- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.861
nasıl oliiim yaa sinirli stresli.... ev aldık tapuyu alamıyoruz iki haftadır yaa sanki bakkaldan çikolata alıomuşuz gibi herkes bi lakayit bi rahat.. tapu işi trabzon dönüşüne kaldı artıkçok snirlerim bozuk
az kaldı 1 aya kalmaz bulantılar geçer canım ama sen yinede düzenli beslen. yerim o minik ayakları maşallahhhhh
iyiyim bende ne olsun işteyim işte, takipteyiz bakalım yarında doktora gidicem.
kızım annemin yanında ayvalıkta kaldı. benim iş malüm eşimle birlikte döndük...
valla 3 kilo verdim midemin bulantisindan zor yemek yiyorumbuna ragmen dr bebegin gelisimi cok guzel dedi cok sukurrr... sende yrn insallah iyi haberlerle donersin tatlim ztn guzel bi yumosun vardii hemen catlasinda bebisin gelsin insallahh:) kizin icinde bence iyi olmuss cocuk yaz gunu evde sikilir en azindan ayvalikta denize fln girer
insallah tez zmnda alirsiniz tapuyuda tatlim sikma canini. devlet isleri boyle yavas ilerliyo malesefff... sende tapuyu eline almadan rahat edemezsin anliyorum seni... dusunmemeye calis tatilin keyfini cikar renewalcimm
silacimmmmmmmmmmmmm,
eskileri okumaya mi daldinnnn....
neyse, ben temizlik yapimmm biraz, midem rahatsiz etmeye baslamadan...
Gozlerim doldu ya cok tuhaf oldum kardesimin haberini alsam bundan fazla yuregim tasamazdi, yazdiklarinda arti ekledi ustune sende iyiki varsin canim dostum herseyi birlikte paylastik ve paylasmaya devam edicez insalllah keske tellerimiz verseydik o anki mutlulugunuda paylasmak isterdim... Allah razi olsun canim ihtiyacimiz var dualarina gercekten. Yegenimize iyi bakicagindan suphem yok o yuzden kendine cok iyi bak canim benim burdan ayriliyoruz netten kopucam az sonra ama aklim ve yuregim sende kalicak ist'a dondugumde netinde baglanmis olur insallah daha sik gorusuruz. Simsiki opuyorum seniiiii (smillerim yok kuru opucuk degil bu:)
yok cnm yaa devlet işleri olsa o kadar canımı sıkmam.. ev sahipleri tatildeymiş bankada aradı 20 temmuza kadar krediyi kullanmassak bu oranlardan vermeyeceğini en az 10 15bin fark olucaanı söylüoo.. adamlar tatilden zaten 20sinde fln döncekmiş bizde c.tesi sabah gidicektik sonunda evi almicam o olcak zaten sinirlerim çok bozuldu hiçbşi hallolmuo nolcak bilmiorum... biz zaten çok büyük bi yükün altına girmişken bide 10 15bin fazladan veremem
merhaba kızlarr...nasılsınız ?
kuppecim canımm seni rüyamda gördüm özlemişim kız seni diip sarılıyoduk bi bakiim dedim ve hamile haberini okyunca gözlerimden yaş süzüldü çok sevindimm canım çokkkk Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ...
kızlarrrrrrrrrrr hoşgeldinizzzzzzzzzzz
bende hoşgeldim cocamla öğlen yemeği yedik beraberrrr
napıyonuz bakimmmm nasılsınız...
kuppecikkk kan testini ne zaman yapıcan hayatım. en azından kaç haftalık bebemiz onu öğrenirdik
abooooo, canim ya gercekten can sIkIci bir durum...nekadar cokfark atiyorlar yaaa.. zaten hic benimseyemedim su kredi mevzularini.. enorm bi rakam senin bahsettigin..
ama sen rahat olcanim yinede kismet neyse o olacak... belkide o ev kismette yok ve sebepler cikiyor ya da bunungibi...
insallah istedigingibi gelisir olaylar tatlim...bu sIkIsiKligida soyle bebekyerlesse gobusune ....oohhhhh ....
bir de bakarmissin iki arada bi derede olmaz felan derken, kargasaya denk gelip hamis kalirmissin... hani beklenmedik zamanlarda olurya, kimdi hamis kizlardan biri demisti, bu ay esimle kavgaliydik fazla da üstüne düsmedik ama oldu iste diye.... ay kusura bakmayin hamis o kadar coktu ki bu kim hatirlayamiyorumay Allahim insssssssssssssssallah
merhaba kızlarr...nasılsınız ?
kızlarr merhabaaaaaaaa
. ahhh canımm ahh keske olsa......
hly gelmiş gitmiş..... özletme kendini cabuk cabuk gir.....
kızlarrr birsey sorucammm...
yumurta catlayınca mı boyle yumurta akı kıvamında seffaf ve uzayan bır akıntı gelıyordu.... eğer oyleyse bende son 3 gundur bu sekılde bır akıntı varrr. ara sıra tabi..
buaksam evim dolu misafirlerm var... eğer bu yumurta catlama belirtisi ise bu gece ne yapıp ne edip calısayım diyorummmmmm...
kızlarr merhabaaaaaaaa
. ahhh canımm ahh keske olsa......
hly gelmiş gitmiş..... özletme kendini cabuk cabuk gir.....
kızlarrr birsey sorucammm...
yumurta catlayınca mı boyle yumurta akı kıvamında seffaf ve uzayan bır akıntı gelıyordu.... eğer oyleyse bende son 3 gundur bu sekılde bır akıntı varrr. ara sıra tabi..
buaksam evim dolu misafirlerm var... eğer bu yumurta catlama belirtisi ise bu gece ne yapıp ne edip calısayım diyorummmmmm...
evet canım aynen öleeee yumurtan çatlama belirtisi de be güzelim 3 gündür bişey yapmadın mı yoksa. birinci gün çok önemliydiiiiiiiiiiii.......
mutlaka bu gece bişeyler yap kaçırma hayatımmmm
tatlım geçen ay benim de akıntım o şekildeydi, sat'dan sonra 12. gün gelmişti ve biz o gün çalışma yaptık, daha sonra 15. gün gecesi yaptık ve hamileyim şuan..bence değerlendir bu süreci..bence o şekilde akıntının gelmesi, yumurtanın güzel geliştiğinin verimli bir ay olacağının işareti..
ayyy herkes sus pus olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?