2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

olabilir.. yani hic sasirmam.. canim benim hamilelik moduna girmek degil de, ne bileyim merak biraz da.. ama durumumu anlatan bi yaziya denk gelmedim nette.. aman dedigim gibi, 67gün bekledim dile kolay.. sunun surasinda 2hafta viz gelir tiris gider.. zaten bu belirtiler, ates ve bir de gelmezse kirmizilar süpheye ihtimal kalmaz sanirim aslinda baska belirtiler de var ama ben onlari hic söylemiyorum baska bi sebebi olabilir diye.. mesela akinti var, acayip cok hem de... istahim kesildi ilk hamileligimdeki gibi ayni... dugusallik, bazen uyku hali.. bunlarin baska sebepleri de olabilir, neden olmasin. hepsini bir araya getirmek istemiyorum acikcasi..
esime de gelince bu sefer diretcem.. biraz beni de tiye alsin artik.. o babasi degil, ben annesi hic degilim.. babasinin eski moda fikirleriyle yasamasin.. onun annesinin hesabi yoksa anlamadigi icin yok, ben de mal degilim. yeter artik ettigi.. ay sinirlendim yine..

regen takma kafana hayatim sen........ valla uzulme.... insallah Allahim islah etsin bu konuda hyani... ellbetteki senin hakkin o parayi mantikli sekilde kullanmak!!!!

uzulme sen bebisini dusun...........

ay ilahi ikizim, varsa bebis düsünürüm insallaaaaaahhhh.. cikti gitti yine, almis helikopterini de... vallahi yapmazdim böyle bir sey yemin ederim.. ben bütceyi ayri tutacak kadar öküz bi es degilim, ama yaptiklari cok zoruma gittigi icin, is biraz da inada bindi acikcasi... beni ciddiye alacak, bu durumun baska cikar yolu yok.. buranin sistemini sen biliyorsun bitanem, cocuk parasi geldi mi onun da üstüne yatacak.. zaten daha cocuk düsünmezken bile hayalliyordu.. ama sükür kurban oldugum Allahima, almancam var.. gidip bütün islerimi kendim halledicem ve kendi hesap numarami vericem.. yoksa elimi versem, kolumu alamam ondan.. bana ne

canim yaaa......... hadi insallah Alahim su mubarek gunlerde beklentilerimizi bosa cikarmaz insallah.......

bak ben gecenleri de dedim.yine diyorum ilk batin gectiginde halilelik hissetmiyordum ki yoktu zaten...ama bana suan ikinci yumurttlamayi yakaladin gibi geliyooooooo.. insallah da Allahim yaniltmasin oyle.....bakekbelirtilerde var iste...oohh daha ne..
tatlim burda zaten cocuk parasi anneni uzerine oluyo mutlaka.. ve ben aliyorumonu ve esim kesinlikle tek bisey sormuyo..aslinda hesaba gelip orda oglumuz icin birikmesini istiyoruz ..yegenlerimizinki oyle 11 yasinda mesela suan 10bin eurosu var...sanada tav siye ederim.... amasimdiliko parayi ben oglusla beraber yiyorummm ve esimin hii ilgisi hyokk..hatta kisin ona mont hediye almistim...simdide kumbarada biriktirdim ki yoksa acikta kalinca dayanmiyor .. ogluma akulu araba alcam...

artik bundan sonra ogluma birikecek ama....

sen yapozaman canim birakma carcur olmasin..oyle cok ii anliyorumki seni...

canimbirsey daha sormak istiyorum... bu esinin fikri dimi hani disarietkeni olabilir mii???? anlandin sen !!gunahini almayimda kimsenin yani benimkileri dusunursek olmasi muhtemell

dedigin gibi canim kimsenin günahini almayalim ama evin yönetimi (daha dogrusu paranin) erkekte olur diye defalarca kez duydum.. yani her seyi erkek idare eder (yani parayi) ama bütün b.ktan püsürkten isleri de ( kagit kürek, alisveris, kirilan, dökülen vs vs) kadin yapar.. olllllldu baska??? yani canim sen anliyorsun beni.. ben diyorum gelen paranin en az yarisina bi sparbuch actirayim, yani para biriktirmek icin bi hesap.. ona belli bi süre dokunamiyorsun.. kalaniyla da bez masrafi felan hallolsun.. bi de annelik parasi geliyor bir sene, ki onu da biriktirmek istiyorum, yarin birgün ev alinca oraya harcarim masrafi cok olacak nasil olsa... ya benimki o para üstüne konusunca cok sinir oluyorum e be adam bu para gelmeseydi, yani yok öyle bi para, vermiyorlar, o zaman cocuk yapmayacak miydin? ona mi güveniyorsun?? ayip yaa.. belki cocuk olunca o da degisir, ama simdi böyle yapmasi sinir bozucu oluyor gercekten.. en fazla iki gün sürer tavri, sonra görüsürüz.. sabah dedimki, arkadasin bebegi olunca altin takicaz ya, benim param geldiyse ordan alayim dedim, hic olmaz hayir o dursun felan demedi... ya varya alman usülü derler ya bilirsin, onlara benzemis resmen.. ayip ama yaa... türk erkegi olacak güya.. macoluga gelince erkek, böyle seylere gelince korkak... nefret ediyorum bu huyundan

