- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.521
günaydın kardaizcim canım hoşgeldin.. :) bırakmaz tabi adam napsın 6 ayın acısını çıkarıo ii yaptın boşver biz hep burdayız
kardaizcim hosgeldın... bosver tatlişkommm hic uzulme.. birtane dunyalar guzelı bır kızın var. yanı hamıle kalabılıyorsunn.. bak benım bır tanıdıgımın 2 cocugu var. 12 sene korunmuslar. 2 senedir de hic korunmuyorlardı hamiş kalmıs kadın bu ay.. hersey nasip kısmet işi... Allah yazdıysa oluvercek.. inşş bu ay hamiş kalırsın canım..
tatilin nasıldı bu arada ???????
hoşbulduk canım
evet allaha çok şükür bir kızım var ve kardeş istiyorrrrrr..
2 sene mi dedin... benim cocam 6 ayda 1,5 ay yanımda olacağına göre ohooooooo.... neyseeeee herkes aynı olcak değil yaaaa
bundan önceki gelişinde de korunmadık şimdi de öle tabiki... bakalım kısmet be güzelim Allahın dediği olur.
tatil güzel geçti ilk önce ineboluya gittik yağmurluydu ama çok güzel geçti. ordan ayvalık o da güzeldi.
sen nasılsın ???
olsun canımm eminim sende yakında hamile kalacaksınn.. ayyy nasıl dayanıyorsunuz o kadar sure bırbırınızı gormedenn.. kıyamam yaa... tatilinin guzel gectıgıne sevındımmm... denız nasıldı sıcak mıydı ??? ben karadenizdeyim biliyorsun.. deniz soguktu....
benımde kırmızılar geldı canımmm.. hatta bittii.. şimdi full gaz calısıyoruz... kısmet bakalımmmm.....
günaydınnnnnnnnnn.....
ben geldim ve tatil bitti
öncelikle çokkkkkkk özür dilerim kızlar bir kere gelebildim topiğe bir daha gelemedim. benimki dibimden ayrılmadı ki
hepinizi çokkkkkk özledim. bana gelince sölim tatil bitene kadar test yapmayı düşünmüyordum. gerekte kalmadı zaten ayın altısında benim kırmızılar geldi. bu gün de bitti.
2 gün ister istemez ağladım.
evettttt yeni ay başladı hayırlısı olsu bakalım. eşim bu aysonu %90 gidicek.
sizlerde haberler nasıl... son durumlar nedir. hiç bir sayfayı kaçırmadım ama 15 günlüğüde okuyamayacağım üzgünüm. :))
bu arada gerilere gittim baya ama listeyi göremedim.. ?
günaydiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn canim benim hosgeldinnnnn........ olsun canim benim sen kocisinle güzel vakit gecir önemli olan o.. canim olsun kirmizilarin gelmesi benim gibi ne bekledigini bilmeden beklemekten cok daha iyidir... bak bugün 61. günüm ve ben halen bekliyorumkirmizilar da gelmiyo bebis de.. kan testi yaptiramadim bi türlü.. dr agustosa kadar bekle dedi.. bekliyorum ben de.. senin yeni ayin baslamis yeni calismalarda baslar artik
bende napim canım düğünler iş güç baya yoruldum bu ara... bu c.tesi trabzona gidioruz işte 5 gün dinlenicem gerçi oradada gezicem pek dinlenme olmicak ama en azından hem istanbuldan hem iştn uzaklaşıcam ii gelicek bana :) ev aldım bu arada işte eylüle kadar onun işleriyle uraşıcam çok younum anlican gene uykusuz günler gene uykusuz günler her zamanki gibi :) sende üzülme önümüzdeki ay olur inş
hoşbulduk canımmmmmmm...
belkide hamişsindir kızzzz belirtilerin nasıl???
