2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ama ama regennnn belkide gelmez kırmızılar hemen ümitsiz konusmaa....

kız evde testın felan yok mu???? bır yap kızzzz... belkı tutmusturrrrr.... ayyy ne heyecan var bende bır bılsen.....

benım gene mısafirlerim gelıyorrr... hemıde yatılııı....

bu ayda yalan oluyorrrr.. pztsiye kadar calısmam lazımdıı..

napalım gene kısmet deılmıssss... (sana diyorumm ben daha ümitsizimmmmm)

yok canim testim olsa elim durmaz yaparim, ama sonuctan korkuyorum napcan misafiri cekilince odana kapa kapini alla alla.... sessiz sakin bitir.. kacirma bu günleri...

yok canim testim olsa elim durmaz yaparim, ama sonuctan korkuyorum napcan misafiri cekilince odana kapa kapini alla alla.... sessiz sakin bitir.. kacirma bu günleri...

ahhhh canımmmmm keşke dediğin gibi olsa...... benden büyük insanlarr..... benım odamda banyoya uzakk.. anlaycagınnnn olmuyor yapamıyoruzzz...

ahhhh canımmmmm keşke dediğin gibi olsa...... benden büyük insanlarr..... benım odamda banyoya uzakk.. anlaycagınnnn olmuyor yapamıyoruzzz...

bir de bakarmissin iki arada bi derede olmaz felan derken, kargasaya denk gelip hamis kalirmissin... hani beklenmedik zamanlarda olurya, kimdi hamis kizlardan biri demisti, bu ay esimle kavgaliydik fazla da üstüne düsmedik ama oldu iste diye.... ay kusura bakmayin hamis o kadar coktu ki bu kim hatirlayamiyorum ay Allahim insssssssssssssssallah

Ayyyyyyyyyy daha fazla okuyamayacagimmmmmmmmmmm gecmisi. Hemen cvp vermek istiyorum... Susurluktayim mola verdim neti actim bi bakim dedim kuppem bisey yazmismi alllaahim bide ne goreyimmmmm benim canim arkadasimmmm hamileymissssss inanilmaz bi sevinc yasiyorum su anda uykum acildi kocama bile soledimki nasil bi cosku yasadim bu haberi duyunca....Kuppecim canimmmmmm allah tamamina erdirsin canim benimmmm daha dun konustuk tatlicadicimla atesin cok iyi gidiyordu ben hic inanmadim adetin gelcegine hele bide 3 gun gecmis diyince test yapsin kesin cikcak dedim o hevesle actim neti su an nasil mutluyum anlatamam kupecim ne diycegimi sastim vallahi gozlerim doldu ya dualarini bizden eksik etme olurmu canim benim

kizzzz kocise dedin mi????? oonu da söyle de öyle git merak edip duruyorum
Demem miiiiiii..sabah uyuyodu ben test yaparken..yanina gidip gozunun icine soktum testi.. :) o kadar mutlu ki..resmen gozleriii parildio regencimmm :)
ayy ben o gunu kacirmistim.. keske bende degerlendirseydimmm... olumsuzluklarim hala devam ediyor...:26:
Bi dahakine haber veririm kusum ben sana merak etme :)
Kuppecim canım tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin...
Amin canim tesekkur ederiiiiim..

Canimmmm benimmm seni o kadar seviyorum ki..bu bebek senin sayende oldu desem yeridir..hatirliyomusun o gece grafige bakip bu gece mutlaka calismalisin dogru yerine demistin msnde..iyi ki varsin canim arkadasim..sonucu gorunce sana ve tatlicadima ulasmak istedim tel olsa sabahin 7 si demeyip arayacaktim sizi..hersey icin sagolun fistigim..dualarim hep sizin icin bundan sonra..yanimda olsanda sarilsammmm ya azrammmmmm

Gozlerim doldu ya cok tuhaf oldum kardesimin haberini alsam bundan fazla yuregim tasamazdi, yazdiklarinda arti ekledi ustune sende iyiki varsin canim dostum herseyi birlikte paylastik ve paylasmaya devam edicez insalllah keske tellerimiz verseydik o anki mutlulugunuda paylasmak isterdim... Allah razi olsun canim ihtiyacimiz var dualarina gercekten. Yegenimize iyi bakicagindan suphem yok o yuzden kendine cok iyi bak canim benim burdan ayriliyoruz netten kopucam az sonra ama aklim ve yuregim sende kalicak ist'a dondugumde netinde baglanmis olur insallah daha sik gorusuruz. Simsiki opuyorum seniiiii (smillerim yok kuru opucuk degil bu:)

dün akşam giremedim hiç canım ya iyi yapmışsın tşk ederim

günaydiiiiiiiinnnnnnnnnn.......

