2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

benim de gözlerim kapaniyor yaaa... iyi geceler ikizim benim... hadi tatli rüyalar.. diger kizlara da.. her ne kadar simdi duymasalarda

hay Allahim yaaa......benimde bu saatlerde yatacagim gunlerolurmu acep?..kiz saat henuz 11.... 23yani...

iigeceler canim.......tavuklarla yatip,horozlarla kalkiyon masallah...

bana bakma is guc yok rahat rahat takiliom...normal olan sizinkiler............

günaydınnnn kızlarrrrrrrrr

renewalcimmm varr... baska kımse yokkkkkk...

kızlaaaarrr 2 gun ara ara gırdım ama hıcbısey okuyamadımm.... var mı yenı hamıslerrr ??????????

regencimmmm sen ne yaptınnnnn ??? bır test felan yapsan keske....

ay bır ruya gordummmm... temız sularla ugrasıyordummm... acaba ne anlama gelıyorr.. hayırlara gıtsınnn.......

buarada cenenız dusmusss ne kadar yazısmıssınız.... masallah masallah..

Berat Kandiliniz mübarek olsun kızlar.
Rabbim şu mübarek gün ve ayın yüzü suyu hürmetine günahlarımızı af etsin,dualarımızı kabul eylesin...İnşallah ismimiz cennetlikler arasına yazılır...

günaydınnnnnnnn
herkeslere hayırlı sabahlarrrr olsunnnnnn ....
Berat Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar, dualar kabul olsun, niyetler tutsun inşallah

selam menbetacımmm hoşgeldin.
sabahtan ben geldim geçmişi okudum çıktım sona malüm iş çıktı.
nasılsın bakem, durumlar nasıl ???

saolun kızlarrr... sizlerinde kandiliniz mubarek olsunnnn...

kardaiz ne olsun canımmm... mısafirlerim gitti.. ama o gece ne yazıkkı calısma olamadıı.. evımın her odası doluydu.. bide bende cok yorgunluk olduu... napalım kısmet deılmısss... Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsınnn....

şimdi cıkmam lazımmmm.... hoscakalınnn kızlar...

hımmm neyse sağlık olsun güzelim, öncesinde çalışma olmuştu sanırım. Allahtan hayırlısı olsun tabiki.
e gene gel tatlımmmm görüşrüz.

günaydın kızlaaaaaar... berat kandiliniz mübarek olsun dualarınızda benide eksik etmeyin hem bebek için hemde şu ev kredisini rahatlıkla ödeyebilelim diye... özellikle hamişler sizden özel dualar bekliyorum bak :)

Gnaydin kizlarrr... kandiliniz mubarek olsunn.. bgn bol bol dua eselim cunku amellerimiz yenileniyomuss Vee ne dua edersek kabul olurmuss. gunahlarimizin affi icin ve hayirli bebislerimizin olmasi icin bol bol duaaa:)

♥ Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, bebeğimiz kucağımıza, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

yok yavrum ben böyle iyiyim saka saka yarin yapicam muhtemelen birazdan cikarim test almaya...

KIZLAAAAAAR kimse konuşmuo yaa nese her gelen görsün bak dualarınızda benide unutmayın sakın :) ben bu gece trabzona gideceğim daa dorusu sabah 5te yola çıkıcaz... bi hafta yokum ama belki ordanda girebilirsem girerim.. Hepinizi kocaman öptüm dualarım sizlerle :79::80:

güle güle git, güle güle gel canim.. dikkat et kendine..

ohhhhhh ne güzel tatilin çıkar hayatım. dikkat et kendine.
inşallah da sorunsuz ev işlerinide halledersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…