çalışmalara başlıcaz tabiki yarında randevu aldım doktordan bakalım belki eşimde tahlil verebilir. hayırlısı Allahtan be güzelim.
var mı bi haber arkadaşlardan son durumlar nasıl ???
iyi olur git tabiki uzun yol gitmek hava değişikliği iyi geliyor insana. evin hayırlı olsun tatlım. tatlı yoğunluklar bunlar.
inşallah kalırım bu ay, kalırız hep beraber :)
Polyannadan REGEN'e....
Canım bizde orda doğmuşuzama orası evime çok uzak şuan.
selam kzılar ben geldim... :) regencim geldim hayatım yaaa bu sene düğünlerden bezdik valla daa da kasıma kadar bi sürü düğün var bu hafta iki gün üstüste gittim daa yeni geldim eve 3 gündür dışarlardayım yarında işe gidicem bu haldenapıosunuz kızlar varmı bi gelişme yeni hamiş fln... bence regen sende hamilesin ama senin bebiş nazl biras göstermio kendini hemen :) kesin kızın olcak senin ( inşşşşşşşşşşşşşşşşşşallah :)
vallahi bi ara gögüs uclarim epeyce acidi gecti sonra... simdi de bi belirtim yok iste... bekle babam bekle :97::97::97::97::97:
hoşgeldinnnnnn canımmmmm özledik senigünaydınnnnnnnnnn.....
ben geldim ve tatil bitti
öncelikle çokkkkkkk özür dilerim kızlar bir kere gelebildim topiğe bir daha gelemedim. benimki dibimden ayrılmadı ki
hepinizi çokkkkkk özledim. bana gelince sölim tatil bitene kadar test yapmayı düşünmüyordum. gerekte kalmadı zaten ayın altısında benim kırmızılar geldi. bu gün de bitti.
2 gün ister istemez ağladım.
evettttt yeni ay başladı hayırlısı olsu bakalım. eşim bu aysonu %90 gidicek.
sizlerde haberler nasıl... son durumlar nedir. hiç bir sayfayı kaçırmadım ama 15 günlüğüde okuyamayacağım üzgünüm. :))
bu arada gerilere gittim baya ama listeyi göremedim.. ?
canım sende mi tatile gidiyosun ne güzel keyfini çıkramaya bakbende napim canım düğünler iş güç baya yoruldum bu ara... bu c.tesi trabzona gidioruz işte 5 gün dinlenicem gerçi oradada gezicem pek dinlenme olmicak ama en azından hem istanbuldan hem iştn uzaklaşıcam ii gelicek bana :) ev aldım bu arada işte eylüle kadar onun işleriyle uraşıcam çok younum anlican gene uykusuz günler gene uykusuz günler her zamanki gibi :) sende üzülme önümüzdeki ay olur inş
selam kzılar ben geldim... :) regencim geldim hayatım yaaa bu sene düğünlerden bezdik valla daa da kasıma kadar bi sürü düğün var bu hafta iki gün üstüste gittim daa yeni geldim eve 3 gündür dışarlardayım yarında işe gidicem bu haldenapıosunuz kızlar varmı bi gelişme yeni hamiş fln... bence regen sende hamilesin ama senin bebiş nazl biras göstermio kendini hemen :) kesin kızın olcak senin ( inşşşşşşşşşşşşşşşşşşallah :)
kardaizcimmm hosgeldin tatlim :) tatilin guzel gecmiss cok sevindimm kocisinlede hic ayrilmamissiniz :) Allah hic ayirmasin guzelim... kirmizilarin gelmiss amann gelecegi varsa malesefki geliyorr en azindan hemen gelmiste calismalara basliyabiliceksinkz tatlimm insallah bu ay olurr calismalari ihmal etmeyin :)
Silacimmm regenin normalde bati dundu 15. falan degil yanlis hatirlamiyosam... cunku bgn gecikmesinin 61. gunuymuss 30 gunde birse dongusu dun regl olmasi gerekiyodu insallah hamistirr
Kizlarr bende yrn dr a gidicemm bakalim neler diycekk cok merak ediyorumm... bu gece ruyamda ultrasonda bebegimi gormeye gitmistimmm elini ayagini fln gormustumm dusunun :) ruyalarima bile girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?