2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kız ben seni rüyamda gördüm yüzünü değil ama heryerde nihanca yazıyordu. foruma falan giriyoum güzel haberler yazacaksın herhalde öyle yorayım güzel olsun....

merhaba kızlar kafam çok karışık bana yardım edermisiniz lütfen valla kafayı yiyecem 2 aylık evliyim 36 yaşındayım ve çok korkuyorum ya bebeğim olmazsa diye
gecen ay adet,n beşinci gününde klomen kullandım adetin 12 .gününde tekrar doktor baktı 22 mm ama bize yasak vermişti bekleyin diye normalde bir (hafta önceden başlamak gerekiyor demi çalışmalara içimde acayip sıkıntı var ) 12. çatlama iğnesini istersenyapalım dedi dr. bende yapalım dedim 13. günü deneme yaptık temmuzunnormalde benim 14. günüm temmuzun 10 idi bir hafta var adet günüme 25 temmuz ne olur sizce olmuş olabilirmi bir hafta nasıl geçer bilmiyorum

canım hoşgeldin,
öncelikle daha çok yeni evliliğin hayırlı olsun, Allah bi yastıkta kocatsın.
evliliğin çok yeni ve 2 ayda ilaçlara falan başlamışsın bile bana biraz erken gibi geldi. ben klomen veya diğerlerini kullanmadım. diğer arkadaşlar görüp yorum yapacaklardır. ovulasyona denk getirip çalışma yaptıysan hamile kalmış olabilirsin tabi. ama sen yinede gününü bekle derim.

Son düzenleme:
kız ben seni rüyamda gördüm yüzünü değil ama heryerde nihanca yazıyordu. foruma falan giriyoum güzel haberler yazacaksın herhalde öyle yorayım güzel olsun....

ayyy canım benim inşşş güzel haberlerle dönerim bitanem ya artık bu kez olsun isityorum inşş bu ya hepimizin yüzü güler

tabi ki ilk önce senden müjdeli haberi duymak nasip olur canım rabbim işn gönlümüze göre verir bizi utandırmaz

canim dr o zamana kadar bekle dedi ya simdi gitcem geri göndercek, bu kadin cok iyi.. artik dr da degistirmek istemiyorum. test yapmicam cünkü bugün atesim düsük cikti,ortalamanin yine altinda degil ama olsun.. adet belirtim yok ama belirtisiz de gelebilir yani belli olmaz.. yani bekleyim bir iki gün daha.. olmazsa cok agrim var diye giderim.. belki o zaman yapmalari icin zorlarim.. senin de ilk baslarda adet olcakmis gibi kramplarin oldu mu canim ya???? :44::44::44::44::44: bir haftadir özellile oturup kalkerken ani hareket yaptigim adet sancisi gibi sancim oluyordu, bugün o da yok.. sanirim oluyor böyle bir sey ama herkes olacak degilyaa.. ay bilmiyorum :97::97::97::97:

insallah canim benim gercekten kendim icin bir sey istemiyorum tek amacim, size güzel haberler getirmek, sizi teyze yapmak..... gercekten.... :76::76::76::76::76::76::76::76: kan testi ne kiymetli bir sey oldu di mi?? mübarek bulunmadik hint kumasi

regennn , nihanca nerdesinizzz :)) valla uyanir uyanmaz topige girdim hemenn catladim regen test yaptimi, nihanca yumoslarindan haber getirdimi diyee :) hadi cabuk gelinn

yok tatlim yapmicam.. atesim bugün düsünce süphe ettim bilmiyorum gerci ates ne zamana kadar yüksek cikarkiii???? belki de rahme yerletikten belli bir süre sonra düsüyor :44::44::44::44::44: ya da bugün öyle cikti.. olsun yine de.. bekleyim ben :97::97::97::97::97: 68 oldu bugün

inşş bitanem burdaki hepimizn istediği hep güzel haberler almak vermek rabbim bizi hep sevindirir inşşş

bi an önce test yapmanı bekliyoruz canımm sabırıszlıkla hemde

canim test yapmayim durayim bi iki gün daha iyi olur yaa.. bi bakayim ates konusunda bilgi toplayim da, belki de bugün düsük cikmasi normaldir :44::44::44::44: bozguna ugramak istemiyorum yaa :18::18::18::18::18:

inş. cnm güzel haberlerini bekliyorum...
cnm benim bat yaklaştıkça umutlarım tükeniyor bu ayda olmayacak gibi 6 gün kaldı ama zaman geçmiyor.
keşke tutsaydı geçen sene düşük yapmasaydım martta doğacaktı belki bu ay hamile kalabilsem yine martta doğacak görünüyor ilki gitti bu sefer bari tutsaydı.

