2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

maşallah canım maşallah
inşşş bu ay beişin gelecek canım ben öyle hissediyorum herşey çok güzel olması gereken bi şekilde devam ediyo hayırlıs olur canım hakkın da

insallah bitanem, insallah.. olmazsa da vardir yüce Rabbimin bi bildigi.. sükür bildigim kadariyla bi saglik problemim yok simdiye kadar cikmadi, simdiden sonra da cikmaz insallah... heralde olduysa extra gec döllenme oldu bence.. yani hani tüplerde 1 hafta geciriyorya ortalama, bence o süre de dahil olmak üzere bütün her sey gec oldu tembel bi bebek mi olacak ne :26::26::26::26::26::26::26: ay Allahtan bünyem duruma bagisiklik kazandi yani... hic üzülmedim.. eger kirmizilar gelirse ben bi dahaki bati neye göre hesaplicam, iste o takiliyor kafama

regencimmm canımm neden negatif yaaa... sayfaları tek tek yavas yavas okuyorum senın hamıleyım dediğini gormek içinnnn... Allah Allah yaa.. sasırdım bak gene negatif diyince... bazı kişilerin idrarda değilde kan testinde cıkarmıs hamıle olup olmadıgı.. dilerimmm Allah ımdan kan testını yaptırınca sok olacagın bı sonuc cıkarsınnnn... ınss hamıle olursunnn... kıyamam canımm yaaaa.. ama senın su kendı kendını tesellı etme huyunu sevıyorummmm... ne guzel yanıı. ne cok kızgınsın ne de uzgunnn... yerim seni ben....

kardaizcimm insssss bu ay tutturursunnn canımmmm... yumosunda ıyı durumdaymısss... bol bol enerji yapacak birseyler yiyin barii.. kocana sade türk kahvesi içir.. sen içme... bir yerde boyle okumustummm.. sanırım ıyı gelıyormuss... tam da emın değilim ama.... size iyi calısmalar canımmm..

nartanesii güzelim insAllah hamilesindir...

azra sana bir sorum olacak. bu ates olcme ağızdan ve koltukaltından mı oluyor??? ve gece boyu hıc uyanmamak mı lazım?? bana anlatır mısın biraz??

Canim her sabah ayni saatte (6-8 saatleri arasi) dil altindan ve yatagindan hic ayagi klakmadan olcuyorsun. Gece uyansan bile en az 4 saatlik uykuyu araliksiz uyumus olman gerekiyo olcumu yaptigin zaman aksi taktirde sonuc dusuk yada yuksek cikiyor tatlim umarim anlatabilmisimdir.

anladım canım tsk ederımmm... bende baslayayım dıyordummm... bu ara havalar cok sıcakk.. gecelerı uyuyamıyoruz bıleee... sanırım bu zamanda olcememm.. en azından bılgım olduu. tsk ederım tekrar...

inşş canım bu kadar beklemene değer canım da tembel bebişin seninle olur sizin ordaki sisteme de sinir olıuyorum bi kan testi yapmak bu kadar mı zormuş acaba taş atıpta kolları yorulcak sanki esas tembel onlarr
ama canım niye bu kadar çok uzuyo ki :44::44:zamandan da kaybediyosun bi an önce inşş herşey netleşir

bu kez de batı hesaplama derdine düşeceksin canımm allah yardımcımız olsun valla

ayy canım benım geldıgıme ne kadar sevındınnn oyleeeee.......cok hosuma gıtttıııııı.... tek basına mıydın tatlımmmm ??????? nasılsın canımmmmm??? sen gittin galibaaa....

evet canım sevindim tabi ne zamandır karşılaşamıyoduk bende karşılama halayı çekeyim dedim tek başıma

yok canım bende bakıp bakıp kaçıyorum öyle zaten kimse de yoktu

evet canım sevindim tabi ne zamandır karşılaşamıyoduk bende karşılama halayı çekeyim dedim tek başıma

yok canım bende bakıp bakıp kaçıyorum öyle zaten kimse de yoktu

teşekkür ederim canımmmm...

nasılsın bakalımmmmmm??????

çok teşekkür ederim canım. eşim bayramda burda olmaz ama en azından bize süper bir moral olur. inşallah tuttururum...

maşallah canım maşallah
inşşş bu ay beişin gelecek canım ben öyle hissediyorum herşey çok güzel olması gereken bi şekilde devam ediyo hayırlıs olur canım hakkın da

amin canım inşallah bebişim gelir. Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin...

aminnnnnnnn inşallah tuttururum tızzzz. Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah bu ay..

Son düzenleme:
ehhh işte canım allaha çok şükür idare eder sıcaklarla cebelleşiyoruz ya çok sıcak burası kavrulduk resmen

yarın izmir 39 40 derece olcakmışş

sende ne var ne yok canımm

ahh canımmmm bızde aynı bunalıyoruzz ama burası en fazla 31 ı gordu.. sizin kadar değil yani... geceleride uyuyamıyoruzzz... Allah kolaylık versin canımmmm..

bakalım bızde belkı yarın denıze kacarız... serinleriz biraz...

kizlaaaaaarrrrrrrr buralardaymissiniz.... bende bi halay ccekeyim , nihanca canimi cektirdi...

Kardaiz, ben sevdim senin bu yumoslari ha ,masallah soz dinliyorlar.. bi de catlayip dollenirlerse ooohhh onlardan iyi kimse olmaz....... boyle gidin emi guzel guzel gelistiniz simdi sira catlayip dollenmekte... hadi bakalim...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr napıyorsunuz bakemmmmmm
Allaha şükür hepimizz iyiyizzzzzzz bu aydan sonra inşallah daha da iyi olıcaz yükleninceeee....

nartanesiiii küstün mü güzelimmmmm gel gitmeeee sensiz olmazzzzz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr napıyorsunuz bakemmmmmm
Allaha şükür hepimizz iyiyizzzzzzz bu aydan sonra inşallah daha da iyi olıcaz yükleninceeee....

nartanesiiii küstün mü güzelimmmmm gel gitmeeee sensiz olmazzzzz

kızz bu yuklenme lafını gorunce aklıma ne geldı biliyor musun ???? bizim koyumuzde inekler gebe kalınca bu inek yuklu derlerdi.. aklıma da o geldi... ne kadar guldum kendi kendime....

amaninnnn bende bi halay çekiyim bariiiii
bi döllensinler bak ben neler yaparım onlaraaa nelerrrrrrr.....

ehhh işte canım allaha çok şükür idare eder sıcaklarla cebelleşiyoruz ya çok sıcak burası kavrulduk resmen

yarın izmir 39 40 derece olcakmışş

sende ne var ne yok canımm
canim yaaa birak kemikleriniz bayram etsin inan suanda ayagimda corap bile varr usuyorum resmen!!! ve yagmur var... yazik bize yaaaa.. yumuslarimda usuyooo...

oohh valla bende gece extra yorgan istedim esimden o derece yani.... kendim kallkmaya bile usendim,

sen nerdeydin guzellik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…