2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

regeeennnn....naber pitircicigmmmmmmmm............ pek gozukmedin bugun gunaydin diyip uctun....

bende bi disari gidiyim diyorum banka isleri var ama kalkamiyorumki yerimden...oyle bir hava varki... bolbol esnettiriyor...koyu gri yagmur ....bi gayret ciksam ii gelecek..

ayni anda yazmisiz birbirimize........

eveeettttttt... e iste bosuna demiyoruz ikiziz diye... ben dedigim gibi arkadasla birlikteydim canim benim... onlari hallettim.. simdi bardaklarla ugrascam.. onlari ozonlu suya yatirmistim, onlari temizlicem sonra yaprak sarcam.. arada gelir bakarim buraya da.. fazla bi isim yok.. he bir de camasirlara bakayim yaa... onlari atarim makineye, yikar benim gelin..

sen nasilsin canim??

Kuppe cevap vermeden geri gitmis :26::26::26::26::26: halbuki ben de ne sevinmistim geldi diye.. e tabi dünür aday adayi olsak da olmuyor demekki

ayyy Kuppe nasilsin??? nasil hissediyorsun kendini?????? belirti var mi belirti????? :26::26::26::26::26:

ayy canımm iyi hissediyorum kendimi..sadece adet sancısı gibi ağrı devam ediyor sürekli, testi yapmadan önceki iki gün sırt ağrım vardı ama hamilelikle ilgili mi onu bilmiyorumm şuan o yok mesela, bi de çok kötü midem yanıyor kızlar, sürekli de uykum geliyorrr..uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..eve gidince deee zaten ilk iş yemek yemek, sonra da hemen yatağa giriyorum..

ben de cevap vermeden kactin diye laf atmistim sana evet herkes öyle diyor hamilelik ilk zamanlarinda uyku hali oliyormus, plesenta olusana kadar.. o da gececek insallah.. sirt agrim muhtemelen henüz olmaz, bildigim kadariyla, o karnin büyümesiyle basliyor. ama bel agrisi olabilirmis.. kasilmalar da arkadasimda da olmustu bir haftaya kadar gecmis ama... calisiyorsun ya canim, daha cabuk yoruluyorsun... evde olsan o kadar hissetmessin

Son düzenleme:

tatlı rahatsızlıklar bunlar canımmmmm zamanla değişir zaten...
kan testini de bazı yerler 1 veya 2 saate sonucu veriyorlar canım sen bilirsin yinede

Son düzenleme:
ya ben ne kadar zavalli biriyim yaaa dengem o kadar bozuldu ki.... gögüslerim agridi kirmizilar geliyor ''sonunda'' diye sevinirken, agri aciya dönüstü nasil aciyor ici yaa :84::84::84::84::84::84: oooof of.... cok acinasi durumdayim yaaa yumurtlayip yumurtlamadigimi bile bilmiyorum... neyse calismalara ara vermeyim bari napiiiimmmm Nasreddin hoca misali, ya tutarsa.....

dertbitmez tatlim sen de hosgeldin e silik de olsa ikinci cizginin cikmasi hamilelik göstergesidir yani... ben de, silik de olsa o cizgiyi görebilmek icin 63 gündür bekliyorum vallahi.. halen ne kirmizilar var ne bir sey... sen ihmal etme dr'una git icin rahat etsin...

inşllah cnm Allah ım en uygun zmanda versin acele etme temiz bişi olsun :)
şaka bi yana ben 2 yıldır bekliyordum
Allahım cümleye ayıpsız amansız
analı babalı
imanlı nurlu
milletine ailesine hayırlı evlatlar versin

hey Allahım yaaa bu belirsizlikte zordur hakkatten. canım üzülme kafana takma stres de çok etkiliyo snırım. eskiler ne demişse doğru demiştir. sen denemeleri bırakma.

Son düzenleme:
hey Allahım yaaa bu belirsizlikte zordur hakkatten. canım üzülme kafana takma stres de çok etkiliyo snırım. eskiler ne demişse doğru demiştir. sen denemeleri bırakma.

bakalim bekliyoruz, neyi bekledigimizi bilmeden :97::97::97::97::97::97: Allahtan benimki bu durumlari pek bilmiyorum, ona da böyle yapsam o da korkar, bir sey var sanar zavallim.. sadece adetim gecikti saniyor.. ona yansitmamak en iyisi ya... benden daha beter olur o.. ya da bana gecikme olan hergün test yaptirir zorla

iyyy ellerim acayip ozon kokuyor yaa bardaklari ozona yatirmistim, simdi yikadim geldim de... ama bardaklar da piril piril oluyor beaa... degiyor bu iskence gibi kokuya...

Sira banamigeldi screamawaycim:) ama daha gelen giden bisey yok atesim dustu ve lekelenmelerim devam ediyor sanirim bu ayda olmadi benim. Ovulasyonum tatile denk gelmedi maalesef en yogu. Calisip eve gec geldigim donem oldu tatilde yumurtlamistim:) kismet degilmis napalim onumuzdeki maclara bakicaz artik:) adetim basladiginda sana yeni batimi bildiririm canim artik istanbuldayim daha cok sık gorusucez insallah Bende onu cok istedim hatta izmirden gecerken iceri girdik alsancak ve ssat kulesinin oralarda gezindik hep etrafima bakindim gorcekmisim gibi seni telin olsaydi kesin arardim vallahi:) baska zamana insallah

En iyisi canim hic gerek yok erkeklerin i cik cincik herseyi bilmelerine bilselerde anlamiyolarki:) Ozon nedir regencim ilk defa duyuyorum ben

oohhhh hamarat ikizim benim... yaprak falan da saracakmis... ben niye boyle oldum yaaa hic bisey yapmak istemiyorum.... hamilede deilim ama hep uyumak istiyorummm..... belki uykusuzum...simdi disaricikcam zoraki yani itiyorum kendimi resmen.. biraz enerjilensem pek ii olacak.... bendende boyle iste canim...

........... bak yaaaane illettir su gogusdeki aci.. ben resmen msj gibi falan biseyler yaptiriyorum cok delibi aci.... artik bu belirsizligin nihayete erer insallah canim......

Regencim ates tablona baktim simdi atesin baya yukselmis calismalar varmi bu yakin zamanda tatlim. Birde sende ovulasyon testi kullanmayi dusunmezmisin cok ise yariyor inan bana kafandaki belirsizlikler aydinlanirdi

boşver canım söleme bencede vır vır soru sorarlar sonra. bak benimki hep dibimde hep bişeyler soruyo bana.
biz neyi bekliyoruz, ne zaman yapıcaz, yumurta ne zaman oluyo, na zaman çatlıcak, ovul neee ????????? anlıyomuş gibi bide hımmmmmmmm diyo yaaaa
ay canım benim olsada sevinse cocam bari

hakkatten canım ozon ne oluyor..... ???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…