2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımmmmmmmm, dikkat et kendine.... bol bol bol bol bol eğlenceler güzelim...

sağol tatlım, sen de kendine dikkat et, hepinizden güzel haberler almak üzere gidicem, bak ben dönünceye kadar hamiş oluverin, kızdırmayın gokkoy ablanızı (yeğenim doktora gokkoy diyor da ordan alışkanlık etmişim, hep doktorlara gokkoy diyorum artık:) öpüyorum hepinizi

canlarımm sizleri çok özledim tüm geçmişi okudum hepinizden haberdarımm iyisiniz maşallah bi yaramazlık yok Allah ağzımızın tadını bozmasın...

kardaizcim canım arkadaşımm bnde seni çok sevdim çok yakın gördüm valla hep diorum belki ablasına gelirse yaylada görürüm diye ama rast gelmedik bi türlü senin yumoş iiyimiş inşallahh devamıda hayırlısıyla gelir de aşılamaya falan da gerek kalmaz hamiş olursun tatlım halayını değil payduşkanı çekerizzz :

kuppecim o kadar sevindimki sana anlatamam Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :)

regentoşumm hayatımm sen tuğçeciye de geçtin inşallah ii şeyler olur canım arkadaşımm herşeyin hayırlısı :))

sılacım beni özlediğini yazmışsın saol canım sıkıntılarım geçene kadar böyle ama dönecem yakında bnde özledim sizi çokkk :)))

screamcım canımm postlarını okudum saolasın inşallah ii şeyler olacak atlatıcaz sıkıntılarımız Allah ın izniyle..Allah ım sana güzel bir hamilelik nasip etsin (diğer hamişlerimize de tabi ) inşallahhh :)) canım benim bat 18-22 temmuz arası :)

nihancımm kader arkadaşımm senide çok özledimm canım snde benim gibi bebk mevzusundan uzaklaşmak istiyosun çok hak veriyorum tatlım sana inşallah artık buna gerek kalmayacak ve sen bu ay Allah ın izniyle hamiş olcan canım :)

wifeofdemon canım benim adımı da geçirmişsin çok saol canım ne güzel geziyormuşsun ohh tadını çıkar valla :))

tuğçecimm canımm fasulyeni görünce çok duygulandım yaa Allah bizede nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)

ayy kızlar unuttuğum varsa darılmasın lütfen gecenin bu vaktinde uykulu bi şekilde yazıyorum çünkü..şimdi benden anlatayım biraz...

bizim işle ilgili sıkıntılar devam ediyorr edicek de bi yandan ama şirketi kapatıyoruz kocam yeni bi işe başlıcak taşınma mevzumuz var ama bayramdan sonraya bıraktık.. KARDAİZCİM canım sana yaklaşıyorum bostancı küçükyalı taraflarına geliyorum Allah ın izniyle :)) inşallah bi aksilik çıkmazsa tabi...onun haricinde biraz sıkıntılarımız var hukuki durumlarda işle ilgili..inşallah atlatıcaz Allah ım yardım et inşallah geçicek..o yüzden bu aralar bayram sonrasına kadar tamamen duygusal anlamda da biraz sıkıntıda olacağımızdan ilaçları alamıcam zaten eşimde bende çok stresli ilacı alsak da çalışma falan olmayacağı için gereksiz olacak ilacı bayramdan sonraya bıraktık evimi falan da taşırım sonra doktora geri dönerim herhalde Allah ın izniyle..bunun yanı sıra ailevi problemlerimiz var malesef oda şu görümcem evli değil 31 yaşında bazı sebeplerden kayınpederimle ve kaynanamla cidi kavga etti bi haftadır bizde kalıyor ne zaman gideceğide belli değil onunla ilgili de sıkıntıdayım buda geçicek inşallah...yani kısaca böyle kızlarr yine gelicem merak etmeyin sizden kopapmam çok öpüyorım sizleri ve çok seviyorumm Allah a emanet olun :=

günaydiiiiiiinnnnnnnnn....... bugün topik sessiz gecer muhtemelen.. malum pazar.. hava da güzel tr de.. biz bi günesi göremedik ki.. yagmur yagiyor burda da

hlyam gelmis geri gitmis... canim benim insallah güzel haberlerle döner geri..

