2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

oohh valla bende gece extra yorgan istedim esimden o derece yani.... kendim kallkmaya bile usendim,

sen nerdeydin guzellik?

ay canımmmmm kıyamam sana dikkat et kendine.... üsütme.... ben artvindeyimm canımmmm...

ne diyim yawww aklıma geldi yazdım. hayvanda olsa hemcinslerimiz onlarrrr

tabi canımmm dogru soze ne denir...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr napıyorsunuz bakemmmmmm
Allaha şükür hepimizz iyiyizzzzzzz bu aydan sonra inşallah daha da iyi olıcaz yükleninceeee....

nartanesiiii küstün mü güzelimmmmm gel gitmeeee sensiz olmazzzzz

iyiyiz sukur iste canim yaa... soyle bi temmuzu hissetsek daha iyi olacaktik ama oyle iste... bari agustosda boyle olaydi da simdi sicak olaydi degilmi?? hani oruc ya o bakimdan... neyse Allahin isine karisilmaz, o neylerse guzel eyler!!!!

nartanesi evet yaaaaaaaa... gel bak hem senden guzel haberler bekliyorum ciddiyim.. zateen az kalmis bata da,

insallah öyle olur canim benim.. ciksin da iki hafta sonra ciksin napalim.. teselli etmekten baska ne gelir elimden.. yapcak bir sey yokki varsa birgün cikcak ortaya yoksa da Allah büyük..

ay canim benim sistemle mi ilgili yoksa ben mi öyle üstünde durarak söylemedim bilmiyorum ama kadin dedi simdi yapamayiz diye.. agustosta gelince yapalim diye.. dedigin gibi sinir bozucu olan zaman kaybi baska bir sey degil.. yoksa simdiye ikinci bati bekliyordum.. belki de tutmustu yani.. insallah iki hafta sonra güzel bi sonuc alirim da hem bekledigime deger hem de bat hesaplamakla ugrasmam artik..

regen... hepimize hitap eden uzun postuna cevapverecektim.. actim ama ufakligin pesine gitmek zorunda kalidim.....

du bi hatir yapayim....

yap bakalim hatir neyse o dediginden olsun canim.. insallah söyle seneye felan da ben de yegeninle ugrasirim da o yüzden senin postunu cevapsiz birakirim ödesmis oluruz

karnim acikti yaaaaaaaaaaaa..... keske yapip getiren olsada yesem... acaip acaip seyler istiyor canim..... poofff ah yalnizlik ahhhh

evet yaaaaaaa... insan yalnizliktan kendini yemeye veriyor resmen.. sabah test beni sinir etse de tartim mutlu etti kilo vermisim.. sadece bir kac gündür azar azar ama daha sIk yiyorum bir de bagirsaklarim güzel calisti Allahima sükür.. herald eondan.. bugün biraz daha azalttim yememi.. sabah yazdiktan sonra kaynanamlara gittik, az önce geldim. esim orda yapti kahvaltisini da ben yemedim ama evde az bir sey yemistim.. napiiim saygisizlik degil bu benim de dikkat etmem lazim di mi ikizim?? yani bir de hamur isi tam yagin icinde kizartiyor, yani yüzünü yaglamiyor, yarim tencere yagin icinde yüzdürerek kizartiyor, haliyle agir oluyor.. ay ay ay hareket edem biraz mutfak da beni bekliyor zaten

sizn yine iyimiş oraları canım burası kadar sıcak değilmiş
yarın denize giderseniz de serinlersin canım ne güzel
biz de yarın kısmet olursa gidicez

çek canımmm çek inşşş hep böyle güzel haberlerimizin halaylarını çekeriz
inşşş KARDAİZCİĞİMİN de halaylarını da böyle çekeriz

aman kuzum ayağın da çorap var ve üşüyosunbiz burda yandık kavrulduk valla gecelri uyumak bile işkence gibi sıcakatn nesef alınmıyo
ayy kıyamam yumoşla da üşüyolarmış burdan size sıcak gönderelim kemikleriniz bayram etsin birazz

karnim acikti yaaaaaaaaaaaa..... keske yapip getiren olsada yesem... acaip acaip seyler istiyor canim..... poofff ah yalnizlik ahhhh

yedin mi kuzum biseyler??? ben otluyorumm da bu aralarrrrr... oyle de tatlı seyler istiyorumki..... of aman offf

Bu sicakta utu hic cekilmiyo pistim resmen :s

benımkileride gondersen yapar mısın canımmm hazır elin değmişkennn... kocam sabah işe giderken baska gomlegım yok mu dedi... bende üstüme pikeyi cekipp "koykuyoyum soylemeye askitom, hepsinin üzeyine camasıy suyu doktum" dedim.. "hadi be ordan ütü yapmadın dimi" dedi.. anlayacagınız o derece yani... hersey utulenecek....

sizn yine iyimiş oraları canım burası kadar sıcak değilmiş
yarın denize giderseniz de serinlersin canım ne güzel
biz de yarın kısmet olursa gidicez

ewet canımmm sizin ki kadar değil....

