- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.461
herşey yolunda gitti kızlar çok mutlu oldum soldan yumurtluyomuşum ve bir sürü yumoşum olmuşş 17mmyarın tekrar çağırdı bi de çatlatma iğnesi verdi
işte böyleumarım bu ay bende ve isteyen herkes muadına erer bi an önce kavuşuruz bebeklerimize allahın izniyle
bugünb 12. günüm yumurtanın boyun nasıl sizce :44::44::44: galiba incir havuç suyu işye yaradı
herşey yolunda gitti kızlar çok mutlu oldum soldan yumurtluyomuşum ve bir sürü yumoşum olmuşş 17mmyarın tekrar çağırdı bi de çatlatma iğnesi verdi
işte böyleumarım bu ay bende ve isteyen herkes muadına erer bi an önce kavuşuruz bebeklerimize allahın izniyle
bugünb 12. günüm yumurtanın boyun nasıl sizce :44::44::44: galiba incir havuç suyu işye yaradı
kızlarrrrrrr ben sizi çoooooooooooooooook özlemişim......
Bu arada iki gündür rüyamde erkek bebek görüyorum. Çok güzel bi bebek... Hayırdır inş... Ve aynı bebeği görüyorum...
Yolda görsem tanırım yani
sende haklısn canım hüsrana uğramak çok kötü oluyocanim test yapmayim durayim bi iki gün daha iyi olur yaa.. bi bakayim ates konusunda bilgi toplayim da, belki de bugün düsük cikmasi normaldir :44::44::44::44: bozguna ugramak istemiyorum yaa :18::18::18::18::18:
olcak canım olcak biz inat edip peşini bırakmazsak illa ki bi gün tenha da sıkıştırıcazinş. cnm güzel haberlerini bekliyorum...
cnm benim bat yaklaştıkça umutlarım tükeniyor bu ayda olmayacak gibi 6 gün kaldı ama zaman geçmiyor.
keşke tutsaydı geçen sene düşük yapmasaydım martta doğacaktı belki bu ay hamile kalabilsem yine martta doğacak görünüyor ilki gitti bu sefer bari tutsaydı.
geldim canım benim geldim hemde çok güzel haberler döndümcnm bnm guzel haberlerini bekliyorummm dr dan gelir gelmez yaz bizee
slm kızlar ben geldim uzun bir aradan sonra,
en sonunda benim durumum netleşti. Sevineceğimi hiç düşünmezdim. ama belirsizlik çok zor bişeymiş. Regencimmmm seni bi kez daha takdir ettim nasıl dayanıyorsun.. Gerçi allah sabrını veriyor....
Ben adet söktürücü kullandıktan 10 gün sonra hastalandım, bitti bile.... Son bi test yaptım tek çizgiyi gördümüne de sevindim. en azından kesin eminim yok bişey...
Screamawaycımmm beni hamişler listesinden silip, 10 Ağustos a yazarmısın batımı
Bu arada geçmişi pek okuyamadım ama Kuppecimmmmmm kuşummmmmmmmmm hamişmiş.........................
canım seni gördüğüme çooook sevindimm
bu ara da kırmızların gelmiş gitmiş bile yeni ay inşş sana uğur getirir canım herşey istediğin şekil de olur rabbim yüzün güler
onelikle bi ELHAMDULILLAH....... bu habere cosulur beeeeee
olay budur bi kapiyi kapatan Rabbim digerini acar......... insallah bu ay beraber sevinecegiz kuzucum cancazim benim...... Allahim sonuna erdirsin insallah....
peki tatlim bidaha gidecekmisin kontrol etmek icin yumoslari..... isallah bissurusunden ikisi dollenmeyi basarir ve ikizlerin olurrrrrrr.... olsun olmazsa bitaneside dollense olur...
kizlar ikiz olmasi boylemiydi yoksa hem sag hem soldan mi yumurtlamak gerekiyordu ayni anda bilemedim:26::26::26::26:
canım tek yumurta ikizinde 1 sprem ve 1 yumurta yetiyor.. Ama çift yumurtda 2 sprem ve 2 yumurta olsunda nerden gelirse gelsin önemli olan döllenmesi...
belki de senin bebegindir canimcim??? yani size benziyor muydu yani esine ya da sana??? ay be de görüdm öyle bir sey ama rüya da degil uyanikkenyani gözlerim kapaliydi ama uyumamistim yeni uzanmistim yataga zor uyurum ben zaten.... ay varya tam sevdigim bayildigim bebek tipiydi Allahim insallah benim bebgimdir ölürüm ben ona...