nasilsiniz kizlar????? ay bu sabah yagmur yagmasina, hava kapali olmasina ragmen ne kadar güzel bir sabah böyle

merhaba kızlarr...nasılsınız ?

kuppecim canımm seni rüyamda gördüm özlemişim kız seni diip sarılıyoduk bi bakiim dedim ve hamile haberini okyunca gözlerimden yaş süzüldü çok sevindimm canım çokkkk Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ...

kardaiz canım arkadaşımm gelmişsinn seni çok özledim her sabah günaydın demen ne ii geliyodu tatlım...nasılsın iyisindir inşallahh tatilin ii geçmiştir umarım..ben pek ii değilim canım yani yinede şükür de canım falan çok sıkkın bi sürü problemle uğraşıyoruz yimirtalarım da olmadı o kadar iğne vuruldum ama fayda etmedi..bu ay 3 doz vermişti ama alamayacağım alsamda çalışmamız olamayacak çünkü çok stresli ortamdayız inan kocamı özledim ha 15 gün oldu hiç tık yok bu ay doktor belli olmaz belki olur çalışın demişti ama zaten doktora giitiğim gün bizim işler tepetaklak oldu bırak çalışmayı konuşamadık bile doru dürüst kocamla o kadar moral bozukluğu ve stres içindeyiz yani..Allah tan ümit kesilmez tabi inşallah yüzümüze gülecektir inanıyorum ama bu süreç geçene kadar çok zorlu günler olacak ay nyse daha anlatamiim yoksa dinmeyen gözyaşlarım başlayacak yine

siizleri çok seviyorum ve çok özlüyorum yine ara ara gelirim kendinize ve yeğenlerimize (olmayanların da gelecek olan bebeklerine inşallahhhhhh ) iyi bakınn ...

gitme geri canim yaa... artik sorun yapma kendine tamam haklsiin zordur, bizim yasadiklarimizdan daha da zordur ama canini üzmeyle olacakb bir sey degilki.. ben halen cikmaz ayin son carsambasini bekler gibi bekliyorum... daha niceleri var.. sen bu kadar umutsuz konusunca ben de üzülüyorum

günaydiiiiiiiinnnnnnnnnn.......

nasilsiniz kizlar????? ay bu sabah yagmur yagmasina, hava kapali olmasina ragmen ne kadar güzel bir sabah böyle

günaydın şekerimmmmmm hoşgeldin. hava yağmurlu olsada sende güneşli sanırım amanda aman ne güzelllll

canım arkadaşım benim bende çok özledim burayı özellikle seni çok merak ettim.
şu ağlamana dayanamıyorum yaaaaa yapma be güzelim. sorunların veya sorun ney ki çok merak ettim ama anlatmayada bilirsin seni üzmek asla istemem. ama herneyse ne olur pozitif düşünmeye çalış, beterin beteri var unutma. ben ve biz senin yanındayız hayatım.
benim geçen ay tutmadı hiç test yapmadım temmuzun altısında hastalandım. son şansım bu ay o da olmazsa artık napalım, kısmet

hülyacım bu kadar üzülme ,bence sen hatayı doktora gitmekle yaptın bak bnmde kaç aydır olmuo ama doktorada gitmiorum valla gerek yok... Allah nasp ettiği zaman olucak inşallah he aradan 2 sene fln geçer o zaman hala olmassa anca o zaman doktora gidilir yani ki senin yaşında daha ufak zaten acelende yok bnm gibi :) o yüzden kendini biraz rahat bırak sende kocanda ,eminim o zaman olucak

ne yapsam bilemedim ben yaa ..kasım 2010 da 2,5 aylık düşük yaptım sonra 2 ay içinde adetlerim düzene girdi her ay otuzunda olurdum geçen ay 8 gün gecikdi ayın yedisinde oldum bu ay hala tık yok :18: geçen ay gecikince beta hcg yaptırdım ertesi gün adet gördüm tahlil sonucu çok düşük çıktı ama dr geçen hafta bidaha yaotırttı testi hemşire boş hiçbirşey yok dedi ben şimdi bu hafta sonu geçsinde dr a öyle gidicem ama yine korkuyorum bir sorunmu var diye benim gibi olanınız varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…