2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kizzzz kocise dedin mi????? oonu da söyle de öyle git merak edip duruyorum

kardaiz81+
screamaway+
sila38+

kizlar assagida durup durmayin yukari gelin... sohbete gelin...

gorunur tabiii neden gorunmesin.. ben 5+6da gittim.. ama bebek icin 5+3 mu, 5+4 mu ne dedi... yani daha kucukmus benim sat'dan.. ben o civarlarda gorebildigime gore, sen de gorursun Kuppecimmmm..

ayy ben o gunu kacirmistim.. keske bende degerlendirseydimmm... olumsuzluklarim hala devam ediyor...:26:

canikom formda tadilat vardı giremedim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :95::95::95: bi sinir oldum ki anlatamam

sen mi ben mi....tam da Kuppeyi tebrik ediyordum.. Allahtan mesajimi yazdim da gecmisi okurken gitti... modemi bile acip kapattim... neyse Allahtan cabuk geldi

ya onu bende bilmiyodum.e tabi akşam konuşmuştunuz bende akşamları giremediğim için topiğe kaçırdım. yoksa yazcak çok şey vardıııııııııı.......
Allah hayırlısı neyse olsun hakkımızda napalım :97:

canikom formda tadilat vardı giremedim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :95::95::95: bi siir oldum ki anlatamam
hem sen nerelerdeydin bakim bugünnnn

ayni mesaja iki kere cevap veriyorum yaa ne kadar caliskanim ben
ay canim sabahtan misafirim vardi... su hamis arkadasim felan geldiler. bir de suriyeli bi kadin vardi, o da türkce ögreniyor biraz onlarla ugrastim... sabahlari eskisi gibi erken kalkamiyorum yoksa 8de gelir pc'ye otururdum... kocisi ise yolladim hazirlik yaptim onlar geldiler... hamis arkadasla markete gittik sonra geldim hemen pc actim.. güzel bi haber aldik iste, hos siz kuppenin hamis oldugunu ögreneli cok olmus... sonra kopukluk oldu.. iste bu kadar...

maşallah kuppe çok erken geliyo galiba işe. ondan sonrada ben geliyorum galiba.
iyiiiii günün güzel geçmiş canım. ben doktora gittim güzel geçti. Allahtan hayırlısı bakalım

sila geri gitmis online bile degil....

ay kizlar bugün birini gördüm... ben Almanyaya geldikten sonra kizin dügününe gitmistik... az önce cocuk arabasiyla gördüm.. oglu varmis, hamile oldugunu duymustum da bilmiyordum kocaman oldugunu... assagi yukari 10 aylik vardir o cocuk... ayyy kizin yüzü coook güzeldi ama vücudu cirpi gibiydi, en kücük bedenin icinde bile bacaklari sallaniyordu... kilo da almis, hamilelikte almistir muhtemelen.. bi güzel olmus anlatamam, yaramis anne olmak... ayyyy onu görünce kendime sinir oldum :95::95::95::95::95::95::95:

maşallah kuppe çok erken geliyo galiba işe. ondan sonrada ben geliyorum galiba.
iyiiiii günün güzel geçmiş canım. ben doktora gittim güzel geçti. Allahtan hayırlısı bakalım

aaaaaaa öylemi??? kusura bakma canim bilmiyordum.. gecmisi okuyamadimki iste kopukluktan... yumurtan nasilmis yumurtan?? catlamasi ne zaman?? takip etcek misiniz?? cok sevindim iyi gectigine canim benim

ya ben bu gün ağladım resmen sinirimden :84::84::84:
ama cocam üzülme hayatım, sıkma canını herşey yoluna giricek dedi....

ya ben bu gün ağladım resmen sinirimden :84::84::84:
ama cocam üzülme hayatım, sıkma canını herşey yoluna giricek dedi....

