- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.601
canımmmm alttasın bakıyorsun cıkıyorsun bakıyorsun cıkıyorsunn.. yazsana kız bıseyler... :26::26::26::26::26:
kardaizcimmm, hosgeldin tatlimmmmm.... ozledik valla..renkledi topic yeniden... ise de basladin demi canim... neguzel bomba bir ttil gecirmissiniz.. inallah Rabbim sonunuda guzel baglar ve esin giderken huznun bir nebze daha azalir.....
kiiizzz hayatim altin fiyatlarida firlamis valla..her dugune altin gotururseen batarsin.....kolay gelsin sanaaaa..............
sende herkesi kiz hissediyorsun canim.. kiz hissettiklerin oglan istiyor. gel en iyisi sen bana kiz hisset.....
regencim yaaaa... bukadarda olmaz.. bence 15inden sonrakesinlikle bi idrar testi yap... bence bundan sonra sonucartik iice kesindir... neden 15 diyorum cunku15 i ikinci regl tarihin olmaliydi.... miginin drunun soyledigi mantik...
ben okuyucuyum cnm
klomen için başka bir doktor seç bence ben devlet hastanesinde yaptırıyorum 2-3 kere kontrole gidiyorıum... çok memnunum ama sonuç yok henüz
kızzz hepte farklı kişiler.... bazen buyukler gelır bazen yasıtlarımızz.. coluklu cocuklu... donuyorlar dolasıyorlar tekrar tekrar gelıyorlar... bu yaz da boyle gecıcek sanırsamm.. belkı ramazanda rahat olur......
kızzz hepte farklı kişiler.... bazen buyukler gelır bazen yasıtlarımızz.. coluklu cocuklu... donuyorlar dolasıyorlar tekrar tekrar gelıyorlar... bu yaz da boyle gecıcek sanırsamm.. belkı ramazanda rahat olur......
kardaizcimmm hosgeldin tatlim :) tatilin guzel gecmiss cok sevindimm kocisinlede hic ayrilmamissiniz :) Allah hic ayirmasin guzelim... kirmizilarin gelmiss amann gelecegi varsa malesefki geliyorr en azindan hemen gelmiste calismalara basliyabiliceksinkz tatlimm insallah bu ay olurr calismalari ihmal etmeyin :)
Silacimmm regenin normalde bati dundu 15. falan degil yanlis hatirlamiyosam... cunku bgn gecikmesinin 61. gunuymuss 30 gunde birse dongusu dun regl olmasi gerekiyodu insallah hamistirr
Kizlarr bende yrn dr a gidicemm bakalim neler diycekk cok merak ediyorumm... bu gece ruyamda ultrasonda bebegimi gormeye gitmistimmm elini ayagini fln gormustumm dusunun :) ruyalarima bile girdi
İnşallah hamilesindir canım güzel haberlerini alırız kısa zamanda inşallah....
ay canım ben o kadar özgeçmiş bilmiyorum yaaaa
belli mi olur belki ramazanda dediğin gibi olurrr
ahanda yazdıııı bebeeeem benımmm....
okuma kız yaz yazz...
canımmm ben ozelıne gıttımmm.. ıyı ılgılensın dıye... paracıkları aldı ilglenmedii.. şimdi bir bayan buldumm ona gıdıcemmm.....
ahanda yazdıııı bebeeeem benımmm....
okuma kız yaz yazz...
canımmm ben ozelıne gıttımmm.. ıyı ılgılensın dıye... paracıkları aldı ilglenmedii.. şimdi bir bayan buldumm ona gıdıcemmm.....
sen istersinde ben yazmam mı
git bakalım bayan ne diyecek...........
gelsin artık bebişler çok beklettiler bizi
inşşş cabuk gelırlerrr.......
bir kızım olsunnnn bana benzesınnnn.. bir oglum olsun oda bana benzesınnn.....
eeeeeee kizlar nasilsiniz?????? ben geldim.... gezdim gezdim islerimi de hallettim geldim...
eeeeeee kizlar nasilsiniz?????? ben geldim.... gezdim gezdim islerimi de hallettim geldim...
merhaba bende 2011 de bebeğimin olmasını istiyorum artık ALLAH ın izniyle olsun artık hayırlısıyla
hosgeldınnn canımmmm.. en yakın zamanda bebeğine kavusursun inşşşş....
inşşş cabuk gelırlerrr.......
bir kızım olsunnnn bana benzesınnnn.. bir oglum olsun oda bana benzesınnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?