- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.341
ayyyyyyyyyy cok güzel bir haber bu regen cimKIZLAR YA BEN AZ ÖNCE TESTE YENIDEN BAKTIM DA COK ASIRI SILIK IKINCI CIZGI VAR
ya atmamistim testi bir sey dürttü git bak diye.. baktim gözlerime inanamadim... ayyy kalbim yerinden cikacak... gelin yaaa nerdesiniz....
ben olmazsa sonra bi test daha yapayim mi ne... ya cabuk hissedin de beni gelin noluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...... ay napsam ben y bi acayip oldum.. kimseler de yok.. testin üstünde 5 dakkadan sonraki sonucu dikkate almayin yaziyor ama ben dün öyle inceleyerek bakmamistim kiööööööööööööffffffffff test de yok evde bugün de pazar her yer kapali... ya gelin hadi nolur.. insallah ya rabbim insallah....
menbetacimmm, wifeofdemoncummm postunuzu yeni gordum kusura bakmayinbazen telden acip okuyorum gecmisi bisey oluyo yarida kesiliyoo o an postunuzu goremiyorum ben iyiyim cnm arkadaslarim bulantilarim 2 gundur azaldi gibi ( aman cogalmasinlar bu cumlemden sonra ) cok sukur bi sikintim yok baskaaa. sizde ne var ne yokk? menbetacim bol bol misafir agirliyomussun Allah yardimcin olsun tatlimmm sicakta yemek pisir yatak hazirla fln zor oluyodurr.
Wifeofdemoncumm tatile gidiyormussun bol bol dinlenn guzel haberlerle donersin insallah bellimi olur :)
sağol tatlım, sen de kendine dikkat et, hepinizden güzel haberler almak üzere gidicem, bak ben dönünceye kadar hamiş oluverin, kızdırmayın gokkoy ablanızı(yeğenim doktora gokkoy diyor da ordan alışkanlık etmişim, hep doktorlara gokkoy diyorum artık:) öpüyorum hepinizi
ayy kızlar unuttuğum varsa darılmasın lütfen gecenin bu vaktinde uykulu bi şekilde yazıyorum çünkü..şimdi benden anlatayım biraz...
bizim işle ilgili sıkıntılar devam ediyorr edicek de bi yandan ama şirketi kapatıyoruz kocam yeni bi işe başlıcak taşınma mevzumuz var ama bayramdan sonraya bıraktık.. KARDAİZCİM canım sana yaklaşıyorum bostancı küçükyalı taraflarına geliyorum Allah ın izniyle :)) inşallah bi aksilik çıkmazsa tabi...onun haricinde biraz sıkıntılarımız var hukuki durumlarda işle ilgili..inşallah atlatıcaz Allah ım yardım et inşallah geçicek..o yüzden bu aralar bayram sonrasına kadar tamamen duygusal anlamda da biraz sıkıntıda olacağımızdan ilaçları alamıcam zaten eşimde bende çok stresli ilacı alsak da çalışma falan olmayacağı için gereksiz olacak ilacı bayramdan sonraya bıraktık evimi falan da taşırım sonra doktora geri dönerim herhalde Allah ın izniyle..bunun yanı sıra ailevi problemlerimiz var malesef oda şu görümcem evli değil 31 yaşında bazı sebeplerden kayınpederimle ve kaynanamla cidi kavga etti bi haftadır bizde kalıyor ne zaman gideceğide belli değil onunla ilgili de sıkıntıdayım buda geçicek inşallah...yani kısaca böyle kızlarr yine gelicem merak etmeyin sizden kopapmam çok öpüyorım sizleri ve çok seviyorumm Allah a emanet olun :=
inşallah hamiş olursun sende. ben şuan düşünmüyorum kan testi yaptırmıştım negatif çıktı regl oldum ama kuşku var içimde sonra bugün test yaptım idar testi çok silikti bu ayki reglime bikaç gün var o yüzden silik olabiliyormuş diye duymuştum kızlar böyle bişe olabilir mi? ilk idar testi yapmıştım silikti şüphelenip kan tetsi yaptırdım negatif 0.03 gibydi çıkar mı dedim kanda ilk gün belli olur dediler. ama benim kafam çok karışık şuan kayınvalidemlerdeyiz bir aylığına anlivanız bişe olmadı bir aydır kan testini geçen ayın 20sinde yaptrmıştım negatifti şimdi yarın bir daha yaptırmayı düşünüyorum ne diyorsuınuz yani kan testi yaptırdım negatif çıktı reglide oldum gecikmem olmadan ama kuşku var içimde yarın gidip bir daha kan testi yaptırayım diyorum ne dersiniz lütfen acil bana cevap verin çok ihtiyacım var size
ayyyyyyyyyy cok güzel bir haber bu regen cim:bende su an cok saskınım :silik cizginin cikması cok güzel tahminlerimiz bizi yanıltmadı bence en kısa zamanda yeniden test yap bu defa insallah daha belirgin cıkar hadi seni de bekliyoruz aramıza canımmmmmmmm
inşallah hamiş olursun sende. ben şuan düşünmüyorum kan testi yaptırmıştım negatif çıktı regl oldum ama kuşku var içimde sonra bugün test yaptım idar testi çok silikti bu ayki reglime bikaç gün var o yüzden silik olabiliyormuş diye duymuştum kızlar böyle bişe olabilir mi? ilk idar testi yapmıştım silikti şüphelenip kan tetsi yaptırdım negatif 0.03 gibydi çıkar mı dedim kanda ilk gün belli olur dediler. ama benim kafam çok karışık şuan kayınvalidemlerdeyiz bir aylığına anlivanız bişe olmadı bir aydır kan testini geçen ayın 20sinde yaptrmıştım negatifti şimdi yarın bir daha yaptırmayı düşünüyorum ne diyorsuınuz yani kan testi yaptırdım negatif çıktı reglide oldum gecikmem olmadan ama kuşku var içimde yarın gidip bir daha kan testi yaptırayım diyorum ne dersiniz lütfen acil bana cevap verin çok ihtiyacım var size
regennnn
canımmmm hadı ınss hamılesındır... kız yok mu orada nobetcı eczane felan gıt bul kız.. altını ustunu getır Alamanyanınnnnnnn... alamanya yalnızzz
hadi bakalım inşşşşşşş
ay silacim keske dedigin gibi pazartesi yapsaydim daha net bi sonuc alirdim...
