2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hımmm neyse sağlık olsun güzelim, öncesinde çalışma olmuştu sanırım. Allahtan hayırlısı olsun tabiki.
e gene gel tatlımmmm görüşrüz.

ewet aynen oyle..
yok yavrum ben böyle iyiyim saka saka yarin yapicam muhtemelen birazdan cikarim test almaya...
canımmmmm ınsallah hamilesindir.... çift çizgileri goresin inşşşşşş......

canımmm hayırlı yolculuklarrr... yollarda dikkat edin kendinize..... tatilin keyfini çıkar... belki ayderde karsılasırız..... (ben senı tanımıyorummmmmmm kiiii.... her yabancı gelen simaya bakarım artıkınnnnnn )

iki hafta sonra insallah cinsiyetini öğreniriz sizce bizm bebek kiz midir erkek midir bana scream in erkek gibi geliyor kendim ki için bir sey hissetmiyorum

canim gonlunden e geciyorsa Allahim onu nasip kismet etsin.. bende scream,polyanna icin erkek hissediyorum bence topicin hepsi oglan doguracak ben ve renawal haric... biz kiz istiyozzzzz (insallah...hayirli,saglikli...)

ayyy cicekcimmmm, silacimmmm, cok tesekkurlerrr, cok memnun oldummm, insallah dediginiz gibi cikar...
hem bugun kandil, dualarinizi bekliyorummmmm..

screamaway,
canım hoşgeldin, nasılsın bu günn ??

selammm canimmmm, iyiyim, isteyim.. takiliyorum... sen nasilsin...?

ayyy cicekcimmmm, silacimmmm, cok tesekkurlerrr, cok memnun oldummm, insallah dediginiz gibi cikar...
hem bugun kandil, dualarinizi bekliyorummmmm..

selammm canimmmm, iyiyim, isteyim.. takiliyorum... sen nasilsin...?

hımmm iyi olduğuna sevindim tatlım.
bende açım, işteyim, yoğunum, iyiyim sayılır nasılım amaaaa
bakalım yarında yumoşu görmeye gidicem. hayırlısı neyse o olsun napalım bıraktık kendimizi olur inşallah.

sen dün gitmiyecek miydin yumoss gormeye ??? unuttum... ne oldu gittin mi canımmmm ??????

Hayırlı kandiller canım bizde senden dua bekliyoruz hamişsin kabul olur inşallah

insallahhhh canimmmmm... bende sizden bekliyorummm..

aa, kardaizcimmm, yarin mi gidiyorsunnn, insallah guzel haberler alirsin canimm...

sen dün gitmiyecek miydin yumoss gormeye ??? unuttum... ne oldu gittin mi canımmmm ??????

olsun hayatım sen meşguldün misafirlerin vardı.
dün de gittim hayatım baktık yumoşa biraz daha büyümüş rahimde kalınlaşma başlamış. normalden daha iyi gelişme göstermiş doktor çok iyi dedi. yarın içinde çağırdı canım kontrole. eşimde diyodu yaa aşılama yaptıralım diye onu sordum doktora. bence hiç gerek yok sadece size zaman kazandırır dedi, yoksa hamile kalamıcaksın diye bişey yok veya kısır değilsiniz dedi. eşimin durumunu biliyo fiyat sorduk 700 tl. biz de şimdi müsait değiliz biraz fazla geldi yani tamamen duygusal .... bu sefer de tutmazsa eşim 6 ay sonra geldiğinde aşılama yaptırcaz kiiiiiiiiiiii inşallah tutarda gerek kalmaz. böle yani canım.
sen napıyon ?

Son düzenleme:
ayyy canım benim hadi bakalım inşallh çıkar. hakkında hayırlısı neyse o olsun.
üzülmeni hiççççççççç istemiyorum bitanem.

tesekkür ederim canim yaaa vallahi cikacak en kötü sonuc negatif o da cok üzmez sanirim..

yarin insallah seni de tabloya hamile diye yazariz regencimmm...

azracimmm, gelmiss.. hic bisi yazmamis..:26:

insallah attlim.. ama arkadasim dün gece rüyasinda görmüs. test yapiyormusuz ve negatif cikiyormus sonuc.. kiz hamile bir de onlarin rüyalari cikar sanirim :26::26::26::26:

ayyyyyyyyyyyyy cok sevındımmm canımmm.. Allah ın izniyle inşşş hamiş kalırsınnn.. rahım duvarındaki kalınlasma ıyıye hatta cok ıyıye işaret... ınsssss olurrrrrr....

bende napimmm bi ihtimal caya misafirlerim var... bırseyler hazırlıyorummmm...

hıh nerden biliyosun rüyasının çıkacağını belki tersi çıkar. hiç bir şeyin garantisi yok. yarın belli olur herşey sen takma kafana bunları

canişkommmmm inşşş hakkında hayırlısı olurrrr...... şoyle çikolata renkli bir kızın olsunnnnnn........ sen oglan ıstıyonn ama benım aklımdan kız gecıyorrr.......

canım benim çokkk saol dileklerin için.
amin canım inşallah kalırım, kısmetde varsa olur.
sende maşallah ne bereketlisin yawwww... misafir hiç eksik olmuyo. senin misafirliğe gitmene sıra gelmiyodur herhalde.

canım benim çokkk saol dileklerin için.
amin canım inşallah kalırım, kısmetde varsa olur.
sende maşallah ne bereketlisin yawwww... misafir hiç eksik olmuyo. senin misafirliğe gitmene sıra gelmiyodur herhalde.

kısın cok nadir olur misafirimmm... ama yazınnn fulll cekerımmm....

yarın geceye randevulastıkk yatılı misafirim varrrrr ....

ben gitmem kızzzz.. annemle felan giderimmm. ama gelenlerin coguda esımın tarafından.. benım pek kimsem yokkk...

hıh nerden biliyosun rüyasının çıkacağını belki tersi çıkar. hiç bir şeyin garantisi yok. yarın belli olur herşey sen takma kafana bunları

hani diyorduk ya hamisin duasu kabul olur diye.. rüyasi da cikabilir hani...

canişkommmmm inşşş hakkında hayırlısı olurrrr...... şoyle çikolata renkli bir kızın olsunnnnnn........ sen oglan ıstıyonn ama benım aklımdan kız gecıyorrr.......

hayir benim oglum olsun istiyorum niye ben erkek cocuk istiyorum dedikce bana kiz yakistiriyorsunuz sekerim?? yani bu konuda takintiliyim biraz. yansitmak istemiyorum tabiki bunun da sebebi var. yani Allah saglikli evlat versin en önemlisi o.. Allah bilir tabiki ama herkesin gönlünde bi aslan yatar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…