2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy bugun ne guzel haberler alıyoruzzz... canlarım benımmmm..... insss yımırtan catlar ve gebelık olusturur canımmmmmmmm..... dikkat et kendıne.. stres yapma.... hadi bakalımm oh oh oh......

bakalım bende önümüzdeki hafta trabzonda olucam sora evin tadilatı başlicak ama eylüle kadar sürer taşınmam inş ondan sora gelir bnm bebişte :) zaten bu ara taşınan herkesin bebişi geldi maşallah

kız trabzonda ne işin varrrr ?????? tatile mi gidiyorsunnnn????

ayyy bugun ne guzel haberler alıyoruzzz... canlarım benımmmm..... insss yımırtan catlar ve gebelık olusturur canımmmmmmmm..... dikkat et kendıne.. stres yapma.... hadi bakalımm oh oh oh......

ayyyyy canım hoşgeldin
eh güzel haber diyelim güzel olsun. ne bilim yaa takipteyiz işte. inşallah olur tızzzzzzzzzzzzzzzzzz
Allah isteyen herkese versin. aminnnnnnnn

ayyyyy canım hoşgeldin
eh güzel haber diyelim güzel olsun. ne bilim yaa takipteyiz işte. inşallah olur tızzzzzzzzzzzzzzzzzz

hadi bakalım 2 hafta sonra senden de muhteşem bi haber almak istiyorum.
İnşallah o yumoş güzelce çatlar, döllenir ve bebişin yola çıkar.
Hadi hayırlısı olsun canım

kız trabzonda ne işin varrrr ?????? tatile mi gidiyorsunnnn????

ewt canım kayınvalidemle eşimi gezdiricem annemleri bi hafta önceden yolladım... zaten şimdi yaz dönemi olduğu için herkes orda ,eğlenceli geçicek inş ama tabi bizim bi haftamız boşa geçicek orası ayrı

ayyyyy canım hoşgeldin

hosbuldummmmm canımmmmmmmmmm...

amin canım aminnnn... sonucun olumlu olacak Allah ın ıznıyleee ins.....

aaaa ne guzel.... sen trabzonlusun o zaman... yanılıyor muyummmm????

aman kızzz şimdiki calısmalarınızda inssss tutar....

bak bana bos gecsede gecmesede uzulmucemm.. kader üstümüze oynuyor wallahiii... :26::26::26::26:

EWt canım trabzonluyum :) valla inş bilmiorum yumurtlama zamanımı hiç bilmiorum ben yaa ne akıntı farkediorum ne bişi artık şansa tutarsa öle yastık mastık flnda yapmıorum hiçbişi napim olursa yani... zaten bu gidişle zor bizim

canım bugün 2. güzel haber canım süperrrr

inşşş senin yumoşun büyür çatlar ve bebişkon olur gülüm sende böyle güzel haberi verisin canım en yakın zaman da inşşşş inşşş

bol bol da çalışın yumurtayı boş bırakmayın sakın inşş tutar canım

artık sunu ıyı bılıyorumm.. hersey nasip kısmet işi... ayda 15 kere yaparsınn.. onemlı gunlerı kacırmazsınn. ama tutmaz.. birkere onemsemezsinn birşeyler girer araya belki 1-2 kere yaparsın tutar.... yanii heran hersey olabılır.... hıcccc canını sıkma.....

Allah ın izniyle bizim işimizde zor diyorummm.. bakalım daha neler beklıyor bizi...

Allah ım hayırlısını nasip etsin bizler için.....

gııı az beri gelde rizede bulusakkkkkk.....

hosgeldınnn canımmm.....

nasılsın bakalım ??? klomen kullanıyordun dimi sen ?????? nasıl gidiyor bakalımmmmmm

benim yengem de bugün giresuna gitti hemşehri sayılırısnız

ama trabzon da çok güzel harika bi şehir

ay canım benim bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. hepinizden Allah razı olsun.
sol taraftaki yumurtalara nazaran sağ taraftaki yumoşum 2-3 kat daha büyük maşallah. her zamanki gibi çalışcaz hayatım gün aşırı boş bırakmam yani kesin.
gelsin artçılarrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok iyim MENBETACIĞIMMMMMMM

sen nasılsın bakemm

evet canım klomen kulanıyorum pzt de yumoşları bakmaya gidecez ne durumdalar diye

bende cok ıyımmm canımmm..
baksan ne guzel haberler aldık bugun..

kac doz kullanıyorsunn kızzz... yarasın ınssss....

innsss senınde hamıle haberını alırızzzz bu ayyyy yavyummmmm

gelsin artcılarrrrr

Allah ım ne guldummmm..... Allah tan uzagımmmm ben etkılenmem.....

Rizeyede gelicez inş ayder yaylasına getiricem onları

Rizeyede gelicez inş ayder yaylasına getiricem onları

agir derecede karadeniz ve karadenizli hastasiyim...Amasyadan baslar Samsun, Ordu,Giresun,Trabzon,Rize........devam eder askim..... saydigim busehirlerin muptelasiyim... samsun meydanindan tut Boztepeye.. Giresunun essiz manzarali kalesinden tut Uzungol'e, Sumela dan tut Aydere....
hastayim... ordunun sahilini ayriyeten soylimmm.... neden bukadar seviyorum oralari ve oralilari ????? teee 13-14 yaslarindan gelme bi hayranlik....

balayina bile tercihimdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…