2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım benim kötü olmuş internet olmaması ama yinede güle güle oturun evinizde ne güzel yeniymişte. Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah..

bu arada cumartesi aksam ve pazar giremedim bende ama bakindim screamawaycimda yokmus.. bugundehenuz gelmedi. merak ettim acikcasi.. hersey olagan seyrediyordur insallah ama iste olunca bi gunatdin postu gelirdi mutlak!!!

canim ev isleriyle mi mesgulsun??? kendini yormayacagini biliyorum ama yinede yenilemek istiyorum dikkat et olur mu?

nihanimmm kuzucummm... kirmizilar gitmis 9 aylik tatile.. gozun aydin 9ay sonra Allah kavustursun..(kizlar fazla nefret etmeyelim kizmizilardan dogumdan yani lohusalik donemi bittikten sonra da yolu gozleniyor)

canim mubalaga bir yana insallah bereketli calismalar diliyorum sana... diliyorum yuzun gulsun... bekledigin o gun gelsin... tabiki dilegimin enbasidir hayirla.....

bide testi o da gördü umut yok mu diyo bana e büyüdü tabi az çok anlıyo biraz canım benim...
evet yarın doktora gidicem. hızlandırma için, yani bu ay için ne yapabiliriz sorucam tabiki, sonra az önce rahim dönüklüğünün derecesi varmış onu sorucam.
başka ne sormalıyım sizce ???? :97::97:
eşimde muayene olabilir bakalım. o da agustos başı gibi gidicek büyük ihtimal ve 6 ay gelmicek.

tatlıcadı gelmıs kuppe gelmıss... hosgeldınız kızlarrr
hoşbuldukk tatlımmmmm..sende hoş geldinnn..
canım benim kötü olmuş internet olmaması ama yinede güle güle oturun evinizde ne güzel yeniymişte. Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah..

teşekkürler canımmmmmmm benimm..amin inşallahhh..öpüyorumm senii..
kızlar ben biraz ara vereyim, malum mesaim başladı..muhtemelen yarın BAT geldi diye yazarım burdan.. o ana kadar görüşmek üzereee hoşçakalınnnnnnnn

Son düzenleme:
ayyyy scream de gelmiş sıla goruyor musun ıyı ınsan lafın uzerıne gelırmıssss....

nbr kısssss screammmmmaway, nerelerdesinnnnn ???*

aman görme düğün görüp napıcan ben mahfoldum yaa birinden çık öbürüne git :) hele sıcaklarda hiç çekilmio bide her seferinde ne gycem kaygısı fln senede 1 2 tane olsa ii bence
olsun canım hiç olmamasından iyidir burda vala düğün gördüğüm de özeniyorum memeleketim de olsam bende bıkardım am burda olmayınca herşey kıymet biliniyo işte

balımmmm SILACIMMM evet canım çokkk şükür gitti ayyy bidaha inşş 9 ay gelmez canım tabi bebiş geldikten sonra istediği kadar gelebilir başımın üstün de yeri var

sağol kuzum inşşş yine çoook bereketli ve yorucu kocaman 1 ay bizi bekliyo allahtan hava sıcak ta duş alması keyifli oluyo ama kışın tam bi kabus

bu ara da çalışmalara başladık bile kuzum tammmm gazzzzz devammmm

Son düzenleme:
netden şimdi bişey daha okudum doktor yorumuyla doğruluyor. rahim filmi çekilirken tüpler genişlediğinden hamile kalma olasılığı çok yüksek. rahim filminden hemen sonra %90 hamile kalınıyormuş...

netden şimdi bişey daha okudum doktor yorumuyla doğruluyor. rahim filmi çekilirken tüpler genişlediğinden hamile kalma olasılığı çok yüksek. rahim filminden hemen sonra %90 hamile kalınıyormuş...

ewet canımmm bende duydummmmmm cok korkuyorummmmm :18::18::18::18::18: benımde bır o kaldı tahlil olarak... tırsıyorummmmmm :18::18::18::18:

ben mesela kalamadım canımmm

demekk ki ben istisna dışındayım

ayyyy scream de gelmiş sıla goruyor musun ıyı ınsan lafın uzerıne gelırmıssss....
nbr kısssss screammmmmaway, nerelerdesinnnnn ???*

Kizlar gunaydinnnnn, sooole bir eskilere goz atip geldim...

Hiccc iyi degilim... Calismak cok zor geliyor... Nerdeyse 10 saat uyudum.. Hala cokkk yorgunum...:26:
Eve hala yerlesemedik... Anca elektrikcisidir, ustasidir ugrastik haftasonu...

Hiccc iyi degilim... Calismak cok zor geliyor... Nerdeyse 10 saat uyudum.. Hala cokkk yorgunum...:26:

Canım şansına bi türlü yerleşemedin hiç üzme kendini herşey yavaş yavaş olur önemli olan bebişin ve sensin izin alma gibi şansın varsa birkaç gün dinlenmek iyi gelir belki

Birde sana tam oğluşuna iyi bak diycektim ki durdum belki Allah söyletmiştir

Son düzenleme:

günaydın canım hoşgeldin.
ben listeyi göremedim 10-15 sayfa kadargeriye baktım ama yoktu.

ayyy Allah soyletmistir insallah canimmmmm...
yerlesemedim, buna uzuluyorum, benim de pek bir yararim olmuyor.. 2 is yapsam yorulup yatiyorum... cogu sey benimkine kaliyor, o da yetisemiyor... insallah annem yine yardima gelecek... o zaman izin almayi dusunuyorum...

günaydın canım hoşgeldin.
ben listeyi göremedim 10-15 sayfa kadargeriye baktım ama yoktu.

kardaizcimmmmmm, sen de hosgeldin canimmmmm... yoklugun belli oluyordu... canim liste su an yanimda diil... aksam evden guncelliyip gonderirim insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…