- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.681
kızlarrrrrrrrrrr ben galibaaa hamileyimmm..bu sabah iki tane test yaptım, ikisi de silik çizgi çıktıııı..ayy çok heyecanlandımmmmm..çokta duygulandım şuan..ne yapacağımı bilmiyorummmm..sabah banyonun ortasına oturdummm ve sonucu olumsuz çıkacakmış gibi bekledimm..ayağa kalkıp teste baktığımda resmen şok oldum kızlarr..inşallahhh bi yanlışlık yoktur, adetim ilk defa bu kadar gecikmişti zaten..sizleri çoook seviyorummm, hepiniz o kadar destek oldunuz ki..ayrıca azracımm ve tatlicadim sizlerin hakkınızı ben nası ödeyeceğim yaaa..offf kızlar duygusala bağlandım..iş yerindeyim çığlık atmak istiorum
Eki Görüntüle 223126
çokkk teşekkür ederim canımmm..inşallah kan testinde de çıkar çok heyecanlıyım ben ya..hiç beklemiyordum bu ay..ümidimin bittiği noktaydı resmennn..Allaha şükürler olsunnn..günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah sabah ne kadar güzel bir resim buuuuuuu
heyyyyyyyyyyyyyyy uyanınnnnnnnnnnnn
kuppecim hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetebrikler hayatım. İnşallah kan testinde de çıkar ama çıkacak gibi görünüyorrrrrrrrrrrrrrr.........
teşekkür ederim canımmm benim, aslında 8 inde adet olmam gerekiyordu ama, ben topice 9 u diye yazdırmıştım, 3-4 gün geçti işte..hala inanamıyorum :)günaydın cnm testin pozitif görünüyo inş. sonucun doğrudur kaç gün gecikti adetin hakkında hayırlısını versin RABBİM
aayy canımmm ne güzel bulmuşsun, okurken bi tuhaf oldum şimdi, kocamın gözüne soktum sabah testiii..o uyuyodu, 6,30 da ateş ölçmeye kalktım, baktım ateşim yükselmiş, alla alla dedim hemen wcye koştum testi yaptım :)) sonra da eşime gösterdim iştee..şok oldu resmen :)kuppecim
ben geçmişi okuyorumda...
1660. sayfada yazmışsın... demek ki burda tutturmuş olma ihtimalin yüksek. bazen yumurtlama erken olabiliyor. ve ilk akıntıda beraberlik çok önemli şans %90.
tekrar tebrik ederim hayatım.
cocana söledin mi???
canım sat dan sonra 13. gün inanılmaz bir akıntı oldu, resmen yumurta akı gibi tuvaleti yaparken bile uzayarak inen bi akıntı, çok şaşırdımmm..acaba yumurtluyor muyum dedimmm ama ovulasyon testi yapamadım o gün gece 2:00 gibi çalışma oldu, ama ondan sonraki günün gecesi ve dün gece hiçbirşey yapamadık malesef ve dün gece yaptığım ovulasyon testinde yani 14. gün gece 12 gibi yaptığım ovulasyon testinde gülen yüz çıktı ama dediğim gibi hiçbir çalışma yok çokk yorgunuzzzzz..bu ay da birşey çıkmayacakk galiba..ama şaşırdığım şey, akıntı niye daha erken geldi ki..
ayy canımm aminn çok sağolll..dualarım artık sizin içinnn..inşallah hepimizz yaşayacağız bu duyguyuuu..seviyorum sizi ya..hiii canı bu nasıl güzel bi haber yaaaaaaaaa .... tebrikler Rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsin inşallah :) dua et bizede bol bol :)
pollyannaa ilk aklıma gelen azra, sen ve tatlicadi oldu biliyor musun :) demiştin yaa ısı ölçerken moralini bozmaa falan diye hakkatten dedim yaaa, biliyor bu kızlar bu işii..çoook teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmm canım ya..Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii Şeytanın bacağı kırıldı..
Kuppe hamileeeeeeeeeeee...
Ayyyyy çok sevindim canımmmmm çok çok...
Tebrik ederim güzelim... Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...
