- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.621
aminn inş.hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz
merhaba bende 2011 de bebeğimin olmasını istiyorum artık ALLAH ın izniyle olsun artık hayırlısıyla
senın hikayen nedir canımm ???? kac yıllık evlısın? ne zamandır bebek dusunuyorsunuz??? bir tedavi gordunmuuu???
anlat anlat meraklı melahat gibiyim bende..... ozel değilse tabi......
senın hikayen nedir canımm ???? kac yıllık evlısın? ne zamandır bebek dusunuyorsunuz??? bir tedavi gordunmuuu???
anlat anlat meraklı melahat gibiyim bende..... ozel değilse tabi......
rabbena hep bana yaniiii
sence ne kadarı olurrrrr
ewettt canımmmmm hepsi bana benzesinnnn.. dudakları babalarına benzeyebilir ama..... onunkiler benimkinden güzellll..
burayı anlamadım ama ne demek istedinnnn ????
cnmben 10 yıllık evliyim 9 yıldır istiyoruz 3 aşılama 1 tüp bebek denedim hiçbiri tutmadı sorunum tek tüpümün kapalı olması
selam zeynep hoşgeldin. inşallah bebeğine kavuşursun.
kendinden bahsedermisin biraz yani ne zamandır bebek düşünüyorsun, kaç yaşındasın hiç düşüğün oldu mu gibi ???
anlamışsın canım. yani çocukların tümüyle sana benzemeyebilir onu demek istedimmmm
hosgeldınnn ..........
alışverişte yaptın mıııııı ???????
en geldın ben gıdıyorummm sımdııı...... yemek yapıcammmmmmm
cnmben 10 yıllık evliyim 9 yıldır istiyoruz 3 aşılama 1 tüp bebek denedim hiçbiri tutmadı sorunum tek tüpümün kapalı olması
regencim hoşgeldin...
ben şimdi yarın doktora gidiyorum yaa ne sorim bişey unutmak istemiyorum.
netden bişey okudum ters rahimin dönüklük derecesi varmış mesela onu sorcam
başkaaa ???
anladımmm canımmmmmm... umarımmm Allah ın izniyle en yakın zamanda hamile kalırsın bitanemmm.... herşey normal herhalde sizde.. belli bir neden yok yani.. tek tupunun tıkalı olması dısında...
peki canımmm acılma sansı yok mu tek tüpünün??? hani rahim filmi cekilirken basınclı su ıle acıyorlarmısya....
bırde tup bebegı ne zaman yaptırdın canımmm... kendiliğinden tutuverir bakarsınnnn.... inşşşş.....
ben de simdi markete alisverise gitcem zaten yaa... hadi kolay gelsin sana... bana da ay hava da ne sicak oh oh... yazi hissettik
canim tüpleri sorabilirsin nebiliyim.. ben mesela onu unutmustum.gerci senin ihtiyacin yoktur cünkü bi yavrun var zaten.. yüzüstü-sirtüstü yatmayi sorabilirsin.. bak screamawayin de ters rahimdi.. yüsüstü yatti hamis kaldi.. aklima da baska gelmiyor maalesef..
amin inş. gittiğim doktorlar tek tüpümün açık olmasının hamilelik için yeterli olduğunu sölediler geçen sene haziran ayında yaptırdık evet başka sorunum yok kısmet işte ne zaman olacağını bitek ALLAH bilir hayırlısı artık
rahim filmi çektirdin mi peki. bugün okuduğum bir bilgiye göre rahim filminde tüpler açılıyormuş. sende baya uğraşmışsın be güzelim tek tüpünün kapalı olmasıyla tutmamasını bilmiyordum. çok geçmiş olsun canım valla canı gönülden diliyorum Allah bekletmez inşallah seni...
canim Allah en kisa zamanda hemen en önce sana bi bebek nasip eder insallah...
durrr kızzz daha 9 dk m varrrrr...... kalkıcam birazdan.....
bende gelemmi alısveriseeee cok sevıyorummm ben alıverişii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?