- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.241
yok canim ben de gitmiyorum.. biraz maddiyattan, biraz da bebekten dolayi.. yani bebegimiz olsun da gidelim istiyoruz... ama gitmeyi cok isterdim. kismet meselesi her sey...
ben de erzieherin olarak calistim ya, tahmin edebiliyorum ama sizinkiler dilden anliyorlar.. benimkiler cok kücüktüonlarla calismasi hem eglenceli hem de zor.. ee yakinsan ugra bana da
uykum da gelse de gitsem yatsam yaa.. sabah olsa hemencik. sonra o 3 dakka gecse... :97::97::97::97::97::97::97::97:
bizimkilerde fazla büyük degiiller. 2bucuk yasindalar. tabi 6yasa kadar. en tatli kücükleri oluyor. Allahim ya bi macera yasiyorumki bi gör. cok ilginc konusmalar, hareketler. tabi sabir gerektiren bi meslek ama cok seviyorum meslegimi. cocuklarla calismak stresli degil. yani nekadarda yorucu olsa onlarin gülümsemesi, sarilmalari, konusmalari yetiyor ya. tüm yorgunluk gidiyor. artik sen uyuyamazsinda bu gece. 3dk cabuk gecer ama iste beklemesi heycan verici
dil anlamadiklari zaman stresli canim.. bir de bizim calistigimiz yer cok da elverisli degil.. yani bi kres ortami yoktu.. insallah bu yeni dönemde tavsiyelerimizi dikkate alirlar.. cocuklara da yazik oluyor diger türlü.. ama ben meslek yaparsam baska bir sey yapmayi tercih ederim sanirim.. burda o kadar cok anasinifi ögretmeni varki.. inanamazsin..
ben en iyisi söyle uzanip da tv felan izleyim yoksa olan uykum da kacacak heyecandan. ama bana yine negatif cikacakmis gibi geliyor nedense.. aliskanlik yapti heralde
yok canim positif cikacak Insaallah. Pozitif düsün sen . bende yatmaya gidiyorum canim uykum geldi. yarin güzel haberlerini bekliyorum
Iyi geceler
tahminin uzere pc de deildim canim...silacim sen de pc basinda degilsin galiba... ay ben arkadasima gittim.. oh ne güzel vakit gecirdik.. sonra kaynanamlara gectim, ordan da eve geldimsoran olmadi ama olsun ben yine de anlatayim...
tugceee nasilsin????
tahminin uzere pc de deildim canim...
iyi yapmissin sevindim senin adina........................ kaynanan guzel gecen aksamini buruklastirmadi insallah...
azracim,canim postunu alintilamamisim.... insallah yaa bu aydan sonra bunlardan konusuruz yani hamilelik doniminden...kacaylik ,haftalik falan...... cok guzel olacak insallah degil mi?
sanki laf arama, bi cene dusuklugu durumu sezdim sende gece gece....muhabbet bocuguuuuu :))))
inanir misin bugun nolduysa bana goz kapaklarim isyan ediyo.... yastikla bulusmamizi bekliyorum..
yok canim biz arkadaslaydik.. onlara bi kac dakka ugradim o kadar. yok canim muhabbet boncugu felan degilim kisss, birazdan ben de yaticam. yatayim da sabah olsun yani.. :88::88::88::88::88:
hadi kizim.. postunu bekliyorum bak yarim acik gozle.... degerini bil yaniiiii
bak bukadar bekledim postuma biseyler yazmiyorduysan eger bu siradaaaaaa..................bilemiyorum yaniiii
ben mi??????? yazdim ben canim, eger bensem tabiki kizin???
tatmcanim.. iyi olmus.... bende kendi kendime yatiyimda erken kalkiyim yarin diordum buraya gelip sonucu ogrenmek icin.. telin neti yatak odamda cekmiyorrr..kalkip gelmeliyim buraya...
bocuk kiz bocukkkk
Yanlis postunu alinti yapmisim canim:) guzel olur ne kelime o oldugunda yasayacagim duygulari telaffuz edicek kelime dahi bulamiyorum. Bu mubarek gece ibadetde edemiyorumsendin evet...canim benimmmm... ay biz cok samimi olduk yaaa... konusurken boyle sakali falan konusasim geliyor ... tutamiyorum kendimi...ha yillardir bahsettigim enyakin arkadasim ha sen!!!!!hersey guzelde yatalim bitanem ..yarin insallah hersey farkli olacak...oyle umut ediyorummm
ay canim nartanesine dedim ki egerki ortalarda görünmezsem bilki negatif, yoksa her gelene söylerim zatenyani baktim gelmiyorsun pozitif bi sonuc olursa zaten özel msj da atarim sen yat kocisle, sabah keyfi yap, bi haftasonun var zaten
Yanlis postunu alinti yapmisim canim:) guzel olur ne kelime o oldugunda yasayacagim duygulari telaffuz edicek kelime dahi bulamiyorum. Bu mubarek gece ibadetde edemiyorumhamis dostlarimizdan dua bekliyorum. Aklima deli deli seyler gelio yahu seytan dio git klomen al ic:)))))))
iyi geceler hepinize...
Her ay pozitifi gordum progesteronada baktidim yumurtlamada sorun yok ama iste diyorum ya sdeli deli fikirler bunlar adetin ilk gunu sendromu koydum ben bu durumumun adini:) yarina bisetim kalmaz allahin izniyle:)Amin canim allah butun hamislerimizi bi avazda kurtarsin insallah bende daha fazla tozutmadan yatayim bari kocaman opuldunuz kizlar allah rahatlik versinnnnngece gece karisikliklar normal canim... bende biraz sacmaliyor buldum kendimi ama idare ediyoz iste:)))))ayyy canim ozaman yurekten bir insallah diyorum ve dualarimdaydin zaten ve ekliyorum yeniden.. ama yakin insallah ogunler inancimiz tam... dedigin gibi biricik hamilelrimizde unutmadilar bizi... Allahim onlarda guc versin,saglik sihhat versin....kolay dogumlar nasip etsin. bebislerinin cinsiyetlerini gonullerine gore versin....klomen icince yumurtaliklara mi ii geliyodu canim.. ama zaten sen testte pozitifi goruyordun.. yumurta catlamasindan yana bi sIkInti olmamasi lazim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?