- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.201
slm canim oncelikle...
gercekten ne karisik durumlaryasiyoruz degil mi??.. ama suan senin durumun her ikisi icide gecerli olabilir..kirmizilarinda habercisi olabilir ya da yerlesmede.... benim acikcasi 2 aydir oyle oluyor..insan taki kirmizilari iyicegorenekadar hep umut ediyor. insallah hakkinda hayirlisi olsun.. hamileligin habercisi olsun sende...
inşşş canım bu ay müjdeli haberi alırsın canım
iyi sayılırm bitanem aynı işte pek fazla girmiyorum artık iyi haberlerinize bakıp kaçıyorum
Canimmmmmmmm yegenimiz masallahhhhhh kocaman olmus allah nazarlardan saklasin insallahhhhhScreamawaycim beklenen adet tesrif ettiler bugun itibariylen:) yeni bati hesaplamak icin zorlaniyorum artik cunku hep erkenden basliyo az az gelmeye hangi gunu baz alip kac gin sonrasini vecegimi sasirdim artik bende :s
hemde ne karışık :44: 8 ay oldu her ay kırmızılar geldiğinde elimde olmadan oturup ağlıyorum. bu ay gelmeyince o kadar umutlandım ki. zaten doktorumuda değiştirmek istiyordum hemen başka bi doktora gittim ve hamiş değilsin dediiitahlil sonuçlarımıza baktı hiçbir sorununuz yok 5-6 ay daha bekleyin yine olmazsa rahim filmi çekeriz dedi. ufff çok uzun yaa.
benm doktorum da tam tersini söylüyodu bi sorun varsa şimdide vardır 1 yılın geçmesini beklemenin bir mantığı yok diyor. ama oda çok yoğun kafası hep dalgın oluyor diye değiştirmek istemiştim.
zeytinn ilk çocuğunumu bekliyorsun.ilk gebeliklerde 1 sene bekleyin diyorlar,ikincilerde 5_6 ay ama ben ikisindede 10-11 ay bekledim.ama beklemek çok zor biliyorum.Allah yardım etsin.
kafaya takılıyor maalesef benim ikinci olduğu halde millet peşime düşmüştü iyice.
söylemek pek uygun değil belkide.bende bi arkadaşımdan tavsiye almıştım.beline yastık koy demişti denediniz mi.
hoşgeldiniz kızlarrrrr
Allah tez zamanda kavuştursun bebeklerinize siziiii, umutsuzluğa kapılmak yok sabır ve sıhhatle bu yolda doğru bir şekilde amacımıza ulaşmaya çalışıyoruz.
zeytin cim inşallah bu son kırmızıların olur
Saol canim benim insallah hepimiz icin son olurcanın sağolsun tatlım. inşallah bu son olur.
Onlara sorarsan hep olagan:) evet atesini olcmeye baslasan ovulasyonu belirlelemende yardimci olur aslinda ama erken gelmesine ne engel olur onu merak ediyorum bende..... Ovulasyon testine 11.gun baslasan az cok 5-6 gun icinde yanit verir diye dusunuyorum canim tabii siklusunun uzunlugu en cok 25-30 arasi iseah be azracim sende bendensin ama ne zor demi?? ben dr a sormustum olagan bi durum demisti... bende ovu.hesaplamada zorlaniyorum ve tuh diorum bu ay atesimi olcseydim diyorum...yine bilinirdi az cok... ovu.testleridekullandim gecen aylari ama nezaman yapacagimi onuda bilemiyorum ki!!!.... onunicin tam gaz devametmeye calisiyorum
SCREMAWAYCIĞIM yeni batı eğer gelirse ağustos da veririm ki inşşş gelmez
kizma hayatim... pc basinda deildim... yemek molasi vermistik....
hani ben zaman cabuk geciyorohunlerde gozacip kapayincaya kadar gelir anlaminda solemistim daha cok .. valla 20.hafta falan asagi yukari gozukuyor.... 4aykikken falan yani.. ben bayagi erken ogrenmistim.. 3.5aylikfalandi..erkeklerinkierken gozukurmus....malum.....
hiiii... evet orda hebererde de cikiyor hep sadce bi iliskiyle bilehamile kalma cesareti cok yuksek orda..sebebineide acikladin sen bize....
buralardada oyle cocuk parasi aliyoruz...ben mesela 85 euro aliyorum.. fransa daki arkadasim 150euro aliyo... benimki dusuk ugrassam yukselir ama biz pesine dusmuyoruz...
tabi cocuk sayisi arttikca,miktarda artiyor....burdada arapmar cak faydalaniyorlar bu sistemden.....ama calisan veya calismayan yok herkese veriyorlar....
ama sanirim bu sistem tr dede baslamis!!
Canimmmmmmmm yegenimiz masallahhhhhh kocaman olmus allah nazarlardan saklasin insallahhhhhScreamawaycim beklenen adet tesrif ettiler bugun itibariylen:) yeni bati hesaplamak icin zorlaniyorum artik cunku hep erkenden basliyo az az gelmeye hangi gunu baz alip kac gin sonrasini vecegimi sasirdim artik bende :s
Beni unuttun :2:
İnsallah canim o zaman 14 ogustos diyelim fazla fazla hesapladim kesin 7-8 agustosa gelirlerde:))))nihancimmm, kafam karisti benim... sen bu ay calismiyormusun? su anki batin ne ki? :44::44::44::44: cok sacma bence bu sistem... herkes bakabildigi kadar cocuk yapsin diye dusunuyorum ben... neden devlet yardim etsin ki... tv'de gormustum bir kiz 7. ye hamile. bu sistemden yararlaniyor.... ve sonucta benim verdigim vergilerle bakiyor cocuklarina..:95: azracimm, tatlim insallah bir sonraki aya olur. sen de demistin, bu ay cok calisamadik diye, insallah tatil yarar... rahatlamissindir, strese girmeden hemen bu ay hamile kalirsin...sen hesaplayabildiginde maximum tarihi hesapla istersen.. oyle soylersin...
Hangi konuda tatlim ben mevzuyu kacirdim galibakuzum zaten isimleri iyice toplamak icin sordumya kizlara.. simdi yazmadigim herkes kizmistir bana.. aslinda pek iyi bir sey yapmadim sanirim...
aaa gitmis herkesler yine.. kardaizcimle ben kalmisim.. basbasa...
İnsallah canim o zaman 14 ogustos diyelim fazla fazla hesapladim kesin 7-8 agustosa gelirlerde:)))) Hangi konuda tatlim ben mevzuyu kacirdim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?