- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.761
kızz benim çalışma günümü bileee azra belirlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benim mesaimm bitti bu arada kızlarr..malesef sizsiz kalıyorumm..akşam bir yolunu buluppp girmeye çalışacağım..hoşçakalınnn..
canım benimmm sevinmene çokk sevindimmm..Allahım sizi de nazarlardan saklasın..aay bir hafta sonra kese gözükür mü gerçekten..ya screamawaycim ben inanamıyorum hala sanki bi rüyanın içerisindeyimm..çok tuhaf oldum yaa..
kızlar bu arada hatırlıyor musunuz ay tutulması olmuştu, ben bütün olumsuzluklarınızı yazın ve yakın demiştim saat gece onbirde..benim o kağıda yazdığım bütün olumsuzluklar yok oldu biliyor musunuz..belki denk geldi ama gerçekten yok oldu..hamile kalamamak yazmıştım birde..bu ay hamileyim yaaa..insan inanamıyo ama bunu da paylaşmak istedim
kardaiz81+
screamaway+
sila38+
kizlar assagida durup durmayin yukari gelin... sohbete gelin...
canikom formda tadilat vardı giremedim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :95::95::95: bi sinir oldum ki anlatamam
kızlar bu arada hatırlıyor musunuz ay tutulması olmuştu, ben bütün olumsuzluklarınızı yazın ve yakın demiştim saat gece onbirde..benim o kağıda yazdığım bütün olumsuzluklar yok oldu biliyor musunuz..belki denk geldi ama gerçekten yok oldu..hamile kalamamak yazmıştım birde..bu ay hamileyim yaaa..insan inanamıyo ama bunu da paylaşmak istedim
canikom formda tadilat vardı giremedim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :95::95::95: bi siir oldum ki anlatamam
hem sen nerelerdeydin bakim bugünnnn
ayni mesaja iki kere cevap veriyorum yaa ne kadar caliskanim ben
ay canim sabahtan misafirim vardi... su hamis arkadasim felan geldiler. bir de suriyeli bi kadin vardi, o da türkce ögreniyor biraz onlarla ugrastim... sabahlari eskisi gibi erken kalkamiyorum yoksa 8de gelir pc'ye otururdum... kocisi ise yolladim hazirlik yaptim onlar geldiler... hamis arkadasla markete gittik sonra geldim hemen pc actim.. güzel bi haber aldik iste, hos siz kuppenin hamis oldugunu ögreneli cok olmus... sonra kopukluk oldu.. iste bu kadar...
maşallah kuppe çok erken geliyo galiba işe. ondan sonrada ben geliyorum galiba.
iyiiiii günün güzel geçmiş canım. ben doktora gittim güzel geçti. Allahtan hayırlısı bakalım
sila geri gitmisonline bile degil....
ay kizlar bugün birini gördüm... ben Almanyaya geldikten sonra kizin dügününe gitmistik... az önce cocuk arabasiyla gördüm.. oglu varmis, hamile oldugunu duymustum da bilmiyordum kocaman oldugunu... assagi yukari 10 aylik vardir o cocuk... ayyy kizin yüzü coook güzeldi ama vücudu cirpi gibiydi, en kücük bedenin icinde bile bacaklari sallaniyordu... kilo da almis, hamilelikte almistir muhtemelen.. bi güzel olmus anlatamam, yaramis anne olmak... ayyyy onu görünce kendime sinir oldum :95::95::95::95::95::95::95:
ya ben bu gün ağladım resmen sinirimden :84::84::84:
ama cocam üzülme hayatım, sıkma canını herşey yoluna giricek dedi....
SCREAMAWAY
Canım bir sıkıntınmı var yoksa hayırdır.....
canim senin tek sorunun zaman... yoksa saglikli bi hamilelik gecirecegini biliyorsun sen... bizim cogumuz bunu bile bilmiyoruz... ben bi kere düsük yaptim.. ama yine de olur olaz emin degilim.. Allah bilir var ya.. herkes bir sey diyor.. burda bi kadin da ben hep adetime yakin hamile kaliyorum diyo baska bir sey demiyor... 3cocugu var.. cocugu olmayan biri olarak tersini de iddaa edemiyorum... dedim döllenmeyle adet arasinda 14gün olur diye.. inatlasiyor dr'um da bana hak veriyor diyor... yani eger gercekse yumurtlama günü bile hikaye... tutacaksa tutuyor... üzülmek olumsuz etkiden baska bir ise yaramiyor...
düsük dedim de... ben gecen sene hamisken istahim kesilmisti son günlerde de pek bir sey yiyesim gelmiyor... acaba sicaktan mi, yoksa......??????
aaaaaaa öylemi??? kusura bakma canim bilmiyordum.. gecmisi okuyamadimki iste kopukluktan... yumurtan nasilmis yumurtan?? catlamasi ne zaman?? takip etcek misiniz?? cok sevindim iyi gectigine canim benim
yok canim... neden oyle dedin ki?:26:
canim senin tek sorunun zaman... yoksa saglikli bi hamilelik gecirecegini biliyorsun sen... bizim cogumuz bunu bile bilmiyoruz... ben bi kere düsük yaptim.. ama yine de olur olaz emin degilim.. Allah bilir var ya.. herkes bir sey diyor.. burda bi kadin da ben hep adetime yakin hamile kaliyorum diyo baska bir sey demiyor... 3cocugu var.. cocugu olmayan biri olarak tersini de iddaa edemiyorum... dedim döllenmeyle adet arasinda 14gün olur diye.. inatlasiyor dr'um da bana hak veriyor diyor... yani eger gercekse yumurtlama günü bile hikaye... tutacaksa tutuyor... üzülmek olumsuz etkiden baska bir ise yaramiyor...
düsük dedim de... ben gecen sene hamisken istahim kesilmisti son günlerde de pek bir sey yiyesim gelmiyor... acaba sicaktan mi, yoksa......??????
canim sen dedin ya su kagit yakma gününü kacirdim, sIkIntIlar da halen devam ediyor diye... o yüzden sordu, canim benim... postundan alinti yapmisti o da yarim cikinca düzeltme yapip direk adini yazdi... gerci üstüme vazife degil yaa ben yine de cevapladim iste
dedigin gibi regencim, herseyin derdi farkli... hamile kalana kadar hamile kalalim diye, olduktan sonra, aman bebek dusmesin diye, uzerine birde mide problemleriyle ugrasiyoruz...
sen hamile kalirsan calismaya devam edecekmisin? cok zor bu sekilde calismak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?