- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.421
evet canim simdi senin ekstra relaks olman lazim... abooo 2 ay canim yaaaaa...(ha buarada dun esim pc nin uzerine cay dokmeyi basardi..mouse hic calismiyordu anca geldi kendine.... x tusu hiic basmiyo..burdakinide senin yazdigindan kopyaladim...)
bosgebilik olabilir diyorlar canim da ama ben onuhic dusunmek bile istemyorum... bi bakalim mi nete.. kkda bile vardir....
13gun kaldi agustosa bugunde gitti sayilir sonu hayir olur insallah.. ne demis sair... "beklemek guzeldir, guzelse beklenen"............
yok canim ben bos gebelikten süphe etmistim ama netten baktim da yok artik ben o kadar psikolojik bi vaka haline gelmedim yani yani benim normalde ikinci adetim geliyordu iki gün sonra.. zaten 2-3 hafta gecikme oluyormus böyle hamilelik isteyip de adet görmeyenlerde, benim ne ikisi ne ücü... senin nasil olmustu canim ya normal gec yumurtlama degil miydi?? :44::44::44::44::44: nasil yani bir yerlere takilmis???
oyle bir bardak kirildiki (oglumun marifet) un ufak oldumu desemm... tuzla buz oldumu desem.. parca pincik mi oldu desem....
:97::97::97::97: :84::84::84::84::84::84: suanki duygu dagilimlarim.......................... hadi bana iyi sanslarrrr
Kuzucumm ben incelenecek vakayımmm da drlar kıymetimi bilmiyo....Benim tam gününde yumrtlamam oldu. Yani dr ultrasanda gördü söyledi. Hani ovulasyon testi yapsam yanlış yaptım dicem. Dr acemi olsa prof. tu...
Neyse ben adet günüme yakın test yaptım çıktı...(bu ayrı bi enteresanlık) sonra tekrar test yaptım çıktı. Yanlız daha adetim gelmemişti. Adet gününe yakın kan testi yaptık orada çıktı. Buraya kadar herşey normal. 1 temmuzda kese görünmesi gekeiyordu. Görünen bişey yok. Bu arada adet olmadım 1 hafta geçti. Kese olmayınca dr kan testi istedi. Kanda 0,100 altı çıktı yani hiç bi ibare yok. TAMAMEN NEGATİF... hani vardı da düştü bile diyemeyiz çünkü o zaman 1,40 yada 2 filan çıkardı... Neyse dr adet söktürücü verdi. 1 hafta içtim yine bişey yok adet olmadım. Sonra tam 16 gün geçikmeden sonra adet oldum. Heryerde araştırdım. Eğer yumurtlama olursa ( bu 14 gün sabitmiş....) 14 gün sonra adet olunurmuş.. Dr da bi yerlerde takılmıştır dedi...
Böle işte....
daha once hic boyle olmamisti sanirim canim...meselabenim son 3aydir oyle kandiriyor beniKizlar cok ilginc ya pempe akintim kalmadi gitti. Hayirdir Insaallah ben anlamadim bu durumdan bisey. böyle bisey yasayan varmi????
ahhh canim yaaa... ama iyi gordum seni.. insallah bu dalgalanmalarin sonucundasende ebedi mutluluga yani o guzel sevincli habere kkesin olarak kavusursun....canım valla bilmiyorum iki testte de çift çizgi çıkıt bide kan da da çıktı. Yani kimyasal bile olmadı ki adet olmadım. Dr tıp herşeyin cvp veremiyor dedi.
Zaten beni incelemeye alacaklar bu gidişle...
Enteresan şeyler oluyo. Dr diyoki dr hayatımda beni en çok zorlayan hasta siz oldunuz diyo... Ki beni ilk hamileliğimde de o takip etmişti.. O zamandan beri acayip şeyler oluyo alıştım artık. Zaten normal olursa şaşıracağım
ben geldim kizlarrrrrrr gecmise bir goz atayim geleyim
canim bos gebelige bende ihtimal vermiyorum zaten.....olmazda insallah... hersey yoluna girecek insallah ikizim beraberiz nasil olsa ustesinden gelebiliriz evelAllah... saglik sihat olsunda atlatip guzeliklere kavusacazzz..aynen öyle ikizim, duygularima tercüman oldun, bakalim degecek mi bekledigime???? yok canim bakmak istersen bak da yani benim durumumo kadar ileri boyutlarda olan bir sey degil sanirim.. bulanti, kusma, bayilma, karin sismesi felan gibi belirtileri oluyormus... bos gebelikte de zaten sadece belirtiler oluyormus, ruh bedeni sekillendiriyormusama hcg hormonu üretilmiyormus.. yani benim bi keresinde gecikme oldu öyle o da 10-11 gündü,, gayet de güzel belirtileriyle geldi adetim..
gecmis olsun canim ufaklik dökse anlardim da esinin de benimkinden kalir yani yokmus yanibosver kk'da x'e cok ihtiyacin olmaz, olursa da ben yollarim sana
nazar o nazar... cikmis evinden
Selam Kizlar benim Tablom bu sekilde
birden düstü yaaa ama bugünde pembe akinti geldei sildimmi belli oluyor. bu nedir sizce??? bende olmazdi bu sekilde.bilen varmi???
