2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Evet canım bende rahatladım zaten inş gelir diyodum çünkü adet olmak için çok ilaç içmiştim. Yani hamile kalsaydım yine acaba bişey olmuşmudur diyectim ki. çünkü ilk hamileliğimde down sendromu olduğu için 9 ay boyunca kendimi kötü hissedecektim.. o yüzden allahtan hastalandım...

Canım 53,4 çıkmıştı. o da bi garp zaten nasıl 1 haftada 0,100 altı oldu ve ona rağmen adet olmadım. Neyse geçti gitti... Şuan rahatım...

Kupecim.....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bissurub biseyyazdim silindi yaaaaaaaa nartanesi ve arzum icinnnn.......... ah sakar kocacim ah...muthis zorlaniyorum yazarken...

kuppe bu arada dr gitmissin bize soylemiyosun...neyse masallah hersey yolundaymis keseyide gormussuninsallah bi dahakine kalp sesleriyle karsilar yavrucun seni....

arti bisey daha insallah gebeligin ilerleyen zamanlarinda belinde sorun olusturmaz.. mutlaka dr unla konusmusundur zaten....

iyiyim canım benim sen nasilsin test yapmani bekliyorum ben valla dort gozle insallah bi kutlamada senin icin patlaticam

tamam canim.. ya parti veririz burda.. cünkü o kadar günün ardindan parti de vermek gerekir sanirim sen de atlattin kirmizilari yeni dönem basliyor yani ne güzel canim.. atesle aran nasil?? ölcüyor musun halen.. yollasan bi bakayim merak ettim.. gerci hos sanirim ikimiz kaldik ölcen

regen
azra3434+
xtuqcex+
_arzum_+
sila38+
mpb
nihanca+
KuPPe+

ooooooooooo kalabaliga bak ya ne güzel ne zamandir olmuyordu böyle

Nihancimda gelmis insallah güzel haberler getirmissindir tatlim
Kuppecim annecigine yakin dostlarina verdinmi mujdeyi nasil karsiladilar

ben ateş ölçere kızdım çöpe attım ....

ay evet haklisin canim tablolarimizi artik sirkete dondugume gore hergun duzenli yollamaya baslarim. Birakirmiyim hic aynen devam tatlim. durmak yok yola devam

herşey yolunda gitti kızlar çok mutlu oldum soldan yumurtluyomuşum ve bir sürü yumoşum olmuşş 17mm yarın tekrar çağırdı bi de çatlatma iğnesi verdi

işte böyle umarım bu ay bende ve isteyen herkes muadına erer bi an önce kavuşuruz bebeklerimize allahın izniyle

bugünb 12. günüm yumurtanın boyun nasıl sizce :44::44::44: galiba incir havuç suyu işye yaradı

oooo ne kadar renklendiiiiiiiii mesajların canımm..çokkk güzel olmuşşş canımmm doktor çok güzel şeyler söyledi doktor ama kalp sesini duymadan içim rahatlamayacak benimmm çok özledim seniiii yaa..konuşsak şöyle doya doyaaaaa..şu vınn mıdır nedir o aletlerden alcam artıkk..yeter yani..bunların neti bağlayacağı yokk.. :)

kızlarrrrrrr ben sizi çoooooooooooooooook özlemişim......

Bu arada iki gündür rüyamde erkek bebek görüyorum. Çok güzel bi bebek... Hayırdır inş... Ve aynı bebeği görüyorum...

Yolda görsem tanırım yani

evet okumustum onu bendeee....................

tok guzelimb yook ...yeni yeni icatlar cikarmayalim basimiza.... hersey olacagina varirir....

nihanimm nolur aglamadigini bileyimmm ..gercekten cok uzuluyorum... neolursa olsun iyi ol....ama guzelikle geldin demi..

cnm güzel haberlerle dönmene sevindim benim 12. gün 16mmdi. 14. gün 22mm olmuştu seninkide gayet iyi. İnş. o yumoşlar bebişe dönüşür cnm.

Canımmmmmm güzel haberlerle gelmene çok sevindimmmmmm... Bence çok iyi 21 de filan çatlıyo diye biliyorum... Hadi hayırlısı ama bence sen hamiş listesine yazılacaksın bu ay.... Ayyyy ne güzel....

ben ateş ölçere kızdım çöpe attım ....

gercek mi???

ay evet haklisin canim tablolarimizi artik sirkete dondugume gore hergun duzenli yollamaya baslarim. Birakirmiyim hic aynen devam tatlim. durmak yok yola devam

ben ölcüyorum yaa.. dr da demisti devam et diye.. gösterince ne sasirmisti varya simdi iyi gidiyor ama bugün düsünce üzüldüm biraz ama inis cikislar normaldir heralde :44::44::44::44::44:

hosgeldin canımmmm cok güzel haberler getirmissin insallah bu ay bizim ayimiz olcak 12. gunun olmasina ragmen 17 mm cok iyi gelismisler masallahh

Bende seni cok ozledim kuppecim. Al artikkk yaaa yine aksamlari konusalim dertleselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…