- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.781
ay evetttttttt sağ tarafımda çok güzel bi yumurtam varmış. yumurtayı takibe aldık. çatlamazsa çatlatma iğnesi yapıcak.
rahimintersliğinide sordum. çok ters değil dedi rahmin her şey normal dedi. herşeyi sordum doktoruma o da sadece bel altına yastık koyabilirsin dedi. diğerlerine hiçççç gerek yok dedi. perşembe günü yine çağırdı yumurtaya bakcaz.
yok regencim, iyi yapmissin canim, sevindim...
ben alinti yaptigini gormemistim.. ben gorene kadar degistirmis sanirim...
olumsuzluklar devam ediyoru ev meseleleri yuzunden demistim... benim cok karisikliga geldi bebek... hic rahat diilim... isin kotusu, hicbirsey yapacak halim yok... evi duzenleyecek halim yok... aksamlari yatip uyuyorum... daha yatagimizi bile kuramadik eve... kizlar dusunun yani...
neyse, topigin havasini bozmayayim ben.... :26:
yok canim calismiycam vallahiAllahim insallah mecbur birakmaz, calismam yaa insan bir kere ''ilk'' hamilelik geciriyor... vallahi benimkinin canina okucam... yani naz yapicam, kapris yapicam yapicam da yapicam... biliyorsun ilk 3ay zaten zor... bir de elin bebeleriyle mi ugrascam??? parasi batsin, zor zaten...
senin mide sorunun mu var simdi??? ay kiyamam ya... benim de afedersiniz kabizliktan mideme vurdugu olur deli olurum yaa... zor bir sey mide sorunu...
canım ben hamile kaldığımda 18 yaşındaydım. şimdi ise 31 doğru gidiyorum. bünye değişti ve dediğin gibi zamanım yok eşim hep yanımda değil.
benim bir arkadaşım vardı oda ikinci çocuğu için tedavi olmuştu baya sonra hamile kaldı. bide kişiden kişiye değişiyo yumurtlama dönemi benim iş yerinde bir arkadaşım var o da bebek istiyor 21 günde bir adet oluyo ve yumurtlama günü adet bittiği ilk gün. herkes de var bir farklılık kaldı ki benim bünye bile değişmiş olabilir.
sıcaktan da olabilir hayatım genelde sıvı şeyler tüketmeye bak. öğününü aksatma düzenli beslen tatlım
yok regencim, iyi yapmissin canim, sevindim...
ben alinti yaptigini gormemistim.. ben gorene kadar degistirmis sanirim...
olumsuzluklar devam ediyoru ev meseleleri yuzunden demistim... benim cok karisikliga geldi bebek... hic rahat diilim... isin kotusu, hicbirsey yapacak halim yok... evi duzenleyecek halim yok... aksamlari yatip uyuyorum... daha yatagimizi bile kuramadik eve... kizlar dusunun yani...
neyse, topigin havasini bozmayayim ben.... :26:
ayyy hadi bakalim insallah... igneye felan gerek kalmaz.. bir de bakarsin ki coktan catlamis ve döllenmisayyyyyyyyyyyy ölye bir sey olsa gözükür müki???????? insallah insallah... sen son sürat devam et calismalara
oyle bebegim valla... masallah pek guzel ya da ben coksevdigim icin ole...evet canım kesinlikle sana katılıyorum hele izmir ege kıyıları muhteşem
silaaaaaaaaaammmmmmmm canim benim cok özledim seni
bak Kuppe de hamis oooohhh ne güzelsira ben de oglani yetistirmem lazim kizini alicam, yas farki olmasin arada
sen ne koliliyorsun ben anlamadim :44::44::44::44::44:
benim kabizlik filan yok ama, her yedigim sey mideme dokunuyor, cok rahatsiz ediyor.. normalde boyle degildi.. hamilelikten sonra oldu...:26:
bir de hafif bulantilar var... bazi kokular cok rahatsiz ediyor.. burda ogle tatilinde camlari aciyorum, herkesin evden getirdigi yemekler farkli farkli kokuyor.. hintlilerin ozellikle cok baharatli yemekleri.. dayanamiyorum...:26:
calismamak bence de cok iyi fikir regencimmm, bebekten sonra donersin isine... boylece dinlenerek gecirmis olursun hamileligini....
ayyyyyyyy inanmiyorum artik... tuba büyüküstün de hamileymis :95::95::95::95::95::95::95::95: hem de ikiz , hem de 2 aylik
işler yoluna girer onlar bişey değil. sen sağlına dikkat et bu günlerde. ayrıca da kafana takma canım
demekki yumurta da böyle herkese göre farklilik gösterebiliyor.. ee sen de bi degisiklik olsaydi dr derdi ama.. degil mi???