1. gün 24.07.11=ölcmedim adetlidim
2. gün 25.07.11= ölcmedim adet
3. = 36,5
4 36,3
5 36,2
6 36,7
7 36,2
8 36,3
9 36,4
10 36,4
11 36,4
12 36,7
13 36,5
14 37,0
15 36,5
16 36,5
17 36,5
18 36,7
19 36,7
20 36,9
21 36,6
22 36,7
23 36,8
24 36,4
25 36,4
benimde gecen ay oldu tatlim pespembe bi akinti geldi 1 gun surdu kesildi 4 gun sonra kahverengi akintilarim basladi derken adetim geldi insallah senin ki oyle olmaz tatlimKizlar cok ilginc ya pempe akintim kalmadi gitti. Hayirdir Insaallah ben anlamadim bu durumdan bisey. böyle bisey yasayan varmi????
Kuzucumm ben incelenecek vakayımmm da drlar kıymetimi bilmiyo....Benim tam gününde yumrtlamam oldu. Yani dr ultrasanda gördü söyledi. Hani ovulasyon testi yapsam yanlış yaptım dicem. Dr acemi olsa prof. tu...
Neyse ben adet günüme yakın test yaptım çıktı...(bu ayrı bi enteresanlık) sonra tekrar test yaptım çıktı. Yanlız daha adetim gelmemişti. Adet gününe yakın kan testi yaptık orada çıktı. Buraya kadar herşey normal. 1 temmuzda kese görünmesi gekeiyordu. Görünen bişey yok. Bu arada adet olmadım 1 hafta geçti. Kese olmayınca dr kan testi istedi. Kanda 0,100 altı çıktı yani hiç bi ibare yok. TAMAMEN NEGATİF... hani vardı da düştü bile diyemeyiz çünkü o zaman 1,40 yada 2 filan çıkardı... Neyse dr adet söktürücü verdi. 1 hafta içtim yine bişey yok adet olmadım. Sonra tam 16 gün geçikmeden sonra adet oldum. Heryerde araştırdım. Eğer yumurtlama olursa ( bu 14 gün sabitmiş....) 14 gün sonra adet olunurmuş.. Dr da bi yerlerde takılmıştır dedi...
Böle işte....
Canım benim gecmis olsun allah birdaha yasatmasin. insallah bu ay dileğimize meleklerimize kavusuruz.
Kızlar valla kusura bakmayınnnn. Geçmişi okuyamadım.... tebrik edemediğim hamiş arkadaşımmm varsa valla kusura bakmayın....
Hamiş arkadaşları tebrik ediyorum......
evett canım doktora gittik cumartesi günü..herşey olağan seyrediyor, dış gebelik yok, kese oluşmuş, çok gariptii..Allahım birde kalp sesini duyursa içim bir nebze daha rahatlayacak..hala inanamıyorummm..selam canım hoşgeldin. bende hafta sonu giremedim genelde.
sen nasılsın doktora gittiniz mi?
Bu arada geçmişi pek okuyamadım ama Kuppecimmmmmm kuşummmmmmmmmm hamişmiş.........................
TEBRİK EDERİM BİTANEMMMMMMM
OLEYYYYYYYYYYYY
canim bos gebelige bende ihtimal vermiyorum zaten.....olmazda insallah... hersey yoluna girecek insallah ikizim beraberiz nasil olsa ustesinden gelebiliriz evelAllah... saglik sihat olsunda atlatip guzeliklere kavusacazzz..
ayyy benimkini hiic sorma hele yemek yerkenn koccaman onlukerden alip,takicam..oderece dusun yani... ks ye evet burda ihtiyac yokta fransizca yazarken ozellikle esime lazim olacak....
ayyy evet yaaa bizdede butun sakarliklarin adi nazardi.....
Rabbim herkezi gönlüne göre versin Insaallah. sagol Azracigim yorumlarin icin. beklemekten baska bi carem yok. ben cikiyorum kizlar Allaha emanet olun.
Arzucumm hosgeldin :) kirmizilari gormussun tatlim valla ne yalan soyliyim bende sevindim senin adinaa cunku belirsizlik insani mahfediyoo hele bide senin bi var cikmis bi ok cikmisss iyice karismiss yanii. kanda pozitif ciktiginda degerin kac cikmisti cnmm merak ettimm? agustosa insallah saglikla ve hayirlisiyla hamis cikaricaz seni tatlimm... hep diyorumm topigimizi 2 ayda tamamen hamis cikaricaz Allahin izniyleee
nartanesii cnmm insallah yerlesme kanamasidirr :) tablona bakinca benim icime oyle dogduu insallah dogru hissetmisimdir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?