2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hemde ne karışık :44: 8 ay oldu her ay kırmızılar geldiğinde elimde olmadan oturup ağlıyorum. bu ay gelmeyince o kadar umutlandım ki. zaten doktorumuda değiştirmek istiyordum hemen başka bi doktora gittim ve hamiş değilsin dediii tahlil sonuçlarımıza baktı hiçbir sorununuz yok 5-6 ay daha bekleyin yine olmazsa rahim filmi çekeriz dedi. ufff çok uzun yaa.
benm doktorum da tam tersini söylüyodu bi sorun varsa şimdide vardır 1 yılın geçmesini beklemenin bir mantığı yok diyor. ama oda çok yoğun kafası hep dalgın oluyor diye değiştirmek istemiştim.

inşşş canım bu ay müjdeli haberi alırsın canım

iyi sayılırm bitanem aynı işte pek fazla girmiyorum artık iyi haberlerinize bakıp kaçıyorum

anlıyorum canım seni, dediğim gibi Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
İnşallah Yüce RAbbim seni en kısa zamanda sevindirir canım. böle üzgün durmanız canımı sıkıyor, hly da öle canım benim.
sen yinede arada gel

canın sağolsun tatlım. inşallah bu son olur.

zeytinn ilk çocuğunumu bekliyorsun.ilk gebeliklerde 1 sene bekleyin diyorlar,ikincilerde 5_6 ay ama ben ikisindede 10-11 ay bekledim.ama beklemek çok zor biliyorum.Allah yardım etsin.

zeytinn ilk çocuğunumu bekliyorsun.ilk gebeliklerde 1 sene bekleyin diyorlar,ikincilerde 5_6 ay ama ben ikisindede 10-11 ay bekledim.ama beklemek çok zor biliyorum.Allah yardım etsin.

evet ilk. o kadar zor ki beklemek.her ay gün saymak. kırmızıları görünce hine aynı üzüntüleri tekrar tekrar yaşamak. düşünmeyin kafanıza takmayın diyorlar nasıl olacak o bilmiyorum. hiç aklımdan çıkmıyor ki.

kafaya takılıyor maalesef benim ikinci olduğu halde millet peşime düşmüştü iyice.

söylemek pek uygun değil belkide.bende bi arkadaşımdan tavsiye almıştım.beline yastık koy demişti denediniz mi.

kafaya takılıyor maalesef benim ikinci olduğu halde millet peşime düşmüştü iyice.

söylemek pek uygun değil belkide.bende bi arkadaşımdan tavsiye almıştım.beline yastık koy demişti denediniz mi.

denedim canım yaa. denemediğim şey kalmadı.olmuyorda olmuyor. nazlanıyo bebişim.

hoşgeldiniz kızlarrrrr
Allah tez zamanda kavuştursun bebeklerinize siziiii, umutsuzluğa kapılmak yok sabır ve sıhhatle bu yolda doğru bir şekilde amacımıza ulaşmaya çalışıyoruz.
zeytin cim inşallah bu son kırmızıların olur

inşallah canım yaa. bu ay ovulasyon testi alıcam.

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum nasılsınız?yazlıkta olduğum için takip edemiyorum.yeni hamişler var galiba tebrik ederim:)))bende bi değişiklik yok.bu ay gecikmem oldu ama test negatif .akşama şehirdışına gitcem.eğer bi gelişme olursa yazarım.haa bu arada bingöle kadrolu atandım:)))öptüm sizi:)))

canın sağolsun tatlım. inşallah bu son olur.
Saol canim benim insallah hepimiz icin son olur Onlara sorarsan hep olagan:) evet atesini olcmeye baslasan ovulasyonu belirlelemende yardimci olur aslinda ama erken gelmesine ne engel olur onu merak ediyorum bende..... Ovulasyon testine 11.gun baslasan az cok 5-6 gun icinde yanit verir diye dusunuyorum canim tabii siklusunun uzunlugu en cok 25-30 arasi ise

SCREMAWAYCIĞIM yeni batı eğer gelirse ağustos da veririm ki inşşş gelmez

nihancimmm, kafam karisti benim... sen bu ay calismiyormusun? su anki batin ne ki? :44::44::44::44:

cok sacma bence bu sistem... herkes bakabildigi kadar cocuk yapsin diye dusunuyorum ben... neden devlet yardim etsin ki...
tv'de gormustum bir kiz 7. ye hamile. bu sistemden yararlaniyor.... ve sonucta benim verdigim vergilerle bakiyor cocuklarina..:95:

azracimm, tatlim insallah bir sonraki aya olur. sen de demistin, bu ay cok calisamadik diye, insallah tatil yarar... rahatlamissindir, strese girmeden hemen bu ay hamile kalirsin...
sen hesaplayabildiginde maximum tarihi hesapla istersen.. oyle soylersin...

İnsallah canim o zaman 14 ogustos diyelim fazla fazla hesapladim kesin 7-8 agustosa gelirlerde:))))
kuzum zaten isimleri iyice toplamak icin sordumya kizlara.. simdi yazmadigim herkes kizmistir bana.. aslinda pek iyi bir sey yapmadim sanirim...
Hangi konuda tatlim ben mevzuyu kacirdim galiba

aaa gitmis herkesler yine.. kardaizcimle ben kalmisim.. basbasa...

bugün pek keyfi yoktu topiğin zaten canım. bende ara ara gelip gittim çok yuğunduk. sağsaglim hesapları hallettik sorunsuz. şimdi herkes toplancak aşağıda mağzada kandilleşme merasimi var saat 7 de.
sen neler yaptın canım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…