- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.741
tabi etken olabilir ama ayri,bambaska bi sempatim var...adini koyamiyorum...Karadenizin kendiside insanıda genel olarak olduğu gibidir belki bu yüzden seviosundur :)
iyi olmana sevindim canımbende cok ıyımmm canımmm..
baksan ne guzel haberler aldık bugun..
kac doz kullanıyorsunn kızzz... yarasın ınssss....
innsss senınde hamıle haberını alırızzzz bu ayyyy yavyummmmm
ay canım benim bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. hepinizden Allah razı olsun.
sol taraftaki yumurtalara nazaran sağ taraftaki yumoşum 2-3 kat daha büyük maşallah. her zamanki gibi çalışcaz hayatım gün aşırı boş bırakmam yani kesin.
gelsin artçılarrrrrrrrrrrrrrrrrr
neyse..yine sila..sila..sila olacak...
isime devam edeyim.. esyalari koliliyorum... yardima gelseniz....
tabi etken olabilir ama ayri,bambaska bi sempatim var...adini koyamiyorum...
karadeniz ve izmir'i tek geciyorum.....
Rizeyede gelicez inş ayder yaylasına getiricem onları
canım benimmm sevinmene çokk sevindimmm..Allahım sizi de nazarlardan saklasın..aay bir hafta sonra kese gözükür mü gerçekten..ya screamawaycim ben inanamıyorum hala sanki bi rüyanın içerisindeyimm..çok tuhaf oldum yaa..Kuppecimmmm, ilk zamanlardan beri konusuyoruz seninle... Eskilerden hamile haberi almak bir baska oluyor... Nasil sevindim testini gorunce anlatamam.... Allah nazardan saklasin... Kan testinde cikar zaten... 3 farkli testte cikmis... Hic endise etme... Bir hafta filan sonra doktora gidip keseyi bile gorebilirsin bence... Nerdeyse 4 gun gecmis simdiden...
Biraz okudum eskiyi, senin de bas donmen olmus.. Benim tek belirtim oydu...
Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin Kuppecimmmm...
aaaa niye beklemiyordumm menbetacım..sana diyorum da bende beklemiyordum kiiii hehehe..şoklardayım bende tatlımmm..vallahi ben 5-6 aydır deniyorum ve her seferinde aksilikler çıkıyordu ya sınava denk geliyordu, ya birileri geliyordu, yumurtlama gününü kaçırıyordum, bu ay da yumurtlama zamanı bir kez denedik, ama o kıvamlı akıntı geldiğinde 12. gündü o zamanda denemiştik..hangisi tuttu onu bilmiyorum canımm..hiçbir tedavi uygulamadım..hiç birşey içmedimmmmm..sadece taşındım :) bu ayı mutlu olarak geçirdim, bi de ısı takibi yaptımmm ki..azracım ve tatlicadimin bu konuda çok emeği var..hatta son çalışmayı azracımın uyarısı ile yaptım, grafiğimi inceleyip bugün yumurtluyorsun mutlaka çalış demişti..iyi ki dinlemişim onutebrikler canımmmmmm.......
senın ismini ve test resmini gorunce sok oldummm... halen soklardayımmmmmmm.... hıc beklemıyordummmm.. coksevındımmmmm...
Allah ım bızede yasatsın bu duyguları ınşşşşş...
kız hemen kan testı yaptırrrrrr...
anlat bakım; kaç aydır denıyorsunuz???? doktora felan gıtttın mı ?? bı tedavı uygulandı mı ???? halen soktayımmmm... ne yazdıgımı bıle okuyamıyorummmm... cok sevındımmmm canımmmmmmm......
