- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.301
oohh valla bende gece extra yorgan istedim esimden o derece yani.... kendim kallkmaya bile usendim,
sen nerdeydin guzellik?
ne diyim yawww aklıma geldi yazdım. hayvanda olsa hemcinslerimiz onlarrrr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr napıyorsunuz bakemmmmmm
Allaha şükür hepimizz iyiyizzzzzzz bu aydan sonra inşallah daha da iyi olıcaz yükleninceeee....
nartanesiiii küstün mü güzelimmmmm gel gitmeeee sensiz olmazzzzz
ne diyim yawww aklıma geldi yazdım. hayvanda olsa hemcinslerimiz onlarrrr
regencimmm canımm neden negatif yaaa... sayfaları tek tek yavas yavas okuyorum senın hamıleyım dediğini gormek içinnnn... Allah Allah yaa.. sasırdım bak gene negatif diyince... bazı kişilerin idrarda değilde kan testinde cıkarmıs hamıle olup olmadıgı.. dilerimmm Allah ımdan kan testını yaptırınca sok olacagın bı sonuc cıkarsınnnn... ınss hamıle olursunnn... kıyamam canımm yaaaa.. ama senın su kendı kendını tesellı etme huyunu sevıyorummmm... ne guzel yanıı. ne cok kızgınsın ne de uzgunnn... yerim seni ben....
inşş canım bu kadar beklemene değer canım da tembel bebişin seninle olursizin ordaki sisteme de sinir olıuyorum bi kan testi yapmak bu kadar mı zormuş acaba taş atıpta kolları yorulcak sanki esas tembel onlarr
ama canım niye bu kadar çok uzuyo ki :44::44:zamandan da kaybediyosun bi an önce inşş herşey netleşir
bu kez de batı hesaplama derdine düşeceksin canımmallah yardımcımız olsun valla
regen... hepimize hitap eden uzun postuna cevapverecektim.. actim ama ufakligin pesine gitmek zorunda kalidim.....
du bi hatir yapayim....
karnim acikti yaaaaaaaaaaaa..... keske yapip getiren olsada yesem... acaip acaip seyler istiyor canim..... poofff ah yalnizlik ahhhh
sizn yine iyimiş oraları canım burası kadar sıcak değilmişahh canımmmm bızde aynı bunalıyoruzz ama burası en fazla 31 ı gordu.. sizin kadar değil yani... geceleride uyuyamıyoruzzz... Allah kolaylık versin canımmmm..
bakalım bızde belkı yarın denıze kacarız... serinleriz biraz...
çek canımmm çek inşşş hep böyle güzel haberlerimizin halaylarını çekerizkizlaaaaaarrrrrrrr buralardaymissiniz.... bende bi halay ccekeyim , nihanca canimi cektirdi...
Kardaiz, ben sevdim senin bu yumoslari ha ,masallah soz dinliyorlar.. bi de catlayip dollenirlerse ooohhh onlardan iyi kimse olmaz....... boyle gidin emi guzel guzel gelistiniz simdi sira catlayip dollenmekte... hadi bakalim...
canim yaaa birak kemikleriniz bayram etsin inan suanda ayagimda corap bile varrusuyorum resmen!!! ve yagmur var... yazik bize yaaaa.. yumuslarimda usuyooo...
oohh valla bende gece extra yorgan istedim esimden o derece yani.... kendim kallkmaya bile usendim,
sen nerdeydin guzellik?
