2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii Şeytanın bacağı kırıldı..

Kuppe hamileeeeeeeeeeee...

Ayyyyy çok sevindim canımmmmm çok çok...

Tebrik ederim güzelim... Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...
Nasıl heyecanlandım yaaaaaa...

Son düzenleme:

canımmmmmmmmm çokkkkkkk tebrikkkk ederimmmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşşş

kızlarrrrr ben geldimmmmmm
doktora gittimiştim. güzel geçti diyelim. rahim temiz, sağ tarafta harika bir yumurtam var, takibe aldık yımırtayı perşembe günü tekrar çağırdı. yumurtanın durumuna göre bizde çatlatma iğnesiyle çatlatabiliriz dedi. rahim de o kadar ters değil dedi. ilişki esnasında hiç bir şey yapmama gerek yokmuş sadece eger spermler hemen akabinde geri geliyorsa belinin altına yastık koy yarım saat yat dedi. Hayırlısı Allahtan. inşallah kalırım bu ay. sıra beklerken bir kaç hamile bayan geldi ağladım eşimde kızdı bana ağlamasana karıcım, üzme kendini diye.. offffff içim daraldı sanki :97::97::97:

Son düzenleme:
çokkk teşekkür ederim canımmm..inşallah kan testinde de çıkar çok heyecanlıyım ben ya..hiç beklemiyordum bu ay..ümidimin bittiği noktaydı resmennn..Allaha şükürler olsunnn..
günaydın cnm testin pozitif görünüyo inş. sonucun doğrudur kaç gün gecikti adetin hakkında hayırlısını versin RABBİM
teşekkür ederim canımmm benim, aslında 8 inde adet olmam gerekiyordu ama, ben topice 9 u diye yazdırmıştım, 3-4 gün geçti işte..hala inanamıyorum :)
aayy canımmm ne güzel bulmuşsun, okurken bi tuhaf oldum şimdi, kocamın gözüne soktum sabah testiii..o uyuyodu, 6,30 da ateş ölçmeye kalktım, baktım ateşim yükselmiş, alla alla dedim hemen wcye koştum testi yaptım :)) sonra da eşime gösterdim iştee..şok oldu resmen :)
kızlar bi o akıntının geldiği gün ilişki oldu, bi de onbeşinci gün ilişki oldu, nası tuttu bu şekilde anlamadımm yaa..ayrıca bacak kaldırma falan yapmadım öyle, yüzüstü yattımmm bendeee bu sefer hiç bacak falan kaldırmıycam demiştim, bi de çok fazla düşünmedim yumurtlama zamanı taşınma telaşı falan da vardı..nasip oldu galiba kızlar..hala emin konuşmak istemiyorum ama testi 3ledim..yine aynı sonuç çıktı :)
hiii canı bu nasıl güzel bi haber yaaaaaaaaa .... tebrikler Rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsin inşallah :) dua et bizede bol bol :)
ayy canımm aminn çok sağolll..dualarım artık sizin içinnn..inşallah hepimizz yaşayacağız bu duyguyuuu..seviyorum sizi ya..
pollyannaa ilk aklıma gelen azra, sen ve tatlicadi oldu biliyor musun :) demiştin yaa ısı ölçerken moralini bozmaa falan diye hakkatten dedim yaaa, biliyor bu kızlar bu işii..çoook teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmm canım ya..
herkese ısı takibini öneriyorum kızlarrr aklınızda olsunn..
canımmmmmmmmm çokkkkkkk tebrikkkk ederimmmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşşş

sağol fıstığım darısı senin başına inşallahhh..çok mutluyum şuan..bunu sizlerle paylaşmaktığım içinde çok mutluyummm..inşallah güzel bir şekilde ilerler durumum ..

canım en güzel zamanda geldi bebeğin işte ev taşınma stresinde gelmedi herşey olup bittikten sonra en güzel zamanda geldi işte :) rahat rahat onunla ilgilenebilirsin artık :)

canım en güzel zamanda geldi bebeğin işte ev taşınma stresinde gelmedi herşey olup bittikten sonra en güzel zamanda geldi işte :) rahat rahat onunla ilgilenebilirsin artık :)

evet canımm..güzel bir zamanda geldiii gerçekten..taşınmanın da etkisi oldu bence biliomusun, bebek için kafa yormamı engelledi, kafam çok rahattı yani..Allahım sizlere de nasip etsin inşallah..şimdiiiiiii kan testimi yaptırıp iyice emin olmam lazım benimm :)

tebrik ederim kuppecim ben sana gecen ay hamilesindir dedim ama bak yakınmıs süre bu ay kısmetmis cook sevindim rabbim tamamına erdirsin canım

bakalım bende önümüzdeki hafta trabzonda olucam sora evin tadilatı başlicak ama eylüle kadar sürer taşınmam inş ondan sora gelir bnm bebişte :) zaten bu ara taşınan herkesin bebişi geldi maşallah

bakalım bende önümüzdeki hafta trabzonda olucam sora evin tadilatı başlicak ama eylüle kadar sürer taşınmam inş ondan sora gelir bnm bebişte :) zaten bu ara taşınan herkesin bebişi geldi maşallah

