2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

valla canim boyurndan ben anlamam hadi gözün aydin.. bu ay sIkI !!!! calis sen ay ne güzel yaa cok sevindim vallahi...

onelikle bi ELHAMDULILLAH....... bu habere cosulur beeeeee

olay budur bi kapiyi kapatan Rabbim digerini acar......... insallah bu ay beraber sevinecegiz kuzucum cancazim benim...... Allahim sonuna erdirsin insallah....

peki tatlim bidaha gidecekmisin kontrol etmek icin yumoslari..... isallah bissurusunden ikisi dollenmeyi basarir ve ikizlerin olurrrrrrr.... olsun olmazsa bitaneside dollense olur...

kizlar ikiz olmasi boylemiydi yoksa hem sag hem soldan mi yumurtlamak gerekiyordu ayni anda bilemedim:26::26::26::26:

belki de senin bebegindir canimcim??? yani size benziyor muydu yani esine ya da sana??? ay be de görüdm öyle bir sey ama rüya da degil uyanikken yani gözlerim kapaliydi ama uyumamistim yeni uzanmistim yataga zor uyurum ben zaten.... ay varya tam sevdigim bayildigim bebek tipiydi Allahim insallah benim bebgimdir ölürüm ben ona...

canim test yapmayim durayim bi iki gün daha iyi olur yaa.. bi bakayim ates konusunda bilgi toplayim da, belki de bugün düsük cikmasi normaldir :44::44::44::44: bozguna ugramak istemiyorum yaa :18::18::18::18::18:
sende haklısn canım hüsrana uğramak çok kötü oluyo belki biraz daha beklemen daha iyi olcak canım inşş bebeğin seninledir
olcak canım olcak biz inat edip peşini bırakmazsak illa ki bi gün tenha da sıkıştırıcaz rabbim bizi tez elden sevindirir inşş
sen içini ferah tut canım hemen kötüye yorma elbek biizm için de hayat yeniden başlayacak
cnm bnm guzel haberlerini bekliyorummm dr dan gelir gelmez yaz bizee
geldim canım benim geldim hemde çok güzel haberler döndüm inşş rabbim bu sevincimi bebekle taçlandırır :93:

canım tek yumurta ikizinde 1 sprem ve 1 yumurta yetiyor.. Ama çift yumurtda 2 sprem ve 2 yumurta olsunda nerden gelirse gelsin önemli olan döllenmesi...

Son düzenleme:

Canımmm valla tam istediğim bebek gibiydi...Bence aklmda öyle olduğu için öyle görüyorum... aynen dediğin gibi... bana ve eşime benzemiyodu.... Sarışın ve renkli gözlü...Gerçi ben ve babası dışında halası babanesi ananesi hepis sarışın ve renkli gözlü ama bakalım..

hosgeldin canımmmm cok güzel haberler getirmissin insallah bu ay bizim ayimiz olcak 12. gunun olmasina ragmen 17 mm cok iyi gelismisler masallahh

Bende seni cok ozledim kuppecim. Al artikkk yaaa yine aksamlari konusalim dertleselim
azracım ve nihancacım benim içimeeeee bu ay beni takip edeceğinizz doğuyorr ama hadi hayırlısı bakalımm..öyle hissediyorumm

Anammmmm halası babanesi annanesi demişim. sanki ortada bebek varda.....

Yok ben o rüyamdaki çocuğu evlatlık alıcammm.....

Son düzenleme:
bizdede durum pek farkli değil ben disinda baba tarafi tamamen sarisin renkli gozlu butun kardesleri annesi babasi bakalim allahim nasip ederse kime benziycek bebislerimiz

azracım ve nihancacım benim içimeeeee bu ay beni takip edeceğinizz doğuyorr ama hadi hayırlısı bakalımm..öyle hissediyorumm

Ahhhhhhhhhh canim benim agzindan bal damliyor insallah yaa kimse kalmasin onumuzdeki ay burda topigimiz topluca hamisler topigi olsun sonra bebislerimizden konusalim

