- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.541
Kuppecim simdi tablona baktim yarin batin ve atesin ortalamanin baya ustunde cok cok guzel tatlim sakin umitsizlige kapilma yarinki atesini merakla beliyorum onemli olan yarin ve sonrasi insallah hep boyle surer bitanem
selammmm napıyorsunuz bakim :)
sen burda mısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatliiiiiiiiiiiiiiiiim benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmm... güzelim benimmmmm
sizin ateşlere bakmaya girdim valla.
sen test yapmadın mııı? günün geçmiş?
baktın mı benim tabloya, ne kadar karıştı benim tablo yaaa tatlım :) bi yorum patlatsana banaa..sen açık açık ve net söylersin düşüncelerini..çok seviorum bu huyunuzu, azramda öyle..
test yapmadım tatlımmm..bu sefer yapmıycam dedim, çünkü negatif çıkınca çok moral bozuluyo, bugünde adet olmazsam yarın yaparım heralde..ama bugün çok şiddetli ağrılarım var, adetim gelcek gibi gözüküyo tatlicadim..
canım baktım karıştım baya
4-5 teki iniş çok güzel yerleşmeye benziyor ama 7sindekinden hoşlanmadım. ve bugünde düşmüş... onuda sevmedimmmmhava sıcaklığı ve üşüme durumunu bilmiyorum. belki onlarda etkendir.:26:
kardaizcimmm, hosgeldin tatlimmmmm.... ozledik valla..renkledi topic yeniden... ise de basladin demi canim... neguzel bomba bir ttil gecirmissiniz.. inallah Rabbim sonunuda guzel baglar ve esin giderken huznun bir nebze daha azalir.....
kiiizzz hayatim altin fiyatlarida firlamis valla..her dugune altin gotururseen batarsin.....kolay gelsin sanaaaa..............
sende herkesi kiz hissediyorsun canim.. kiz hissettiklerin oglan istiyor. gel en iyisi sen bana kiz hisset.....
ya aynen öle valla daa kasıma kadarda var düğün Allahtan evdeki altınları götürüorum yenisini almıorum en azından :) kız hissetme diilde ben kendim kız istediim için herkesede kız istiorum :)
kardaizcimmm, hosgeldin tatlimmmmm.... ozledik valla..renkledi topic yeniden... ise de basladin demi canim... neguzel bomba bir ttil gecirmissiniz.. inallah Rabbim sonunuda guzel baglar ve esin giderken huznun bir nebze daha azalir.....
kiiizzz hayatim altin fiyatlarida firlamis valla..her dugune altin gotururseen batarsin.....kolay gelsin sanaaaa..............
sende herkesi kiz hissediyorsun canim.. kiz hissettiklerin oglan istiyor. gel en iyisi sen bana kiz hisset.....
regencim yaaaa... bukadarda olmaz.. bence 15inden sonrakesinlikle bi idrar testi yap... bence bundan sonra sonucartik iice kesindir... neden 15 diyorum cunku15 i ikinci regl tarihin olmaliydi.... miginin drunun soyledigi mantik...
çok ağrıyo kasıklarım sızlıyo resmen, muhtemelen hastalanıyorum tatlımm..hava sıcaklığı ve üşüme hikaye bence benim şimdiki durumumda
hoşgeldinnnnnn canımmmmm özledik seni
tatilin keyifli geçmesine çok sevindim canım ne güzel gezip eğlendik kocişinle bereber darısı bizim başımıza gülüm
bu ara da kırmızıların gelmiş gitmiş bile canım yeni aya başlarsın sende kuzum hiç üzme kendini inşşşş biz de bu ya hamiş kalırız canımm
canım sende mi tatile gidiyosun ne güzel keyfini çıkramaya bakyeni evin de hayılrı uğurlu olsun gülüm güle güle sağlıkla huzurla bebişinle otursun canım inşş
cnm işte pek tatil sayılmaz kayınvalidemi ve eşimi gezdiricem trabzondabaya yorucu olucak ama en azından değişiklik iyi gelicek... saol hayatım darısı isteyen herkesin başına inş ... Ramazan ve sonrasında baya youn olcam bakalım eylülde gerçek tatile çıkana kadar anam ağlicak yani
kızz biizm yerimize de oyna biraz
valla biz burda ne düğün ne de başka bişey görebiliyoruz
kardaizcimmm hosgeldin tatlim :) tatilin guzel gecmiss cok sevindimm kocisinlede hic ayrilmamissiniz :) Allah hic ayirmasin guzelim... kirmizilarin gelmiss amann gelecegi varsa malesefki geliyorr en azindan hemen gelmiste calismalara basliyabiliceksinkz tatlimm insallah bu ay olurr calismalari ihmal etmeyin :)
Silacimmm regenin normalde bati dundu 15. falan degil yanlis hatirlamiyosam... cunku bgn gecikmesinin 61. gunuymuss 30 gunde birse dongusu dun regl olmasi gerekiyodu insallah hamistirr
Kizlarr bende yrn dr a gidicemm bakalim neler diycekk cok merak ediyorumm... bu gece ruyamda ultrasonda bebegimi gormeye gitmistimmm elini ayagini fln gormustumm dusunun :) ruyalarima bile girdi
olabilir canım demekki geliyor seninkiler
ben kendim için ne düşüneceksem sanada öyle söylüyorum sakın yanlış anlama bebeğim yoksa kendimden önce senin bebeğini görmek istiyorummmmmm
hoşgeldinnnnnn canımmmmm özledik seni
tatilin keyifli geçmesine çok sevindim canım ne güzel gezip eğlendik kocişinle bereber darısı bizim başımıza gülüm
bu ara da kırmızıların gelmiş gitmiş bile canım yeni aya başlarsın sende kuzum hiç üzme kendini inşşşş biz de bu ya hamiş kalırız canımm
hoşbulduk bitanemmmmmmm bende özledim sizi çokkkkkkkk
inşallah kalırız bu ay güzelim Allah yardımcımız olsun....
sen nasılsın bakalım. topic de ne gibi gelişme var... ??
fıstığım yanlış anlar mıyım hiç..ben böyle dürüst ve açık sözlü insanlaraaaa bayılırımmmmm..hem kendimi kandırmayı da sevmem..çok güzel yazmışsınnnn evett geliyor benimmmmmkiler :)..bende aynı şeyi düşünüyorum biliomusunn..ilk senin ve azranın haberini alayım...sonra elbet yetişirim size ben..
tabiii ayrıca tüm topiğimizinn güzel haberlerini duymak mutluluğuma mutlulukk katacaktır..hamiş olmayan kalmasın inşallah
canım ben bıraktım sanırım ya. bu ay uğraşmayacağım. hatta ateşte ölmeyecektim ama otomatikleşmiş sanırım tam saatinde uyanıp elim dereceye gidiyor
ayrıca seni ben çok özledim ne durumdasın eve yerleştinmi? interneti bağlattınmı?
hoşbulduk canım....
bende çok özledim sizleri gerçekten. işteyim canım evet.
bakalım inşallah olur bu ay, yarına randevu aldım doktora gidicem bakalım ne yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?