2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım ne zaman çektireceksin filmi kuzumm :44::44:

canım tedaviye basladıgım doktorum ılgılendı sagolsun tamam ama kontrollere gelmemı istemedi..birazcık para canlısıda... o gerekceyle bıraktımmm.. yani düşünsene klomenı tek ben kullanıyorum ne takibe cagırıyor ne bısey.. bıraktım bende.. doktorumu değiştirdimm. bu ara misafirlerim hat safhada.. bıraz durgunlasayımm yeni doktoruma gidip durumumu anlatıcam ve o da benı yonlendırecek.. tek o tahlılım kaldı...

yani inş bu sefer buldugum doktor ıyı ılgılenır... bu 6.doktorummmm...

hoşbuldummmmmmmmm canımmmm
ay gerçekten belli miydi çok çok çok daha sevindim şimdi valla bende çok özledim burayı. çok sordum ama son durumları cevaplayan yok. zamanla öğrenirim herhal

Son düzenleme:

Olsun canım sen yat dinlen annen gelince herşey daha kolay olur eminim....
İnşallah gönlünden geçen neyse onu nasip etsin Rabbim

hoşbuldummmmmmmmm canımmmm
ay gerçekten belli miydi çok çok çok daha sevindim şimdi valla bende çok özledim burayı. çok sordum ama son durumları cevaplayan yok. zamanla öğrenirim herhal

ben cevaplamaya calisayim canim... son zamanlarda cok fazla yeni hamilemiz olmadi, polyannayi biliyorsundur zaten...

bunun disindaaaa... regen hala bekliyordu...

cok bir degisiklik yok yani, listeyi aksama gonderirimmm insallah...

ben cevaplamaya calisayim canim... son zamanlarda cok fazla yeni hamilemiz olmadi, polyannayi biliyorsundur zaten...

bunun disindaaaa... regen hala bekliyordu...

cok bir degisiklik yok yani, listeyi aksama gonderirimmm insallah...

çokkkkk saol canımmmm sen akşam gönder ben yarın sabah akşamdan kalma geçmişi okurum zaten görürüm kesin...
sen nasılsın bakalım bebiş nasıl? ultrasona girdin mi.

heee ayrıca pollannayı bilmiyorummmm derkennn o da gelmiş. hayırdır arkadaşım durumun nedir?

Son düzenleme:

Girdim canim, burda bu kadar erken sokmuyorlar aslinda ama, bende lekelenme var diye telas yapip ultrasona soktular...
Bizim icinde iyi oldu, kalp atisini duymadik, ama gormus olduk..

Girdim canim, burda bu kadar erken sokmuyorlar aslinda ama, bende lekelenme var diye telas yapip ultrasona soktular...
Bizim icinde iyi oldu, kalp atisini duymadik, ama gormus olduk..

aman aman maşallah
keseyi gördünüz o zaman kalp atışları için erken olmuş olabilir. bir sonraki ultrason ne zamana ?

Son düzenleme:
keseyi tr'de gormustum zaten kardaizcimmmm, kalp atislari icin erken diil, kalp atislarini gorduk simdi...

öylemiiiiiiiiiiiii
bak bu güzel haber çok sevindim canım senin adına. şimdi daha net anladım durumu.
e gözün aydın hayatım.sağsalim kucağına alırsın inşallah
benim hatırladığım 24 haziranda cuma günü doktora gidicektin o gün zaten ben de izne ayrılmıştım senden haber alamadım yani herkesten...

Son düzenleme:

canım ya klomen veripte nasıl seni kont çağırmaz ki:44::44: yumurta büyümüş mü çatlamış mı bunlara bakılması gerek belki de klomen kist yapacak nerden biliyo acaba aman bu dr güven hiç yok valla başından savsın diye elli takla atıyolar
aman canım valla bu sıcakta misafir de hiç çekilmez insan kendini bile çekemiyo yeri gelyo allah radımcın olsun canım çalışmalar da tabi aksıyo misafir var diye
inşş canım bu kez güzel iyi bi dr bulusun şansına benim bu 4. dr

Son düzenleme:

evet o zaman ilk gidisimdi canim.

ewet canım klomenı kullandıgım ılk ay bır kere cagırdı aaa yumurta olusmus 4 tane ıyı boyuttalar felan dedı.. bidaha hıc cagırmadı..telefonla aradım. regl oldgumu haber verdım.tekrar aynı doz kullan dedı. kontrole gelıcem dımı dedım gerek yok dedı..hadı neyse gene kullandım klomen gene regl oldum. bıdaha hıc gıtmedım ona.. sımdı kendı kendme ara verdım canımm... dınlenıyorumm.. zaten gıtmek ıcın fırsatta yok.. ansızın memleketlerıne tatıle gelenlerı kapımda goruverıyorum.. yaa canım ıste boyle..

calısmalara sıra gelınce klomenlı tedavımde doktorumun onemlı dedıgı gunlerıımde kaynanam cagırdı mecburen gıtmek zorunda kaldımm..ondan sonraki ay yatılı mısafırlerım vardı..sankı kendılerını ayarlıyorlar tam zamanında gelıyorlar.. sonra gene bız gıtmek zorunda kaldık.. kocam bıle ne diyor biliyor musun??? ayda 20 kere yapardım 5e dustum beeee diyorrr... kendide rahatsız ama elden ne gelır.. bakalım 3 gundur bosum calısıyorummm.. bugunlerde gunduz gelenlerım var.. bakalım daha sonra ne olur.. pzstsye kadar kımse gelmesın dıyorummm yaaaa... dua edıyom walla....

daha sen benım hızıma yetısememişsin canımmmmmm doktor konusunda...

bu arada cok mu uzun yazdım neee... ayyy cenem dustuuu.. yerlerde wallahı.....

canımmmm alttasın bakıyorsun cıkıyorsun bakıyorsun cıkıyorsunn.. yazsana kız bıseyler... :26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…