- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.261
ay günaydin kizlar... bugün ilk ben gelmisim, malum test günüydü ama sonuc yine negatif :44::44::44::44::44::44: bir sey anladiysam arap oliiim yani.. hayir bir sey degil tek cizgi görmekten gözlerim bozulacak diye korkuyorumneyse olan bu sonra görüsürüz...
Allah nasip ederse eger bir gun hic beklemedigin bir zamanda hatta icinden yine gelicek tek cizgi dedigin anada gozun poztifi gorucek sonra benim gibi doktora gidip sonucu duyan kadar test alip tekrar tekrar cift cizgiyi gormek isticeksin....test demisken aklima geldi o kadar test yaptim belki onu gecmistir bi tanesini hatira diye saklamak aklima gelmedi...aptal kafa
günaydınnnnnnnnn
herkeslere hayırlı sabahlar olsunnnnn
regencim testini yapmışsın ama sana bişey diyim mi senin durumundan bişey anladıysam zenci olayım emi.
belirti var ama testde gözükmüyor... amannnnnn sıkma canını bitanem. sabır taşı olsa yarılmıştı şimdiye kadar. Allah sana güç versin hayatım...
ay günaydin kizlar... bugün ilk ben gelmisim, malum test günüydü ama sonuc yine negatif :44::44::44::44::44::44: bir sey anladiysam arap oliiim yani.. hayir bir sey degil tek cizgi görmekten gözlerim bozulacak diye korkuyorumneyse olan bu sonra görüsürüz...
gunaydin cnmmm sen ne yaptn dr a gittinmi yoksa oglenmi gideceksn ?
Günaydin Kizlar. benim tablo nasil sizce??? Yorumlarmisiniz lütfeeennn
1. gün 24.07.11=ölcmedim adetlidim
2. gün 25.07.11= ölcmedim adet
3. = 36,5
4 36,3
5 36,2
6 36,7
7 36,2
8 36,3
9 36,4
10 36,4
11 36,4
12 36,7
13 36,5
14 37,0
15 36,5
16 36,5
17 36,5
18 36,7
19 36,7
20 36,9
21 36,6
22 36,7
23 36,8
neyse anlasildi. herzamanki gibi bugünde bana kimse cevap vermeyecek. Kendinize iyi bakin. Rabbim herkezin gönlüne göre versin Insaallah. Allaha emanet olun. BYeee
günaydınnnnnnnnn
herkeslere hayırlı sabahlar olsunnnnn
regencim testini yapmışsın ama sana bişey diyim mi senin durumundan bişey anladıysam zenci olayım emi.
belirti var ama testde gözükmüyor... amannnnnn sıkma canını bitanem. sabır taşı olsa yarılmıştı şimdiye kadar. Allah sana güç versin hayatım...
regennnn tovbe estfrulah yaaa sen testi dogru yapiosun dimi :) valla negatif gormeni kabul etmiyorumm o yuzden direk seni sucluyorumm ya testi yanlis yaptin yada silik fln cizgi varda sen gormuyosun :))) vapla pes artik nasil negatif cikarrr
forumda bir yerde okumuştum biri hamileliğim boyunca testte hiç ikinci çizgiyi görmedim diyordu. belki seninkide öyledir. keşke kan testi yapsa ordakiler için rahatlardı.
nedesem bayagi bi dusundum.... ama yok yani bizi asti ,bizim tecrubelerimizi bildiklerimizi asti ikizim senindurum... eger yoksa gebelik gelse amma inatci kirmiziymis ha..
bak biliyormusun simdi suanda icime birden bi fikir dustu ve hamile olacaksin sanki.... scream dedi ikinci bi yumurtlama olduysa testte erken cikmaz dedi.........
simdi yapacagimiz tek sey agustos u beklemek.. sadece 2haftacik kaldi..hepbir bekliyoz zaten..agustosun kaciydi.... beraber ogrenicez bitanem sen anlamadin durumu?? ondan bu bekleyis... beni bekliyorsunuz...geliyorum insallah.....
Agustosun kacindaydi dr?
