2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kuppecim simdi tablona baktim yarin batin ve atesin ortalamanin baya ustunde cok cok guzel tatlim sakin umitsizlige kapilma yarinki atesini merakla beliyorum onemli olan yarin ve sonrasi insallah hep boyle surer bitanem

canım benim ümitler tükeniyor, çok kötü adet ağrısı başladı ve bugün derecem düştü zaten, gerçi derecem 36,5 altına hiç düşmüyor amaa, yine de adet olacağım galiba..bakalım nasip kısmetttt azracımmmmmm..cumartesi pazar 36,8 çıktı üst üste ümitlenmiştim, bu sabah 36,5 çıkınca bütün ümidimi kestimmm tatlımm.. offff nette daha bağlanmadı zaten..sürekli giremiyorum..özledim siziii..tatlicadim iyi miii ya..onunla da ne zamandır konuşmuyoruz

tugcecim., oylemi dersin. regen icin hesabin insallah oyledir canim yaaa .. guzelim cok bekledi,cok daha fazla sIkInilandi... insallah sonunda kavusur bebisine...

yarinda, virgulden fasulyeye terfi eden ve fasulyeden de neye terfi etmis oldugunu ogrenmek istiyoruz yegenimizin... hadi bakalim canim.. doya doya bak yavrucuguna yarin bizede guzel haberlerini gertir...

canımmmmmm... güzelim benimmmmm
sizin ateşlere bakmaya girdim valla.
sen test yapmadın mııı? günün geçmiş?

baktın mı benim tabloya, ne kadar karıştı benim tablo yaaa tatlım :) bi yorum patlatsana banaa..sen açık açık ve net söylersin düşüncelerini..çok seviorum bu huyunuzu, azramda öyle..

test yapmadım tatlımmm..bu sefer yapmıycam dedim, çünkü negatif çıkınca çok moral bozuluyo, bugünde adet olmazsam yarın yaparım heralde..ama bugün çok şiddetli ağrılarım var, adetim gelcek gibi gözüküyo tatlicadim..

Son düzenleme:

canım baktım karıştım baya
4-5 teki iniş çok güzel yerleşmeye benziyor ama 7sindekinden hoşlanmadım. ve bugünde düşmüş... onuda sevmedimmmm hava sıcaklığı ve üşüme durumunu bilmiyorum. belki onlarda etkendir.:26:

Son düzenleme:

çok ağrıyo kasıklarım sızlıyo resmen, muhtemelen hastalanıyorum tatlımm..hava sıcaklığı ve üşüme hikaye bence benim şimdiki durumumda

hoşbulduk canım....
bende çok özledim sizleri gerçekten. işteyim canım evet.
bakalım inşallah olur bu ay, yarına randevu aldım doktora gidicem bakalım ne yapabiliriz.

çok ağrıyo kasıklarım sızlıyo resmen, muhtemelen hastalanıyorum tatlımm..hava sıcaklığı ve üşüme hikaye bence benim şimdiki durumumda

olabilir canım demekki geliyor seninkiler
ben kendim için ne düşüneceksem sanada öyle söylüyorum sakın yanlış anlama bebeğim yoksa kendimden önce senin bebeğini görmek istiyorummmmmm

aman görme düğün görüp napıcan ben mahfoldum yaa birinden çık öbürüne git :) hele sıcaklarda hiç çekilmio bide her seferinde ne gycem kaygısı fln senede 1 2 tane olsa ii bence

hoşbuldum tatlımmmm
amin canım Allah hiç birimizinkini ayırmasınnn...
çok umutlandım aslında yersiz yere o yüzden çok da üzüldüm. bu safer gayet rahat gibi hissediyorum kendimi. İnşallah kalırım son ay son şansım. Çalışmalar aynen devam kısmette varsa olur inşallah.

olabilir canım demekki geliyor seninkiler
ben kendim için ne düşüneceksem sanada öyle söylüyorum sakın yanlış anlama bebeğim yoksa kendimden önce senin bebeğini görmek istiyorummmmmm

fıstığım yanlış anlar mıyım hiç..ben böyle dürüst ve açık sözlü insanlaraaaa bayılırımmmmm..hem kendimi kandırmayı da sevmem..çok güzel yazmışsınnnn evett geliyor benimmmmmkiler :)..bende aynı şeyi düşünüyorum biliomusunn..ilk senin ve azranın haberini alayım...sonra elbet yetişirim size ben..

tabiii ayrıca tüm topiğimizinn güzel haberlerini duymak mutluluğuma mutlulukk katacaktır..hamiş olmayan kalmasın inşallah

canım ben bıraktım sanırım ya. bu ay uğraşmayacağım. hatta ateşte ölmeyecektim ama otomatikleşmiş sanırım tam saatinde uyanıp elim dereceye gidiyor

ayrıca seni ben çok özledim ne durumdasın eve yerleştinmi? interneti bağlattınmı?

oluruna bırakmak en iyisi aslında tatlım ya, bende öyle yapacağım, biz çok üzerine düşüyoruz, ama dediğin gibi ateş ölçmeye bende çok alıştım..her sabah zevkli oluyo, heyecanla bekliyorsun yükselcek mi düşcek mi diye :)

evi de hallettikk artık, güzelce yerleştik, herşey çok güzelll..ama tek sorun bina yeni bina olduğu için telefon hattı ççekilmemiş ve çok talep olduğu içinde bir birbuçuk aya kadar uzayabilir dediler..çok sinirimi bozdular yaaa..hangi devirde yaşıyoruzzz..ilçeleri bu yüzden hiç sevmiyorummm..

renawalcim canim tahminettim canim..sen kiz istedigin icin oyle dusunubilecegini tahmin etttim... Allahhepimizin kalbine gore versin.... hicbirimizi aratmasin... tez vakitte hayirlisiyla kucaklayalim ailemizin yeni uyelerini....

hoşbulduk canım....
bende çok özledim sizleri gerçekten. işteyim canım evet.
bakalım inşallah olur bu ay, yarına randevu aldım doktora gidicem bakalım ne yapabiliriz.

iyi olmus tatlim.. oncekigibi devam insallah buralardayiz hep...

canim dr a gidiyormussun sen daha iyi biliyorsin eminim de hani bahsettinya kardes istiyor die kizindan icin. yavrum kiyamam ister tabi. ama Allah sukur sagliklisiniz diyecegim hizlandirma imkani varsa deneyebilirsiniz... takiptir,asilamadir...vs... cunku situasyonun bizlerle cok farkli. esin kac zaman sonra doncek... gerci biz nekadar cirpinsakta kismeten otesine varamayiz ama yinede sebep yapalim sonra tevekkul Allah....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…