2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım mevsim değişikliğinden gecikme kaynaklanmış olabilir. bunaltma kendini. doktorunda doğru olanı sölicektir. bence kötü bişeyin yoktur.

Kizlar Haziran hamilelerimizi de ilk sayfaya tasidim...
Listede Temmuz ve sonrasini biraktim...

Bu temmuz ve sonrasinin listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC pollyannaa TEBRIKLER!! | 27 | 2 Temmuz |
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz| agustosa insallah
tmyomr | 21 | 5 Temmuz| bekliyoruz KuPPe TEBRIKLER!! | 27 | 9 Temmuz|
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz| bekliyoruz trancer TEBRIKLER!! | 31 | 10 Temmuz|
hakem | 28 | 12 Temmuz| bekliyoruz
azra3434| 30 | 14 Temmuz| bekliyoruz
leplepi | 21 | 20 Temmuz| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Temmuz| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 22 Temmuz| bekliyoruz
renewal | 28 | 24 Temmuz| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 30 Temmuz| bekliyoruz
menbeta | 23 | 31 Temmuz| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Agustos
sila38 | 23 | 14 Agustos
derya78_40 | 29 | ??
nihanca | 25 | ??
regen | 23 | ??
wifeofdemon | 29 | ??
hly7 | 23 | ??
|||

Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....

wifeofdemoncummmm, hulyacimmm, nihancimmm, yeni batlarini hesapladiysaniz verebilirmisiniz?

Son düzenleme:
Hulyacimmm, ben yokken gelip gitmissin... Cok uzulme ne olursun... Insallah sIkIntilarinizi en kisa surede atlatirsiniz... Seni yeniden burda neseli goruruz...

Azracimmmmmm, listede sira sende gorunuyor... Tatilini de yaptin, rahat rahat calismissindir tatilde... Insallah senden guzel haberleri aliriz...

Tatlicadicimm, devam etmeyecegim diyordun ve listeden cikmak istiyordun diye hatirliyorum, ve cikardim seni.. Insallah yanlis yapmadim? Sen ne zaman istersen soyle, tekrar ekleyelim seni...

ayyyy liste azalmış valla maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

güncelleme demişken ben hesapladım 6 ağustos batım ama sen beni 7 agustosa yazabilirsin.
oldu oldu olmadı işim 2012 ye kaldı ....................

cnmm iyiyim cok sukur bulantilarla ugrasiyorumm aradabirde cikartiyorumm oyle geciyo gunler :) sn nasilsin tatlim kizin nasill

cnmm sorma yaa :) dun gittim ayaklari fln olusmustu kipirdiyodu cook garip oldumm sende goreceksin o gunleri insallah :) buarada listemiz baya azalmisss 2 aya herkezi hamis cikartiriz insallah :)

ayaklarini mi gordunuzzz.. ayyy super yaaa... insallah banada nasip olur...

insallah kardaizcimmmm, herkes cikmadan birakmak yok burayi...
pek iyi degilim ben bugun... midem kotu... ise gitmicem...:26:

cnmm iyiyim cok sukur bulantilarla ugrasiyorumm aradabirde cikartiyorumm oyle geciyo gunler :) sn nasilsin tatlim kizin nasill

az kaldı 1 aya kalmaz bulantılar geçer canım ama sen yinede düzenli beslen. yerim o minik ayakları maşallahhhhh
iyiyim bende ne olsun işteyim işte, takipteyiz bakalım yarında doktora gidicem.
kızım annemin yanında ayvalıkta kaldı. benim iş malüm eşimle birlikte döndük...

ayaklarini mi gordunuzzz.. ayyy super yaaa... insallah banada nasip olur...

insallah kardaizcimmmm, herkes cikmadan birakmak yok burayi...
pek iyi degilim ben bugun... midem kotu... ise gitmicem...:26:

yok canım yaaa kolay kolay bırakmam sanırım burayı..
hımmmm canım sıvı şeyler tüketmeye bak, iyi yapmışsın dinlen bugün izin ver kendine. ama ev işleriyle uğraşırsın sen şimdi rahat durmayıp.

ev isleri oyle renewalcimmm, insani sinir ediyor..

aslinda oyle bir planim var, birkac yeri temizliyim diyorum... ama yapabilirmiyim bilmem... hamilelik tembellestirdi beni.. zaten simdi usta da bekliyorum...

ev isleri oyle renewalcimmm, insani sinir ediyor..

aslinda oyle bir planim var, birkac yeri temizliyim diyorum... ama yapabilirmiyim bilmem... hamilelik tembellestirdi beni.. zaten simdi usta da bekliyorum...

evet aynen tahmin ettiğim gibi
amaaaaa ağır iş yapma bari ağır bişey kaldırm sakın. orayı burayı silcem diye de uzanma dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…