2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aynen öyle canim beklemek cok zor ama esime sözüm var test yapmicam ve bekleyecem. dedigin gibi cok degil. silince belli oluyor pembe akinti. icimde bi tuhaf. adet agrilarimda yok ama ümitlenmek istemiyorum. herseyi oluruna birakmak istiyorum . Rabbim neylerse güzel eyler. sende canim cok güzel haberlerle mutlulugunu bizimle paylasacaksin Insaallah.

insallah canim bak ben 68 gündür bekliyorum sunun surasinda kanamayi aksama kadar takip etcen, bata da hepi topu 4gün var.. yapma test felan tatlim.. senin dil problemin de yok, direk dr'a gider kontrol olursun olmazsa.. 10 euro quartal parasi zaten veriyorsun, teste verene kadar ona ödersin.. benim durumum arap saci oldu iyice.. belki de diyorum bos gebeliktir.. yani belirtiler felan vardir ama bebk yoktur ne bileyim.. epeyce belirti var bende..

nartanesiii+
sila38+
_arzum_+

oooooooo kimler tesrif etmisler... nartanesiyle zaten muhabbet ediyorduk ama gelenlere bak aman da aman.. hosgeldiniz

canim benim senin belkide piskolojik bi durum olmustur. hani hamile oldugunu zannedipte adetlenmeyen ve hamilelik belirtileri olanlara almancadan Scheinsschwangerschaft deniliyor. kendini hamile saniyor ve adetten kesiliyor, hamilelik belirtileride ortada ama ici bos. Doktorunla konus bunlari güzelim.

yani aklima da gelmedi degil hani.. burda adet söktürücü vermiyorlar mi canim?? ben onu sorcaktim ama almancasi nedir ilacin bilmedigim icin bir sey diyemedim.. dr da herhangi bir ilac vermedi zaten..

slm kızlar ben geldim uzun bir aradan sonra,

en sonunda benim durumum netleşti. Sevineceğimi hiç düşünmezdim. ama belirsizlik çok zor bişeymiş. Regencimmmm seni bi kez daha takdir ettim nasıl dayanıyorsun.. Gerçi allah sabrını veriyor....

Ben adet söktürücü kullandıktan 10 gün sonra hastalandım, bitti bile.... Son bi test yaptım tek çizgiyi gördümüne de sevindim. en azından kesin eminim yok bişey...

Screamawaycımmm beni hamişler listesinden silip, 10 Ağustos a yazarmısın batımı

Bu arada geçmişi pek okuyamadım ama Kuppecimmmmmm kuşummmmmmmmmm hamişmiş.........................

TEBRİK EDERİM BİTANEMMMMMMM
OLEYYYYYYYYYYYY

yani aklima da gelmedi degil hani.. burda adet söktürücü vermiyorlar mi canim?? ben onu sorcaktim ama almancasi nedir ilacin bilmedigim icin bir sey diyemedim.. dr da herhangi bir ilac vermedi zaten..

vallaha hic sormadim adet söktürücüyü ama sen yinede doktorunla konus canim durumunu o gerekeni verir zaten. yada canim sogan kürü yap oda iyi gelir hemen adet olursun. adet olmazsanda hamile kalirsin. ben eger bu ayda tutmadiysa sogan kürüne baslicam Insaallah.

canim benim hadi gecmis olsun ve tesekkür ederim.. belirsizlik de belki de ne kötü olani... simdi bos gebelik olabilir mi diye süphe etmeye basladim.. netten ona bakiyordum.. ama o bile olsa bu kadar gecikir miki?? :26::26::26::26::26::26: ben de hamissem ögreneyim artik degilsem de gelsin kirmizilarim ya.. yarinki ates durumuma göre bakayim da dr'u arayayim bi..

oncexlikle slm kizlarxx..x.xxxdun girip ciktim ama fazla yazamadim.. hlym ve wifeofdemoncum gelmisler... ne ii etmisler...ozlemistik.......

screamaway canim annenin gelmesine cidden cok sevindim tatlim... super olmus valla insallah guzelcede yerlesirsin mis gibi yerlesik hayata geersin gocebeligi bitirip oohh fasulyemizde iyi masallah yersey yolunda...sadece bizler icin bol bol dua etmek kaliyor geriye....

nartanesi insallah yerlesmedir canim pembe akintin... yerlesme olma ihtamali yuksek gibi geldi bana....

regencimmm, hayatim guzelim artik daha rela olmaya bak.. valla dusundusun bihayli yoruldun ikizim yaa....insallah sonunda gulecekyuzun.... atesinde muthis dusus dedeilmis sonucta..

nihanca guzel yurekli arkadasim benim bu kez gulerek yazacaksin dr sonucunu insallah....

