- 3 Aralık 2010
- 1.333
- 168
- 373
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.381
sağol gülüm benim de tek istediğim o zaten dr ağzından iyi haberler vermesi inşşş canım benim
geldim ama yumoşlardan haber getirmedim canım
randevum saat 2 de gülüm bi yandan çok tırsıyorum:18::18: bi yandan çok rahatımallahım hayırlara vesile eder inşş canım bende hamileler kervanına katılırım bi an önce bitanem
sağol bitanem inşş dediğiniz gibi olur canım güzel haberler dönerim burayaartık hayal kırıklığı mutsuzluğu ağlamak istemiyorum inşş rabbim beni utandırmaz
merhaba kızlar kafam çok karışık bana yardım edermisiniz lütfen valla kafayı yiyecem 2 aylık evliyim 36 yaşındayım ve çok korkuyorum ya bebeğim olmazsa diye
gecen ay adet,n beşinci gününde klomen kullandım adetin 12 .gününde tekrar doktor baktı 22 mm ama bize yasak vermişti bekleyin diye normalde bir (hafta önceden başlamak gerekiyor demi çalışmalara içimde acayip sıkıntı var ) 12. çatlama iğnesini istersenyapalım dedi dr. bende yapalım dedim 13. günü deneme yaptık temmuzunnormalde benim 14. günüm temmuzun 10 idi bir hafta var adet günüme 25 temmuz ne olur sizce olmuş olabilirmi bir hafta nasıl geçer bilmiyorum
kız ben seni rüyamda gördüm yüzünü değil ama heryerde nihanca yazıyordu. foruma falan giriyoum güzel haberler yazacaksın herhalde öyle yorayım güzel olsun....
regencimmmmmmmmmmmmmmm, hamile olabilirsin belkide...benimde hamile olmadigim zaman yaptigim testlerde hic sonradan cizgi cikmamisti.. ama bence bundan sonra idrar testi filan deneme... dogruuuuuuuuu doktoruna git, ve kan testi icin zorla.... olmazki booole yaaa.. sana kan testi yapmalari gerek artikkkk... bu arada bir postunda kendi doktorun icin 2 hafta bekliceni yazmissin.. neden bekliyorsun kiii, onun yoklugunda seni baska doktora yonlendirmiyorlar mi? bekleme 2 hafta daha.. artik su guzel haberi bize ver artik canimmmmmm.....
günaydınnnnn, hayırlı sabahlar herkeseeeee
kimse yok şu an ama
hly cım gelmiş gitmiş. benim güzel arkadaşım Allah sana ve eşini kolaylıklar versin. kendine ve eşine bak. huzurunu her ne olursa olsun bozma arkadaşım. çokkkk öptüm seni.
regennnnnnn tızzzzzzz hadi hayırlısı inşallah. bi kan testi yaptırabilsen. sabırla kesin sonucunu beklicez hayatım.
nihanca hayatım inşallah hayırlı haberle gelirsin hayatım.
regennn , nihanca nerdesinizzz :)) valla uyanir uyanmaz topige girdim hemenn catladim regen test yaptimi, nihanca yumoslarindan haber getirdimi diyee :) hadi cabuk gelinn
inşş bitanem burdaki hepimizn istediği hep güzel haberler almak vermek rabbim bizi hep sevindirir inşşş
bi an önce test yapmanı bekliyoruz canımm sabırıszlıkla hemde
ayyy canım benim inşşş güzel haberlerle dönerim bitanem ya artık bu kez olsun isityorum inşş bu ya hepimizin yüzü güler
tabi ki ilk önce senden müjdeli haberi duymak nasip olur canım rabbim işn gönlümüze göre verir bizi utandırmaz
yok tatlim yapmicam.. atesim bugün düsünce süphe ettim bilmiyorum gerci ates ne zamana kadar yüksek cikarkiii???? belki de rahme yerletikten belli bir süre sonra düsüyor :44::44::44::44::44: ya da bugün öyle cikti.. olsun yine de.. bekleyim ben :97::97::97::97::97: 68 oldu bugün
yok tatlim yapmicam.. atesim bugün düsünce süphe ettim bilmiyorum gerci ates ne zamana kadar yüksek cikarkiii???? belki de rahme yerletikten belli bir süre sonra düsüyor :44::44::44::44::44: ya da bugün öyle cikti.. olsun yine de.. bekleyim ben :97::97::97::97::97: 68 oldu bugün
kızlarrrrrrrrr sizi çok özledimmmm..nete giremiyorum pek fazla..delirmek üzereyimmmmmçok ayrı kaldık yahuuuuuu..merak ediyorum..yeni haberler var mııı..??
haydaaa bu vucudumuz resmen bizimle dalga geciyo... bu kdr gecikmedeb snra eger kirmizilari gorursen yuhh diycemm yaaa yine beklemedesin yani oylemii( ahhh simdi trde olsan coktan cozume kavusmustu ama elin gavur memleketleride malesef keyiflerini bekliosun cok sinirlendim yaaa yani ters bisey olsa dis gebelik vs (Allah korusun) belkide zehirlenicektin yaaa
:26::26::26::26::26::26:
Selam Kizlar benim Tablom bu sekilde
birden düstü yaaa ama bugünde pembe akinti geldei sildimmi belli oluyor. bu nedir sizce??? bende olmazdi bu sekilde.bilen varmi???
1. gün 24.07.11=ölcmedim adetlidim
2. gün 25.07.11= ölcmedim adet
3. = 36,5
4 36,3
5 36,2
6 36,7
7 36,2
8 36,3
9 36,4
10 36,4
11 36,4
12 36,7
13 36,5
14 37,0
15 36,5
16 36,5
17 36,5
18 36,7
19 36,7
20 36,9
21 36,6
22 36,7
23 36,8
24 36,4
25 36,4
canim adetin de geliyor olabilir ama döngün kac gündü?? yani 30-35 gün felansa belki de yerlesme kanamasidir.. inis cikislar oluyor ateste. önemli olan ortalamanin altina birden düsmemesi.. sanirim kuppenindi, atesi inip inip cikiyordu. yani sürekli yükseliste olmasi sart degil.. muhtemelen senin ortalaman da 36,4 36,3 felan.. ates artisi da ortalama 0,1 ya da 0,2 derece oluyor..
benim döngü 28 ama canim yani pembe gelmezdi az kirmizi görünür sonra bi iki saat sonra tesrif ederlerdi. suan hagla gelmedi ve aslinda batim 22 sinde yani 4gün var daha. yerlesme olabilirmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?