- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.101
oyle millet iste.. ayy arap komsum bile sordu...gerci iyi niyetle ama ben ona sormadim mesela 3.yu dusunuyor musun veya istiyormusunuz gibi turunden sorular............
amin esruhum benim amin... Allahim umutlarimizi soldurmaz insallah... aaaaaaaaaaaaaa epeydir kirmizilardan konusulmuyordu burda farkinda misin?..... simdi kirmizilar falan diyince sen cikaramadim.. kimdi onlar?tanir miyim?.............
gelirlerse sende kabul etme zaten soyle boyle diyorlar haklarinda!!!
valla benim kocis de erkek istiyor yine de hayırlısı dedigin gibi sonra da bir kizimiz olursa insallah ve tüm isteyen herkese de rabbim nasip etsin hayırlı haberlerını bekliyoruz canım ben cıkıyorum kızlar dinleneyim iyi geceler byee
bitanem canim yaa herseyin yolunda gider insallah sonuna kadar.. korusun Rabbim sizi..ayyyyy sagol sılacım ne güzel seyler yazmıssındedigin gibi benimki bir mucizeydi insallah en kısa zamanda sizlerin ki de olur oglunun yanına kardesi gelir sende adet gecikmesi olmuyor herhalde canım ondan belirtiler falan da olmadı galiba sende bir bakmısız bize aniden söylersin iki hafta sonra insallah cinsiyetini öğreniriz sizce bizm bebek kiz midir erkek midir bana scream in erkek gibi geliyor kendim ki için bir sey hissetmiyorum
hakkaten ne kuyrukmus yaa..... eger olursa ben de 3. mucize olyuorum galiba... cicek, tugce ve ben...
bitanem canim yaa herseyin yolunda gider insallah sonuna kadar.. korusun Rabbim sizi..
tatlim benim dongu uzadi zaten 3aydir 40.gunde adet belirtisi(gogusler) basliyor 44.gunde sip die damliyorlar...
canim gonlunden e geciyorsa Allahim onu nasip kismet etsin.. bende scream,polyanna icin erkek hissediyorum bence topicin hepsi oglan doguracak ben ve renawal haric... biz kiz istiyozzzzz (insallah...hayirli,saglikli...)
ol kizim beeee 3.mucizemiz ol.... kopar su kuyrugu gayriiiiiiii(ne hosbi kelimecik)
Allah gonlunuze gore versin ozaman bebegim insallah..valla benim kocis de erkek istiyor yine de hayırlısı dedigin gibi sonra da bir kizimiz olursa insallah ve tüm isteyen herkese de rabbim nasip etsin hayırlı haberlerını bekliyoruz canım ben cıkıyorum kızlar dinleneyim iyi geceler byee
hakkaten unuttum ben onlari hee... söyle böyle diyorlar demekay ikizim düsünsene, millet 9ay adet olmaz, ben hamissem 10 ay olmucam vallahi milletin bir de karsilastirmasi yok mu, en cok o beni deli ediyor... filanca sizden sonra evlendi bak cocuklari kocaman oldu...ee napim yani??? :95::95::95::95: kimisinde de deigin gibi art niyet yok ama kardesim hayat benim kime ne
Allah gonlunuze gore versin ozaman bebegim insallah..
fazla bile yorduk canim seni....iyi geceler insallah Allahim rahatliklar versin...
unutma unutma oyleee... zaten o 10 ayin acisini cikariyorlar merak etme.....lohusalik doneminden bahsediyorum yani....
bide onu nasi cekinmeden sorarlar anlamam!!! senin bahsettigin tam yikici zaten..biz istemedigimz surece insallah bu sorulara maruz birakmaz Mevlam bizi...
tamam kanka.... olucam
ya az önce cicek sorduya kiz mi erkek mi diye... benimki belli... erkek...cünkü senin ilk cocugunda erkek yaaa yani garantiledim ben sayende... her seyimiz ayni olunca bu da olur heralde sen ne zaman anne olmustun canim?? kac yasindaydin?? yoksa benim gibi 23 mü???
