- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.661
hımmm inşallah bu tedavi sonuç verir tatlım.
inşallah bunu da atlatırsın. çokkkkk geçmiş olsun
yarın rahim damarlarını genişletmek için dr.um histeroskopi yapıcak. benim kan pıhtılaşması sorunum var. bu yüzden dört kez düşük yaptım
ay canım kıyamam yaaa nisbet yapmış gibi olmadı dimi. çok üzülüyorum ben bu duruma. bahsetmek hiç istemiyorum kızçeden.
inşallah seninde olur canım.
menbeta gidiyon mu tızzzzz
görüşürüz regencimmmm
gecmis olsun tatlim...o tedavi nasil bir sey??? acisiz sizisiz bir seydir insallah...
cnm tşk ederim. rahmin içini gazlı suyla doldurup kamera ile giriyorlar. sonra da özel makaslarla bazı yerlerini kezeceklermiş. ben işlem sırasında uyuyo olucam. ama işlem bittikten sonra ağrı ve kanama fazla oluyomuş.
slm kızlar neler kaynatmışsınız öyle. ben de yarın 13.30'da histeroskopi yaptırıyor olucam. dua adin canlarım ne olur. güzel geçsin.
cnm tşk ederim. rahmin içini gazlı suyla doldurup kamera ile giriyorlar. sonra da özel makaslarla bazı yerlerini kezeceklermiş. ben işlem sırasında uyuyo olucam. ama işlem bittikten sonra ağrı ve kanama fazla oluyomuş.
Sahidenmi tugcecim bak simdi beni aldi bi telas. Dietlerim son bir yildir her disismi fircaladigimda kanar acaba bendede bi sorun olabilirmi?kizlarr fox tv de haberlerde cikti, dis ve dis eti hastaliklari hamile kalmayi engelliyebiliyomuss... kucuk bi ihtimalmis ama disteki enfeksiyon vucuda yayilip kadinin tuplerini tikiyabiliyomusss hemen buraya yaziyim dedim aklinizda bulunsun:)
Tatlim insallah yarini agrisiz sizisiz atlatirsin. Allah CC yardimcin olsun canim benimcnm tşk ederim. rahmin içini gazlı suyla doldurup kamera ile giriyorlar. sonra da özel makaslarla bazı yerlerini kezeceklermiş. ben işlem sırasında uyuyo olucam. ama işlem bittikten sonra ağrı ve kanama fazla oluyomuş.
kızlarrrrrrrrrrr ben galibaaa hamileyimmm..bu sabah iki tane test yaptım, ikisi de silik çizgi çıktıııı..ayy çok heyecanlandımmmmm..çokta duygulandım şuan..ne yapacağımı bilmiyorummmm..sabah banyonun ortasına oturdummm ve sonucu olumsuz çıkacakmış gibi bekledimm..ayağa kalkıp teste baktığımda resmen şok oldum kızlarr..inşallahhh bi yanlışlık yoktur, adetim ilk defa bu kadar gecikmişti zaten..sizleri çoook seviyorummm, hepiniz o kadar destek oldunuz ki..ayrıca azracımm ve tatlicadim sizlerin hakkınızı ben nası ödeyeceğim yaaa..offf kızlar duygusala bağlandım..iş yerindeyim çığlık atmak istiorum
Eki Görüntüle 223126
kızlarrrrrrrrrrr ben galibaaa hamileyimmm..bu sabah iki tane test yaptım, ikisi de silik çizgi çıktıııı..ayy çok heyecanlandımmmmm..çokta duygulandım şuan..ne yapacağımı bilmiyorummmm..sabah banyonun ortasına oturdummm ve sonucu olumsuz çıkacakmış gibi bekledimm..ayağa kalkıp teste baktığımda resmen şok oldum kızlarr..inşallahhh bi yanlışlık yoktur, adetim ilk defa bu kadar gecikmişti zaten..sizleri çoook seviyorummm, hepiniz o kadar destek oldunuz ki..ayrıca azracımm ve tatlicadim sizlerin hakkınızı ben nası ödeyeceğim yaaa..offf kızlar duygusala bağlandım..iş yerindeyim çığlık atmak istiorum
Eki Görüntüle 223126
Eki Görüntüle 223126
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?