Günaydin canim. Üzülme sen. Hersey olacagina varir güzelim. Calismaya devam et sen. ya regencigim doktora neden gidipte kan aldirtmiyorsun??? sana kan tahlili yapmaya mecburlar ya bu ne böyle. senin doktorlarin bi alem ya. söyle ben bu durumumdan cok endiseleniyorum diye. eger hamileysem dikkatli olmak istiyorum. ne bileyim biraz sert cikis ya olmazki böyle. aaaaaaa kizdim onlara ben simdi
Gunaydin canim. Atesin biraz degisken gibi geldi bana her sabah ayni saate ve agizdanmi olcuyosun eger oyleyse 13. Gun catlatmissin yumosuu canim ve su anda atesin gayet guzel yuksek seyrediyor masallah reglinin 27-28. Gunune kadar bole 36.8-36.6arasinda olursa test yapablilrsin. İnsallah dusmez tatlim bebisin seninledirGünaydin Kizlar. benim tablo nasil sizce??? Yorumlarmisiniz lütfeeennn 1. gün 24.07.11=ölcmedim adetlidim2. gün 25.07.11= ölcmedim adet3. = 36,54 36,35 36,26 36,77 36,28 36,39 36,410 36,411 36,412 36,713 36,514 37,015 36,516 36,517 36,518 36,719 36,720 36,921 36,622 36,723 36,8
Canim cok sevindim guzel haberlerle donmene hadi bakalim insallah agustosa bebisinle girersin insallah kocisinede guzel bir bayram hediyesi olurgünaydın canım,gittim doktora sabah 09.30 da baktık yumoşumuza. biraz daha büyümüş ve herşey gayet normal. artık konrole gitmicem iş artık bundan sonra bize kaldı. ovu. 19. gün diye hesapladık ve akabinde gün aşırı. Allahın dediği olur bi tanem inşallah tutar da 2012 ye kalmam. aşılamayı da istemiyorum. sen nasılsın güzelim bugün, miden nasıl ??
Canim test icin zaten tablona bakanda erkendi bencede drun dedigi gibi sende insallah agustosa guzel haberlerini verceksin insalllaaahhhh allahim sabrin sonu selamettir elbet rabbim mukafatini vercektirkuzucuklarim hepinize tesekkür ediyorumamin canim sagol, Allah gercekten ne sabir vermis bana..ben de dedim ya anladiysam arap oliiim diye. artik yorum yok benim durumuma :44::44::44::44::44: gercekten canim benim, pes denecek duruma geldim yani... ben de süphe ediyorum bazen testi yanlis mi yapiyorum diye demistim zaten.. eger bu da negatifse hep birlikte yuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh cekeriz diye ben öyle bir sey hic duymamistim bitanem belki de öyledir.. insallah da öyledir.. bakalim kan testi icin agustosu bekle demisti dr bekliyorum öööyle :97::97::97::97::97: canim dr sadece agustos dedi.. 1i olsun hemen kosucam yani hangi güne geldigine bakayim.. dedigin gibi aslinda cok da kalmadi.. o arada da test filan yapmam zaten imkani yok.. yeter zengin ettik firmalari.. erken test aldim bu sefer de canim.. hani battan 4 gün öncesinde sonuc verenlerden, sabahleyin yaptim gece tuttum o kadar... belki de dediging ibi seni bekliyordur yegenin kendini göstermek icin... ah canim benim cok sagol, ya simdi tatil sezonuya dr'lar da cok kalabalik, eksik calisiyorlar belli, o gittigimde simdi yapamayiz dedi, ben de üstelemedim.. ama bu gittigimde mecbur yapicak.. bakalim az kaldi ya... dananin kuyrugunu o zaman kopartiriz artik
Canim cok sevindim guzel haberlerle donmene hadi bakalim insallah agustosa bebisinle girersin insallah kocisinede guzel bir bayram hediyesi olur Canim test icin zaten tablona bakanda erkendi bencede drun dedigi gibi sende insallah agustosa guzel haberlerini verceksin insalllaaahhhh allahim sabrin sonu selamettir elbet rabbim mukafatini vercektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?