2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımm artık dualarım sizin içinn..İnşallah en kısa zamanda yaşarsınız bu mutluluğuuuuu..canımsın benimmm..

Allah razı olsun canım.... inşallah sonucu çift çizgi çıkan fotomu buraya koyarım en kısa zamanda :)))))
Biz geçen sene ev aldık taşındık tühhhh bilseydim ozaman bırakırdım korunmayı şimdi nur topu gibi bebişim olurdu

tatilde olduğum günleri yani geçmişi okuyorum müsait oldukça. ama son 2 gündür hly yı göremedim. bir problem mi var ??? :26::26:

hafta sonu denizdeydimmm canımmmm..neden denize girmek tehlike miiiiiii..ben bilmiyordummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ya ilk 3 ay tehlikeli die biliorum ben hem yüzmek hemde mikrop açısından ama daha sonra 8. aya kadar yüzülebilio die biliorum ama doktor daa iisini bilr tabi

Allah nasip etmek istediği zaman her şekilde oluyor canımmm..hiiiçbirşeye takılmayıp sabırla beklemek gerekiyorrr..eminim ki sende paylaşacaksın bu şekilde fotonuuuuuu.. :)
Ya ilk 3 ay tehlikeli die biliorum ben hem yüzmek hemde mikrop açısından ama daha sonra 8. aya kadar yüzülebilio die biliorum ama doktor daa iisini bilr tabi
ayy canım sağol uyardığın içinnn ben bunu da sorayım doktora :)
belirtilerini paylaşırmısın bizimle her hamileye soruyorum bunu

kızlar benim baş dönmem var, böyle tansiyonum düşüyormuş gibi oluyo, bi de dün feci şekilde kasık ağrılarım vardı, hatta adet oluyorum sanmıştım..arada bıçak saplanır gibi alttan kasıklara doğru bir sancı giriyordu, bi de uyku hali..hep uykum geliyorr benim..başka birşeyleri farkedersem yazarım yine :)

tatilde olduğum günleri yani geçmişi okuyorum müsait oldukça. ama son 2 gündür hly yı göremedim. bir problem mi var ??? :26::26:

hlycim ı bende merak ediyorum..en son ara verdimm topiğe gibi birşeyler yazmıştı sanki öyle hatırlıyorum bi daha da denk gelemedikk..umarım iyidirr canım benimmm..özledimm..benim zaten netim henüz bağlanmadığı için çok fazla giremiyorummmmm topiğee..aklım hep sizde ama :)

Tşk ler tatlım

hly galiba topice biraz ara verdi,biraz kafasını dinlemek istiyordu sanırım.. inş bu süreçte hamile kalırda güzel haberlerle döner bize

elbetteki tebrik edicem..cunku suan hissettiklerini 3yil once yasadim.. yerde miyim gokte miyim derlerya oylesin suan.. inanamiyorsun ta ki dr onaylayana kadar da bi yanin da "acaba" olacak.. acabalarin olsada hamilesinnnnnnnn................................

hem bu haberi ben once paylasmis olsaydim eminim sende tebrik ederdin ve dualarini yollardin!!!

ha bi de ogun umitsizliginde de bahsettigim duygularda ,hisslerimde gercekti... bak sonuc Allahin izniyle.. evet tesselli etmek guzel ama senin dunde soyledigin gibi gerceklerden kamak dahada aci.. umutlari sisirmek daha da aci.... eger olumsuz hissediyorsam baei durumlar hakkinda susmayi tercih ediyorum....

velhasil sira bize geldi topicin mudavimleri bayagi azaldi.... resmen sen inanirmisinben hala scremawayin hamileligine bile resmen diyorum MAsallah... cunku birlikteligimizin 5. ayina giriyoruz... ben hamile oldugumda sizlerde ayninlarini hissedeceksiniz....

uzadi ama bu arada ikizim es ruhum regen screamawaycim azracim ve tatlicadi bole olmalari muhtemel sonra

canım arkadaşım benim yaaa
zaten burda konu yoğunluğu malüm bebek. o da son günlerde bir kaç ufak problem yaşayınca bunaldı sanırım. eşide diyodu fazla takılma sonra çok üzülüyorsun diye.
biraz zamana bıraksın tabi gelir yine canım benim.

kuppecim ben ilk hamileliğimin ilk aylarında denize girdim sorun olmadı. tabi herkes aynı olcak diye bişey yok. doktoruna sormanda yarar var tabi. belki havuzu önermeye bilir.

ayy canim sin benim... bunasip kismet meselesi bitanem.. insallah seninde zamanin yaklasmistir canim.. sende paylasacaksin insallah..

tatlim hlyacimin yolunda gitmeyen durumlari vardi ve ustune yumurtaliklarindan da istedigi haberi alamaginca biraz uzaklasmak istedi... kararina saygi duyuyoruz ama sIkIntilarina ortak olup azicikta olsa yukunu azaltabilseydik kendimi daha iyi hissedecektim...ama hlycim ii olup bomba gibi enerjisiyle donsunde insallah... hersey yoluna girer...

