2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

heh iyi bari zamanın varmışşşş. evet sende haklısın ramazandan önce yerleşirdin iyi olurdu.
Hakkında hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:
ayy masallah canim ya sende bugun pek bir pozitifsin ne guzel insallah bu pozitifligin sonu pozitif sonuclanir!!!!!!

buarada sen bayagi gec bitiriyosun isi sanirim!

ay öleyim dimi inşallah böle gider canım çok saol.
evet ben 8 de işbaşı yapıyorum 7 de paydos. çok uzun sürüyo mesai.

yine de sukrediyorum silacimmm, burdki topiklerde hamilelerin cok asiri midelerinin bulandigini okuyorum hep... bende o kadar ciddi bisi yok.. buna sukur... biraz izin alcam, ama annemin gelmesini bekliyorum, en azindan ona bir yararim olur... insallah gelecek kisa zamanda...

simdi msn'in haber sayfasindan... tr.msn.com'a gir. magazin haberlerinde görürsün... millet sevgilisinden yapiyor cocugu biz daha kocamiszdan yapamadik yaa.... :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ayyy regencimmmm, alemsin valla... guldurdun beni...

yaparsin canim yaa... isin zor yeri gecti, tasindin bitti... gerisine de Allah yardim eder... sen ne zamana kadar caliscaksin tatlim??? zorlaniyorsan birak o zaman..

regencimmm, birakamam... bebekten sonra ise devam etmek istiyorum... evde oturmak istemiyorum.. onun icin sonuna kadar calisip, hamilelik izni alcam insallah... burda parali + parasiz 1 seneye kadar uzatabiliyorsun hamilelik iznini... oyle bisi yapmayi dusunuyorum... ama doguma yakin alcam, daha fazla vakit gecirebilmek icin..

yokkk silacimmm, hamile oldugum gizli herkesten... bu kadar erken soylemek istemedim... 1-2 hafta daha gecsin, oyle soylerim diye dusunuyorum... simdi bir aksilik cikar, bisi olur... kotu bisi olcaksada kimse bilmeden olsun..:26:
dediginde haklisin, hamile olmasaydim da, sorunlu gececekti... ama en azindan biraz yararim olcakti evin duzenlenmesine..

screamawaycım
karpuz yata yata büyür derler. boşver sen meraklı melahatları he he de geç.
koku olayı çok fena yalnız ben ıspanak yemeğinden tiksinmiştim. 3 yıl yememiştim.

evet kardaizcimmm, haklisin, cok merak ediliyor ama sonunda, merak edilcek bisi olmadigini gorecekler...

bu arada siranin bize geldigini saydigim listede oan yazmadiklarim hepiniz hatirdasiniz inanin...mpb sende bunlardansin canim.... insallah siramiz gelior yani .

vaaaaşşşşşş.. evlilik dışı çocuk heee.
hi sevmem bu kızı. hep aynı ses tonu hep aynı roller, uyuz uyuz tavırlar

aynen... bir de herkesin takip ettigi güzel felan diyorlar ya.... güzelligi beni baglamaz sinir oluyorum ben de... itici daha dogrusu

valla su en güzeliydi : vassssssssssssss koptum heee.....

bu arada siranin bize geldigini saydigim listede oan yazmadiklarim hepiniz hatirdasiniz inanin...mpb sende bunlardansin canim.... insallah siramiz gelior yani .

geçmişi okuyordum 15 sayfaydı son 10 sayfayı okumak içimden gelmedi sona geldim. bir sıramız gelse cnm.
bende geçen sene ev taşıdığım ay hamile kalmıştım malesef 8 hafta sürdü.

Kuppecim canım tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin...

bilmiyorum... msn.com'da cikan haberler dogru oluyor... ben de burda okumasam takmazdim... öyle face'de felan olsa muhtemelen yalan derdim... gecen de face'de okudum...

Müslüm Gürses trafik kazasinda öldü!!!!!

yaaa bunulari neden yaparlarki???? cok tiklaninca para mi kazaniyorlar acep???? anca böyle bi sebepten dikkat cekici haber yaparlar...yalan olmasi önemli degil

ayyy mpbciminnn yazdigini 'Regencimmm canım tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin.' diye okudum... regencimmm, duyyy... sira sana geliyor herhalde...

ayyy mpbciminnn yazdigini 'Regencimmm canım tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin.' diye okudum... regencimmm, duyyy... sira sana geliyor herhalde...

inş. cnm regeninin durumu belirsiz belkide var biz kutlayamadık bir türlü.

ay canim beni nasil mutlu ettin anlatamam... ay insallah kiz Allah mi söyletiyor ne... olabilir... dediginiz gibi kirmizilari görene kadar umut kesmek yok... belki de hamilelik belirtileri yasiyorum ne malum :44::44::44::44::44::44: insallah ya INSALLAH

insallah canimmmmm, insallahh.. Kuppecime oglan yetistircen, arada cok ay farki olmasin... seninkisi de gelsin artik insallah..

insallah canimmmmm, insallahh.. Kuppecime oglan yetistircen, arada cok ay farki olmasin... seninkisi de gelsin artik insallah..

ohhooooooooooo bak buna daha cok sevindim.... oglan olsun di mi teyzesi????? söööyle arabasiyla oynayan ay ben niye bu kadar erkek cocuk takintisi olan biri oldum.. aslinda ben kizim olsun istiyordum... :44::44::44::44::44::44: neyse Allah hayirlsiini versin insallah

almanyanin ne bicim havasi var yaa... simdi de deli gibi yagmur yagiyor :44::44::44::44::44:

ay canımm yaaa regenden beklıyordum mesela bayagı bır gecıkmesı oldu.. yanı artık gecıkmeyıde gectı onunkiii... yani insss regencımmm sende hamılesındır bebegımmmm...

regen hamıleyım dıye yazsa sasırmazdımmm.. ondan beklıyorummm...ama senden hıc beklemıyordum bu haberı alacagımızı... cok sevındım canımmmm....

bende tasınmısıtım 9 ay evvel... ama ben gene hamıle kalamadımm... amannnnn bossssverrrr....

hayırlısı ne ıse o olsunnnnn........

Son düzenleme:

vallahi topike nazar degdi.. kimseler ugramaz oldu.. havalar güzel ya ondan sanirim...

ay insallah canim sizlere güzel haber vermeyi cok isterim ama umudum yok... gögüslerim agriyor.. bir kac güne de gelir kirmizilar.. insallah bir dahaki sefere... adet olmak da güzel sey aslinda... tabiki zamaninda... dedigin gibi benimki gecikmeyi de gecti...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…