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sende hamile kalırsın fıstığımm yaaa..taşınmak gerçekten işe yaradı..bi de bu ay ben çok mutluydum yaa..hiçbir şeye moralimi bozmamaya çalıştımmmm..

Canımmmmmm çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Bilmiyorum nedense bende çok duygulandım yaaa....

oh oh ne güzel maşallah güzelime :) hep böle mutlu ol inş bundn sora kocişinle birlikte :) artık denize fln girerkende dikkat et tam yaz aylarını buldu ilk 3 ayın :) gerçi önümüzdeki ay ramazan nasılsa ,oruçta tutmassın ,sıcaklara özellikle dikkat et... izmirin sıcaa çok fena ben 3gün kalmıştım bi seferinde, valla zor kaçtım :)

Canımmmmmm çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Bilmiyorum nedense bende çok duygulandım yaaa....

çok teşekkür ederimm canım benimm..amin inşallahhh..beni seviosunnnn yaaa.. benim mutluluğuma duygulanmışsındır canım...Allahımmmm hepimizeee nasip etsinn yaaaa..bu topiğin hepsi hamile olsunnnnnnnnn İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHH

hafta sonu denizdeydimmm canımmmm..neden denize girmek tehlike miiiiiii..ben bilmiyordummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım ya şunu söylim gerçekten çok sevindim topiğe fazla dahil olamaıyorum ama hep sizin hamileik haberleriniz için takip ediyordum Allahımmm yar ve yardımcın olsun bizleride çok bekletmeden nasip etsin inşallah

canımm artık dualarım sizin içinn..İnşallah en kısa zamanda yaşarsınız bu mutluluğuuuuu..canımsın benimmm..

kuppecim hersey bir yana gercekten tebrik ederim... super bi foto ve super haber... bak su olaylarin gelisine... gecen ay scream ev tasirkentelasinda hamilekaldi vesende demistinzaten obur aya bende ev tasiycam ve ins hamile olurum biraz da olsa bebek fikrinden uzaklasip demistin....

hadi kizlarevleri tasiyoruzzzzz... isin sIrrI cozuldu:).........

saka bir yana hiissettim hamile olma ihtimalini cunku marttan bu yana kirlizilarinin geciktigini hatirlamiyorum... hayirli olsun tekrardan saglikla kucagina alirsin insallah....

canım gerçekten çokkk teşekkür ederimmmm..sevindim beni tebrik etmene..çoook mutlu ettin beni..ben ümitsiz konuşurken bir kerelik çalışmayla olmaz derken sen teselli etmiştin beni..gerçekten deee sonuç güzel oldu..çok sağol..

evet evleri taşıyın kızlarr..evini taşıyannn, evden sonra bebeğini taşıyor.. :))))) evet dediğin gibi hiç bu kadar gecikmemişti benim kırmızılarrr..hala inanamıyorum sılacım biliyor musun..rüyadayım sanki..kan testini yaptırdıktan sonra daha emin olacağım sanki..bugün 3 tane test yaptım hepsi de resimdeki gibii :)

kizlar ben nete gomulup ev aramaya devam ediyim... simdi de tekrar almayi dusunuyoruz. ayyy en kotu karar kararsizliktan ii derler ne dogru....

bu arada canim hlycimi hatirladim...erteledigi ev telasesi vardi.. guzelim benim bi gelip ses versen... insallah hersey yoluna girmistir canim benim.... ve enkisa surede hamile kalirsin insallah

bende aranıza yeni katıldım sayılır benimde adet gecikte 2 gün ama bilmiyorum çok istiyorum bebişim gelsin ama bende gebelik belirtileride hiç yokki anlamadım bi tek belim çok ağrıyo bide karnımda hassasiyet var adet olcakmışım gibi bide ıslaklık var aslında akıntı şeklinde göğüslerim neden ağrımıyor anlamadım neyse çok sitres yaptım umarım herşey olumlu çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…