2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

silaaaaaaaa kuzum gelmissin neden sesin cikmiyoooooor?? duydun mu son haberleri?? ayyy ayni su smile gibiyim

ayyyyyyyyyy cok güzel bir haber bu regen cim :bende su an cok saskınım :silik cizginin cikması cok güzel tahminlerimiz bizi yanıltmadı bence en kısa zamanda yeniden test yap bu defa insallah daha belirgin cıkar hadi seni de bekliyoruz aramıza canımmmmmmmm

inşallah hamiş olursun sende. ben şuan düşünmüyorum kan testi yaptırmıştım negatif çıktı regl oldum ama kuşku var içimde sonra bugün test yaptım idar testi çok silikti bu ayki reglime bikaç gün var o yüzden silik olabiliyormuş diye duymuştum kızlar böyle bişe olabilir mi? ilk idar testi yapmıştım silikti şüphelenip kan tetsi yaptırdım negatif 0.03 gibydi çıkar mı dedim kanda ilk gün belli olur dediler. ama benim kafam çok karışık şuan kayınvalidemlerdeyiz bir aylığına anlivanız bişe olmadı bir aydır kan testini geçen ayın 20sinde yaptrmıştım negatifti şimdi yarın bir daha yaptırmayı düşünüyorum ne diyorsuınuz yani kan testi yaptırdım negatif çıktı reglide oldum gecikmem olmadan ama kuşku var içimde yarın gidip bir daha kan testi yaptırayım diyorum ne dersiniz lütfen acil bana cevap verin çok ihtiyacım var size

merhaba canımmm.. ewet canım az once gonderdımm misafirleri... ve evı temızleyıp pc basına gectımmm.. şimdi gene işim var.. nevresimler yıkanacak... ayy ayyy.. Allah yardımcım olsun walla...

sen de kendıne ve bebegıne ıyı bak guzelımm.. denıze gıdecektık bugun güya ama kısmet degılmıs napalımm..

innss guzelımm hepimiz hamıle oluruz.. saol canımmm.... hayırlısıylaa gidin gelin inşşş...

ben bu gruptanımm..
canımmm sen sıkma canını.. hersey olacagına varır. allah sıkıntılarınızı defetsın inşş... Allah kolaylık versin sanada. gorumcen sendeymiş.. ins barısırda gıder o da kendı evıne..

sende allah a emanet ol....

güzelim anladıgım kadarıyla gecen ayın 20 sınde kan testı yaptırdın negatif cıktı..

1 aydırda kayınvalidendesiniz.. adet olman gerekıyormuydu şimdiye???* dongulerın kac gunnn ???? ıstersen bir test al caktırmadan yap.. ona gore yaptırırsın kan testını... ama genede fazla umıtlenmemeya calıs.. sonuc olumsuz olunca kotu oluyoruz....

bende ilk denememde olur sanıyordumm.. hatta reglim bittikten sonra bile gebelık testı yapmısımdır... tabı olumsuzdu..

inss hamılesindir güzelimmmm..

regennnn

canımmmm hadı ınss hamılesındır... kız yok mu orada nobetcı eczane felan gıt bul kız.. altını ustunu getır Alamanyanınnnnnnn... alamanya yalnızzz

hadi bakalım inşşşşşşş

valla canim 3. mucize olma yolunda ilerliyorum sanki

en iyisi kan testi canim.. ates de ölcüyor musun.. bak o da düzgün sonuc veriyor..

benimkiyle aramiz bozuk canim.. hem azten haberi de yok.. bi iki gün daha dururum bir sey olmaz..

silaaaaaaaa kuzum gelmissin neden sesin cikmiyoooooor?? duydun mu son haberleri?? ayyy ayni su smile gibiyim
canim geldim,hemen geri gittim.............

malm pazar bugun..... guzelim yyaaa ama o cizgi bekleye bekleye olustu... sadece yeni bir test yapmani beklicem... gercekci olmak isttiyorum guzelim.. insallah yarin cift cizgili fotonu paylasirsin.... tabi dayanamayip yaparsan bidaha test....
off offf sonu selamet olacak insallah... emin ol canim bizde sengibiyiz heycanlarimiz ayni.....bekliyoeuzzzzz

bilmiyorum olabilir de.. ama hamilelik hormonu yoksa neden ciksinki.. sadece bu hormon etkiliyor ikinci cizginin olusmasini baska hic bir sey etkilemiyor, bazi ilaclar haric. ben de ilac kullanmiyorum. yani eski testlerden bazilarina da daha sonra bakmistim yine, ama o zaman öyle bir sey görmedim.. olsa o zaman da olurdu sanirim.. ya da bilmiyorum bir sey diyemicem. epeydir netten bakiyorum da ikinci cizginin bekleye bekleye olustugunu dogrulayan bi yazi görmedim. ben de süphe etmedim degil cünkü..

