2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

insallah tez zmnda alirsiniz tapuyuda tatlim sikma canini. devlet isleri boyle yavas ilerliyo malesefff... sende tapuyu eline almadan rahat edemezsin anliyorum seni... dusunmemeye calis tatilin keyfini cikar renewalcimm

valla 3 kilo verdim midemin bulantisindan zor yemek yiyorum buna ragmen dr bebegin gelisimi cok guzel dedi cok sukurrr... sende yrn insallah iyi haberlerle donersin tatlim ztn guzel bi yumosun vardii hemen catlasinda bebisin gelsin insallahh:) kizin icinde bence iyi olmuss cocuk yaz gunu evde sikilir en azindan ayvalikta denize fln girer

kilo kaybı normal güzelim ama sen yinede beslenmene bak, yemeğini ihmal etme.
inşallah canım güzel haberle gelirim. evet güzel bi yumoş var inşallah döllenir, tutar.
zaten kızım heryaz orayı mesken etti kendine. her yaz 3 ay orda çevresi arkadaşları çokkkkk, gelipte napsın burda..

silacimmmmmmmmmmmmm,
eskileri okumaya mi daldinnnn....

neyse, ben temizlik yapimmm biraz, midem rahatsiz etmeye baslamadan...

Son düzenleme:
selam guzellikler.....

tugcecim ,masallah kipir kipirkipirdasin insallah hep boyle... o ayaklari opup,koklamayi nasip etsin Mevlam...

screamaway,canimm bugun evde olmana necoksevindim valla... sanki kendim izin almis gibi oldum.... ama dinlenmeya bak sen... ufak capli biseyler yapmaya gucun olursa onlarla ilgilen....

bu arada liste muthis derecede azalmis...listede ismi yazili olupta sanirim gelmeyenlerde var .ama surekli olanlarimiz nerden baksan 8_10 tane....

tugcecimin dedigi gibi insallah onumuzdeki 2ay icinde hepimiz ilk listeye tasinacaz ve sohbetlerimiz bambaska olacak...insallahhh

ha bide topicin ismini bosa cikarmayan bi durum sozkonusu "elele".. hakikaten elele basariyoruz Allah in izniyle.....

insallah tez zmnda alirsiniz tapuyuda tatlim sikma canini. devlet isleri boyle yavas ilerliyo malesefff... sende tapuyu eline almadan rahat edemezsin anliyorum seni... dusunmemeye calis tatilin keyfini cikar renewalcimm

yok cnm yaa devlet işleri olsa o kadar canımı sıkmam.. ev sahipleri tatildeymiş bankada aradı 20 temmuza kadar krediyi kullanmassak bu oranlardan vermeyeceğini en az 10 15bin fark olucaanı söylüoo.. adamlar tatilden zaten 20sinde fln döncekmiş bizde c.tesi sabah gidicektik sonunda evi almicam o olcak zaten sinirlerim çok bozuldu hiçbşi hallolmuo nolcak bilmiorum... biz zaten çok büyük bi yükün altına girmişken bide 10 15bin fazladan veremem

benimde gözlerimi doldurdun canımm..işyerinde olmasam ağlardım o dereceyim şuan..o kadar güzel ki yazdıkların..inşallah bu mutluluğu sizlerinde yaşadığını göreceğim ve aynı şekilde bu mutluluğunuzu paylaşacağım..dua ediyorumm Allahım nasip etsin inşallah canımmm..bende seni kocaman öpüyorummmm..bi ara tellerimizi alalım ve hatta reelde de buluşalım görüşelimmmmmm..ne güzel olur dimiii..

abooooo, canim ya gercekten can sIkIci bir durum...nekadar cokfark atiyorlar yaaa.. zaten hic benimseyemedim su kredi mevzularini.. enorm bi rakam senin bahsettigin..

ama sen rahat olcanim yinede kismet neyse o olacak... belkide o ev kismette yok ve sebepler cikiyor ya da bunungibi...

insallah istedigingibi gelisir olaylar tatlim...bu sIkIsiKligida soyle bebek yerlesse gobusune ....oohhhhh ....

canımm benimmmmm aminn çok sağol..Allahım sana da yaşatsın inşallah..olumsuzlukları sil aklından ve herşeyi zamana bırak..inan ben öyle yaptımm..uygun zamanı Allah biliyor ve veriyor tatlımmm..öpüyorum seni fıstığımmmm.

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrr hoşgeldinizzzzzzzzzzz
bende hoşgeldim cocamla öğlen yemeği yedik beraberrrr
napıyonuz bakimmmm nasılsınız...
kuppecikkk kan testini ne zaman yapıcan hayatım. en azından kaç haftalık bebemiz onu öğrenirdik

hoşbulduk canımmmm..kan testini bugün yaptırcaktım ama işlerden fırsat olmadı..çıkışta özel bir laboratuar bulursak oraya yaptıracağız artıkkk..ama aynı gün sonucu verirler mi bilemiyorum tatlım

canım bnm yaa saol sölediklerin için.. ama o kadar sinirim bozulduki sabahtan beri ağlamamak için kendimi zor tutuorum mideme vurdu zaten direk midem bulanıo sabahtan beri... herkesin işi kolayca hallolur bizimkinde illa bişi çıkıcak... zaten öle olmassa evden vazgeçicem kısmet diilmiş dicem napalım

kızlarr merhabaaaaaaaa

. ahhh canımm ahh keske olsa......

merhaba kızlarr...nasılsınız ?

hly gelmiş gitmiş..... özletme kendini cabuk cabuk gir.....

kızlarrr birsey sorucammm...

yumurta catlayınca mı boyle yumurta akı kıvamında seffaf ve uzayan bır akıntı gelıyordu.... eğer oyleyse bende son 3 gundur bu sekılde bır akıntı varrr. ara sıra tabi..

buaksam evim dolu misafirlerm var... eğer bu yumurta catlama belirtisi ise bu gece ne yapıp ne edip calısayım diyorummmmmm...

Son düzenleme:

evet canım aynen öleeee yumurtan çatlama belirtisi de be güzelim 3 gündür bişey yapmadın mı yoksa. birinci gün çok önemliydiiiiiiiiiiii.......
mutlaka bu gece bişeyler yap kaçırma hayatımmmm

tatlım geçen ay benim de akıntım o şekildeydi, sat'dan sonra 12. gün gelmişti ve biz o gün çalışma yaptık, daha sonra 15. gün gecesi yaptık ve hamileyim şuan..bence değerlendir bu süreci..bence o şekilde akıntının gelmesi, yumurtanın güzel geliştiğinin verimli bir ay olacağının işareti..

evet canım aynen öleeee yumurtan çatlama belirtisi de be güzelim 3 gündür bişey yapmadın mı yoksa. birinci gün çok önemliydiiiiiiiiiiii.......
mutlaka bu gece bişeyler yap kaçırma hayatımmmm

canımmmm reglım bittikten sonra yaklasık yanı 6 gundur aralıksız yapıyorzzz canımmmm.. bos gecmedimmm yaniii...

ama bu aksam mısafırlerım var o yuzden sordummm.. boyle bır akıntı olmazdı bende.. saskınım bıraz...

bu aksamda calısayımm yanı... bos gecmıyım dimi...

canımmm benımde bugun 12.gunummm .. 10.11. gunlerde geldıı bugunde varr....

umutlanmak ıstemıyorummmmm... sonra hayal kırıklıgı oluyorrr..

ınşş dediğin gibi olurr.. bos gecırmıcem bu geceyı.....

tşkler kızlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…