insallah bebk gelince daha farkli dusunur canim ama kim nederse desinbu konunun hem kisisel ama hem de durtulemeyle alakasi olduguna inaniyorum.... ben yillarca biliyorum annem ev hamiydi..babam maasini alir icinden tel.su,elektirik vb.gibi yatirimlari yaptiktan sonra, cebine bes on kurus alir geri kalanini anneme verir, hepsinin hesabini annem yapardi...bu konudada tek hirgur ciktigini hatirlamiuyorum...

sukur bizdede oyle calismiyorum ama baka karti bende..ha bende limitimi biliyorum.. esimde...bu konu zordur Allahyardimin olsun... insalahbu konuda esini egitibilirsin canim.. bebekle birlikte dusunceleri degisir umarim... hani bunu kesinlikle feminist duygularini tasiyarak soylemiyorum canim ama kendini yiprattirma, buna izin verme...

canımmmmmmm çok sevindimmmmm yazını görünce inşş yarın testinde de yine çift çizgiyi görürüsün canım benim hayırlara vesile olsun rabbim seni utndırmasın inşş bebişin seninledir
yarını sabırsızlıkla bekliyorum

kızlarr benim yarın dr kont var yumoşlara bakmaya gidecem inşş bu kez bende güzel haberler alırım rabbim benim de yüzümü güldürür

kızlarr benim yarın dr kont var yumoşlara bakmaya gidecem inşş bu kez bende güzel haberler alırım rabbim benim de yüzümü güldürür
İnsallah guzel haberler alirsin canim benim. Klomen kullaniyormuydun yada baska bisey vermimiydi dr un

iste canim, bunlar dogru olani degil, isine geleni yapiyorlar... bizde de öyleydi.. annemdir evi idare eden.. ben de dedim banka karti evde dursun diye, bak bende de demedim, evde yani.. ona bile razi olmuyor.. zor bilmiyorum.. konusmaya calisiyorum orali olmuyor, yani konusalacak bi insan degil, sorunumuz bu bizim.. ben iletisim kurmak istiyorum, insan olmanin gerektirdigi gibi.. ama bu bi acayip.. insan yetistirmemis ki bunu... töbe töbe.. cok sinirliyim yaa.. aramizda kopukluk var, derdi olan insan konusarak halleder, Allah bize düsünceyi, dili neden vermis o zaman??? vallahi kavga ederim ben bununla ciksin banyodan.. ya kovarim ya kavga ederim cikari yok..

insallah canim insallah.. ben de umutluyum ama sevinemiyorum iste, biliyorsun sonrasi kötü oluyor.. derdim de basimdan askin zaten.. düsünmeye heveslenmeye bile zamanim yok inair misin.. ama hayalini kurmak bile güzel.. Allah bilir artik gerisini de.. :97::97::97::97::97::97:

bizde oyle korunuyordukk canımmm..
kız yapın bıtane ne olacakkk... sonra korunursunuzzz.. merak etme hamıle kalınca bebek psikolojisine hazır olursunnn..

eşimm korunmayacagını soylemeyıp kendini geri çekmemişti.. yani benden habersiz... ben ilk kızmıstım neden boyle bısey yaptın dıye... ama bak 2 yılı askın suredır ugrasıyorumm bebiş olmuyor....

yanı olacagıda ne malummmm.. ıns olur tabikide.. yanlıs anlasılmak ıstemem.... ama bence ılk cocuk yapılmalı daha sonra korunulmalı..... bana gore tabikiii...

:Allah yardımcın olsunnn güzelimmmm

screamaway epeydir aksamlari gelmiyor..... aksam muhabbetini ozledim valla... yazik tabi kizcaz zor atiyorkendini eve...
dinlensinde bol bol ilerledikce daha rahatlar... ya da screamawaycim tugce gibi telden mi gelsen sende...