Ayyyy inanmiyorumm kuppecimm hamileeeee yasasinnn :) cnmm benim kendim kdr sevindim yaaaaa ayy super bi haber buuu.... disardayimmm bi bakiyim dedim kuppecimin testini gordumm yazmadan gecemedimmm... kuppecim bnm testimdede boyle cikmistii sen kesin hamissin Allahin izniyle tatlim :) cook tbrk ediyorumm Allahim saglikla kucaginada almayi nasip etsin....
kardaizcimm seninde guzel yumoslarini gormus dr hadi bu ay 12 den vurun o yumosuu guzel haberlerinizi bekliyruzzz
kizlarr bende bgn kntrole gittimm bebegim kipirdiyoduu inanamaddimm eve gidince resmini atarim size :) simdilik cikmak zorundayim gelicem sonraa hepinizi cook optm
regencim sana çok güzellll bir mesaj yazdımm amaaa bakım çalışması var diye yazdııııı, tabiiiki deee mesajım yayınlanmamış..bende çok sinir oldummm..şimdi o cümleleri tekrar nası topluycam :) özet olarak geçiyorummmm aşağıya :)))))))):95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
ulasamadim siteye bir an yaa..... nasil sinir oldum...
sanirim herkesler kopmus... kimsecikler kalmamis ki
Kuppecim de bana cevap vermemis
çokk teşekkür ederim kuşummmm..tabiiiki sevinceksinnnnnnnnnnn, sana damat yada gelin geliyo, unuttun mu istedin bende verdim gittiiii..hadiiii sıra sende artık hayırlısıyla..Kuppe hamile misin?????????????? ayyyyyyyyyyyyyyyyy anaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kizzz ne güzel bi haber bu
ay canim benim hadi hayirli olsun.... ayyy ne güzel ne zamandir karsilasamiyorduk merak da ediyordum zaten
ya vallahi cok sevidnim...
regencim sana çok güzellll bir mesaj yazdımm amaaa bakım çalışması var diye yazdııııı, tabiiiki deee mesajım yayınlanmamış..bende çok sinir oldummm..şimdi o cümleleri tekrar nası topluycam :) özet olarak geçiyorummmm aşağıya :))))))))
çokk teşekkür ederim kuşummmm..tabiiiki sevinceksinnnnnnnnnnn, sana damat yada gelin geliyo, unuttun mu istedin bende verdim gittiiii..hadiiii sıra sende artık hayırlısıyla..
eveeetttt... dogru diyorsun... benden bu ay da is cikmayacak, cok sinir oluyorum zaten... neyse bekliyorum... simdi senin ates tablona baktim da epeyce yükselmis 0,4 ile 0,7 arasi... benim de biraz yüksek normalden ama 0,3 felan... o yüzden de pek umudum yok yaa :44::44::44::44::44::44: bilmiyorum ortalama ne kadar yükseliyor..
hiççç öyle düşünme tatlımmm..kafandaki herşeyi uzaklaştırrrrrr yaşadığın tüm olumsuzluklarııı..ben bu ayyy saldım gittiiii..ümidimi kaybettiğim anlar olduuu..amannnnnnnn dediiiim Allah sağlık versin elbet bir gün olcak diye düşündüm hep..ateş ölçme konusuna gelince, ben de çok deneyimli değilim o konularda..ama AZRACIMMM bu konunun piri olmuş yaaa..dediği herşey olduuu resmennn..bence ona bir sor sen tatlımmm..yardımcı olacaktır eminim ki..
kızlar bu arada hatırlıyor musunuz ay tutulması olmuştu, ben bütün olumsuzluklarınızı yazın ve yakın demiştim saat gece onbirde..benim o kağıda yazdığım bütün olumsuzluklar yok oldu biliyor musunuz..belki denk geldi ama gerçekten yok oldu..hamile kalamamak yazmıştım birde..bu ay hamileyim yaaa..insan inanamıyo ama bunu da paylaşmak istedim
yaa sagolsun Azracim demisti, 0,1 ile 0,2 derece artiyor diye... ama seninkini görünce dedimki ben niye bu kadar atesli degilimbakalim yaa... ay benim de gidip test yapasim geldi.. 8 gündür yüksek gidiyor atesim... ben de dedim kiz kuppe hemis sanirim diye ama azra tabi uzman o ayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?