- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.321
canımmmmmmmm, dikkat et kendine.... bol bol bol bol bol eğlenceler güzelim...
KIZLAR YA BEN AZ ÖNCE TESTE YENIDEN BAKTIM DA COK ASIRI SILIK IKINCI CIZGI VAR
ya atmamistim testi bir sey dürttü git bak diye.. baktim gözlerime inanamadim... ayyy kalbim yerinden cikacak... gelin yaaa nerdesiniz....
ben olmazsa sonra bi test daha yapayim mi ne... ya cabuk hissedin de beni gelin noluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...... ay napsam ben y bi acayip oldum.. kimseler de yok.. testin üstünde 5 dakkadan sonraki sonucu dikkate almayin yaziyor ama ben dün öyle inceleyerek bakmamistim kiööööööööööööffffffffff test de yok evde bugün de pazar her yer kapali... ya gelin hadi nolur.. insallah ya rabbim insallah....
canım işallah rabbim hayırlısını verir çok sevinmişsin allah tamamına erdirirde yarın hayırlı haberlerini yazarsın
ay silacim keske dedigin gibi pazartesi yapsaydim daha net bi sonuc alirdim...
tugcecim dedigin gibi cizgiye dikkate tmedim sanirim...
ay napiiim ben simdii huuuu... yatiyorsunuz hepiniz di mi??? gelince ben size sorarim.. beni yalniz birakirsiniz hee
cnmmm ayy hadi insallah :) cizgi silikte olsa belli oluyormusss ne zmn farkettin ? benceee yrn sabah iyi bi test al ve tekrarlaa :) mucizenn geliyooo insallah :)
ayyyyy REGENciiiiiim şuan beni görmen lazım varya...
tüylerin hepsi diken diken havada duruyo
Oyyy güzel Allahım sen nelere kadirsin yarabbim.
Bi mucizesini daha gösteriyor işte Kurban olduğum Allahım.
Canıııııııııımmm inşallah yaa inşallahh o silik çizgi bebişinin işaretidir...
ya nasıl heyecanlıyım bilemezsin REGENcimmmmm..
sizin oralarda marketlerde satılmıyormu test? yoksa marketlerde mi kapalı bugün..
Allahım yaaaa sendeki şu sabıra diyecek bişey bulamıyorum...
burda ben dayanamazken sen hala 2 haftadan bahsediyorsun tatlım yaaaa..
hadi inşallah hayırlısıyla sende aramıza katılırsın inşallah...
bak bu benim yaptığım ilk testti. görüntü biraz bulanık ama gördüğün gibi çizgide net değil..
ama hamile olduğumu ilk bunla öğrenmiştim.
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=216492&d=1309274902
yok yaa ciplak gözle görünüyor ancak telefonla cekilcek bir sey degil.. yaa ben bu testi tekrar kullansam, hani ßhcg hormonu artiyorya, cizgi belirginlesir miki?????ay testim yok napiiiimmm.... ya bu hormonun ne zaman artiyor, ikiye katliyor bilen var mi ?? olmazsa o zaman yapayim testi tekrar...
ilahi regencim..bende önceki aylar o kadar çok test yapmıştm ki hepsi negatifti. ertesi gün nasılsa negatif diye bi daha kullanmıştım testi ama çıkmıyo. test abuk subuk bi hal alıyo... Tecrübeyle sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?