- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.821
ama ama regennnn belkide gelmez kırmızılar hemen ümitsiz konusmaa....
kız evde testın felan yok mu???? bır yap kızzzz... belkı tutmusturrrrr.... ayyy ne heyecan var bende bır bılsen.....
benım gene mısafirlerim gelıyorrr... hemıde yatılııı....
bu ayda yalan oluyorrrr.. pztsiye kadar calısmam lazımdıı..
napalım gene kısmet deılmıssss... (sana diyorumm ben daha ümitsizimmmmm)
yok canim testim olsa elim durmaz yaparim, ama sonuctan korkuyorumnapcan misafiri cekilince odana kapa kapini alla alla.... sessiz sakin bitir.. kacirma bu günleri...
ahhhh canımmmmm keşke dediğin gibi olsa...... benden büyük insanlarr..... benım odamda banyoya uzakk.. anlaycagınnnn olmuyor yapamıyoruzzz...
Ayyyyyyyyyy daha fazla okuyamayacagimmmmmmmmmmm gecmisi. Hemen cvp vermek istiyorum... Susurluktayim mola verdim neti actim bi bakim dedim kuppem bisey yazmismi alllaahim bide ne goreyimmmmm benim canim arkadasimmmm hamileymissssss inanilmaz bi sevinc yasiyorum su anda uykum acildi kocama bile soledimki nasil bi cosku yasadim bu haberi duyunca....Kuppecim canimmmmmm allah tamamina erdirsin canim benimmmm daha dun konustuk tatlicadicimla atesin cok iyi gidiyordu ben hic inanmadim adetin gelcegine hele bide 3 gun gecmis diyince test yapsin kesin cikcak dedim o hevesle actim neti su an nasil mutluyum anlatamam kupecim ne diycegimi sastim vallahi gozlerim doldu ya dualarini bizden eksik etme olurmu canim benimkızlarrrrrrrrrrr ben galibaaa hamileyimmm..bu sabah iki tane test yaptım, ikisi de silik çizgi çıktıııı..ayy çok heyecanlandımmmmm..çokta duygulandım şuan..ne yapacağımı bilmiyorummmm..sabah banyonun ortasına oturdummm ve sonucu olumsuz çıkacakmış gibi bekledimm..ayağa kalkıp teste baktığımda resmen şok oldum kızlarr..inşallahhh bi yanlışlık yoktur, adetim ilk defa bu kadar gecikmişti zaten..sizleri çoook seviyorummm, hepiniz o kadar destek oldunuz ki..ayrıca azracımm ve tatlicadim sizlerin hakkınızı ben nası ödeyeceğim yaaa..offf kızlar duygusala bağlandım..iş yerindeyim çığlık atmak istiorumEki Görüntüle 223126
Demem miiiiiii..sabah uyuyodu ben test yaparken..yanina gidip gozunun icine soktum testi.. :) o kadar mutlu ki..resmen gozleriii parildio regencimmm :)kizzzz kocise dedin mi????? oonu da söyle de öyle git merak edip duruyorum
Bi dahakine haber veririm kusum ben sana merak etme :)ayy ben o gunu kacirmistim..keske bende degerlendirseydimmm... olumsuzluklarim hala devam ediyor...:26:
Amin canim tesekkur ederiiiiim..Kuppecim canım tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin...
Ayyyyyyyyyy daha fazla okuyamayacagimmmmmmmmmmm gecmisi. Hemen cvp vermek istiyorum... Susurluktayim mola verdim neti actim bi bakim dedim kuppem bisey yazmismi alllaahim bide ne goreyimmmmm benim canim arkadasimmmm hamileymissssss inanilmaz bi sevinc yasiyorum su anda uykum acildi kocama bile soledimki nasil bi cosku yasadim bu haberi duyunca....Kuppecim canimmmmmm allah tamamina erdirsin canim benimmmm daha dun konustuk tatlicadicimla atesin cok iyi gidiyordu ben hic inanmadim adetin gelcegine hele bide 3 gun gecmis diyince test yapsin kesin cikcak dedim o hevesle actim neti su an nasil mutluyum anlatamam kupecim ne diycegimi sastim vallahi gozlerim doldu ya dualarini bizden eksik etme olurmu canim benim
Gozlerim doldu ya cok tuhaf oldum kardesimin haberini alsam bundan fazla yuregim tasamazdi, yazdiklarinda arti ekledi ustune sende iyiki varsin canim dostum herseyi birlikte paylastik ve paylasmaya devam edicez insalllah keske tellerimiz verseydik o anki mutlulugunuda paylasmak isterdim... Allah razi olsun canim ihtiyacimiz var dualarina gercekten. Yegenimize iyi bakicagindan suphem yok o yuzden kendine cok iyi bak canim benim burdan ayriliyoruz netten kopucam az sonra ama aklim ve yuregim sende kalicak ist'a dondugumde netinde baglanmis olur insallah daha sik gorusuruz. Simsiki opuyorum seniiiii (smillerim yok kuru opucuk degil bu:)Canimmmm benimmm seni o kadar seviyorum ki..bu bebek senin sayende oldu desem yeridir..hatirliyomusun o gece grafige bakip bu gece mutlaka calismalisin dogru yerine demistin msnde..iyi ki varsin canim arkadasim..sonucu gorunce sana ve tatlicadima ulasmak istedim tel olsa sabahin 7 si demeyip arayacaktim sizi..hersey icin sagolun fistigim..dualarim hep sizin icin bundan sonra..yanimda olsanda sarilsammmm ya azrammmmmm
canim sen dedin ya su kagit yakma gününü kacirdim, sIkIntIlar da halen devam ediyor diye... o yüzden sordu, canim benim... postundan alinti yapmisti o da yarim cikinca düzeltme yapip direk adini yazdi... gerci üstüme vazife degil yaa ben yine de cevapladim iste
merhaba kızlarr...nasılsınız ?
