- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.441
tschüsss Süße :79::79::79::79::79::79::79:
Arzucumm hosgeldin :) kirmizilari gormussun tatlim valla ne yalan soyliyim bende sevindim senin adinaa cunku belirsizlik insani mahfediyoo hele bide senin bi var cikmis bi ok cikmisss iyice karismiss yanii. kanda pozitif ciktiginda degerin kac cikmisti cnmm merak ettimm? agustosa insallah saglikla ve hayirlisiyla hamis cikaricaz seni tatlimm... hep diyorumm topigimizi 2 ayda tamamen hamis cikaricaz Allahin izniyleee
nartanesii cnmm insallah yerlesme kanamasidirr :) tablona bakinca benim icime oyle dogduu insallah dogru hissetmisimdir:)
azraaaaaaaa yavremu ben ben ben de burdayim... nasilsin sekerim????
tschüsss bis morgen schatzz:79:
iyiyim canım benim sen nasilsin test yapmani bekliyorum ben valla dort gozle insallah bi kutlamada senin icin patlaticam
Sagol canim Insaallah öyledir. Dualarini eksik etme canim bu 3-4günüm cok önemli Insaallah yükselir atesim. Hamilesin Dualarin Kabul olur Insaallah.
tamam canim.. ya parti veririz burda.. cünkü o kadar günün ardindan parti de vermek gerekir sanirimsen de atlattin kirmizilari yeni dönem basliyor yani ne güzel canim.. atesle aran nasil?? ölcüyor musun halen.. yollasan bi bakayim merak ettim.. gerci hos sanirim ikimiz kaldik ölcen
tamam canim.. ya parti veririz burda.. cünkü o kadar günün ardindan parti de vermek gerekir sanirimsen de atlattin kirmizilari yeni dönem basliyor yani ne güzel canim.. atesle aran nasil?? ölcüyor musun halen.. yollasan bi bakayim merak ettim.. gerci hos sanirim ikimiz kaldik ölcen
oooo ne kadar renklendiiiiiiiii mesajların canımm..çokkk güzel olmuşşşKuppemmmmmmmmmmm gelmisssssssssssssss benim... canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dr dan güzel haberler almissin tatlim cok sevindim. İs yerindeyim bende artik smille yollayabiliyorum
halay basi ben olcam demistim icimde kaldi gecte olsa kutlamamizi yapalimmmmm
ben ateş ölçere kızdım çöpe attım ....
ay bir yerde okumustum... bardagi ben kirarsam sakariliktan, annem kirarsa nazardan, babam kirarsa 'kim koydu bunu buraya'' olur... dogru gercekten
dedigin gibi canim her seye okey de yani ben henüz öyle deli gibi cocuk istegi olan biri haline gelmedim. Allah göstermesin hani cocugu zor olanlarin felan yasayabilecegi bi durum, asiri istek ya da korkudan oluyormus ya da hormonel bozukluktan.. amaaannnnn olmazsa da olmasin beaa..... biraz uzak tutarim kendimi bu konularin olur biterr...
herşey yolunda gitti kızlar çok mutlu oldum soldan yumurtluyomuşum ve bir sürü yumoşum olmuşş 17mmyarın tekrar çağırdı bi de çatlatma iğnesi verdi
işte böyleumarım bu ay bende ve isteyen herkes muadına erer bi an önce kavuşuruz bebeklerimize allahın izniyle
bugünb 12. günüm yumurtanın boyun nasıl sizce :44::44::44: galiba incir havuç suyu işye yaradı
herşey yolunda gitti kızlar çok mutlu oldum soldan yumurtluyomuşum ve bir sürü yumoşum olmuşş 17mmyarın tekrar çağırdı bi de çatlatma iğnesi verdi
işte böyleumarım bu ay bende ve isteyen herkes muadına erer bi an önce kavuşuruz bebeklerimize allahın izniyle
bugünb 12. günüm yumurtanın boyun nasıl sizce :44::44::44: galiba incir havuç suyu işye yaradı
ben ateş ölçere kızdım çöpe attım ....
ay evet haklisin canim tablolarimizi artik sirkete dondugume gore hergun duzenli yollamaya baslarim. Birakirmiyim hic aynen devam tatlim. durmak yok yola devam
Bende seni cok ozledim kuppecim. Al artikkk yaaa yine aksamlari konusalim dertleselimoooo ne kadar renklendiiiiiiiii mesajların canımm..çokkk güzel olmuşşşcanımmm doktor çok güzel şeyler söyledi doktor ama kalp sesini duymadan içim rahatlamayacak benimmm çok özledim seniiii yaa..konuşsak şöyle doya doyaaaaa..şu vınn mıdır nedir o aletlerden alcam artıkk..yeter yani..bunların neti bağlayacağı yokk.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?