- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.801
asparagas diolardi.. asli varmiymis.... iii bana antipatik glio bu kiz yaaaa
sagol bebegim insallah.. evet emlakcilarin isi o zaten sahsiden bulunsa daha karli tabiii
sende sagol canim yaa napalim kismet deyip bekliorum zaten.. cikar biryerden zahir biz sebeplerini yapalimda... evetcanim suremiz var max.bi 4ayim daha var ama oructan once tasinaydim iyiydi..cunku 9.ayda bi kacamaklik planimiz vardi tatil yani...tabi kismetten oteye varilmiyor....
ayy masallah canim ya sende bugun pek bir pozitifsin ne guzel insallah bu pozitifligin sonu pozitif sonuclanir!!!!!!
buarada sen bayagi gec bitiriyosun isi sanirim!
ayy masallah canim ya sende bugun pek bir pozitifsin ne guzel insallah bu pozitifligin sonu pozitif sonuclanir!!!!!!
buarada sen bayagi gec bitiriyosun isi sanirim!
oncelikle onceki postuna yorum yapayim..kizdim valla uzuldum.. olur mu hic topicin havasini bozmayim... oyle dusunme olur mu?? herzaman neyi naezaman istersen paylasabilirsin bizimle eminimki diger kizlarda boyle dusunuyorlar.. birde kizlar sahsi dusuncem hamilelerimize ayricalik ve oncelik hakki dogduguna inaniyorum.... oyle ama...
herseeeyy yoluna girer tatlim amasana ve bebegine Allah korusun bi aksilik olursa hersey ozaman dahada zor olabilir... onun icin sizden onemli deil hic birsey... yatakta yapilir esyada yerlesir..gec olsunda guc olmasin... yorgunsun ne zordur ben hep yatardim anlayabiliyorum o yondeki eksini.... izin alma gibi bi durumun sozkonusu olamaz mi??
ahh o kokular... Allah yardimcin olsun... nekadar zorluyordur seni....kiyamam yaaaa...
simdi msn'in haber sayfasindan... tr.msn.com'a gir. magazin haberlerinde görürsün... millet sevgilisinden yapiyor cocugu biz daha kocamiszdan yapamadik yaa.... :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yaparsin canim yaa... isin zor yeri gecti, tasindin bitti... gerisine de Allah yardim eder... sen ne zamana kadar caliscaksin tatlim??? zorlaniyorsan birak o zaman..
amaann zaten varya biz ince ayrintilara takilip kendi kendimizi yiyoruz... hamile oldugunu bilmiyorlar mi?? bilmiyorlarsa bile cok yogunum zaman yetmiyor yavas yavas yapiyorum falan gibi seyler soyle..yokbiliyorlarsa daha iyi anlamamari lazim...
birde soyle dusunebilirsin... sen suan hamile olmayabilirdin!! ve olmazsaydin daha mi sorunsuz gececekti bu donemler!!!
ama simmdihamilesin aylarca bekledigin olmayacak mi die dusunup uzuldugun mucizen icinde.....
canim benim o mucize herseye deger inan takma kafani demesi kolay gibi gozuksede inan uygulamasida kolalayyyy........
screamawaycım
karpuz yata yata büyür derler. boşver sen meraklı melahatları he he de geç.
koku olayı çok fena yalnız ben ıspanak yemeğinden tiksinmiştim. 3 yıl yememiştim.
ay öleyim dimi inşallah böle gider canım çok saol.
evet ben 8 de işbaşı yapıyorum 7 de paydos. çok uzun sürüyo mesai.
vaaaaşşşşşş.. evlilik dışı çocuk heee.
hi sevmem bu kızı. hep aynı ses tonu hep aynı roller, uyuz uyuz tavırlar
sıkma canını bi tanem herşey olacağına varıyo.
sen git duşuna al da rahatla, kafana takma
bu arada siranin bize geldigini saydigim listede oan yazmadiklarim hepiniz hatirdasiniz inanin...mpb sende bunlardansin canim.... insallah siramiz gelior yani .
asparagas diolardi.. asli varmiymis.... iii bana antipatik glio bu kiz yaaaa
sagol bebegim insallah.. evet emlakcilarin isi o zaten sahsiden bulunsa daha karli tabiii
sende sagol canim yaa napalim kismet deyip bekliorum zaten.. cikar biryerden zahir biz sebeplerini yapalimda... evetcanim suremiz var max.bi 4ayim daha var ama oructan once tasinaydim iyiydi..cunku 9.ayda bi kacamaklik planimiz vardi tatil yani...tabi kismetten oteye varilmiyor....
geçmişi okuyordum 15 sayfaydı son 10 sayfayı okumak içimden gelmedi sona geldim. bir sıramız gelse cnm.
bende geçen sene ev taşıdığım ay hamile kalmıştım malesef 8 hafta sürdü.
Kuppecim canım tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin...
ayyy mpbciminnn yazdigini 'Regencimmm canım tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin.' diye okudum... regencimmm, duyyy... sira sana geliyor herhalde...
ayyy mpbciminnn yazdigini 'Regencimmm canım tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin.' diye okudum... regencimmm, duyyy... sira sana geliyor herhalde...
ay canim beni nasil mutlu ettin anlatamam... ay insallah kiz Allah mi söyletiyor ne... olabilir... dediginiz gibi kirmizilari görene kadar umut kesmek yok... belki de hamilelik belirtileri yasiyorum ne malum :44::44::44::44::44::44: insallah ya INSALLAH
insallah canimmmmm, insallahh.. Kuppecime oglan yetistircen, arada cok ay farki olmasin... seninkisi de gelsin artik insallah..
aaaa niye beklemiyordumm menbetacım..sana diyorum da bende beklemiyordum kiiii hehehe..şoklardayım bende tatlımmm..vallahi ben 5-6 aydır deniyorum ve her seferinde aksilikler çıkıyordu ya sınava denk geliyordu, ya birileri geliyordu, yumurtlama gününü kaçırıyordum, bu ay da yumurtlama zamanı bir kez denedik, ama o kıvamlı akıntı geldiğinde 12. gündü o zamanda denemiştik..hangisi tuttu onu bilmiyorum canımm..hiçbir tedavi uygulamadım..hiç birşey içmedimmmmm..sadece taşındım :) bu ayı mutlu olarak geçirdim, bi de ısı takibi yaptımmm ki..azracım ve tatlicadimin bu konuda çok emeği var..hatta son çalışmayı azracımın uyarısı ile yaptım, grafiğimi inceleyip bugün yumurtluyorsun mutlaka çalış demişti..iyi ki dinlemişim onu
ay canımm yaaa regenden beklıyordum mesela bayagı bır gecıkmesı oldu.. yanı artık gecıkmeyıde gectı onunkiii... yani insss regencımmm sende hamılesındır bebegımmmm...
regen hamıleyım dıye yazsa sasırmazdımmm.. ondan beklıyorummm...ama senden hıc beklemıyordum bu haberı alacagımızı... cok sevındım canımmmm....
bende tasınmısıtım 9 ay evvel... ama ben gene hamıle kalamadımm... amannnnn bossssverrrr....
hayırlısı ne ıse o olsunnnnn........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?