karnim acikti yaaaaaaaaaaaa..... keske yapip getiren olsada yesem... acaip acaip seyler istiyor canim..... poofff ah yalnizlik ahhhh
Bu sicakta utu hic cekilmiyo pistim resmen :s
sizn yine iyimiş oraları canım burası kadar sıcak değilmiş
yarın denize giderseniz de serinlersin canım ne güzel
biz de yarın kısmet olursa gidicez
masallah benimikizimeeee............. yeme yeme canim..bende dikkat ediyorum az ve sIk..... buyuk gorumcede tatile gitti simdi.. abooo kadin 15kilo verdi valla.... nasil yapiolarsa bisey yemiyorlar ..ben nasil yaparim ole biseyi....evet yaaaaaaa... insan yalnizliktan kendini yemeye veriyor resmen.. sabah test beni sinir etse de tartim mutlu ettikilo vermisim.. sadece bir kac gündür azar azar ama daha sIk yiyorum bir de bagirsaklarim güzel calisti Allahima sükür.. herald eondan.. bugün biraz daha azalttim yememi.. sabah yazdiktan sonra kaynanamlara gittik, az önce geldim. esim orda yapti kahvaltisini da ben yemedim ama evde az bir sey yemistim.. napiiim saygisizlik degil bu benim de dikkat etmem lazim di mi ikizim?? yani bir de hamur isi tam yagin icinde kizartiyor, yani yüzünü yaglamiyor, yarim tencere yagin icinde yüzdürerek kizartiyor, haliyle agir oluyor.. ay ay ay hareket edem biraz mutfak da beni bekliyor zaten
yedin mi kuzum biseyler??? ben otluyorumm da bu aralarrrrr...oyle de tatlı seyler istiyorumki..... of aman offf
benımkileride gondersen yapar mısın canımmm hazır elin değmişkennn... kocam sabah işe giderken baska gomlegım yok mu dedi... bende üstüme pikeyi cekipp "koykuyoyum soylemeye askitom, hepsinin üzeyine camasıy suyu doktum" dedim.. "hadi be ordan ütü yapmadın dimi" dedi.. anlayacagınız o derece yani... hersey utulenecek....
ewet canımmm sizin ki kadar değil....
masallah benimikizimeeee............. yeme yeme canim..bende dikkat ediyorum az ve sIk..... buyuk gorumcede tatile gitti simdi.. abooo kadin 15kilo verdi valla.... nasil yapiolarsa bisey yemiyorlar ..ben nasil yaparim ole biseyi....
gup die yagin icinde bede burayaa geldim geleli yemiyorum ole seyler... ama tatli olayina bi care bulmam lazim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
yedim hayatim mersi........... solemiyim simdi hamislerimiz gelirler falan canlari ceker....
al bendende okadar... utu konusunda yalniz olmadigima sevindim valla...nolucak bizim bu utu dagimiz.......... senin cevapta iyiymis dubendeuygulayim... Allahtan t-shirt gomlek cokta acigi ole kapatiyoz..... ama gunluk tek tek lazim olanlari yapiyorum simdilik....aslinda cozum olarak camasir yikandiktan sonra hemen halletmek lazim... birikince muthis sIkInti oluyor..................
yedim hayatim mersi........... solemiyim simdi hamislerimiz gelirler falan canlari ceker....
al bendende okadar... utu konusunda yalniz olmadigima sevindim valla...nolucak bizim bu utu dagimiz.......... senin cevapta iyiymis dubendeuygulayim... Allahtan t-shirt gomlek cokta acigi ole kapatiyoz..... ama gunluk tek tek lazim olanlari yapiyorum simdilik....aslinda cozum olarak camasir yikandiktan sonra hemen halletmek lazim... birikince muthis sIkInti oluyor..................
Kızlar, merhaba, uzun zamandır görüşemedik. ama aklım hep sizde, bu arada misafirlikten döndüm ve tatil hazırlıklarına başladım, kafamı kaşımaya bile zamanım yok.
regencim sen daha kan testi yaptıramadınmı tatlım? ne kırmızılar yok nede pozitif haberi... inşallah yakında olur, sıkma canını, sen dediğimi yap, gece acile git, ancak o şekilde yapacaklar galiba.
Screamcim hamilelik nasıl gidiyo? bulantı kusma göğüs hassasiyeti falan ne durumda?
tuğçecim senin hamişlik nasıl gidiyor? bulantıların azaldımı?
kardaizcim, menbetacım bikere sevdim hülyacım ve ismini sayamadığım tüm arkadaşlarım inşallah en yakın zamanda hepinizin güzel haberlerini almak üzere aranızdan bir süreliğine ayrılıyorum, Ramazan bittikten sonra döneriz büyük ihtimalle. ALLAHIM o zamana kadar hepinizin hamiş kaldığınızı duymak nasip etsin inşallah!
biz ise bu ay pek denk getiremedik, hayırlısı olsun bakalım. screamcim benim bat 25 temmuz. listede önümde soru işaretini görünce bozuldum doğrusu
ay canim benim tesekkür ederim.. uzun zamandir ugramadin, ama güzel vakit geciriyorsun sanirim.. oh ne güzel tatile de cikinca epeyce rahatlarsin.. ben evde pineklemeye devam eidoyrumkafanin dagilmasi güzel, o arada hamis olursan hic sasirmam.. hani hep öyle olurya..benim durumum machul, ne zamana kadar da böyle gidecekse artik :97::97::97::97::97: iyi tatiller sana tatlim.. bol bol eglen gez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?