insallah canim Allah gonlune goreversin bitanem....oglan mi erkek mi?????hala gulerim.esimin sorgu sualleri bunlar.... sukur olsun Allahima..
guzelim ben temmuz 2006 da evlendim .. ekim 2007de halimile kaldim..(korunuyordum dk ile) malum agustos 2008de dogum yaptim yas 19.5 -20 arasi... hadi 20 diyelim.. simdide 23 um ayni yastayiz ya canim unuttun mu ya da bilmiyormuydun?
not:halimile ne yaaaa:))))... oglusla aramda 20yas var yani... ikicisiylede fazla olsunistemiyorum.... cok guzel avantajlari var genc anne olmanin!!
insallah canim Allah gonlune goreversin bitanem....oglan mi erkek mi?????hala gulerim.esimin sorgu sualleri bunlar.... sukur olsun Allahima..
guzelim ben temmuz 2006 da evlendim .. ekim 2007de halimile kaldim..(korunuyordum dk ile) malum agustos 2008de dogum yaptim yas 19.5 -20 arasi... hadi 20 diyelim.. simdide 23 um ayni yastayiz ya canim unuttun mu ya da bilmiyormuydun?
not:halimile ne yaaaa:))))... oglusla aramda 20yas var yani... ikicisiylede fazla olsunistemiyorum.... cok guzel avantajlari var genc anne olmanin!!
yok tatlim bilmiyordum.. yas konusu gecmedi daha önce aramizda hicc, birgün de bunu konusabilirz mesela... ama bak belki de Allah söyletti.. 23ünde hamis olcan... ay ne güzel....
anlasildi sen listeye bakmiyorsun hayatim listemizde yaslarimizda yaziyor ya............... valla oyle olur insalla canim 23.de olurum hamile...sende tabiki..
ya bir sey diyecegim ama güleceksin... ben profillere nerdeyse hic bakmiyorum yani bi kac kez bakmisimdir.. sanki insanlarin özellerini karistiriyormsuum gibi geliyor bana
ooooooooooooooo MENTEBACIIMMM gelmissss.....
bi ara nihancacimla bole bisey gecmisti..cok hosuma gitmisti...
aa aa bende bakmiyorum ki profile.............. hatta bakmadimda kimsenninkine sadee bi fotolari paylastigimiz donem...
ama yaslarimiz screamawayin hazirladigi, hamile listemizde,umut listemizde varya bebegim.. alooo alooo.....
Kizlar Haziran hamilelerimizi de ilk sayfaya tasidim...
Listede Temmuz ve sonrasini biraktim...
Bu temmuz ve sonrasinin listesi;
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC pollyannaa TEBRIKLER!! | 27 | 2 Temmuz |
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz| agustosa insallah
tmyomr | 21 | 5 Temmuz| bekliyoruz KuPPe TEBRIKLER!! | 27 | 9 Temmuz|
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz| bekliyoruz trancer TEBRIKLER!! | 31 | 10 Temmuz|
hakem | 28 | 12 Temmuz| bekliyoruz
azra3434| 30 | 14 Temmuz| bekliyoruz
leplepi | 21 | 20 Temmuz| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Temmuz| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 22 Temmuz| bekliyoruz
renewal | 28 | 24 Temmuz| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 30 Temmuz| bekliyoruz
menbeta | 23 | 31 Temmuz| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Agustos
sila38 | 23 | 14 Agustos
derya78_40 | 29 | ??
nihanca | 25 | ??
regen | 23 | ??
wifeofdemon | 29 | ??
hly7 | 23 | ??
| | |
Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....
wifeofdemoncummmm, hulyacimmm, nihancimmm, yeni batlarini hesapladiysaniz verebilirmisiniz?
inceleeetatlim listeyii her yanini...
ask olsun yaaaincelemiyorum hihh... saka bi kenara burasi cok soguk kazak gisdim de geldim...
ayyy ulasamadim kk ya... error diyip durdu....
valla sabah beri bende solim diyip duruyorum bende corap ,kazak ne ararsan var... dondukkkkk..... guya temmuz ayindayiz... bikacgun daha bole diolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?