- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.181
esimin babasi neder biliyor musun... "bu ulkede kopek olacakmissin".... der ... hakli adam....
esimin babasi neder biliyor musun... "bu ulkede kopek olacakmissin".... der ... hakli adam....
meraba arkadaşlar Allah bekleyen herekese pozitif gebelik testleri nasip etsin.bnimde geçen ağustostan beri istediğim halde olmuyordu bu ay çok şükür pozitifle karşılaştım.darısı size inşallah...
evet yaa... aklima gelenleri hemen simdi söyleyim siz de ekleyin:
menbeta, sila, kardaiz, migi, azra leflepi, hly, nartanesi,renewal, neselikiz, nihanca, arzum
hamislere de saglikli hamilelik kolay dogum nasip eder Allahim insallah:
screamaway, kuppe, tugce, cicek
ekleyin kizlari mutlaka vardir hatirlamadigim...
ben kendi kendime konustum sanirim..:26:
REGENCİĞİM yarın galiba test yapacakmışsın inşş hayırlara vesile olur canım çizgileri çifter çifter görürsün
KARDAİZCİĞİMM sende yumolarına bakmışsın herşey çok güzelmiş gülüm inşş bu ya tuturursunuz canım sende de güzel haberler bekliyorum
SCREMAWAYCIĞIM yeni batı eğer gelirse ağustos da veririm ki inşşş gelmez
RENEWALCİĞİM sa da hayırlı yoluculuklar
ve diğer kızlarr hepiniz iyisindir inşşş kendinize çok iyi bakın tekrar kandiliniz mubarek olsun rabbim hayırlara vesile etsin
REGENCİĞİM yarın galiba test yapacakmışsın inşş hayırlara vesile olur canım çizgileri çifter çifter görürsün
KARDAİZCİĞİMM sende yumolarına bakmışsın herşey çok güzelmiş gülüm inşş bu ya tuturursunuz canım sende de güzel haberler bekliyorum
SCREMAWAYCIĞIM yeni batı eğer gelirse ağustos da veririm ki inşşş gelmez
RENEWALCİĞİM sa da hayırlı yoluculuklar
ve diğer kızlarr hepiniz iyisindir inşşş kendinize çok iyi bakın tekrar kandiliniz mubarek olsun rabbim hayırlara vesile etsin
pollyanna var canım bebek bekleyen bide tatlıcadı var
kizma hayatim... pc basinda deildim... yemek molasi vermistik....daha cokkk var silacimmm, burda soylemiyorlar hemen...
tr'de ne zaman soyluyorlar ki? :26:
hiiii... evet orda hebererde de cikiyor hep sadce bi iliskiyle bilehamile kalma cesareti cok yuksek orda..sebebineide acikladin sen bize....almanlari bilmem ama burda ingilizlerin cocuk sahibi olma yasi cokkkk dusuk... lise cagindaki kizlarda bebek var...
bir de zaten devlet de her cocuga aylik para bagliyor, calismiyor, ve issizsen... bunlarda 3er 4er tane yapiyorlar...
calisan halktansa, issizlerin daha fazla cocugu var..
kızlar merhaba;
1 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor henüz. her ay 32. gün adet olurum hayatımda ilk kez bu ay olmadı.34.gün test yaptırdım gebelik yok dedi doktor ama adet belirtisi de yok dedi. bekleyelim biraz daha dedi. dün 40. gün dü ve çok az nokta kadar kanamam oldu.ve bu sabaha kadar yine hiç gelmedi. bu sabah yine bir damla. akşam oldu hala ped bile lekelenmiyor. sadece peçeteye az bir leke geliyor. bu nasıl bir durum yaa. iyice stres oldum. başına böyle bişey gelen varmı. lütfen yorum yapın.:44::44:gelecekse gelse şu kırmızılar da önümüze baksak artık.
merhaba zeytin.. bende 2 aydır korunmuyorum. ilk ay senin gibi bir durum söz konusu oldu.. 47 gün sonra adet oldum maalesef.. doktorum rahim kendini gebeliğe hazırlamış ancak gebelik yok dedi.. testlerde negatifti. yinede bekledik, geç yumurtlama vardır diye.. ama daha fazla sabredemeyip söktürücü kullandım...
sen kasma bence kendini.. adetin başlayacak gibi ve önden lekelenme oluyor... biraz daha sabret..
ama birkaç gün daha böyle devam ederse kan testi yaptır, belki geç döllenemdir..
Canimmmmmmmm yegenimiz masallahhhhhh kocaman olmus allah nazarlardan saklasin insallahhhhhScreamawaycim beklenen adet tesrif ettiler bugun itibariylen:) yeni bati hesaplamak icin zorlaniyorum artik cunku hep erkenden basliyo az az gelmeye hangi gunu baz alip kac gin sonrasini vecegimi sasirdim artik bende :s
canım benim çok teşekkür ederim inşallah tuttururum.
sen nasılsın bitanem, özlettin kendini
bende öyledir diye çok umutlandım.sonra dün lekeyi gördüm umutlarım kırıldı.sonra tekrar devamı gelmeyince yine umutlanır gibi oldum. bünye aptallaştı. napacağımı nasıl tepki vereceğimi bilemedim. bu kandil günü rabbim dualarımızı kabul etsinde bize evlat nasip etsin inşallah. tüm isteyenlere.
Canimmmmmmmm yegenimiz masallahhhhhh kocaman olmus allah nazarlardan saklasin insallahhhhhScreamawaycim beklenen adet tesrif ettiler bugun ah beitibariylen:) yeni bati hesaplamak icin zorlaniyorum artik cunku hep erkenden basliyo az az gelmeye hangi gunu baz alip kac gin sonrasini vecegimi sasirdim artik bende :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?