kuppecim canımm seni rüyamda gördüm özlemişim kız seni diip sarılıyoduk bi bakiim dedim ve hamile haberini okyunca gözlerimden yaş süzüldü çok sevindimm canım çokkkk Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ...
kardaiz canım arkadaşımm gelmişsinn seni çok özledim her sabah günaydın demen ne ii geliyodu tatlım...nasılsın iyisindir inşallahh tatilin ii geçmiştir umarım..ben pek ii değilim canım yani yinede şükür de canım falan çok sıkkın bi sürü problemle uğraşıyoruz yimirtalarım da olmadı o kadar iğne vuruldum ama fayda etmedi..bu ay 3 doz vermişti ama alamayacağım alsamda çalışmamız olamayacak çünkü çok stresli ortamdayız inan kocamı özledim ha 15 gün oldu hiç tık yok bu ay doktor belli olmaz belki olur çalışın demişti ama zaten doktora giitiğim gün bizim işler tepetaklak oldu bırak çalışmayı konuşamadık bile doru dürüst kocamla o kadar moral bozukluğu ve stres içindeyiz yani..Allah tan ümit kesilmez tabi inşallah yüzümüze gülecektir inanıyorum ama bu süreç geçene kadar çok zorlu günler olacakay nyse daha anlatamiim yoksa dinmeyen gözyaşlarım başlayacak yine
siizleri çok seviyorum ve çok özlüyorum yine ara ara gelirim kendinize ve yeğenlerimize (olmayanların da gelecek olan bebeklerine inşallahhhhhh ) iyi bakınn ...
günaydiiiiiiiinnnnnnnnnn.......
nasilsiniz kizlar????? ay bu sabah yagmur yagmasina, hava kapali olmasina ragmen ne kadar güzel bir sabah böyle
merhaba kızlarr...nasılsınız ?
kuppecim canımm seni rüyamda gördüm özlemişim kız seni diip sarılıyoduk bi bakiim dedim ve hamile haberini okyunca gözlerimden yaş süzüldü çok sevindimm canım çokkkk Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ...
kardaiz canım arkadaşımm gelmişsinn seni çok özledim her sabah günaydın demen ne ii geliyodu tatlım...nasılsın iyisindir inşallahh tatilin ii geçmiştir umarım..ben pek ii değilim canım yani yinede şükür de canım falan çok sıkkın bi sürü problemle uğraşıyoruz yimirtalarım da olmadı o kadar iğne vuruldum ama fayda etmedi..bu ay 3 doz vermişti ama alamayacağım alsamda çalışmamız olamayacak çünkü çok stresli ortamdayız inan kocamı özledim ha 15 gün oldu hiç tık yok bu ay doktor belli olmaz belki olur çalışın demişti ama zaten doktora giitiğim gün bizim işler tepetaklak oldu bırak çalışmayı konuşamadık bile doru dürüst kocamla o kadar moral bozukluğu ve stres içindeyiz yani..Allah tan ümit kesilmez tabi inşallah yüzümüze gülecektir inanıyorum ama bu süreç geçene kadar çok zorlu günler olacakay nyse daha anlatamiim yoksa dinmeyen gözyaşlarım başlayacak yine
siizleri çok seviyorum ve çok özlüyorum yine ara ara gelirim kendinize ve yeğenlerimize (olmayanların da gelecek olan bebeklerine inşallahhhhhh ) iyi bakınn ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?