Silacimmmmmmm, canim beni hatirlamissin... evet haftaici cok yorgun oluyorum aksamlari... haftasonlari da ustalarla basim dertte... amann neyse yarin annem geliyorrrr... cokkk sevincliyim...

wifeofdemonnncummmmmm, canim senden yeni batin gelmedigi icin listede oyleydin.,.. simdi duzeltirim hemen... bu arada bulantilarim var malesef... ama cok fazla degil... :26: senin 25 temmuzsa batin, cok az kalmisss, tatile de cikiyormussunnnn, hamile olursan gelip bize haber verirsin di miii? insallah olmustur bu ay canimmm... bu arada iyi tatilllerrr canimm....

hulyacimmmmmm, Allah yardimcin olsun.... ama kotu seyler de iyi seyler de ust uste gelir, bilirsin... insallah simdiye kadar yasadigin sIkIntilar sondur, ve bundan sonra butun bu sIkIntilarini unutturacak haberler alirsin ardarda canim... seni listemizde 22 temmuza koyuyorum o zaman.. insallah bir haftaya senin hamile haberini alirizzzzz....

regencimmmmmmmmmmmmmmm, hamile olabilirsin belkide... benimde hamile olmadigim zaman yaptigim testlerde hic sonradan cizgi cikmamisti.. ama bence bundan sonra idrar testi filan deneme... dogruuuuuuuuu doktoruna git, ve kan testi icin zorla.... olmazki booole yaaa.. sana kan testi yapmalari gerek artikkkk... bu arada bir postunda kendi doktorun icin 2 hafta bekliceni yazmissin.. neden bekliyorsun kiii, onun yoklugunda seni baska doktora yonlendirmiyorlar mi? bekleme 2 hafta daha.. artik su guzel haberi bize ver artik canimmmmmm.....

Kizlar mart, nisan, mayis, haziran hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu temmuz ve sonrasinin listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC pollyannaa TEBRIKLER!! | 27 | 2 Temmuz |
tmyomr | 21 | 5 Temmuz| bekliyoruz KuPPe TEBRIKLER!! | 27 | 9 Temmuz|
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz| bekliyoruz trancer TEBRIKLER!! | 31 | 10 Temmuz|
hakem | 28 | 12 Temmuz| bekliyoruz
leplepi | 21 | 20 Temmuz| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Temmuz| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 22 Temmuz| bekliyoruz
hly7| 23 | 22 Temmuz| bekliyoruz
renewal | 28 | 24 Temmuz| bekliyoruz
wifeofdemon| 29 | 25 Temmuz| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 30 Temmuz| bekliyoruz
menbeta | 23 | 31 Temmuz| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Agustos
kardaiz81 | 30 | 7 Agustos
sila38 | 23 | 14 Agustos
azra3434| 30 | 14 Agustos
derya78_40 | 29 | ??
nihanca | 25 | ??
regen | 23 | ??
|||

Durumu guncellenmemis olanlar veya unuttuklarim varsa beni haberdar etsinler....

12 temmuz - 20 temmuz arasi bati olan yok listede.. demekki bu ara durulup, 20 temmuzdan sonra cosacagizz...

Son düzenleme:
günaydınnnnn, hayırlı sabahlar herkeseeeee
kimse yok şu an ama
hly cım gelmiş gitmiş. benim güzel arkadaşım Allah sana ve eşini kolaylıklar versin. kendine ve eşine bak. huzurunu her ne olursa olsun bozma arkadaşım. çokkkk öptüm seni.

regennnnnnn tızzzzzzz hadi hayırlısı inşallah. bi kan testi yaptırabilsen. sabırla kesin sonucunu beklicez hayatım.

nihanca hayatım inşallah hayırlı haberle gelirsin hayatım.

regennn , nihanca nerdesinizzz :)) valla uyanir uyanmaz topige girdim hemenn catladim regen test yaptimi, nihanca yumoslarindan haber getirdimi diyee :) hadi cabuk gelinn

sağol gülüm benim de tek istediğim o zaten dr ağzından iyi haberler vermesi inşşş canım benim
regennn , nihanca nerdesinizzz :)) valla uyanir uyanmaz topige girdim hemenn catladim regen test yaptimi, nihanca yumoslarindan haber getirdimi diyee :) hadi cabuk gelinn
geldim ama yumoşlardan haber getirmedim canım
randevum saat 2 de gülüm bi yandan çok tırsıyorum:18::18: bi yandan çok rahatım allahım hayırlara vesile eder inşş canım bende hamileler kervanına katılırım bi an önce bitanem
hadi canımmmm ınsss cok guzel gelısmıslerdir...... hayırlı sonuclarla gel ınsss

sağol bitanem inşş dediğiniz gibi olur canım güzel haberler dönerim buraya artık hayal kırıklığı mutsuzluğu ağlamak istemiyorum inşş rabbim beni utandırmaz

inşş bitanem burdaki hepimizn istediği hep güzel haberler almak vermek rabbim bizi hep sevindirir inşşş

bi an önce test yapmanı bekliyoruz canımm sabırıszlıkla hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…