haydaaa bu vucudumuz resmen bizimle dalga geciyo... bu kdr gecikmedeb snra eger kirmizilari gorursen yuhh diycemm yaaa yine beklemedesin yani oylemii( ahhh simdi trde olsan coktan cozume kavusmustu ama elin gavur memleketleride malesef keyiflerini bekliosun cok sinirlendim yaaa yani ters bisey olsa dis gebelik vs (Allah korusun) belkide zehirlenicektin yaaa

:26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrr sizi çok özledimmmm..nete giremiyorum pek fazla..delirmek üzereyimmmmm çok ayrı kaldık yahuuuuuu..merak ediyorum..yeni haberler var mııı..??

kızlarrrrrrrrr sizi çok özledimmmm..nete giremiyorum pek fazla..delirmek üzereyimmmmm çok ayrı kaldık yahuuuuuu..merak ediyorum..yeni haberler var mııı..??

selam canım hoşgeldin. bende hafta sonu giremedim genelde.
sen nasılsın doktora gittiniz mi?
bu arada kızlar bizim burda faturaları kesen arkadaş izne çıktı mecburen onlarla ilgilenmem lazım, gelicem tabikite yoğunluk 2 kat arttı sadece. arada kaçarım bu kız da nerde demeyin.

Selam Kizlar benim Tablom bu sekilde
birden düstü yaaa ama bugünde pembe akinti geldei sildimmi belli oluyor. bu nedir sizce??? bende olmazdi bu sekilde.bilen varmi???

1. gün 24.07.11=ölcmedim adetlidim
2. gün 25.07.11= ölcmedim adet
3. = 36,5
4 36,3
5 36,2
6 36,7
7 36,2
8 36,3
9 36,4
10 36,4
11 36,4
12 36,7
13 36,5
14 37,0
15 36,5
16 36,5
17 36,5
18 36,7
19 36,7
20 36,9
21 36,6
22 36,7
23 36,8
24 36,4
25 36,4

:26::26::26::26::26::26:

vallahi bilemiyorum artik.. atesim düstü ama yine ortalamanin üstünde altina düsmedi yani.. baktim hamis olup da ates ölcenlerinkine, 10gün olmadan birakmislar ölcmeyi, benimki daha uzun süre yüksek devam etmis.. artik ne zamana kadar etmeli bilmiyorum :44::44::44::44: gögüs agrim felan devam ediyor.. yani halen umudum var bi bakayim yarin veya birgün olmazsa sabahtan ararim cok agrim var diye.. ama ümitliyim yaa.. insallah bu sefer..... gec de olsa :97::97::97::97::97::97:

bu arada topik epeyce sessiz bugün..

canim adetin de geliyor olabilir ama döngün kac gündü?? yani 30-35 gün felansa belki de yerlesme kanamasidir.. inis cikislar oluyor ateste. önemli olan ortalamanin altina birden düsmemesi.. sanirim kuppenindi, atesi inip inip cikiyordu. yani sürekli yükseliste olmasi sart degil.. muhtemelen senin ortalaman da 36,4 36,3 felan.. ates artisi da ortalama 0,1 ya da 0,2 derece oluyor..

benim döngü 28 ama canim yani pembe gelmezdi az kirmizi görünür sonra bi iki saat sonra tesrif ederlerdi. suan hagla gelmedi ve aslinda batim 22 sinde yani 4gün var daha. yerlesme olabilirmi???

benim döngü 28 ama canim yani pembe gelmezdi az kirmizi görünür sonra bi iki saat sonra tesrif ederlerdi. suan hagla gelmedi ve aslinda batim 22 sinde yani 4gün var daha. yerlesme olabilirmi???

o zaman dedigin gibi yerlesme olma ihtimali de yüksek.. bekle bakalim yani mecburen bekliycez, kendini tanirsin tabiki kirmizilar gelmez de kesilirse daha da emin olabilirsin ve biraz zaman gecince test yaparsin artik.. insallah yerlesme kanamasidir bitanem yani bende olmadi ama peceteye gelecek sekilde oluyormus yani öyle pedi dolduracak gibi degil, bir kac damla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…