canim senin tek sorunun zaman... yoksa saglikli bi hamilelik gecirecegini biliyorsun sen... bizim cogumuz bunu bile bilmiyoruz... ben bi kere düsük yaptim.. ama yine de olur olaz emin degilim.. Allah bilir var ya.. herkes bir sey diyor.. burda bi kadin da ben hep adetime yakin hamile kaliyorum diyo baska bir sey demiyor... 3cocugu var.. cocugu olmayan biri olarak tersini de iddaa edemiyorum... dedim döllenmeyle adet arasinda 14gün olur diye.. inatlasiyor dr'um da bana hak veriyor diyor... yani eger gercekse yumurtlama günü bile hikaye... tutacaksa tutuyor... üzülmek olumsuz etkiden baska bir ise yaramiyor...

düsük dedim de... ben gecen sene hamisken istahim kesilmisti son günlerde de pek bir sey yiyesim gelmiyor... acaba sicaktan mi, yoksa......??????

dedigin gibi regencim, herseyin derdi farkli... hamile kalana kadar hamile kalalim diye, olduktan sonra, aman bebek dusmesin diye, uzerine birde mide problemleriyle ugrasiyoruz...
sen hamile kalirsan calismaya devam edecekmisin? cok zor bu sekilde calismak....

aaaaaaa öylemi??? kusura bakma canim bilmiyordum.. gecmisi okuyamadimki iste kopukluktan... yumurtan nasilmis yumurtan?? catlamasi ne zaman?? takip etcek misiniz?? cok sevindim iyi gectigine canim benim

ay evetttttttt sağ tarafımda çok güzel bi yumurtam varmış. yumurtayı takibe aldık. çatlamazsa çatlatma iğnesi yapıcak.
rahimintersliğinide sordum. çok ters değil dedi rahmin her şey normal dedi. herşeyi sordum doktoruma o da sadece bel altına yastık koyabilirsin dedi. diğerlerine hiçççç gerek yok dedi. perşembe günü yine çağırdı yumurtaya bakcaz.

yok canim... neden oyle dedin ki?:26:

canim sen dedin ya su kagit yakma gününü kacirdim, sIkIntIlar da halen devam ediyor diye... o yüzden sordu, canim benim... postundan alinti yapmisti o da yarim cikinca düzeltme yapip direk adini yazdi... gerci üstüme vazife degil yaa ben yine de cevapladim iste

canım ben hamile kaldığımda 18 yaşındaydım. şimdi ise 31 doğru gidiyorum. bünye değişti ve dediğin gibi zamanım yok eşim hep yanımda değil.
benim bir arkadaşım vardı oda ikinci çocuğu için tedavi olmuştu baya sonra hamile kaldı. bide kişiden kişiye değişiyo yumurtlama dönemi benim iş yerinde bir arkadaşım var o da bebek istiyor 21 günde bir adet oluyo ve yumurtlama günü adet bittiği ilk gün. herkes de var bir farklılık kaldı ki benim bünye bile değişmiş olabilir.
sıcaktan da olabilir hayatım genelde sıvı şeyler tüketmeye bak. öğününü aksatma düzenli beslen tatlım

yok regencim, iyi yapmissin canim, sevindim...
ben alinti yaptigini gormemistim.. ben gorene kadar degistirmis sanirim...
olumsuzluklar devam ediyoru ev meseleleri yuzunden demistim... benim cok karisikliga geldi bebek... hic rahat diilim... isin kotusu, hicbirsey yapacak halim yok... evi duzenleyecek halim yok... aksamlari yatip uyuyorum... daha yatagimizi bile kuramadik eve... kizlar dusunun yani...

neyse, topigin havasini bozmayayim ben.... :26:

yok canim calismiycam vallahi Allahim insallah mecbur birakmaz, calismam yaa insan bir kere ''ilk'' hamilelik geciriyor... vallahi benimkinin canina okucam... yani naz yapicam, kapris yapicam yapicam da yapicam... biliyorsun ilk 3ay zaten zor... bir de elin bebeleriyle mi ugrascam??? parasi batsin, zor zaten...
senin mide sorunun mu var simdi??? ay kiyamam ya... benim de afedersiniz kabizliktan mideme vurdugu olur deli olurum yaa... zor bir sey mide sorunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…