- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.881
ben arada işe bakıyorum hayatım.
evet biraz sessizlik hakimmmmmmmm:97:
hosgorduk canim..tahmin etmistim tam oglen saatiydi yemege gitmistir dedim... aman ii degerlendiringunlerinizi...kizinda yok her dkka beraber olmaya bakin.. yani sadece yaramazlik konusunda demiyorum.. cook ozluyorsun onun icin....kızlarrrrrrrrrrr hoşgeldinizzzzzzzzzzz
bende hoşgeldim cocamla öğlen yemeği yedik beraberrrr
napıyonuz bakimmmm nasılsınız...
kuppecikkk kan testini ne zaman yapıcan hayatım. en azından kaç haftalık bebemiz onu öğrenirdik
canım bnm yaa saol sölediklerin için.. ama o kadar sinirim bozulduki sabahtan beri ağlamamak için kendimi zor tutuorum mideme vurdu zaten direk midem bulanıo sabahtan beri... herkesin işi kolayca hallolur bizimkinde illa bişi çıkıcak... zaten öle olmassa evden vazgeçicem kısmet diilmiş dicem napalım
farkındayım.... bende cıkıcam bırazdannn.. az lak lak edem dedimm..... hem fazla kişi yok hemde sessizz....
hosgorduk canim..tahmin etmistim tam oglen saatiydi yemege gitmistir dedim... aman ii degerlendiringunlerinizi...kizinda yok her dkka beraber olmaya bakin.. yani sadece yaramazlik konusunda demiyorum.. cook ozluyorsun onun icin....
ayy kiyamam ya... kendimi dusunuyorumda hakikaten sinir bozucu.. ama sinirde bozulsa , dellensekte sonucu degistiremeyecegiz yazili olan.... ama daha relax olmaya bak olur mu???? kendine yazik etme.. zzaten o misss gibi yaylalara gidicen herseyi unutursun insallah.. tatilinide ziyan etme bundan oturu...
hosgorduk canim..tahmin etmistim tam oglen saatiydi yemege gitmistir dedim... aman ii degerlendiringunlerinizi...kizinda yok her dkka beraber olmaya bakin.. yani sadece yaramazlik konusunda demiyorum.. cook ozluyorsun onun icin....
ayy kiyamam ya... kendimi dusunuyorumda hakikaten sinir bozucu.. ama sinirde bozulsa , dellensekte sonucu degistiremeyecegiz yazili olan.... ama daha relax olmaya bak olur mu???? kendine yazik etme.. zzaten o misss gibi yaylalara gidicen herseyi unutursun insallah.. tatilinide ziyan etme bundan oturu...
kızlarr beni de alın aranıza
beta hcg sonucu 16818.51 bu sonuç neye dalalettir bilen varmı
ben sordum ama tam bi sonuç alamadım
hiiii.... hayirlisi demekten baska birseyilmiz yok canim maalesef...bu yaz donemlerine gelen tum hadiseler aksamali olur zaten...eer adamlar p.tesi fln gelcez derlerse o zaman tatilede gidemeyiz belki onları bekleyip tapuyu alırız çşbdan önce almam lazım kredi faizinin değişmemesi iiçin..bide islami bankadan aldık güyaa onlar daa ...... oluo .. aman nese olcaksa olur olmcaksa olmaz düşünmekten yoruldum artık
ahhh guzelim yaa anlamazmiyim ne zordur..zamandadaraliyor inan seninle birlikte bende geriliyorum..... amaRabbim sabrini versin insallah...evetttttttttt hepsini tahmin etmişsin hayatım. çok özlüyoruz birbirimizi her saati değerlendiriyoruz anlıcannnn
anladın sen beni yaniiiiiiiii canımsınnn
menbeta hayatım patlat bi konu konuşalımmmm bende sıkılıyorum aslındaaaa
anaaaaaaaaaaaaaa gitmişler yaaaaa
aramiza gel tabide de canim keske bu sonuc icin yardimci olabilseydim... bir fikrim yok malesef....kızlarr beni de alın aranıza
ayy agzınızdan bal damlıo diycem valla eczaneden aldığım test çiftçizgi çıktı ama sanki biraz silikti bitanesi saglıkocagına gittim sonuç buydu ama daha bi doktor görmedi
:)
alttan muayene edicekler die çok korkuyorum çünki çok kötü bi anım var doktora gitmeye korkuyorum
ayy agzınızdan bal damlıo diycem valla eczaneden aldığım test çiftçizgi çıktı ama sanki biraz silikti bitanesi saglıkocagına gittim sonuç buydu ama daha bi doktor görmedi
alttan muayene edicekler die çok korkuyorum çünki çok kötü bi anım var doktora gitmeye korkuyorum
hiiii.... hayirlisi demekten baska birseyilmiz yok canim maalesef...bu yaz donemlerine gelen tum hadiseler aksamali olur zaten...
aklima gelenilki mesela dogumumda yaza gelmisti benim... dr um tatile cikti...kim denkgeldiyse muayene etti.. artik dogum anindada kim vardiysa..cok cok gicikti amakismet oyleymis iste.....
ahhh guzelim yaa anlamazmiyim ne zordur..zamandadaraliyor inan seninle birlikte bende geriliyorum..... amaRabbim sabrini versin insallah...
konu acacak kimse kalmamis sanirim.... screamda molaya gecmedi sanirim henuz....
aramiza gel tabide de canim keske bu sonuc icin yardimci olabilseydim... bir fikrim yok malesef....
ama buraya hamile arkadaslarimizinda degerlerini yazmalarindan hatirladigim kadariyla bariz hamile gozukuyorsun....
12 gün geçti cnm geçen ayın 4 ünde olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?