Allahımmm buradaki tüm arkadaşlarıma bu mutluluğu yaşatsın inşallahhhhhhhhhh..hepsinin yüzünü güldür Allahım..Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sağol bitanem yaa allah razı olsun hepinizden inşş canım bu çoşkumuz yarıda kalmaz allahım be kez yüzüme güler
bitanem benim varsın 2 tane olsun rabbim keşke versin nasip etsin valla havalar uçarım evladın biri ikisi olmaz ahh canım ahhh inşş bu kez tutururuz
inşş canım o yumurtarlan biri döllenir ve bebeğim gelir bu kez doğru yere yerleşir canım benim tek istediğim bu
valla canim boyurndan ben anlamam hadi gözün aydin.. bu ay sIkI !!!! calis sen ay ne güzel yaa cok sevindim vallahi...
çok sağol canım benim inşş hayırlara vesile olur
çalışmazmıyım canım hemde nasıl valla sıkı sıkı peşini bırakmam
cnm güzel haberlerle dönmene sevindim benim 12. gün 16mmdi. 14. gün 22mm olmuştu seninkide gayet iyi. İnş. o yumoşlar bebişe dönüşür cnm.
sağol bitanem valla bende çok sevindim inşş canım bebeğim gelir bu ya
Canımmmmmm güzel haberlerle gelmene çok sevindimmmmmm... Bence çok iyi 21 de filan çatlıyo diye biliyorum... Hadi hayırlısı ama bence sen hamiş listesine yazılacaksın bu ay.... Ayyyy ne güzel....
bende çok sevindim canım inşş hep böyle gider rabbim devamın da getirir
canım valla işte yarın çatlatma iğnesi verdi galiba işi şansa bırakmak istemiyo
hosgeldin canımmmm cok güzel haberler getirmissin insallah bu ay bizim ayimiz olcak 12. gunun olmasina ragmen 17 mm cok iyi gelismisler masallahh

Bende seni cok ozledim kuppecim. Al artikkk yaaa yine aksamlari konusalim dertleselim

sende hoşgeldin canımm ne zamandır seninle karşılamaz olduk umarıum iyiisndir canım herşey gülüm

inşş bu büyüklük yeterli olur canım tutururuz bu kez kaçamaz elimizden

bizdede durum pek farkli değil ben disinda baba tarafi tamamen sarisin renkli gozlu butun kardesleri annesi babasi bakalim allahim nasip ederse kime benziycek bebislerimiz

canım evet inş hepimiz hamiş olalımda bebeklerimiz nasıl büyüteceğimiz... Kime benzediğini konuşalım... Ayrılmayalımmm hiç...

Ahhhhhhhhhh canim benim agzindan bal damliyor insallah yaa kimse kalmasin onumuzdeki ay burda topigimiz topluca hamisler topigi olsun sonra bebislerimizden konusalim

ahh canim benimmm insallah..... zaten kac kisikaldik ki!!! 10-13kisi...... bunun icinde ugramayn arkadaslardavar nerden baksan 10kisi kadariz... ha coguda bu ayki sonuclarini bekliyor daha..agustosa daha da azaliriz ve bizdeagustos da bitiririz ....du sayayim..

sila,azra,regen,nihanca,nartanesi,menbata,mpb,arzum,hly,wifeofdemon,leplepi

11kisi.... hatirlayamadiklarim kizmayin emi...hatta lissteyi bulup bakicam simdi....

bak kizdim kendime...;
kardaiz,breshca,bikeresevdim................................ rakami 15 -16kisi yapiyorum....

Son düzenleme:
Allahımmm buradaki tüm arkadaşlarıma bu mutluluğu yaşatsın inşallahhhhhhhhhh..hepsinin yüzünü güldür Allahım..Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Amiiiiiiinnn...insallah................

2000.sayfada hepimiz hamis oluruz insallahhhhh.........bunu yurekten diliyorum...50sayfami kalmis 2000 e yetisirmiyiz acaba???

nihancim, canim daha henuz bir hafta olmustu demi kurede baslayali... sen devam et canim ozaman..insallah dedigin gibi sonucuda super olurrrr
evet bitanem adetin 5. günü başlamıştım belki de etkisi olmuştur tabi ki bitanem devam edicem
ayyyyy inşş canım benimmm inşş allahım senin ve bütün hamişlerin duasını kabul etsin

aminnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnn

rabbim bu duygudan kimseyi mahrum bırakmasın inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…