ben valla maydonoz kaynattim ictim.. silacim demisti ama hic bir sey olmadi.. olmazsa onu yaparim sanirim bebek olsa da zarar vermiyor öyle dogal seyler..

bugün düstü canim, o da ortalamanin altina degil ama... relax olayim di mi?? oluyorum zaten iki aydir... senin yalanci gebelikle ilgili bi bilgin var mi ikizcanim yaa?? artik ondan süphe etmeye asladim :26::26::26::26::26:

hosgeldincanim. hayir yani nasil bir durumdu anlamadik ama onemli olan senin iyi olman bizim icin ..hakkinda hayirlisi olsun insallah obur aya birlikte seviniriz...

anlayaadigim bisey daha canim basta nasil cift cizgi oldu testin??

CANIM BEN SANA ŞÖYLE SÖYLELEYİM DIŞ GEBELİK OLDUĞUNU SANMIYORUM. o çok ağrılı bişey yani daha çok ağrı çekiyosun diye biliyorum. Bence sen ilk dönemde ya yumurtlamadın ya da yumurtan benim gibi bi yerlerde takıldı...

Bende yumurtlama olmuştu çünkü. Ama hadi senin yumurtlmadağını varsayalım. Yumurtlama gerçekleşmezse. Rahim kendiliğinden kalınlaşıp dökülüyor. Yani böyle bir durumda senin döngün artık 30 gün değil daha fazla olmuş oluyor 45 yada 50. ikinici döngün başında bile olabilirsin bence ikinci döngünün daha adet zamanı gelmedi. Yani bu durumda testlerde çıkmaması normal.

Evet karışık olan aklını bende daha fazla karıştırdıktan sonra çekiliyorum...İ

inş en kısa zamanda durum netleşir... Olmasa bile kafan rahat olur canım. İnanki senin durumum çok zor seni çok iyi anlıyorum...

Ay canim sagol Insaallah öyledir cok heyecanlyiyim.

bugün düstü canim, o da ortalamanin altina degil ama... relax olayim di mi?? oluyorum zaten iki aydir... senin yalanci gebelikle ilgili bi bilgin var mi ikizcanim yaa?? artik ondan süphe etmeye asladim :26::26::26::26::26:

evet canim simdi senin ekstra relaks olman lazim... abooo 2 ay canim yaaaaa...(ha buarada dun esim pc nin uzerine cay dokmeyi basardi..mouse hic calismiyordu anca geldi kendine.... x tusu hiic basmiyo..burdakinide senin yazdigindan kopyaladim...)

bosgebilik olabilir diyorlar canim da ama ben onuhic dusunmek bile istemyorum... bi bakalim mi nete.. kkda bile vardir....

13gun kaldi agustosa bugunde gitti sayilir sonu hayir olur insallah.. ne demis sair... "beklemek guzeldir, guzelse beklenen"............

yok canim ben bos gebelikten süphe etmistim ama netten baktim da yok artik ben o kadar psikolojik bi vaka haline gelmedim yani yani benim normalde ikinci adetim geliyordu iki gün sonra.. zaten 2-3 hafta gecikme oluyormus böyle hamilelik isteyip de adet görmeyenlerde, benim ne ikisi ne ücü... senin nasil olmustu canim ya normal gec yumurtlama degil miydi?? :44::44::44::44::44: nasil yani bir yerlere takilmis???

Kizlar cok ilginc ya pempe akintim kalmadi gitti. Hayirdir Insaallah ben anlamadim bu durumdan bisey. böyle bisey yasayan varmi????

hosgeldincanim. hayir yani nasil bir durumdu anlamadik ama onemli olan senin iyi olman bizim icin ..hakkinda hayirlisi olsun insallah obur aya birlikte seviniriz...

anlayaadigim bisey daha canim basta nasil cift cizgi oldu testin??

canım valla bilmiyorum iki testte de çift çizgi çıkıt bide kan da da çıktı. Yani kimyasal bile olmadı ki adet olmadım. Dr tıp herşeyin cvp veremiyor dedi.

Zaten beni incelemeye alacaklar bu gidişle...

Enteresan şeyler oluyo. Dr diyoki dr hayatımda beni en çok zorlayan hasta siz oldunuz diyo... Ki beni ilk hamileliğimde de o takip etmişti.. O zamandan beri acayip şeyler oluyo alıştım artık. Zaten normal olursa şaşıracağım

oyle bir bardak kirildiki (oglumun marifet) un ufak oldumu desemm... tuzla buz oldumu desem.. parca pincik mi oldu desem....

:97::97::97::97::84::84::84::84::84::84: suanki duygu dagilimlarim.......................... hadi bana iyi sanslarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…