2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy hadi bakalim insallah... igneye felan gerek kalmaz.. bir de bakarsin ki coktan catlamis ve döllenmis ayyyyyyyyyyyy ölye bir sey olsa gözükür müki???????? insallah insallah... sen son sürat devam et calismalara

işler yoluna girer onlar bişey değil. sen sağlına dikkat et bu günlerde. ayrıca da kafana takma canım

benim kabizlik filan yok ama, her yedigim sey mideme dokunuyor, cok rahatsiz ediyor.. normalde boyle degildi.. hamilelikten sonra oldu...:26:
bir de hafif bulantilar var... bazi kokular cok rahatsiz ediyor.. burda ogle tatilinde camlari aciyorum, herkesin evden getirdigi yemekler farkli farkli kokuyor.. hintlilerin ozellikle cok baharatli yemekleri.. dayanamiyorum...:26:
calismamak bence de cok iyi fikir regencimmm, bebekten sonra donersin isine... boylece dinlenerek gecirmis olursun hamileligini....

demekki yumurta da böyle herkese göre farklilik gösterebiliyor.. ee sen de bi degisiklik olsaydi dr derdi ama.. degil mi???

niye topigin havasini bozasin tatlim, tahmin edebiliyorum... arkadas da yeni hamile kaldiginda buldugu yere kafasini koyuyordu yazik garibim... anlatcaksin ki rahatla... olur öyle seyler.. bu günler de gecer yavas yavas yaparsin.. sonra zaten toparlayinca kendini her seyi halledersin..

ayyy hadi bakalim insallah... igneye felan gerek kalmaz.. bir de bakarsin ki coktan catlamis ve döllenmis ayyyyyyyyyyyy ölye bir sey olsa gözükür müki???????? insallah insallah... sen son sürat devam et calismalara

ay inşallah canım yaaaa
eşimde dedi ki madem güzel bi yumurta aşılama yapsın dedi sinir etti beni
bence aşılama için geç oldu artıkın.
çalışmalar fenaaaaaa vallahi napalım yapıcaz bişeyler artıkın. adama pekmez yedirmekten 5 kilo aldı bir ayda.

evet canım kesinlikle sana katılıyorum hele izmir ege kıyıları muhteşem
oyle bebegim valla... masallah pek guzel ya da ben coksevdigim icin ole...
silaaaaaaaaaammmmmmmm canim benim cok özledim seni
bak Kuppe de hamis oooohhh ne güzel sira ben de oglani yetistirmem lazim kizini alicam, yas farki olmasin arada

sen ne koliliyorsun ben anlamadim :44::44::44::44::44:

buralardayim canim bende sabah gelmedin yoklugunun farkindaydim yani...... ben seni dusunurken gelmissin sende zaten....

evet kuppeyide yolladik sira bizde.... kalan herkeste insallah.. sen ,ben,nihan renewal,kardaiz,bikeresevdim,wifeofdemon,menbata,hlya,deryacim,migi.,bak hemsom da var tatilde o da breshka.....kizz azaliyoruz haa. insallah Allahim bu topici toptan guldursun...

bende evi tasiycamya tatlim... burasiyani oturdugum yer satildi bile..ama biz henuz yeni biryer bulamadik..istedigimiz gibi biliyorsun buralari..karanlik,kucuk....soguk..iyyyy...
iyice inceliyorum ins. gonlume gore cikar biryer tez vakitte...sokakta kalcaz yoksaaaaa....

haklisin canim herkesin yemek kokusu karisinca da daha beter oluyor.. normalde bile rahatsiz ediyor insanlari... dedigin gibi hamileiktendir... gecer fazla sürmez.. :97::97::97::97::97:

ayyyyyyyy inanmiyorum artik... tuba büyüküstün de hamileymis :95::95::95::95::95::95::95::95: hem de ikiz , hem de 2 aylik

işler yoluna girer onlar bişey değil. sen sağlına dikkat et bu günlerde. ayrıca da kafana takma canım

Cok tesekkurler kizlar... Insallah zamanla hallederim.. Ben de oyle dusunuyorum...
Bu arada burda herkes benim evi cok merak ediyor... O da beni strese sokuyor.. Gecen arkadasin teki mesaj atip, evini eminim cok guzel dosuyorsundur, sen cok zevklisin filan demis... Karsilastik, yine ayni seyleri dedi, merak ediyorum, cok guzel olmustur eminim, sen cok zevklisindir filan... dedi... Halbuki bilmiyor benim ev filan dosedigim yok... Uyuyarak gunlerimi geciriyorum....