azracım ve nihancacım benim içimeeeee bu ay beni takip edeceğinizz doğuyorr ama hadi hayırlısı bakalımm..öyle hissediyorummhosgeldin canımmmm cok güzel haberler getirmissin insallah bu ay bizim ayimiz olcak 12. gunun olmasina ragmen 17 mm cok iyi gelismisler masallahh
Bende seni cok ozledim kuppecim. Al artikkk yaaa yine aksamlari konusalim dertleselim
bizdede durum pek farkli değil ben disinda baba tarafi tamamen sarisin renkli gozlu butun kardesleri annesi babasi bakalim allahim nasip ederse kime benziycek bebislerimizCanımmm valla tam istediğim bebek gibiydi...Bence aklmda öyle olduğu için öyle görüyorum... aynen dediğin gibi... bana ve eşime benzemiyodu.... Sarışın ve renkli gözlü...Gerçi ben ve babası dışında halası babanesi ananesi hepis sarışın ve renkli gözlü ama bakalım..
azracım ve nihancacım benim içimeeeee bu ay beni takip edeceğinizz doğuyorr ama hadi hayırlısı bakalımm..öyle hissediyorumm
sağol bitanem yaa allah razı olsun hepinizdenonelikle bi ELHAMDULILLAH....... bu habere cosulur beeeeee
olay budur bi kapiyi kapatan Rabbim digerini acar......... insallah bu ay beraber sevinecegiz kuzucum cancazim benim...... Allahim sonuna erdirsin insallah....
peki tatlim bidaha gidecekmisin kontrol etmek icin yumoslari..... isallah bissurusunden ikisi dollenmeyi basarir ve ikizlerin olurrrrrrr.... olsun olmazsa bitaneside dollense olur...
kizlar ikiz olmasi boylemiydi yoksa hem sag hem soldan mi yumurtlamak gerekiyordu ayni anda bilemedim:26::26::26::26:
çok sağol canım benim inşş hayırlara vesile olurvalla canim boyurndan ben anlamam hadi gözün aydin.. bu ay sIkI !!!! calis senay ne güzel yaa cok sevindim vallahi...
sağol bitanem valla bende çok sevindimcnm güzel haberlerle dönmene sevindim benim 12. gün 16mmdi. 14. gün 22mm olmuştu seninkide gayet iyi. İnş. o yumoşlar bebişe dönüşür cnm.
bende çok sevindim canım inşş hep böyle gider rabbim devamın da getirirCanımmmmmm güzel haberlerle gelmene çok sevindimmmmmm... Bence çok iyi 21 de filan çatlıyo diye biliyorum... Hadi hayırlısı ama bence sen hamiş listesine yazılacaksın bu ay.... Ayyyy ne güzel....
hosgeldin canımmmm cok güzel haberler getirmissin insallah bu ay bizim ayimiz olcak 12. gunun olmasina ragmen 17 mm cok iyi gelismisler masallahh
Bende seni cok ozledim kuppecim. Al artikkk yaaa yine aksamlari konusalim dertleselim
bizdede durum pek farkli değil ben disinda baba tarafi tamamen sarisin renkli gozlu butun kardesleri annesi babasi bakalim allahim nasip ederse kime benziycek bebislerimiz
Ahhhhhhhhhh canim benim agzindan bal damliyorinsallah yaa kimse kalmasin onumuzdeki ay burda topigimiz topluca hamisler topigi olsun sonra bebislerimizden konusalim
Allahımmm buradaki tüm arkadaşlarıma bu mutluluğu yaşatsın inşallahhhhhhhhhh..hepsinin yüzünü güldür Allahım..Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet bitanem adetin 5. günü başlamıştım belki de etkisi olmuşturnihancim, canim daha henuz bir hafta olmustu demi kurede baslayali... sen devam et canim ozaman..insallah dedigin gibi sonucuda super olurrrr
ayyyyy inşş canım benimmm inşş allahım senin ve bütün hamişlerin duasını kabul etsinazracım ve nihancacım benim içimeeeee bu ay beni takip edeceğinizz doğuyorr ama hadi hayırlısı bakalımm..öyle hissediyorumm
Allahımmm buradaki tüm arkadaşlarıma bu mutluluğu yaşatsın inşallahhhhhhhhhh..hepsinin yüzünü güldür Allahım..Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?