- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.561
oluruna bırakmak en iyisi aslında tatlım ya, bende öyle yapacağım, biz çok üzerine düşüyoruz, ama dediğin gibi ateş ölçmeye bende çok alıştım..her sabah zevkli oluyo, heyecanla bekliyorsun yükselcek mi düşcek mi diye :)
evi de hallettikk artık, güzelce yerleştik, herşey çok güzelll..ama tek sorun bina yeni bina olduğu için telefon hattı ççekilmemiş ve çok talep olduğu içinde bir birbuçuk aya kadar uzayabilir dediler..çok sinirimi bozdular yaaa..hangi devirde yaşıyoruzzz..ilçeleri bu yüzden hiç sevmiyorummm..
tatlıcadı gelmıs kuppe gelmıss... hosgeldınız kızlarrr
renawalcim canim tahminettim canim..sen kiz istedigin icin oyle dusunubilecegini tahmin etttim... Allahhepimizin kalbine gore versin.... hicbirimizi aratmasin... tez vakitte hayirlisiyla kucaklayalim ailemizin yeni uyelerini....
iyi olmus tatlim.. oncekigibi devam insallah buralardayiz hep...
canim dr a gidiyormussun sen daha iyi biliyorsin eminim de hani bahsettinya kardes istiyor die kizindan icin. yavrum kiyamam ister tabi. ama Allah sukur sagliklisiniz diyecegim hizlandirma imkani varsa deneyebilirsiniz... takiptir,asilamadir...vs... cunku situasyonun bizlerle cok farkli. esin kac zaman sonra doncek... gerci biz nekadar cirpinsakta kismeten otesine varamayiz ama yinede sebep yapalim sonra tevekkul Allah....
hoşbuldukk tatlımmmmm..sende hoş geldinnn..tatlıcadı gelmıs kuppe gelmıss... hosgeldınız kızlarrr
canım benim kötü olmuş internet olmaması ama yinede güle güle oturun evinizde ne güzel yeniymişte. Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah..
olsun canım hiç olmamasından iyidiraman görme düğün görüp napıcan ben mahfoldum yaa birinden çık öbürüne git :) hele sıcaklarda hiç çekilmio bide her seferinde ne gycem kaygısı flnsenede 1 2 tane olsa ii bence
inşş canım ya olsun artık valla ne kadar çok nazlandı bu bebeler de gelmek biliyolarhoşgeldinnnnnn canımmmmm özledik seni
tatilin keyifli geçmesine çok sevindim canım ne güzel gezip eğlendik kocişinle bereber darısı bizim başımıza gülüm
bu ara da kırmızıların gelmiş gitmiş bile canım yeni aya başlarsın sende kuzum hiç üzme kendini inşşşş biz de bu ya hamiş kalırız canımm
hoşbulduk bitanemmmmmmm bende özledim sizi çokkkkkkkk
inşallah kalırız bu ay güzelim Allah yardımcımız olsun....
sen nasılsın bakalım. topic de ne gibi gelişme var... ??inşş hayırlısıyla gelsinler bi an önce
amannnn KUPPECİM gelmişşşoluruna bırakmak en iyisi aslında tatlım ya, bende öyle yapacağım, biz çok üzerine düşüyoruz, ama dediğin gibi ateş ölçmeye bende çok alıştım..her sabah zevkli oluyo, heyecanla bekliyorsun yükselcek mi düşcek mi diye :)
evi de hallettikk artık, güzelce yerleştik, herşey çok güzelll..ama tek sorun bina yeni bina olduğu için telefon hattı ççekilmemiş ve çok talep olduğu içinde bir birbuçuk aya kadar uzayabilir dediler..çok sinirimi bozdular yaaa..hangi devirde yaşıyoruzzz..ilçeleri bu yüzden hiç sevmiyorummm..ne zamandır karşılaşamaz olduk gülüm özlemişim seni
tekrar yeni evin hayırlı uğurlu olsun yerleşmişsin derabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşşş yeni evinize de allahım bi bebek nasip eder
keşke canım oluruna bırakabilsek belki hemen olacaknetin de daha bağlanmamış canım inşş hemen bağlanır da da sık sık gelirisn
nihanimmm kuzucummm... kirmizilar gitmis 9 aylik tatile.. gozun aydin 9ay sonra Allah kavustursun..(kizlar fazla nefret etmeyelim kizmizilardan dogumdan yani lohusalik donemi bittikten sonra da yolu gozleniyor)
canim mubalaga bir yana insallah bereketli calismalar diliyorum sana... diliyorum yuzun gulsun... bekledigin o gun gelsin... tabiki dilegimin enbasidir hayirla.....
netden şimdi bişey daha okudum doktor yorumuyla doğruluyor. rahim filmi çekilirken tüpler genişlediğinden hamile kalma olasılığı çok yüksek. rahim filminden hemen sonra %90 hamile kalınıyormuş...
netden şimdi bişey daha okudum doktor yorumuyla doğruluyor. rahim filmi çekilirken tüpler genişlediğinden hamile kalma olasılığı çok yüksek. rahim filminden hemen sonra %90 hamile kalınıyormuş...
ewet canımmm bende duydummmmmmcok korkuyorummmmm :18::18::18::18::18: benımde bır o kaldı tahlil olarak... tırsıyorummmmmm :18::18::18::18:
bu arada cumartesi aksam ve pazar giremedim bende ama bakindim screamawaycimda yokmus.. bugundehenuz gelmedi. merak ettim acikcasi.. hersey olagan seyrediyordur insallah ama iste olunca bi gunatdin postu gelirdi mutlak!!!
canim ev isleriyle mi mesgulsun??? kendini yormayacagini biliyorum ama yinede yenilemek istiyorum dikkat et olur mu?
ayyyy scream de gelmiş sıla goruyor musun ıyı ınsan lafın uzerıne gelırmıssss....
nbr kısssss screammmmmaway, nerelerdesinnnnn ???*
ewet canımmm bende duydummmmmmcok korkuyorummmmm :18::18::18::18::18: benımde bır o kaldı tahlil olarak... tırsıyorummmmmm :18::18::18::18:
Kizlar gunaydinnnnn, sooole bir eskilere goz atip geldim...
Hiccc iyi degilim... Calismak cok zor geliyor... Nerdeyse 10 saat uyudum.. Hala cokkk yorgunum...:26:
Eve hala yerlesemedik... Anca elektrikcisidir, ustasidir ugrastik haftasonu...
Kizlar gunaydinnnnn, sooole bir eskilere goz atip geldim...
Hiccc iyi degilim... Calismak cok zor geliyor... Nerdeyse 10 saat uyudum.. Hala cokkk yorgunum...:26:
Eve hala yerlesemedik... Anca elektrikcisidir, ustasidir ugrastik haftasonu...
Canım şansına bi türlü yerleşemedin hiç üzme kendini herşey yavaş yavaş olur önemli olan bebişin ve sensin izin alma gibi şansın varsa birkaç gün dinlenmek iyi gelir belki
Birde sana tam oğluşuna iyi bak diycektim ki durdum belki Allah söyletmiştir
günaydın canım hoşgeldin.
ben listeyi göremedim 10-15 sayfa kadargeriye baktım ama yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?