hiçç tebrik etmez miyim canım yaa..biz burda kardeş gibi olduk artıkk..elbette sorunlarda olacak ama önemli olan uzamaması..ben tekrar teşekkür ediyorum sana..
evet artık sıra sizde..bende bi sorun çıkmazsa eğer sıramı savmış bulunmaktayımmmm .. artık sizlerden güzel haberler bekliyorum..beni yalnız bırakmayınnnnnnnnnnnnnnn

en iyisini yaptı aslında canımm ya..bende bu taşınma olayı nedeni ile neti bağlatamadım çok fazla bilgisayar karşısında duramadım haliyle bebek konusuna yönelemedimm..bununda faydası olmuş olabilir..ama var ya kesinlikle kafa rahat olmalı kızlarrr..buna kesinlikle eminim artıkkk..doldurmayın kafanızııı olumsuzluklarla..olcaksa oluyoo bakın..niye benim 5 ay boyunca olmadı, hele geçen ay ard arda bir hafta çalıştık yine olmamıştı..demek ki bir zamanı varr..sabırla bekleyin diyorumm..

deniz konusunu doktoraaa soracağım mutlakaa..denize gitmeyi çok seviyorum ben çünkü..çok sağol tatlımm bilgilendirdiğin içinn..

rica ederim.bende tessekur ediyorum ayricada buyugumsun ve herzaman herkesle konusurkende bunada dikkat ediyorum.. ya ben bukadar sizlere yakinlasacagimi,uzulup, sevinip, merak edecegimi baslarken topice hiic bilemezdim..ama suan hepimiz ayni duygular icindeyiz..

insallah guzelce,sorunsuz tamamlarsin sonuna kadar hamileligini... once virgul sonra fasulyenden haberler getireceksin artik bize....

hadi bakalim kizlar duacilarimiz cogaldi..... siramiz geldi insallah....

ben geçen aydan umutlanmıştım baya sonuçta hüsran oldu çok sıkıldım. bu ay rahatım öle pek kafama takmıyorum ama yoğunlaştığım bi gerçek aslında. son ayım bu ay. ama doktorun dediği gibi sadece yastık yardımı alabilirim. yoksa şöle dur böle yap gibi şeyler yapmıcam. Kısmette varsa olur zaten.
bende 2 hafta sonra hafta sonu için ayvalığa gidebiliriz. deniz konusunu bende sorıyım doktora bari.

ayyyyy cokkkk duygulandimmmmmmmmmmmmm canimmmmmmmmmmm....
cokkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm................

batin gecti mi seninnnn? listede yanimda diil goremiyorummmm....

masallahhhhhhh, baya belirgin cikmis cizginnnn... tebrik ederimmmmm Kuppecimmmmmmmmmmmmmmmm....

amin canımm çok teşekkür ederimmmmm..öpüyorummmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiii...
bende senin hamiş haberini duyunca aynı şekilde duygulanmıştım canımmmm..biz ikimiz birlikte başladık sayılırız..sen geçen ay ne demiştin bana, gelecek ay taşınıyorsun seninde hamile kalma ihtimalin var falan diye esprileşmiştikk hatırlıyor musun..hala inanamıyorum screamawaycimm yaaa..çok mutluyum..9 u die yazdırmıştım bat ı ama aslında 8 iydi..şu kan testini de yaptırıp rahatlamak istiyorumm..hatta şuan çığlık falan atmak istiyorum yaaa

Kuppecimmmm, ilk zamanlardan beri konusuyoruz seninle... Eskilerden hamile haberi almak bir baska oluyor... Nasil sevindim testini gorunce anlatamam.... Allah nazardan saklasin... Kan testinde cikar zaten... 3 farkli testte cikmis... Hic endise etme... Bir hafta filan sonra doktora gidip keseyi bile gorebilirsin bence... Nerdeyse 4 gun gecmis simdiden...
Biraz okudum eskiyi, senin de bas donmen olmus.. Benim tek belirtim oydu...
Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin Kuppecimmmm...

bende seni opuyorum canim.....

ya bende onceden en net ikiizi hatirliyorum....

tebrikler canımmmmmm.......

senın ismini ve test resmini gorunce sok oldummm... halen soklardayımmmmmmm.... hıc beklemıyordummmm.. coksevındımmmmm...

Allah ım bızede yasatsın bu duyguları ınşşşşş...

kız hemen kan testı yaptırrrrrr...

anlat bakım; kaç aydır denıyorsunuz???? doktora felan gıtttın mı ?? bı tedavı uygulandı mı ???? halen soktayımmmm... ne yazdıgımı bıle okuyamıyorummmm... cok sevındımmmm canımmmmmmm......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…