Regencim canim eger test bizi yaniltmiyorsa gercejten kutlamaliyiz biz bu 3. Mucizemiziiiiiii smilelerim ypk yoksa halay cekip kutliycaktim bende tatlim sabrinin mukafati insalllah seninledir canim benim yarin hemen bi test daha yap sabah ilk idrarinla kesin sonuc verir canim. Bazen testler bekliyince cizgileri ciftliyomus belli bi sureden sonra bakmayin gecersiz olur yaziyor testlerin prespektuslerinde ama insallah seninki bole degildir tatlim

benimkinde de 5 dk'dan sonra bakmayin yaziyor ama canim iste ben yaptim hic incelemeden attim bi kenara, daha dogrusu posete, burda cöpleri ayiriryoruz ben de onu plastiklerin bulundugu posetin kenarina sIkIstIrdIm, sonra bakayim dedim neden bilmiyorum.. ama atesi tabloma baksana. gögüslerim de bi taraftan.. o yüzden ümitliyim eger tek tutarim test olsaydi inanmazdim ben de.. tesekkür ederim canim biliyorum sevindigini.. ya insallah ne bileyim epeydir bekliyorum biliyorsun.. normalde simdi ikinci batimi beklyior olacaktim.. o kadar muallakta kaldim Allahim insallah sonunu hayir getirir..

evet canım geçen ayın 20nde yaptrdım testi. ilişkiden yaklaşık 12 gün sonraydı 2 gün sonra regl oldum. reglimde gecikmede olmadı ama kanama olabiliyormuş diye duydum. yne aynı bu ay 21 22 temmuz gbi olmam gerekiyor. ama şuan malesef düşünmüyoruz geçen ay yaptrdığım kan testi sonucu 0.03 diye hatrlıyorum oran çok düşük değil mi??????????? pff şuan hazır değiliz buna eşimle geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz zaten içime bişey gelmedi gözlerimle gördüm ama şüphe işte

tam da günü yani... kizlar ugramaya niyetli degil.. tabi hava güzel.. burda ne berbat.. kocisle de nane limon.. amaaannn... evde otur regen kös kös...

tam da günü yani... kizlar ugramaya niyetli degil.. tabi hava güzel.. burda ne berbat.. kocisle de nane limon.. amaaannn... evde otur regen kös kös...

sıkma canını kuzum..
kocişinle aranı düzeltirsin seeennn:)) fıstık gibisin maşallah, şööyle bi bakış atarsın adam kendinden geçer.
olmazsa da salllaaaaaaa

regencim ateş ölçme yöntemini bilmiyorum henüz yeni evliyim hiç aklıma gelmediği gibi yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. geçen ay reglim gelmeden bir gün önce kan testi yaptırdım negatif 0.03 dediler. zaten sonra hemen regl oldum zaten o zmandan beri kayınvaldemlerleyiz yanı aramzda bir yakınlaşma olmadı bu aralar eşimle :)):) bu ayın 21 22si gibi regl olmam lazım yine ama içimde şüphe var.yarın birkez daha kan testi yaptırmalı mıyım?????? yani ben geçen aydan kalma ihtimali düşünüyorum. şuan tek istediğim regl olmak!

caniminici insallah yani...bukadar zaman kirmizinin gelmemesi zaten epeyce anormal... dr bakti bi terslik yok.. hadi bakalim canim ama yarinkesin yap bi test daha hatta iki tane al tabi ucuz deil biliyorum testlerde ama battibalik yan gider... zaten esinlede nane limon... bakarsin acaip barisma surpuzu olur hi....

geliyo geliyo ikizimin bebisi geliyooooooooooooo caktrmada icimden cosuyorum ha.. amacim Allah biliyor ya senni hamile moduna siokmamak sonrasindaki yikikligina dayanamam ama insallah yikiklik olmayacak halay basi benim!!!!

yikik dedimde canim kiractan "yikik" sarkisini cekti dinliiim bitane...

hayatim o deilde bak simdi bende kendimi obur ay hamilelige hazirladim... biliyosun durumlari... gobegimiz bir mi kesilmis neee ...

sıkma canını kuzum..
kocişinle aranı düzeltirsin seeennn:)) fıstık gibisin maşallah, şööyle bi bakış atarsın adam kendinden geçer.
olmazsa da salllaaaaaaa

bu seferki konu para.. yani arayi bozacak en hassas konu pollyannacim.. hic adam yerine koymuyor, ben de ayagimi direttim.. ilk basta dedim benim maasim bu ay benim hesabima gelecek diye.. megerse takmamis hic.. bugünde dediki ben baktim gelmemis paran.. ben de dedim; biliyorsun benim hesabima gelecek seninkine degil..bu önce güldü, sonra iyice bozuldu.. küssün, cok sürmez döner dolasir gelir.. yarin birgün cocuk parasi yardimi felan da gelecek.. o zamanda mi cukkaya indirip üstüne yatacak??? kac aydir parami aliyor bana da koklatiyor resmen... bir kac bi sey alinca küplere biniyor sen cok harciyorsun diye.. ama gidip kendine oyuncak helikopter almasini biliyor, ben hayir dedigim halde.. ben cocugumun parasini biriktirmek istiyorum.. kocam da olsa bu ev üzerinde tek söz hakki olan o degil.. aman yaa... Allah kimseyi cahille muattap etmesin.. söz konusu okumak degil.. ebedi cahillik..

vallahi tatlim 67 gündür bekleyen ve ne yapacagini tam bilemeyen biri olarak bi akil yürütmek cok da mantikli olmaz.. ama kan testi en güvenilir olani ve imkanin varsa durma yaptir.. burda sistemden dolayi ben henüz yaptiramadim..b iraz da benim pasifligim sanirim, yani öyle ben kan testine geldim deyip gidemiyorsun dr karar veriyor kan testine, son gittigimde de bugün yapamayiz dedi agustosa kadar bekle dedi.. ben de öyle bekliyorum iste :97::97::97::97::97: icin rahat edecekse kan testi yaptirmak en akillicasi olur, bana göre..

regen takma kafana hayatim sen........ valla uzulme.... insallah Allahim islah etsin bu konuda hyani... ellbetteki senin hakkin o parayi mantikli sekilde kullanmak!!!!

uzulme sen bebisini dusun...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…