2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

senın hikayen nedir canımm ???? kac yıllık evlısın? ne zamandır bebek dusunuyorsunuz??? bir tedavi gordunmuuu???

anlat anlat meraklı melahat gibiyim bende..... ozel değilse tabi......

cnmben 10 yıllık evliyim 9 yıldır istiyoruz 3 aşılama 1 tüp bebek denedim hiçbiri tutmadı sorunum tek tüpümün kapalı olması

cnmben 10 yıllık evliyim 9 yıldır istiyoruz 3 aşılama 1 tüp bebek denedim hiçbiri tutmadı sorunum tek tüpümün kapalı olması

anladımmm canımmmmmm... umarımmm Allah ın izniyle en yakın zamanda hamile kalırsın bitanemmm.... herşey normal herhalde sizde.. belli bir neden yok yani.. tek tupunun tıkalı olması dısında...

peki canımmm acılma sansı yok mu tek tüpünün??? hani rahim filmi cekilirken basınclı su ıle acıyorlarmısya....

bırde tup bebegı ne zaman yaptırdın canımmm... kendiliğinden tutuverir bakarsınnnn.... inşşşş.....

hosgeldınnn ..........

alışverişte yaptın mıııııı ???????

en geldın ben gıdıyorummm sımdııı...... yemek yapıcammmmmmm

ben de simdi markete alisverise gitcem zaten yaa... hadi kolay gelsin sana... bana da ay hava da ne sicak oh oh... yazi hissettik

rahim filmi çektirdin mi peki. bugün okuduğum bir bilgiye göre rahim filminde tüpler açılıyormuş. sende baya uğraşmışsın be güzelim tek tüpünün kapalı olmasıyla tutmamasını bilmiyordum. çok geçmiş olsun canım valla canı gönülden diliyorum Allah bekletmez inşallah seni...

regencim hoşgeldin...
ben şimdi yarın doktora gidiyorum yaa ne sorim bişey unutmak istemiyorum.
netden bişey okudum ters rahimin dönüklük derecesi varmış mesela onu sorcam
başkaaa ???

canim tüpleri sorabilirsin nebiliyim.. ben mesela onu unutmustum.gerci senin ihtiyacin yoktur cünkü bi yavrun var zaten.. yüzüstü-sirtüstü yatmayi sorabilirsin.. bak screamawayin de ters rahimdi.. yüsüstü yatti hamis kaldi.. aklima da baska gelmiyor maalesef..

amin inş. gittiğim doktorlar tek tüpümün açık olmasının hamilelik için yeterli olduğunu sölediler geçen sene haziran ayında yaptırdık evet başka sorunum yok kısmet işte ne zaman olacağını bitek ALLAH bilir hayırlısı artık

ben de simdi markete alisverise gitcem zaten yaa... hadi kolay gelsin sana... bana da ay hava da ne sicak oh oh... yazi hissettik

durrr kızzz daha 9 dk m varrrrr...... kalkıcam birazdan.....

bende gelemmi alısveriseeee cok sevıyorummm ben alıverişii.....

ewet canım anladımmmmm... inşşşş Rabbimm hepimize anne olmayı nasip eder.... hayırlısı dediğin gibi....

evet cnm zaten orda görüldü tüpüm kapalı olduğu amin hiçbirimizi fazla bekletmesin ama benim yumurtam orta kalitetdi tüp bebek yaptırdığımda bunlarda sebep herhalde olmaması için

durrr kızzz daha 9 dk m varrrrr...... kalkıcam birazdan.....

bende gelemmi alısveriseeee cok sevıyorummm ben alıverişii.....

ay canim gel gel.... ben de hic sevmem tek basina gitmeyi... gidip irmik alcam zaten icli köfte icin.. kocise yapam da is yerine götürsün.. bir iki de ufak tefek alcam... kaynanam sen alisverise cikmiyosun diye deli ediyor beni yaaaa buzdolabim kücücük kahvaltiliklarla, iki üs sise icecek koyunca doluveriyor.. buzluga sadece 3-5 parca bir sey giriyor. biz de derindondurucu aldik kücügünden.. cünkü buzluk cok sorun oluyordu... ayy diyorki eeeee yeni dolabin da geldi buzdolabin rahatlamistir adam gibi git alisveris yap zirt pirt oglani alisverise cikarma...... ben de dedimki napiiimm salatalagi domatesi peyniri derin dondurucuya mi atayim??? gelen dolap mübarek sanki bana cift kapili buzdolabi.... derin dondurucu yaaa.... beni bozacak ya gicik kari ben lafin altinda kalir miyim hic, hakliyim cünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…