niye topigin havasini bozasin tatlim, tahmin edebiliyorum... arkadas da yeni hamile kaldiginda buldugu yere kafasini koyuyordu yazik garibim... anlatcaksin ki rahatla... olur öyle seyler.. bu günler de gecer yavas yavas yaparsin.. sonra zaten toparlayinca kendini her seyi halledersin..
benim kabizlik filan yok ama, her yedigim sey mideme dokunuyor, cok rahatsiz ediyor.. normalde boyle degildi.. hamilelikten sonra oldu...:26:
bir de hafif bulantilar var... bazi kokular cok rahatsiz ediyor.. burda ogle tatilinde camlari aciyorum, herkesin evden getirdigi yemekler farkli farkli kokuyor.. hintlilerin ozellikle cok baharatli yemekleri.. dayanamiyorum...:26:
calismamak bence de cok iyi fikir regencimmm, bebekten sonra donersin isine... boylece dinlenerek gecirmis olursun hamileligini....
sen nerden okudun yahu ben burdan bilmiyorummmmmm ala ala .....
kedi kılıklı karı
oyle bebegim valla... masallah pek guzel ya da ben coksevdigim icin ole...
buralardayim canim bende sabah gelmedin yoklugunun farkindaydim yani...... ben seni dusunurken gelmissin sende zaten....
evet kuppeyide yolladik sira bizde.... kalan herkeste insallah.. sen ,ben,nihan renewal,kardaiz,bikeresevdim,wifeofdemon,menbata,hlya,deryacim,migi.,bak hemsom da var tatilde o da breshka.....kizz azaliyoruz haa. insallah Allahim bu topici toptan guldursun...
bende evi tasiycamya tatlim... burasiyani oturdugum yer satildi bile..ama biz henuz yeni biryer bulamadik..istedigimiz gibi biliyorsun buralari..karanlik,kucuk....soguk..iyyyy...
iyice inceliyorum ins. gonlume gore cikar biryer tez vakitte...sokakta kalcaz yoksaaaaa....
Cok tesekkurler kizlar... Insallah zamanla hallederim.. Ben de oyle dusunuyorum...
Bu arada burda herkes benim evi cok merak ediyor... O da beni strese sokuyor.. Gecen arkadasin teki mesaj atip, evini eminim cok guzel dosuyorsundur, sen cok zevklisin filan demis... Karsilastik, yine ayni seyleri dedi, merak ediyorum, cok guzel olmustur eminim, sen cok zevklisindir filan... dedi... Halbuki bilmiyor benim ev filan dosedigim yok... Uyuyarak gunlerimi geciriyorum....
Cok tesekkurler kizlar... Insallah zamanla hallederim.. Ben de oyle dusunuyorum...
Bu arada burda herkes benim evi cok merak ediyor... O da beni strese sokuyor.. Gecen arkadasin teki mesaj atip, evini eminim cok guzel dosuyorsundur, sen cok zevklisin filan demis... Karsilastik, yine ayni seyleri dedi, merak ediyorum, cok guzel olmustur eminim, sen cok zevklisindir filan... dedi... Halbuki bilmiyor benim ev filan dosedigim yok... Uyuyarak gunlerimi geciriyorum....
simdi msn'in haber sayfasindan... tr.msn.com'a gir. magazin haberlerinde görürsün... millet sevgilisinden yapiyor cocugu biz daha kocamiszdan yapamadik yaa.... :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ayyyyyyyy inanmiyorum artik... tuba büyüküstün de hamileymis :95::95::95::95::95::95::95::95: hem de ikiz , hem de 2 aylik
yaaa ayni silaciminki gibi, benim postlar üst üste gelecek ama napayim olsunsimdi farkettim de, benim gögüslerim agriyor... sanirim bu sefer geliyor kirmizilar.... ben gideyim de bi dus alayim bari... moralim cok bozuldu... gelirim birazdan...
asparagas diolardi.. asli varmiymis.... iii bana antipatik glio bu kiz yaaaaayyyyyyyy inanmiyorum artik... tuba büyüküstün de hamileymis :95::95::95::95::95::95::95::95: hem de ikiz , hem de 2 aylik
sagol bebegim insallah.. evet emlakcilarin isi o zaten sahsiden bulunsa daha karli tabiiiinsallah ya insan sinir oldugu bir yerde oturmasi da zor olur... istedigin gibi bir yer bulursun insallah canim benim, ben burayi bile zor buldum... ya emlak piyasasinda kriz var gibi yapip kiralari yüksek tutuyor burdakiler cok sinir bozucu... halbuki bir dünya da ev...
napalım güzelim Allah tamamına erdirsin ne diyelim.
sılacımmmmm
boşver canım takma kafana eminim şöle ferah bir ev bulursun kesin. belli bir süreniz var mı evden çıkmak için ???
screamawaycım
karpuz yata yata büyür derler. boşver sen meraklı melahatları he he de geç.
koku olayı çok fena yalnız ben ıspanak yemeğinden tiksinmiştim. 3 yıl yememiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?