angel_light_angel canim ben ciktiktan sonra gelmissin.. ben 7 aydir deniyorum.. daha dogrusu 5ay denedim iki aydir da bekliyorum, neyi bekledigimi bilmeden :97::97::97::97:

KIZLAR YA BEN AZ ÖNCE TESTE YENIDEN BAKTIM DA COK ASIRI SILIK IKINCI CIZGI VAR​

ya atmamistim testi bir sey dürttü git bak diye.. baktim gözlerime inanamadim... ayyy kalbim yerinden cikacak... gelin yaaa nerdesiniz....
ben olmazsa sonra bi test daha yapayim mi ne... ya cabuk hissedin de beni gelin noluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...... ay napsam ben y bi acayip oldum.. kimseler de yok.. testin üstünde 5 dakkadan sonraki sonucu dikkate almayin yaziyor ama ben dün öyle inceleyerek bakmamistim ki ööööööööööööffffffffff test de yok evde bugün de pazar her yer kapali... ya gelin hadi nolur.. insallah ya rabbim insallah....

canım işallah rabbim hayırlısını verir çok sevinmişsin allah tamamına erdirirde yarın hayırlı haberlerini yazarsın

ay silacim keske dedigin gibi pazartesi yapsaydim daha net bi sonuc alirdim...

tugcecim dedigin gibi cizgiye dikkate tmedim sanirim...

ay napiiim ben simdii huuuu... yatiyorsunuz hepiniz di mi??? gelince ben size sorarim.. beni yalniz birakirsiniz hee

canım işallah rabbim hayırlısını verir çok sevinmişsin allah tamamına erdirirde yarın hayırlı haberlerini yazarsın

tesekkür ederim canim.. insallah dedigin gibi olur.. ama tersi de olsa üzülmem cünkü zaten tam 67gündür yeterince sert ettim kendime... hayirlisi olsun... senin durumun nedir?? hamis misin ya da istiyor musun??? bi oglun varmis ama ikincisi acisindan sordum ben..

Son düzenleme:

cnmmm ayy hadi insallah :) cizgi silikte olsa belli oluyormusss ne zmn farkettin ? benceee yrn sabah iyi bi test al ve tekrarlaa :) mucizenn geliyooo insallah :)

menbetacimmm, wifeofdemoncummm postunuzu yeni gordum kusura bakmayin bazen telden acip okuyorum gecmisi bisey oluyo yarida kesiliyoo o an postunuzu goremiyorum ben iyiyim cnm arkadaslarim bulantilarim 2 gundur azaldi gibi ( aman cogalmasinlar bu cumlemden sonra ) cok sukur bi sikintim yok baskaaa. sizde ne var ne yokk? menbetacim bol bol misafir agirliyomussun Allah yardimcin olsun tatlimmm sicakta yemek pisir yatak hazirla fln zor oluyodurr.
Wifeofdemoncumm tatile gidiyormussun bol bol dinlenn guzel haberlerle donersin insallah bellimi olur :)

Hlycimmm Allahim butun sikintilardan uzak tutsun sizii. canin sikildikca gel bari dertleselimmm , hepimizin ortak noktasi bebek istememiz belki ama butun konulari paylasiyorz topikte biliosunn o yuzdenn gel bacilarina icini bosalt git rahatlarsin belki tatlim. yigeninde ellerinden oper teyzesii goruyosun dimi mucize bebek kocaman olmus :) Rabbim en kisa zmnda sanada tatdirsin bu duyguyu insallahhhhhhhh

ayyyyy REGENciiiiiim şuan beni görmen lazım varya...
tüylerin hepsi diken diken havada duruyo
Oyyy güzel Allahım sen nelere kadirsin yarabbim.
Bi mucizesini daha gösteriyor işte Kurban olduğum Allahım.