Nasıl heyecanlandım yaaaaaa...
sağol fıstığım darısı senin başına inşallahhh..çok mutluyum şuan..bunu sizlerle paylaşmaktığım içinde çok mutluyummm..inşallah güzel bir şekilde ilerler durumum ..canımmmmmmmmm çokkkkkkk tebrikkkk ederimmmmrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşşş
canım en güzel zamanda geldi bebeğin işte ev taşınma stresinde gelmedi herşey olup bittikten sonra en güzel zamanda geldi işte :) rahat rahat onunla ilgilenebilirsin artık :)
kızlarrrrrrrrrrr ben galibaaa hamileyimmm..bu sabah iki tane test yaptım, ikisi de silik çizgi çıktıııı..ayy çok heyecanlandımmmmm..çokta duygulandım şuan..ne yapacağımı bilmiyorummmm..sabah banyonun ortasına oturdummm ve sonucu olumsuz çıkacakmış gibi bekledimm..ayağa kalkıp teste baktığımda resmen şok oldum kızlarr..inşallahhh bi yanlışlık yoktur, adetim ilk defa bu kadar gecikmişti zaten..sizleri çoook seviyorummm, hepiniz o kadar destek oldunuz ki..ayrıca azracımm ve tatlicadim sizlerin hakkınızı ben nası ödeyeceğim yaaa..offf kızlar duygusala bağlandım..iş yerindeyim çığlık atmak istiorum
Eki Görüntüle 223126
tebrik ederim kuppecimben sana gecen ay hamilesindir dedim ama bak yakınmıs süre bu ay kısmetmis cook sevindim rabbim tamamına erdirsin canım
bakalım bende önümüzdeki hafta trabzonda olucam sora evin tadilatı başlicak ama eylüle kadar sürer taşınmaminş ondan sora gelir bnm bebişte :) zaten bu ara taşınan herkesin bebişi geldi maşallah
Eki Görüntüle 223126
Canımmmmmm çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Bilmiyorum nedense bende çok duygulandım yaaa....
oh oh ne güzel maşallah güzelime :) hep böle mutlu ol inş bundn sora kocişinle birlikte :) artık denize fln girerkende dikkat et tam yaz aylarını buldu ilk 3 ayın :) gerçi önümüzdeki ay ramazan nasılsa ,oruçta tutmassın ,sıcaklara özellikle dikkat et... izmirin sıcaa çok fena ben 3gün kalmıştım bi seferinde, valla zor kaçtım :)
çok teşekkür ederimm canım benimm..amin inşallahhh..beni seviosunnnn yaaa.. benim mutluluğuma duygulanmışsındır canım...Allahımmmm hepimizeee nasip etsinn yaaaa..bu topiğin hepsi hamile olsunnnnnnnnn İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHH
Canım ya şunu söylim gerçekten çok sevindim topiğe fazla dahil olamaıyorum ama hep sizin hamileik haberleriniz için takip ediyordum Allahımmm yar ve yardımcın olsun bizleride çok bekletmeden nasip etsin inşallah
kuppecim hersey bir yana gercekten tebrik ederim... super bi foto ve super haber... bak su olaylarin gelisine... gecen ay scream ev tasirkentelasinda hamilekaldi vesende demistinzaten obur aya bende ev tasiycam ve ins hamile olurum biraz da olsa bebek fikrinden uzaklasip demistin....kızlarrrrrrrrrrr ben galibaaa hamileyimmm..bu sabah iki tane test yaptım, ikisi de silik çizgi çıktıııı..ayy çok heyecanlandımmmmm..çokta duygulandım şuan..ne yapacağımı bilmiyorummmm..sabah banyonun ortasına oturdummm ve sonucu olumsuz çıkacakmış gibi bekledimm..ayağa kalkıp teste baktığımda resmen şok oldum kızlarr..inşallahhh bi yanlışlık yoktur, adetim ilk defa bu kadar gecikmişti zaten..sizleri çoook seviyorummm, hepiniz o kadar destek oldunuz ki..ayrıca azracımm ve tatlicadim sizlerin hakkınızı ben nası ödeyeceğim yaaa..offf kızlar duygusala bağlandım..iş yerindeyim çığlık atmak istiorum
Eki Görüntüle 223126
kuppecim hersey bir yana gercekten tebrik ederim... super bi foto ve super haber... bak su olaylarin gelisine... gecen ay scream ev tasirkentelasinda hamilekaldi vesende demistinzaten obur aya bende ev tasiycam ve ins hamile olurum biraz da olsa bebek fikrinden uzaklasip demistin....
hadi kizlarevleri tasiyoruzzzzz... isin sIrrI cozuldu:).........
saka bir yana hiissettim hamile olma ihtimalini cunku marttan bu yana kirlizilarinin geciktigini hatirlamiyorum... hayirli olsun tekrardan saglikla kucagina alirsin insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?