2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay ay ay kıyamam... napimmm canımmm.. aklımdan gecenı soyluyorummm... senın gıbı seker bır kızın oldgunu dusunsene.. yurumeye baslayınca gıydırceksın minilerii, bağlıcaksın minik saclarını renk renk tokalarla süsleyeceksinnn.. az cok kendin gibi kokos yapacaksınnn... allah ım ne guzelllllll.......

tabıki eger takıntı yapıyorsan ve ıcınden gecenlerı dokemıyorsan o zaman bıdaha bu yolla bır yakıstırma yapmam.. Allah gonlune gore versinn canımm...

bu arada benımde kızımın olmasını cok ıstıyorummm. ama burada yazamadıgım bazı nedenlerden oturude erkek olursa benden mutlusu olamaz... tabi en basında saglıklı olsunn.. tek dilegimm bu.....

anladim canim.. sen de kiz istedigin icin icinden öyle gecirmissindir, arkadasim da bunu cok yapiyor ben acik söyleyim canim, benim erkek kardesim yok, hani bi laf vardir tarlayi tasli, kizi gardasli yerden al diye.. ben bunu duydum ve cok zoruma gitti. tabiki bu devirde kiz evlat daha hayirli mesele benim anneanneme annemle teyzem bakti, ogullari hiiicc... ve cok kiside de bu oldu.. ama milletin öyle yapmasi insani cok yipratiyor, bu bizim toplumumuzda olan bir sey, asmak imkansiz.. yani kendi babannemeden bile cok terbiyesiz laflar duymusumdur... yani benim takildigim nokta bu.. Allah kimseye yasatmasin bunlari

ayyy cicekcimmmm, silacimmmm, cok tesekkurlerrr, cok memnun oldummm, insallah dediginiz gibi cikar...
hem bugun kandil, dualarinizi bekliyorummmmm..
ol ol memnun ol ne kaldiki sununb surasinda ogrenmemize kucuk fasulyesini....
evet tatlım yarında gidiyorum kontrole. doktor 2 günde bir çağırıyo.
aminnnnnnn canım benim inşallah güzel geçer öle gdiyo bakalım.
aman canim git git..sIkI sIkI takip edin kacmasinlar....
aldim geldim canim.. yarin sabah yapicam iste :18::18::18::18::18::18::18:
abooo ben birhos oldum bitanemcim... hadi bakalim kopariyoruz kuyrugu..
sende hurremi gectin yani ha ikizim... hayirlisi olsun insallah bi hamile kalalim Rabbim gonlumuze gore versin insallah....

sanirim topicte renewal ve benden baska kiz beklentisi olabilecek olan yok......... ayyy nasi canim cekiyor menbetanin anlattigi gibi az once... sizleri cok iyi anliyorum kizlar.. bende once oglum olsun ,sonra kizim diye hayal ederdim.... insallah gerceklesir..

birsey daha yazacaktim unuttum!!!!

aman iyi iyi ne güzel toplanmak aile arasında kalabalık olmak bende çok severim.
sadece senin avol. denk gelipte bişey yapamaman belki zor oluyodur.
benim kimsem yok da ne demek öle bizler neciyiz aşkolsun.

evet evet sıkı sıkı takip etmem lazım. benim için çok önemli yavrimuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:

bende senı anladım canımmm... sevıyorum senııı... allah yuzunu hep guldursunnn....o zaman diyorum kiiiiiiiii inşşşşş istediğin olurrrrrrrrrr.....

yaaa canim iste herkesin bi istegi vardir.. tabi farkli farkli sebepleri de.. bakalim önce bi hamile kalayim zaten ne olacagina Allahim karar verecek.. takvimler hurafeler felan hepsi hikaye.. zaman gösterecek sadece.. ama herkesin duasi da kabul insallah, Allahim gönüllerimize göre versin...
evet yarin yapicam, ama icimden yine negatif gibi geciyor gerci alistim nasil olsa.......

ah benim ikizim ah... cifter cifter "hayirli" oglanlarin olsun insallah...... hurrem ol insallah....

ayyy o lafin bi benzerini kaynanam eltime soylemisti.... benim bi abim var ve herzaman sukur ederim....ha az once yazmayi unuttugum suydu.... "Allahim ikisini de tattirsin"....

hayirlib evlat kiz evladi derler dogrudur bi yonde... her annenin bi kizi da olmali bence... .diyorumya ikisinide tattirsin Mevlam.... hem "hayirli 3 kiz evladi yetistiren cennetliktir" hadisinide hatirlayalim....

tartismaya acik bir mevzu................ yineliyorum..Allahim hepizin gonlune gore versin... ikisini de tattirsin....

aman iyi iyi ne güzel toplanmak aile arasında kalabalık olmak bende çok severim.
sadece senin avol. denk gelipte bişey yapamaman belki zor oluyodur.
benim kimsem yok da ne demek öle bizler neciyiz aşkolsun.

