonucartik iice kesindir... neden 15 diyorum cunku15 i ikinci regl tarihin olmaliydi.... miginin drunun soyledigi mantik...

kardaizcimmm hosgeldin tatlim :) tatilin guzel gecmiss cok sevindimm kocisinlede hic ayrilmamissiniz :) Allah hic ayirmasin guzelim... kirmizilarin gelmiss amann gelecegi varsa malesefki geliyorr en azindan hemen gelmiste calismalara basliyabiliceksinkz tatlimm insallah bu ay olurr calismalari ihmal etmeyin :)

Silacimmm regenin normalde bati dundu 15. falan degil yanlis hatirlamiyosam... cunku bgn gecikmesinin 61. gunuymuss 30 gunde birse dongusu dun regl olmasi gerekiyodu insallah hamistirr

Kizlarr bende yrn dr a gidicemm bakalim neler diycekk cok merak ediyorumm... bu gece ruyamda ultrasonda bebegimi gormeye gitmistimmm elini ayagini fln gormustumm dusunun :) ruyalarima bile girdi

hoşgeldinnnnnn canımmmmm özledik seni
tatilin keyifli geçmesine çok sevindim canım ne güzel gezip eğlendik kocişinle bereber darısı bizim başımıza gülüm
bu ara da kırmızıların gelmiş gitmiş bile canım yeni aya başlarsın sende kuzum hiç üzme kendini inşşşş biz de bu ya hamiş kalırız canımm
canım sende mi tatile gidiyosun ne güzel keyfini çıkramaya bak yeni evin de hayılrı uğurlu olsun gülüm güle güle sağlıkla huzurla bebişinle otursun canım inşş

kızz biizm yerimize de oyna biraz

valla biz burda ne düğün ne de başka bişey görebiliyoruz

inşş canım hayırlı haberlerle dönersin gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…