2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Hayirli aksamlar. Kizlarrrrrrrrrrrrrrr Berat Kandiliniz Hayirli olsun. Insaallah bebek bekleyen herkez bu Mübarek günün hürmetine bebekler göbüste olur ve tüm bebek göbüslü bebegini bekleyen annelerde hayirli dogumlar nasip eder Rabbim. Herkeze Hayirli, iyi ahlakli tatli sevecen güler ve güzel yüzlü evlatlar diliyorum bol bol Dua edelim....

ayyyyyyyyy aynı bennnnn... beni tarif etmişler....

Battasmi olduk silacim insallah bu ay bizim ayimiz olur:)

oyle olduk canim... ya muthis super olur... bayram suprizi olur... bukez gelmesinler lutfen.. cok daha fazla istegim bu ay... kacinci aya giriyoruz... insallah Allahim kabul etsin dualarimizi biliyorum simdi tum arkadaslarimiz hepimiz icin dua ediyorlar.. bizde tabi...

ben anca görüdm msjini canimcim.. kocis geldi de o arada, onunla ilgilendim..simdi de yeni geldim eve..

İnsallah canim o zaman 14 ogustos diyelim fazla fazla hesapladim kesin 7-8 agustosa gelirlerde:)))) Hangi konuda tatlim ben mevzuyu kacirdim galiba

dua etmek icin herkesin isimlerini toplamaya calistim.. dedim ama bastan canim, ben unutkanim eksilerimi tamamlayin diye.. adini yazmadigim herkes alinmistir.. ama bilerek yaptigim bir sey degilki.. onun icin dedim isim listesi yazmaya calismak iyi olmadi heralde diye tatlim..

silacim sen de pc basinda degilsin galiba... ay ben arkadasima gittim.. oh ne güzel vakit gecirdik.. sonra kaynanamlara gectim, ordan da eve geldim soran olmadi ama olsun ben yine de anlatayim...

Iyim canim sagol sen nasilsin. test yapiyormussun yarin?????
Hadi Insaallah hakkinda Hayirlisi olsun. ben bile heyecanlandim. yarin sabah kacta yapacaksin??? bende o saatde kalkayimda bi bakim.

Iyim canim sagol sen nasilsin. test yapiyormussun yarin?????
Hadi Insaallah hakkinda Hayirlisi olsun. ben bile heyecanlandim. yarin sabah kacta yapacaksin??? bende o saatde kalkayimda bi bakim.

:18::18::18::18::18::18: test dedin de karnima agrilar girdi yaa... bazen öyle kesikin bi sanci geliyorki, diyorum aha geliyo kirmizlar test yapmam gerek kalmadi sonra geri gidiyor ama... yarin vallahi artik kacta uyanirsam yapicam tatlim, pek uyuyamam sanirim :44::44::44::44::44: sen gelince bakarsin zaten, eger ortalarda görünmüyorsam bil ki sonuc negatif, yoksa zaten gelene yazarim heralde.. hatta avatarimin yanina yazarim daha iyi anlasilir cok yüzsüzüm yaa...

ya burda yarin naziler yürüyüs yapcaklarmis... korktum bi an :26::26::26::26::26:

ay canim benim ya. agrilara aldanma sen. hersey güzel olacak. bu ay olmadiysa öbür ay Insaallah. siz nezamandan beri deniyorsunuz????
hem daha yasinda var yani uzun zaman var daha önünde en kisa zamanda mutlu haberi alirsin

ay canim benim ya. agrilara aldanma sen. hersey güzel olacak. bu ay olmadiysa öbür ay Insaallah. siz nezamandan beri deniyorsunuz????
hem daha yasinda var yani uzun zaman var daha önünde en kisa zamanda mutlu haberi alirsin

yilbasindan bu yana tatlim... yani normal sartlarda tutmasi cok sürmüyor biliyorsun.. tabi düzenli bi cinsel hayatla. yani 7ay oldu.. zaman gectikce insan dha da gerilyior.. tamam dr'lar da diyor 1sene ama gercekten stres cok etkili.. saglik problemi olmasa bile stres her seyin önünü tikiyor... peki ya sen????

evet dedigin gibi stres saglik ve iliski cok önemli. gerci sen bu nedenlerle biraz ertelendigini söylüyorsun. kismet Insaallah.
ben gecen yil ocakta hamile kalmistim ve nisanda kürtaj oldum. ilk gebeligimdi yani ve hemen tutmustu. 1yil ara verdim meslegime devam etmek icin ve suan cok sükür meslegim bitti ve gecen ay tekrar il defa denedik kismet olmadi. bu ay bakalim nasip Insaallah olmusumdur.

e tatlim benim de öyle olmustu.. sükür hamile kalabiliyoruz degil mi... belki de tutmustur dedigin gibi.. insallah da öyle olmustur.. bir hafta kalmis test yapmana degil mi??

ne meslek yaptin canim??? ben de istiyorum ise yarar bir sey olmayi.. uni'yi biraktim mecburen ama meslek yapmak istiyorum.. hic bir sey icin gec degildir...

anasinif ögretmenligi. cocuklarim okadar tatliki canlarim benim ya. soyisimle hitab etmeleri gerekirken bizim türk cocuklari ismimle abla diyorlar. alman cocuklarida duuyduktan sonra adimi ve abla diyorlar bana sekerler. tabiki hicbirsey icin gec degil canim. meslek yapman en azindan isine yarar. evet 6günüm kaldi Rabbim Hayirlisini eylesin Insaallah Hamileyimdir.
gecen hafta sonu kölne gittik esimle sana cok yakindim yani sonra leverkusende Mr. chicken yeri var bizim tükler acmis ayni mc donalds gibi süper bi ser tavsixe ederim. ordanda amsterdama gectik. suan tatilde evdeyim tr. ye gitmiyorum bu tatilde. sen gidiyormusun

yok canim ben de gitmiyorum.. biraz maddiyattan, biraz da bebekten dolayi.. yani bebegimiz olsun da gidelim istiyoruz... ama gitmeyi cok isterdim. kismet meselesi her sey...

ben de erzieherin olarak calistim ya, tahmin edebiliyorum ama sizinkiler dilden anliyorlar.. benimkiler cok kücüktü onlarla calismasi hem eglenceli hem de zor.. ee yakinsan ugra bana da

uykum da gelse de gitsem yatsam yaa.. sabah olsa hemencik. sonra o 3 dakka gecse... :97::97::97::97::97::97::97::97:

Benim 4 ay gecti canim allahin izniyle 5.aya girdim :) hamilelik denemesinde elbette oyle bir yazmisimki sanki gebelikte gibi olmus hosuma gitti duzeltmedim insallah gebeligimizi saydigimiz zamanlarida goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…