- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.641
amin hepimize sizler kaç yıldır istiyosunuz kızlar
Zeynepcim, hosgeldin aramiza..
amin hepimize sizler kaç yıldır istiyosunuz kızlar
ay canim gel gel.... ben de hic sevmem tek basina gitmeyi... gidip irmik alcam zaten icli köfte icin.. kocise yapam da is yerine götürsün.. bir iki de ufak tefek alcam... kaynanam sen alisverise cikmiyosun diye deli ediyor beni yaaaa buzdolabim kücücük kahvaltiliklarla, iki üs sise icecek koyunca doluveriyor.. buzluga sadece 3-5 parca bir sey giriyor. buz de dolap derindondurucu aldik kücügünden.. cünkü buzluk cok sorun oluyordu... ayy diyorki eeeee yeni dolabin da geldi buzdolabin rahatlamistir adam gibi git alisveris yap zirt pirt oglani alisverise cikarma......ben de dedimki napiiimm salatalagi domatesi peyniri derin dondurucuya mi atayim??? gelen dolap mübarek sanki bana cift kapakli buzdolabi.... derin dondurucu yaaa.... beni bozacak ya gicik kari ben lafin altinda kalir miyim hic, hakliyim cünkü
canımm ben 23 yasındayımmm..
2.5 seneyi geçti evliyim...
2 yıldır istiyoruzzz...
tahlillerimize gore hersey normall.
2 ay klomen tedavisi gordum. sonuc alamadım
şimdi bir tek rahim filmim kaldı onu cekilicemm..
inş. cnm sende fazla uğraşmadan hamile kalırsın çünkü insan hem maddi hem manevi çok yıpranıyo RABBİM gönlüne göre versin
ayyy yerim seni yaaa.. ne cazzzgır kadınnnn....
hadi bende cıktımmmm.. gorusuruzzz kızlarrrrrr....
ayyy yerim seni yaaa.. ne cazzzgır kadınnnn....
hadi bende cıktımmmm.. gorusuruzzz kızlarrrrrr....
canim tüpleri sorabilirsin nebiliyim.. ben mesela onu unutmustum.gerci senin ihtiyacin yoktur cünkü bi yavrun var zaten.. yüzüstü-sirtüstü yatmayi sorabilirsin.. bak screamawayin de ters rahimdi.. yüsüstü yatti hamis kaldi.. aklima da baska gelmiyor maalesef..
benimde aklıma bişey gelmedi ama bi kaç doktor yorumu okudum sırt üstü ayakları kaldırmanın bi anlamı yok yazıyordu. ama ben sorucam tabiki pozisyon durumunu doktora. bi de dönüklük derecesini.
zeynepcim
ben 13 yıllık evliyim
bi tane kızım var 12 yaşında
1 senedir korunmuyoruz ama eşim gemici olduğu için 3 aydır birliktelik oldu daha tutturamadım
bakalım temmuz son şansım
benim anlatışımı bak yaaa
kızına kardeş istiyosun ALLAH kızını bağışlasın ona sağlık versin umarım en kısa zamnda dileğin gerçekleşir cnm
ay canım kıyamam yaaa nisbet yapmış gibi olmadı dimi. çok üzülüyorum ben bu duruma. bahsetmek hiç istemiyorum kızçeden.
inşallah seninde olur canım.
menbeta gidiyon mu tızzzzz
görüşürüz regencimmmm
hayır cnm hiç öle olurmu herşeyde hayır vardır inş.isteyen herhese RABBİM hayırlı evlatlar nasip eder görüşürüz cnm
slm kızlar neler kaynatmışsınız öyle. ben de yarın 13.30'da histeroskopi yaptırıyor olucam. dua adin canlarım ne olur. güzel geçsin.
yarın rahim damarlarını genişletmek için dr.um histeroskopi yapıcak. benim kan pıhtılaşması sorunum var. bu yüzden dört kez düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?