- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.901
oleeeeeyyyyyyyyy silam da gelmisss
ayni anda yazmisiz birbirimize........
ayyy Kuppe nasilsin??? nasil hissediyorsun kendini?????? belirti var mi belirti????? :26::26::26::26::26:
ayy canımm iyi hissediyorum kendimi..sadece adet sancısı gibi ağrı devam ediyor sürekli, testi yapmadan önceki iki gün sırt ağrım vardı ama hamilelikle ilgili mi onu bilmiyorumm şuan o yok mesela, bi de çok kötü midem yanıyor kızlar, sürekli de uykum geliyorrr..uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..eve gidince deee zaten ilk iş yemek yemek, sonra da hemen yatağa giriyorum..
ayy canımm iyi hissediyorum kendimi..sadece adet sancısı gibi ağrı devam ediyor sürekli, testi yapmadan önceki iki gün sırt ağrım vardı ama hamilelikle ilgili mi onu bilmiyorumm şuan o yok mesela, bi de çok kötü midem yanıyor kızlar, sürekli de uykum geliyorrr..uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..eve gidince deee zaten ilk iş yemek yemek, sonra da hemen yatağa giriyorum..
saol cnmm tşk edrmdertbitmezcimmm umarımm bu bebişle dertlerinin hepsi biter geçer gider..hayırlısı olsun canımmm ..
ya ben ne kadar zavalli biriyim yaaadengem o kadar bozuldu ki.... gögüslerim agridi kirmizilar geliyor ''sonunda'' diye sevinirken, agri aciya dönüstü nasil aciyor ici yaa :84::84::84::84::84::84: oooof of.... cok acinasi durumdayim yaaa yumurtlayip yumurtlamadigimi bile bilmiyorum... neyse calismalara ara vermeyim bari napiiiimmmm Nasreddin hoca misali, ya tutarsa.....
hey Allahım yaaa bu belirsizlikte zordur hakkatten. canım üzülme kafana takma stres de çok etkiliyo snırım. eskiler ne demişse doğru demiştir. sen denemeleri bırakma.
Sira banamigeldi screamawaycim:) ama daha gelen giden bisey yok atesim dustu ve lekelenmelerim devam ediyor sanirim bu ayda olmadi benim. Ovulasyonum tatile denk gelmedi maalesef en yogu. Calisip eve gec geldigim donem oldu tatilde yumurtlamistim:) kismet degilmis napalim onumuzdeki maclara bakicaz artik:) adetim basladiginda sana yeni batimi bildiririm canim artik istanbuldayim daha cok sık gorusucez insallahHulyacimmm, ben yokken gelip gitmissin... Cok uzulme ne olursun... Insallah sIkIntilarinizi en kisa surede atlatirsiniz... Seni yeniden burda neseli goruruz...Azracimmmmmm, listede sira sende gorunuyor... Tatilini de yaptin, rahat rahat calismissindir tatilde... Insallah senden guzel haberleri aliriz... Tatlicadicimm, devam etmeyecegim diyordun ve listeden cikmak istiyordun diye hatirliyorum, ve cikardim seni.. Insallah yanlis yapmadim? Sen ne zaman istersen soyle, tekrar ekleyelim seni...
Bende onu cok istedim hatta izmirden gecerken iceri girdik alsancak ve ssat kulesinin oralarda gezindik hep etrafima bakindim gorcekmisim gibi seni telin olsaydi kesin arardim vallahi:) baska zamana insallahbenimde gözlerimi doldurdun canımm..işyerinde olmasam ağlardım o dereceyim şuan..o kadar güzel ki yazdıkların..inşallah bu mutluluğu sizlerinde yaşadığını göreceğim ve aynı şekilde bu mutluluğunuzu paylaşacağım..dua ediyorumm Allahım nasip etsin inşallah canımmm..bende seni kocaman öpüyorummmm..bi ara tellerimizi alalım ve hatta reelde de buluşalım görüşelimmmmmm..ne güzel olur dimiii..
En iyisi canim hic gerek yok erkeklerin i cik cincik herseyi bilmelerine bilselerde anlamiyolarki:) Ozon nedir regencim ilk defa duyuyorum benbakalim bekliyoruz, neyi bekledigimizi bilmeden :97::97::97::97::97::97: Allahtan benimki bu durumlari pek bilmiyorum, ona da böyle yapsam o da korkar, bir sey var sanar zavallim.. sadece adetim gecikti saniyor.. ona yansitmamak en iyisi ya... benden daha beter olur o.. ya da bana gecikme olan hergün test yaptirir zorlaiyyy ellerim acayip ozon kokuyor yaa bardaklari ozona yatirmistim, simdi yikadim geldim de... ama bardaklar da piril piril oluyor beaa... degiyor bu iskence gibi kokuya...
ya ben ne kadar zavalli biriyim yaaadengem o kadar bozuldu ki.... gögüslerim agridi kirmizilar geliyor ''sonunda'' diye sevinirken, agri aciya dönüstü nasil aciyor ici yaa :84::84::84::84::84::84: oooof of.... cok acinasi durumdayim yaaa yumurtlayip yumurtlamadigimi bile bilmiyorum... neyse calismalara ara vermeyim bari napiiiimmmm Nasreddin hoca misali, ya tutarsa.....
bakalim bekliyoruz, neyi bekledigimizi bilmeden :97::97::97::97::97::97: Allahtan benimki bu durumlari pek bilmiyorum, ona da böyle yapsam o da korkar, bir sey var sanar zavallim.. sadece adetim gecikti saniyor.. ona yansitmamak en iyisi ya... benden daha beter olur o.. ya da bana gecikme olan hergün test yaptirir zorla
iyyy ellerim acayip ozon kokuyor yaabardaklari ozona yatirmistim, simdi yikadim geldim de... ama bardaklar da piril piril oluyor beaa... degiyor bu iskence gibi kokuya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?