2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hosgorduk canim..tahmin etmistim tam oglen saatiydi yemege gitmistir dedim... aman ii degerlendiringunlerinizi...kizinda yok her dkka beraber olmaya bakin.. yani sadece yaramazlik konusunda demiyorum.. cook ozluyorsun onun icin....

ayy kiyamam ya... kendimi dusunuyorumda hakikaten sinir bozucu.. ama sinirde bozulsa , dellensekte sonucu degistiremeyecegiz yazili olan.... ama daha relax olmaya bak olur mu???? kendine yazik etme.. zzaten o misss gibi yaylalara gidicen herseyi unutursun insallah.. tatilinide ziyan etme bundan oturu...

farkındayım.... bende cıkıcam bırazdannn.. az lak lak edem dedimm..... hem fazla kişi yok hemde sessizz....

sikayetlenme sikayetlenme... hele gecen hafta,hafta ortasina kadar toplam 3 sayfa ilerlemistir...yine ii gidiyoz..temmuzun basindayiz 3 hamilemiz var basimi dedim ortasina gelmek uzereymisiz yahu... ne cabuk geciyorrrrrr aaaa....

guzelim sen bos birakma meydani yumoslar tek baslarina salinip salinip kacmasinlar...... bulustur sevgilileriyle sonra cani isterse alir yanina istemezse yollar geri... ama sen yinede bulusturmaya bak....hadi bakalim ...ratgele....

eer adamlar p.tesi fln gelcez derlerse o zaman tatilede gidemeyiz belki onları bekleyip tapuyu alırız çşbdan önce almam lazım kredi faizinin değişmemesi iiçin..bide islami bankadan aldık güyaa onlar daa ...... oluo .. aman nese olcaksa olur olmcaksa olmaz düşünmekten yoruldum artık

evetttttttttt hepsini tahmin etmişsin hayatım. çok özlüyoruz birbirimizi her saati değerlendiriyoruz anlıcannnn
anladın sen beni yaniiiiiiiii canımsınnn

menbeta hayatım patlat bi konu konuşalımmmm bende sıkılıyorum aslındaaaa
anaaaaaaaaaaaaaa gitmişler yaaaaa

Son düzenleme:
ayy agzınızdan bal damlıo diycem valla eczaneden aldığım test çiftçizgi çıktı ama sanki biraz silikti bitanesi saglıkocagına gittim sonuç buydu ama daha bi doktor görmedi
:)
alttan muayene edicekler die çok korkuyorum çünki çok kötü bi anım var doktora gitmeye korkuyorum

hiiii.... hayirlisi demekten baska birseyilmiz yok canim maalesef...bu yaz donemlerine gelen tum hadiseler aksamali olur zaten...

aklima gelenilki mesela dogumumda yaza gelmisti benim... dr um tatile cikti...kim denkgeldiyse muayene etti.. artik dogum anindada kim vardiysa..cok cok gicikti amakismet oyleymis iste.....
ahhh guzelim yaa anlamazmiyim ne zordur..zamandadaraliyor inan seninle birlikte bende geriliyorum..... amaRabbim sabrini versin insallah...

konu acacak kimse kalmamis sanirim.... screamda molaya gecmedi sanirim henuz....
kızlarr beni de alın aranıza
beta hcg sonucu 16818.51 bu sonuç neye dalalettir bilen varmı
aramiza gel tabide de canim keske bu sonuc icin yardimci olabilseydim... bir fikrim yok malesef....

ama buraya hamile arkadaslarimizinda degerlerini yazmalarindan hatirladigim kadariyla bariz hamile gozukuyorsun....

korkma korkma git Allahın izniyle hamilesin.. ama her doktor hamilelikte alttan kontrol etmio öle birini bul öle git sende :)

korma canim sen insallah birsey olmaz ve test de yapmissin ve silikse cizgi bu hamilelik var demektir... e degerde ortada hadi gozun aydin canim...

ha gerci doktorlarin isi belli olmuyor ama alttan bakmaz die tahmin ediyorum.. bu degerle karin muayenesinden keseyi gormen muhtemeldir...

kızlarr beni de alın aranıza
beta hcg sonucu 16818.51 bu sonuç neye dalalettir bilen varmı

hayırlı olsun canım hamilesin ama degerlerine göre ne kadarlik anlamadim mesela ben 6 haftalık gibiydi 7255 civarıydı bence dr a git karından görünüyor zaten alt muayene yapacagim derse istemiyorum dersin iki hafta sonra kalp atıslarını duymaya gidersin eger 5 haftalıksa kac günün gecti

işte en çok zoruma giden şu zaman meselesi. ay canım benim beni anladığına çok sevindim. gerçi hepiiz çok destek oluyosunuz hakkınızı yiyemem.
inşallah mutlu mutlu sabrederiz ailecek...

canım sen sadece sonucu göster muayene olma eger altdan bakmak isterse de üstden bakın de. korkma korkucak bişey yok istemediğin bişey yapamaz bence doktor...

12 gün geçti cnm geçen ayın 4 ünde olmuştum

o zaman 6 haftalık falandır kesinlikle karından muayene ediyorlar bende gittigimde 6 haftalıktı kalp atıslarını duymak için alttan bakalım dedi küçük oldugu için bende hayır bir iki hafta daha beklerim dedim o zaman tamam dedi israr etmezler yani bence sen bir dr a git aksatma

selam kuzularrr.... ben geldim geri... arkadasa yardim ettim, malum karni burnunda biraz hazirlik yaptik, bugün esinin dpgumgünü güzel bi masa hazirladik vallahi

dertbitmez tatlim sen de hosgeldin e silik de olsa ikinci cizginin cikmasi hamilelik göstergesidir yani... ben de, silik de olsa o cizgiyi görebilmek icin 63 gündür bekliyorum vallahi.. halen ne kirmizilar var ne bir sey... sen ihmal etme dr'una git icin rahat etsin...

ayyy Kuppe nasilsin??? nasil hissediyorsun kendini?????? belirti var mi belirti????? :26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…