sormaaa 4.ayıma girdimm ilk tedaviye basladıgım andan itibarenn.. o gunlerımde ya evımde değildim yada misafirlerim vardıı... Allah ın bir bildiği vardır elbet diyorummmm.... kocamda farkında ama.... neyse....

ben akrabam anlamında dedim canımmmm.. yoksa her sabah uyandıgımda temizliğimi ev işimi bitirdiğimde sanki bekleniyormuşcasına buraya kosmam... sizleri cok sevıyorummm.. en buyuk yalnızlıgımı unutturdunuz burda....

amin benim esruhum guzelim.....

bak ya indirme kaslarini hemen bagladin kucuk emrah moduna kendini.... tamam migininde gecmmisti bayagi ama 60.gunde geldi onunkiler.. sen bugun 65desin sanirim...

enorm bi gun deil mi........

bu defa cogumuz pozitif hissediyor yanilirsakta napalim bizim gucumuz bukadar... Alim olan Allah......sonuc yoksa, uzulme demek nekadar anlam icerir bilmem ama lutfen rica ediyorum uzulme ve burdan uzaklasmayi aklinin ucunun kiyisindan bile gecirmeee

bende senı anladım canımmm... sevıyorum senııı... allah yuzunu hep guldursunnn....o zaman diyorum kiiiiiiiii inşşşşş istediğin olurrrrrrrrrr.....

sagol bitanem ben biliyorum seni, hepinizi... ama disardaki hayat, hayatimizdaki insanlar... her zaman iyi niyetli olmuyor.. Allah isteyen herkese istedigini nasip eder insallah.. senin de gönlüne göre olur insallah.. bugün dua edicez aksam arkadasla yasin okucaz.. sizleri de unutmucam tabiki.. ben biraz unutkanimdir, aslinda yazsam isimlerinizi ne iyi olur...

evet tatlim, en önce hayirli olmasi önemli olan.. yoksa nice erkek müsvetteleri var annesini babasini döven, hatta öldüren dedigin gibi tartismaya acik konu, herkesin düsüncesi farklidir burda.. Allah büyük ve insallah gönlümüze göre verir, ikisini de tattirir...

hehehe ben de tam o moda girmistim, nerden hissettin... ama napiimm gerci uzaklasmaya kalksan hayattan kopmak lazim, cünkü sokak hamile kayniyor remesn ya, ne kadar cok var.. eskiden hic görmezdimki... ama gercekten bu sefer de negatif cikarsa yani yuh yuh yuh diyecegim, bu kadar belirti de pes dogrusu dedirtir insana.. atesim bugün de yüksekti, hatta 0,1 derece daha yüksek.. migicimin adetleri düzenli miydi bilmiyorum ama benim ki cok düzenliydi.. atesimin yüksek gitmesi de ayri bi konu.. hani sonuca da belirtileri araya araya bulursun vucüdunda ama atesi de etkileyemezsin heralde degil mi???? ay bilmiyorum, yarin ola hayrola...

yaz canım isimleri yaz....

evet yaa... aklima gelenleri hemen simdi söyleyim siz de ekleyin:

menbeta, sila, kardaiz, migi, azra leflepi, hly, nartanesi,renewal, neselikiz, nihanca, arzum

hamislere de saglikli hamilelik kolay dogum nasip eder Allahim insallah:
screamaway, kuppe, tugce, cicek

ekleyin kizlari mutlaka vardir hatirlamadigim...

onunda basina ilk geldimisti canim...

dedigin gibi yarin ola hayrola... bak sen bilmiyorsun martta varya Kuppenin bi belirtileri vardi bi belirtileri vardi.. yuzde 85.09 hamile demistik.....ama ozamanlar ates muhabbeti yoktu... takilma sen hersey olacagina varirir..

evet disari full hamile arkadas.. bu sanilbir goz secmesi... camdan bakiyorum hamile geciyor.....

biliyormusun eskiden belcikalilar eminim almanlarda ole bi cocuk veya hic cocuk yaparlarmis(hic cocuk yapmak????) ama simdi onlarda cogaliyormar... bizim bi ust jenerasyonlarin ortalama min.3cocuklari var....

ama yaslilari heep tek baslarina..onlar daha bambaska mantaritedelermis....

evet ya... cok az almanlarda da cok cocugu olan.. onlar da alman cingenlerinde. yan iki en fazlasi.. 3cocukla cok az görüyorum. ya da dedgiin gibi hic... bi köpek yeterli adamlara

hataaaaaaaa.. dun hususi sanalsiteyi aradim buldum gozune gozune..... neselikiz hamile... arzumun durumunda karisik...en son hamisti...
onu hamileler icin edecegin duanin katagorisine alabilirsin....

wifeofdemon var,mpb var... hamilelerden umay var dusuk riski vardi...

daha hatirlicamda once sunu bi yolliyimmm

ama ben dedim bastan eksigim vardir mutlaka diye... o yüzden orda hemen aklima gelenleri yazdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…