Canıııııııııımmm inşallah yaa inşallahh o silik çizgi bebişinin işaretidir...

ya nasıl heyecanlıyım bilemezsin REGENcimmmmm..
sizin oralarda marketlerde satılmıyormu test? yoksa marketlerde mi kapalı bugün..

cnmmm ayy hadi insallah :) cizgi silikte olsa belli oluyormusss ne zmn farkettin ? benceee yrn sabah iyi bi test al ve tekrarlaa :) mucizenn geliyooo insallah :)

valla canim sonra farkettim bu sabah iste.. ne hikmetse kapagini kapattim koydum atmadim.. ben de bilmiyorum.. tekrarlamak istiyorum dr'u da bekleyebilirm fazla zaman kalmadiki :44::44::44::44::44::44:

evet canim ya bir tek benzinlikler acik... her yer kapali.. yarin test alsam bile sali sabahi yaparim galiba.. ya da iki hafta daha bekleyim de dr söylesin öyle daha heyecanli oluyor ama cizgi cok haifif foto cektim de belli olmuyor.. yani cok silik. arkadasima gösterdim o belki önceden vardir dedi, bozuldum biraz ama neyse, olmaz ki önceden cizgi mi olur üstünde, beyaz ekran iste... ilk cizgi testin calistigini gösteriyor, ikinci de hamileligi.. ay ben de nasil heyecanliyim.. eger öyleyse mart annesi olucam ben de ama canim biliyorsun atesim de iyi gidiyor, gögüslerim de kocaman oldular, icleri aciyor sizliyor böyle.. ayyy su iki hafta gecse de ögrensek nedir ne degildir.. :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Allahım yaaaa sendeki şu sabıra diyecek bişey bulamıyorum...

burda ben dayanamazken sen hala 2 haftadan bahsediyorsun tatlım yaaaa..

hadi inşallah hayırlısıyla sende aramıza katılırsın inşallah...

bak bu benim yaptığım ilk testti. görüntü biraz bulanık ama gördüğün gibi çizgide net değil..
ama hamile olduğumu ilk bunla öğrenmiştim.
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=216492&d=1309274902

Son düzenleme:

canim bunda dikkat edince silik bir sey görüyorsun dur bi daha deneyim cekmeyi bu kadar cikmiyor ama... ya deli oldum sabahtan beri inanir misin en cok atesim ve gögüslerim süphelendiriyordu zaten.. testin negatif olmasi hic etkilemedi bile.. kirmizilar gelmedigi sürece umut kesmek yok gercekten...

yok yaa ciplak gözle görünüyor ancak telefonla cekilcek bir sey degil.. yaa ben bu testi tekrar kullansam, hani ßhcg hormonu artiyorya, cizgi belirginlesir miki????? ay testim yok napiiiimmm.... ya bu hormonun ne zaman artiyor, ikiye katliyor bilen var mi ?? olmazsa o zaman yapayim testi tekrar...

ilahi regencim.. bende önceki aylar o kadar çok test yapmıştm ki hepsi negatifti. ertesi gün nasılsa negatif diye bi daha kullanmıştım testi ama çıkmıyo. test abuk subuk bi hal alıyo... Tecrübeyle sabit

ilahi regencim.. bende önceki aylar o kadar çok test yapmıştm ki hepsi negatifti. ertesi gün nasılsa negatif diye bi daha kullanmıştım testi ama çıkmıyo. test abuk subuk bi hal alıyo... Tecrübeyle sabit

ama demek ki bunu ilk düsünen ben degilmisim neyse ya olsun, hormon artisi nasil oluyor, bilen biri vardir kizlardan mutlaka... ona göre tekrar yaparim olmazsa... hemen yarin yapmamin bi anlami var midir bilemiyorum.. acaba diyorum gercekten tek cizgi görmekten hayallemeye mi basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…