tugcecim dedigin gibi cizgiye dikkate tmedim sanirim...
ay napiiim ben simdii huuuu... yatiyorsunuz hepiniz di mi??? gelince ben size sorarim.. beni yalniz birakirsiniz hee
canim geldim,hemen geri gittim.............silaaaaaaaa kuzum gelmissin neden sesin cikmiyoooooor?? duydun mu son haberleri?? ayyy ayni su smile gibiyim
canim geldim,hemen geri gittim.............
malm pazar bugun..... guzelim yyaaa ama o cizgi bekleye bekleye olustu... sadece yeni bir test yapmani beklicem... gercekci olmak isttiyorum guzelim.. insallah yarin cift cizgili fotonu paylasirsin.... tabi dayanamayip yaparsan bidaha test....
off offf sonu selamet olacak insallah... emin ol canim bizde sengibiyiz heycanlarimiz ayni.....bekliyoeuzzzzz
Regencim canim eger test bizi yaniltmiyorsa gercejten kutlamaliyiz biz bu 3. Mucizemiziiiiiii smilelerim ypk yoksa halay cekip kutliycaktim bende tatlimbilmiyorum olabilir de.. ama hamilelik hormonu yoksa neden ciksinki.. sadece bu hormon etkiliyor ikinci cizginin olusmasini baska hic bir sey etkilemiyor, bazi ilaclar haric. ben de ilac kullanmiyorum. yani eski testlerden bazilarina da daha sonra bakmistim yine, ama o zaman öyle bir sey görmedim.. olsa o zaman da olurdu sanirim.. ya da bilmiyorum bir sey diyemicem. epeydir netten bakiyorum da ikinci cizginin bekleye bekleye olustugunu dogrulayan bi yazi görmedim. ben de süphe etmedim degil cünkü..
Regencim canim eger test bizi yaniltmiyorsa gercejten kutlamaliyiz biz bu 3. Mucizemiziiiiiii smilelerim ypk yoksa halay cekip kutliycaktim bende tatlimsabrinin mukafati insalllah seninledir canim benim yarin hemen bi test daha yap sabah ilk idrarinla kesin sonuc verir canim. Bazen testler bekliyince cizgileri ciftliyomus belli bi sureden sonra bakmayin gecersiz olur yaziyor testlerin prespektuslerinde ama insallah seninki bole degildir tatlim
güzelim anladıgım kadarıyla gecen ayın 20 sınde kan testı yaptırdın negatif cıktı..
1 aydırda kayınvalidendesiniz.. adet olman gerekıyormuydu şimdiye???* dongulerın kac gunnn ???? ıstersen bir test al caktırmadan yap.. ona gore yaptırırsın kan testını... ama genede fazla umıtlenmemeya calıs.. sonuc olumsuz olunca kotu oluyoruz....
bende ilk denememde olur sanıyordumm.. hatta reglim bittikten sonra bile gebelık testı yapmısımdır... tabı olumsuzdu..
inss hamılesindir güzelimmmm..
sabrına hastayımmmm canımmmmmmmmmmmm
tam da günü yani... kizlar ugramaya niyetli degil.. tabi hava güzel.. burda ne berbat.. kocisle de nane limon.. amaaannn... evde otur regen kös kös...
bilmiyorum olabilir de.. ama hamilelik hormonu yoksa neden ciksinki.. sadece bu hormon etkiliyor ikinci cizginin olusmasini baska hic bir sey etkilemiyor, bazi ilaclar haric. ben de ilac kullanmiyorum. yani eski testlerden bazilarina da daha sonra bakmistim yine, ama o zaman öyle bir sey görmedim.. olsa o zaman da olurdu sanirim.. ya da bilmiyorum bir sey diyemicem. epeydir netten bakiyorum da ikinci cizginin bekleye bekleye olustugunu dogrulayan bi yazi görmedim. ben de süphe etmedim degil cünkü..
sıkma canını kuzum..
kocişinle aranı düzeltirsin seeennn:)) fıstık gibisin maşallah, şööyle bi bakış atarsın adam kendinden geçer.
olmazsa da salllaaaaaaa
regencim ateş ölçme yöntemini bilmiyorum henüz yeni evliyim hiç aklıma gelmediği gibi yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. geçen ay reglim gelmeden bir gün önce kan testi yaptırdım negatif 0.03 dediler. zaten sonra hemen regl oldum zaten o zmandan beri kayınvaldemlerleyiz yanı aramzda bir yakınlaşma olmadı bu aralar eşimle :)):) bu ayın 21 22si gibi regl olmam lazım yine ama içimde şüphe var.yarın birkez daha kan testi yaptırmalı mıyım?????? yani ben geçen aydan kalma ihtimali düşünüyorum. şuan tek istediğim regl olmak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?