masallah benimikizimeeee............. yeme yeme canim..bende dikkat ediyorum az ve sIk..... buyuk gorumcede tatile gitti simdi.. abooo kadin 15kilo verdi valla.... nasil yapiolarsa bisey yemiyorlar ..ben nasil yaparim ole biseyi....
gup die yagin icinde bede burayaa geldim geleli yemiyorum ole seyler... ama tatli olayina bi care bulmam lazim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

yedim hayatim mersi........... solemiyim simdi hamislerimiz gelirler falan canlari ceker....

al bendende okadar... utu konusunda yalniz olmadigima sevindim valla...nolucak bizim bu utu dagimiz.......... senin cevapta iyiymis dubendeuygulayim... Allahtan t-shirt gomlek cokta acigi ole kapatiyoz..... ama gunluk tek tek lazim olanlari yapiyorum simdilik....aslinda cozum olarak camasir yikandiktan sonra hemen halletmek lazim... birikince muthis sIkInti oluyor..................

ya vardir bi sirri 15kilo ne demek gerci cok kiloluysa daha rahat verir.. yani vermek istedigin kilo miktari düsük olunca daha zor oluyor, vücut kitliyor kendini.. zayiflama haplari var tozlari bi sürü sey var.. eger istahi eskisi gibi degilse istah kesici hap kullanmistir. cünkü tozlar felan öyle cok etkili degil.. ben acikca söylemistim valla, toz kullaniyordum halen de var biraz. ama arkadasim ben almanyaya geldikten sonra yarim dünya olmustu, o hap kullanmis söyledi bana.. obur kiz gitmis yerine baskasi gelmis. yani cözüm cok ama ya saglik?? 15 - 20 kilo birden vermek de iyi degil, geri alirsin..

tabi canımm soyleme... tatlı olayında bende aynıyımmmmm..... ahanda gene canım cektııı... :84::84::84::84::84:

canımmm cok olsa ne olur benım koca haftada 3 veya 4 gun calısıyor.. evde oldugu gunlerde 3-4 kere ustunu değiştir. abartısız diyorummm.. işte oldugu gunlerde 2 kere... hicbirsey kalmıyorki... bir de hep kendi alır giyinir.. sonra begenmez... ılla ya kirlilikte olanı ister yada ütülenecek olanı... bana inat yapıyor anlıyorum bennnn..

keşke su ütüleride yaptırabileceğimiz birileri olsaydı... herseyınde kolayına kacıyoruz canımcım yaaa..

yine firardasiniz kizlar yaa... ben de hep yalnizim.. evde de forumda da :97::97::97::97::97::97:

Kızlar, merhaba, uzun zamandır görüşemedik. ama aklım hep sizde, bu arada misafirlikten döndüm ve tatil hazırlıklarına başladım, kafamı kaşımaya bile zamanım yok.

regencim sen daha kan testi yaptıramadınmı tatlım? ne kırmızılar yok nede pozitif haberi... inşallah yakında olur, sıkma canını, sen dediğimi yap, gece acile git, ancak o şekilde yapacaklar galiba.

Screamcim hamilelik nasıl gidiyo? bulantı kusma göğüs hassasiyeti falan ne durumda?

tuğçecim senin hamişlik nasıl gidiyor? bulantıların azaldımı?

kardaizcim, menbetacım bikere sevdim hülyacım ve ismini sayamadığım tüm arkadaşlarım inşallah en yakın zamanda hepinizin güzel haberlerini almak üzere aranızdan bir süreliğine ayrılıyorum, Ramazan bittikten sonra döneriz büyük ihtimalle. ALLAHIM o zamana kadar hepinizin hamiş kaldığınızı duymak nasip etsin inşallah!

biz ise bu ay pek denk getiremedik, hayırlısı olsun bakalım. screamcim benim bat 25 temmuz. listede önümde soru işaretini görünce bozuldum doğrusu

ay canim benim tesekkür ederim.. uzun zamandir ugramadin, ama güzel vakit geciriyorsun sanirim.. oh ne güzel tatile de cikinca epeyce rahatlarsin.. ben evde pineklemeye devam eidoyrum kafanin dagilmasi güzel, o arada hamis olursan hic sasirmam.. hani hep öyle olurya..benim durumum machul, ne zamana kadar da böyle gidecekse artik :97::97::97::97::97: iyi tatiller sana tatlim.. bol bol eglen gez..

misafirlikte vaktim güzel geçti tatlım, akşehirdeydim, Nasrettin hoca şenliklerine katıldım, ilk kez katılıyorum, güzeldi, gezdik tozduk. şimdi de göl kenarındaki evimize gidicez tatili orda geçiricez, arada da antalyaya da gidicez, kısacası gezicez, fırsat bulunca siz de çıkın, öpüyorum hepinizi tatlılarım benim.

abooooooo kimseciklerr yokkkk.. ben gittim ütümü yaptım,yemeğimi yaptımm.kimsecikler konusmamısss...

simdidee misafirlerim gelecekkkk.. giremeyecegim kısa bir süre... az dedikodu yapsaydıkkk yaaaaa...

canımmmmmmmm, dikkat et kendine.... bol bol bol bol bol eğlenceler güzelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…