2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızzz hepte farklı kişiler.... bazen buyukler gelır bazen yasıtlarımızz.. coluklu cocuklu... donuyorlar dolasıyorlar tekrar tekrar gelıyorlar... bu yaz da boyle gecıcek sanırsamm.. belkı ramazanda rahat olur......

canımmmm alttasın bakıyorsun cıkıyorsun bakıyorsun cıkıyorsunn.. yazsana kız bıseyler... :26::26::26::26::26:

ben okuyucuyum cnm
klomen için başka bir doktor seç bence ben devlet hastanesinde yaptırıyorum 2-3 kere kontrole gidiyorıum... çok memnunum ama sonuç yok henüz

dogru diyorsun da canimcim korkuyorum artik yaaa :18::18::18::18::18::18: psikolojim bozuldu benim test demeyin bana... 15inden sonra 15gün daha beklersem zaten doktora gitcem... ne biliyim... kirmizilar gelmezse de isime gelir zaten havalar sicak

evet ben ooooglan istiyorum yaa... bilmiyorum bekarken hep kiz isterdim hatta ilk hamileligimde de kiz istiyordum ama simdi oglan istiyooooooommm ben Allahim Ya Rabbim...

Son düzenleme:
ben okuyucuyum cnm
klomen için başka bir doktor seç bence ben devlet hastanesinde yaptırıyorum 2-3 kere kontrole gidiyorıum... çok memnunum ama sonuç yok henüz

ahanda yazdıııı bebeeeem benımmm....
okuma kız yaz yazz...

canımmm ben ozelıne gıttımmm.. ıyı ılgılensın dıye... paracıkları aldı ilglenmedii.. şimdi bir bayan buldumm ona gıdıcemmm.....

Son düzenleme:

ay canım ben o kadar özgeçmiş bilmiyorum yaaaa
belli mi olur belki ramazanda dediğin gibi olurrr

ay canım ben o kadar özgeçmiş bilmiyorum yaaaa
belli mi olur belki ramazanda dediğin gibi olurrr

canimcim tesekkür ederim unutmamissin 30 gün ''dü''... yanie skiden sonra 35 oldu... o zaman da 15ine felan denk geliyor..aman yaa calismaya devam

sen istersinde ben yazmam mı
git bakalım bayan ne diyecek...........
gelsin artık bebişler çok beklettiler bizi

bende tavsiye üzerine bi bayan var ona gidiyorum bu son ay için bakalım ne önerecek hatun.
ayyy pc takıldı cevap iki kere geldi... ne yazarmışım beee

Son düzenleme:
eeeeeee kizlar nasilsiniz?????? ben geldim.... gezdim gezdim islerimi de hallettim geldim...

sen istersinde ben yazmam mı
git bakalım bayan ne diyecek...........
gelsin artık bebişler çok beklettiler bizi

inşşş cabuk gelırlerrr.......

bir kızım olsunnnn bana benzesınnnn.. bir oglum olsun oda bana benzesınnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…