- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.121
benim de gözlerim kapaniyor yaaa... iyi geceler ikizim benim... hadi tatli rüyalar.. diger kizlara da.. her ne kadar simdi duymasalarda
Berat Kandiliniz mübarek olsun kızlar.
Rabbim şu mübarek gün ve ayın yüzü suyu hürmetine günahlarımızı af etsin,dualarımızı kabul eylesin...İnşallah ismimiz cennetlikler arasına yazılır...
günaydınnnnnnnn
herkeslere hayırlı sabahlarrrr olsunnnnnn ....
Berat Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar, dualar kabul olsun, niyetler tutsun inşallah
selam menbetacımmm hoşgeldin.
sabahtan ben geldim geçmişi okudum çıktım sona malüm iş çıktı.
nasılsın bakem, durumlar nasıl ???
saolun kızlarrr... sizlerinde kandiliniz mubarek olsunnnn...
kardaiz ne olsun canımmm... mısafirlerim gitti.. ama o gece ne yazıkkı calısma olamadıı.. evımın her odası doluydu.. bide bende cok yorgunluk olduu... napalım kısmet deılmısss... Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsınnn....
şimdi cıkmam lazımmmm.... hoscakalınnn kızlar...
günaydın canım,
aminnnnnnnnnn inşallah.
günaydınnnn kızlarrrrrrrrr
renewalcimmm varr... baska kımse yokkkkkk...
kızlaaaarrr 2 gun ara ara gırdım ama hıcbısey okuyamadımm.... var mı yenı hamıslerrr ??????????
regencimmmm sen ne yaptınnnnn ??? bır test felan yapsan keske....
ay bır ruya gordummmm... temız sularla ugrasıyordummm... acaba ne anlama gelıyorr.. hayırlara gıtsınnn.......
buarada cenenız dusmusss ne kadar yazısmıssınız.... masallah masallah..
KIZLAAAAAAR kimse konuşmuo yaa nese her gelen görsün bak dualarınızda benide unutmayın sakın :) ben bu gece trabzona gideceğim daa dorusu sabah 5te yola çıkıcaz... bi hafta yokum ama belki ordanda girebilirsem girerim.. Hepinizi kocaman öptüm dualarım sizlerle :79::80:
KIZLAAAAAAR kimse konuşmuo yaa nese her gelen görsün bak dualarınızda benide unutmayın sakın :) ben bu gece trabzona gideceğim daa dorusu sabah 5te yola çıkıcaz... bi hafta yokum ama belki ordanda girebilirsem girerim.. Hepinizi kocaman öptüm dualarım sizlerle :79::80:
heeeyyy kizlar sadece okuyup gidiyor musunuz ne???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?