2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hımmm inşallah bu tedavi sonuç verir tatlım.
inşallah bunu da atlatırsın. çokkkkk geçmiş olsun

tşk ederim cnm. inşallah ama moralim sıfır. kaynanam aradı. sinir etti. ben bebeklerimi sinirden düşürüyormuşum. yarın önemli bir gün benim için. biliyor cadı. moral vereceğim diye aramış güya.

kizlarr fox tv de haberlerde cikti, dis ve dis eti hastaliklari hamile kalmayi engelliyebiliyomuss... kucuk bi ihtimalmis ama disteki enfeksiyon vucuda yayilip kadinin tuplerini tikiyabiliyomusss hemen buraya yaziyim dedim aklinizda bulunsun:)

görüsürüz canim.. sen kacmissin bile... ay ben de aldim sükür üsenmedim kalktim teeeee markete gittim aferin bana

gecmis olsun tatlim...o tedavi nasil bir sey??? acisiz sizisiz bir seydir insallah...

cnm tşk ederim. rahmin içini gazlı suyla doldurup kamera ile giriyorlar. sonra da özel makaslarla bazı yerlerini kezeceklermiş. ben işlem sırasında uyuyo olucam. ama işlem bittikten sonra ağrı ve kanama fazla oluyomuş.

deryacımmm cok gecmıs olsun canımmmmm.... ıns bı aksılık olmadan atlatırsınnn.... cok sakın bır sekılde anlatıyorsun.... ne kadar guzellll.... tekrar cok gecmmıs olsunnn...

pekı hastanede ne kadar yatacaksınn????

slm kızlar neler kaynatmışsınız öyle. ben de yarın 13.30'da histeroskopi yaptırıyor olucam. dua adin canlarım ne olur. güzel geçsin.

Deryacim, insallah cok kolay bir sekilde gecer operasyonun, ve carcabuk toparlarsin canim...

kizlarr fox tv de haberlerde cikti, dis ve dis eti hastaliklari hamile kalmayi engelliyebiliyomuss... kucuk bi ihtimalmis ama disteki enfeksiyon vucuda yayilip kadinin tuplerini tikiyabiliyomusss hemen buraya yaziyim dedim aklinizda bulunsun:)
Sahidenmi tugcecim bak simdi beni aldi bi telas. Dietlerim son bir yildir her disismi fircaladigimda kanar acaba bendede bi sorun olabilirmi? Tatlim insallah yarini agrisiz sizisiz atlatirsin. Allah CC yardimcin olsun canim benim

kızlarrrr .... yoklugum nasılda bellı oluyorr... kimsecikler yazmamısss.. :26::26::26::26::26:

huuuuu nerelerdesinizzzz???? gece yarısı oluyorrr.. herkes kocişleriyle oynaşta herhalde.....

• "İsyanlardayım'' dedi. Hayır, imtihanlardaydı. Fark etseydi, kurtulacaktı... Mevlana Celaleddin Rumi

Azracimm valla haberlerde kucuk bi ihtimal dis ve dis etlerinizi hamilelikten once yaptirin diyodu. bi yandanda hamileyken dis yaptirilmiyo diyede soyluuolar bunu... sen yinede git baktir cnmm istersen ama enfeksiyon fln olsaydi farkederdin bncee

Deryacimm yrn icin dualarimiz seninle tatlim insallah guzel haberler getirirsin bizee

kızlarrrrrrrrrrr ben galibaaa hamileyimmm..bu sabah iki tane test yaptım, ikisi de silik çizgi çıktıııı..ayy çok heyecanlandımmmmm..çokta duygulandım şuan..ne yapacağımı bilmiyorummmm..sabah banyonun ortasına oturdummm ve sonucu olumsuz çıkacakmış gibi bekledimm..ayağa kalkıp teste baktığımda resmen şok oldum kızlarr..inşallahhh bi yanlışlık yoktur, adetim ilk defa bu kadar gecikmişti zaten..sizleri çoook seviyorummm, hepiniz o kadar destek oldunuz ki..ayrıca azracımm ve tatlicadim sizlerin hakkınızı ben nası ödeyeceğim yaaa..offf kızlar duygusala bağlandım..iş yerindeyim çığlık atmak istiorum

Son düzenleme:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah sabah ne kadar güzel bir resim buuuuuuu
heyyyyyyyyyyyyyyy uyanınnnnnnnnnnnn
kuppecim hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tebrikler hayatım. İnşallah kan testinde de çıkar ama çıkacak gibi görünüyorrrrrrrrrrrrrrr.........

günaydın cnm testin pozitif görünüyo inş. sonucun doğrudur kaç gün gecikti adetin hakkında hayırlısını versin RABBİM

kuppecim

ben geçmişi okuyorumda...
1660. sayfada yazmışsın... demek ki burda tutturmuş olma ihtimalin yüksek. bazen yumurtlama erken olabiliyor. ve ilk akıntıda beraberlik çok önemli şans %90.
tekrar tebrik ederim hayatım.

cocana söledin mi???

canım sat dan sonra 13. gün inanılmaz bir akıntı oldu, resmen yumurta akı gibi tuvaleti yaparken bile uzayarak inen bi akıntı, çok şaşırdımmm..acaba yumurtluyor muyum dedimmm ama ovulasyon testi yapamadım o gün gece 2:00 gibi çalışma oldu, ama ondan sonraki günün gecesi ve dün gece hiçbirşey yapamadık malesef ve dün gece yaptığım ovulasyon testinde yani 14. gün gece 12 gibi yaptığım ovulasyon testinde gülen yüz çıktı ama dediğim gibi hiçbir çalışma yok çokk yorgunuzzzzz..bu ay da birşey çıkmayacakk galiba..ama şaşırdığım şey, akıntı niye daha erken geldi ki..

Son düzenleme:

hiii canı bu nasıl güzel bi haber yaaaaaaaaa .... tebrikler Rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsin inşallah :) dua et bizede bol bol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…