oncelikle onceki postuna yorum yapayim..kizdim valla uzuldum.. olur mu hic topicin havasini bozmayim... oyle dusunme olur mu?? herzaman neyi naezaman istersen paylasabilirsin bizimle eminimki diger kizlarda boyle dusunuyorlar.. birde kizlar sahsi dusuncem hamilelerimize ayricalik ve oncelik hakki dogduguna inaniyorum.... oyle ama...

herseeeyy yoluna girer tatlim amasana ve bebegine Allah korusun bi aksilik olursa hersey ozaman dahada zor olabilir... onun icin sizden onemli deil hic birsey... yatakta yapilir esyada yerlesir..gec olsunda guc olmasin... yorgunsun ne zordur ben hep yatardim anlayabiliyorum o yondeki eksini.... izin alma gibi bi durumun sozkonusu olamaz mi??

ahh o kokular... Allah yardimcin olsun... nekadar zorluyordur seni....kiyamam yaaaa...

sen nerden okudun yahu ben burdan bilmiyorummmmmm ala ala .....
kedi kılıklı karı

simdi msn'in haber sayfasindan... tr.msn.com'a gir. magazin haberlerinde görürsün... millet sevgilisinden yapiyor cocugu biz daha kocamiszdan yapamadik yaa.... :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

insallah ya insan sinir oldugu bir yerde oturmasi da zor olur... istedigin gibi bir yer bulursun insallah canim benim, ben burayi bile zor buldum... ya emlak piyasasinda kriz var gibi yapip kiralari yüksek tutuyor burdakiler cok sinir bozucu... halbuki bir dünya da ev...

yaparsin canim yaa... isin zor yeri gecti, tasindin bitti... gerisine de Allah yardim eder... sen ne zamana kadar caliscaksin tatlim??? zorlaniyorsan birak o zaman..

amaann zaten varya biz ince ayrintilara takilip kendi kendimizi yiyoruz... hamile oldugunu bilmiyorlar mi?? bilmiyorlarsa bile cok yogunum zaman yetmiyor yavas yavas yapiyorum falan gibi seyler soyle..yokbiliyorlarsa daha iyi anlamamari lazim...

birde soyle dusunebilirsin... sen suan hamile olmayabilirdin!! ve olmazsaydin daha mi sorunsuz gececekti bu donemler!!!

ama simmdihamilesin aylarca bekledigin olmayacak mi die dusunup uzuldugun mucizen icinde.....

canim benim o mucize herseye deger inan takma kafani demesi kolay gibi gozuksede inan uygulamasida kolalayyyy........

simdi msn'in haber sayfasindan... tr.msn.com'a gir. magazin haberlerinde görürsün... millet sevgilisinden yapiyor cocugu biz daha kocamiszdan yapamadik yaa.... :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

napalım güzelim Allah tamamına erdirsin ne diyelim.

sılacımmmmm
boşver canım takma kafana eminim şöle ferah bir ev bulursun kesin. belli bir süreniz var mı evden çıkmak için ???

screamawaycım
karpuz yata yata büyür derler. boşver sen meraklı melahatları he he de geç.
koku olayı çok fena yalnız ben ıspanak yemeğinden tiksinmiştim. 3 yıl yememiştim.

yaaa ayni silaciminki gibi, benim postlar üst üste gelecek ama napayim olsun simdi farkettim de, benim gögüslerim agriyor... sanirim bu sefer geliyor kirmizilar.... ben gideyim de bi dus alayim bari... moralim cok bozuldu... gelirim birazdan...

sıkma canını bi tanem herşey olacağına varıyo.
sen git duşuna al da rahatla, kafana takma

ayyyyyyyy inanmiyorum artik... tuba büyüküstün de hamileymis :95::95::95::95::95::95::95::95: hem de ikiz , hem de 2 aylik
asparagas diolardi.. asli varmiymis.... iii bana antipatik glio bu kiz yaaaa
sagol bebegim insallah.. evet emlakcilarin isi o zaten sahsiden bulunsa daha karli tabiii

sende sagol canim yaa napalim kismet deyip bekliorum zaten.. cikar biryerden zahir biz sebeplerini yapalimda... evetcanim suremiz var max.bi 4ayim daha var ama oructan once tasinaydim iyiydi..cunku 9.ayda bi kacamaklik planimiz vardi tatil yani...tabi kismetten oteye varilmiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…