- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.141
hımmm neyse sağlık olsun güzelim, öncesinde çalışma olmuştu sanırım. Allahtan hayırlısı olsun tabiki.
e gene gel tatlımmmm görüşrüz.
canımmmmm ınsallah hamilesindir.... çift çizgileri goresin inşşşşşş......yok yavrum ben böyle iyiyimsaka saka yarin yapicam muhtemelen birazdan cikarim test almaya...
KIZLAAAAAAR kimse konuşmuo yaa nese her gelen görsün bak dualarınızda benide unutmayın sakın :) ben bu gece trabzona gideceğim daa dorusu sabah 5te yola çıkıcaz... bi hafta yokum ama belki ordanda girebilirsem girerim.. Hepinizi kocaman öptüm dualarım sizlerle :79::80:
iki hafta sonra insallah cinsiyetini öğreniriz sizce bizm bebek kiz midir erkek midir bana scream in erkek gibi geliyor kendim ki için bir sey hissetmiyorum
canim gonlunden e geciyorsa Allahim onu nasip kismet etsin.. bende scream,polyanna icin erkek hissediyorum bence topicin hepsi oglan doguracak ben ve renawal haric... biz kiz istiyozzzzz (insallah...hayirli,saglikli...)
screamaway,
canım hoşgeldin, nasılsın bu günn ??
ayyy cicekcimmmm, silacimmmm, cok tesekkurlerrr, cok memnun oldummm, insallah dediginiz gibi cikar...
hem bugun kandil, dualarinizi bekliyorummmmm..
selammm canimmmm, iyiyim, isteyim.. takiliyorum...sen nasilsin...?
ayyy cicekcimmmm, silacimmmm, cok tesekkurlerrr, cok memnun oldummm, insallah dediginiz gibi cikar...
hem bugun kandil, dualarinizi bekliyorummmmm..
selammm canimmmm, iyiyim, isteyim.. takiliyorum...sen nasilsin...?
Hayırlı kandiller canım bizde senden dua bekliyoruz hamişsin kabul olur inşallah
hımmm iyi olduğuna sevindim tatlım.
bende açım, işteyim, yoğunum, iyiyim sayılırnasılım amaaaa
bakalım yarında yumoşu görmeye gidicem. hayırlısı neyse o olsun napalım bıraktık kendimizi olur inşallah.
sen dün gitmiyecek miydin yumoss gormeye ??? unuttum... ne oldu gittin mi canımmmm ??????
insallahhhh canimmmmm...bende sizden bekliyorummm..
aa, kardaizcimmm, yarin mi gidiyorsunnn, insallah guzel haberler alirsin canimm...
yok be güzelim malüm cuma günü felaket yoğunluk var bugün. her cuma böle olmazdı :95::95::95:
hade bakam test alıyomuşsun yarına hayırlı haber alırız inşallah
aldim geldim canim.. yarin sabah yapicam iste :18::18::18::18::18::18::18:
aldim geldim canim.. yarin sabah yapicam iste :18::18::18::18::18::18::18:
ayyy canım benim hadi bakalım inşallh çıkar. hakkında hayırlısı neyse o olsun.
üzülmeni hiççççççççç istemiyorum bitanem.
yarin insallah seni de tabloya hamile diye yazariz regencimmm...
azracimmm, gelmiss.. hic bisi yazmamis..:26:
insallah attlim.. ama arkadasim dün gece rüyasinda görmüs. test yapiyormusuz ve negatif cikiyormus sonuc.. kiz hamile bir de onlarin rüyalari cikar sanirim :26::26::26::26:
olsun hayatım sen meşguldün misafirlerin vardı.
dün de gittim hayatım baktık yumoşa biraz daha büyümüş rahimde kalınlaşma başlamış. normalden daha iyi gelişme göstermiş doktor çok iyi dedi. yarın içinde çağırdı canım kontrole. eşimde diyodu yaa aşılama yaptıralım diye onu sordum doktora. bence hiç gerek yok sadece size zaman kazandırır dedi, yoksa hamile kalamıcaksın diye bişey yok veya kısır değilsiniz dedi. eşimin durumunu biliyo fiyat sorduk 700 tl. biz de şimdi müsait değiliz biraz fazla geldi yani tamamen duygusal .... bu sefer de tutmazsa eşim 6 ay sonra geldiğinde aşılama yaptırcaz kiiiiiiiiiiii inşallah tutarda gerek kalmaz. böle yani canım.
sen napıyon ?
tesekkür ederim canim yaaavallahi cikacak en kötü sonuc negatif o da cok üzmez sanirim..
insallah attlim.. ama arkadasim dün gece rüyasinda görmüs. test yapiyormusuz ve negatif cikiyormus sonuc.. kiz hamile bir de onlarin rüyalari cikar sanirim :26::26::26::26:
ayyyyyyyyyyyyy cok sevındımmm canımmm.. Allah ın izniyle inşşş hamiş kalırsınnn.. rahım duvarındaki kalınlasma ıyıye hatta cok ıyıye işaret... ınsssss olurrrrrr....
bende napimmm bi ihtimal caya misafirlerim var... bırseyler hazırlıyorummmm...
canım benim çokkk saol dileklerin için.
amin canım inşallah kalırım, kısmetde varsa olur.
sende maşallah ne bereketlisin yawwww... misafir hiç eksik olmuyo. senin misafirliğe gitmene sıra gelmiyodur herhalde.
hıh nerden biliyosun rüyasının çıkacağını belki tersi çıkar. hiç bir şeyin garantisi yok. yarın belli olur herşey sen takma kafana bunları
canişkommmmm inşşş hakkında hayırlısı olurrrr...... şoyle çikolata renkli bir kızın olsunnnnnn........ sen oglan ıstıyonn ama benım aklımdan kız gecıyorrr.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?