- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.481
Amiiiiiiinnn...insallah................
2000.sayfada hepimiz hamis oluruz insallahhhhh.........bunu yurekten diliyorum...50sayfami kalmis 2000 e yetisirmiyiz acaba???
Kızlar falım sakızı aldım içindeki falı tabiki bebek için açtım ne çıktı...
Eskisini hiç anma.
Yalanlarına kanma.
Yenisi kapıdadır.
Bir tek o var sanma.
Zaten ben 3 tane düşünüyorum...
Bir fal bu kadarmi kinayeli cikar
2000 ile 2500 arası diyelim...
Ya da bişey yazmazsak yetişir.. Benim daha 20 günüm var neredeyse bata....
selam kızlarrrrr, nasılsınız bakalım baya konuşulmuş amaaaaaa okudum hepsini...
bu arada yoruldum baya tatil malüm izinde arkadaşlar var yorucu oluyo. sanırım klima da çarptı sağ omuzumda bi ağrı varrr.
nihancım harika bir haberle gemişsin. hadi bakalım inşallah hayırlı haberle tekrar mutlu edersin bizi. senin adına çokkkkk mutlu oldum. yüzünüz güldü yaa çok şükür..
arzum canım yeni ay yeni umut inşallah bu ay hamile çıkarsın canım..
kuppe tatlım valla bende çok sevindim içim kıpır kıpır oldu. herşey güzel gidiyosa kalp atışlarını da duyarız kesin. sen kendine dikkat et merdiven inerken falan, ağır kaldırma canım. gözün aydın olsun
azracım nasılsın? bitti mi kırmızıların ???
nihancimmm cok sevindimm yaaaa hem yumoslarin buyumuss hemde sol tarafindaymisss :) valla gunun en guzel haberiydii insallah hamileyimm de diyeceksin bu ay :)
Ayyy icim kipir kipir olduu.... Allahimmmm topikte hamile olmayan kalmasin insallahhhh:)
canımmm iyiyim saolasin bitmedi ama son direnislerini veriyor benimle bugun :90: yarin yolcularim gibi geliyor. Sen nasilsin tatlim izindeyken cok takip edemedim buralari bi ara seni yakaladim ayvalikta sonra tekrar koptuk
selam kızlarrrrr, nasılsınız bakalım baya konuşulmuş amaaaaaa okudum hepsini...
bu arada yoruldum baya tatil malüm izinde arkadaşlar var yorucu oluyo. sanırım klima da çarptı sağ omuzumda bi ağrı varrr.
nihancım harika bir haberle gemişsin. hadi bakalım inşallah hayırlı haberle tekrar mutlu edersin bizi. senin adına çokkkkk mutlu oldum. yüzünüz güldü yaa çok şükür..
arzum canım yeni ay yeni umut inşallah bu ay hamile çıkarsın canım..
kuppe tatlım valla bende çok sevindim içim kıpır kıpır oldu. herşey güzel gidiyosa kalp atışlarını da duyarız kesin. sen kendine dikkat et merdiven inerken falan, ağır kaldırma canım. gözün aydın olsun
azracım nasılsın? bitti mi kırmızıların ???
internet cafe uzaktı. banka işim vardı o ara geldik eşimle 2 dk girebildim. dibimden hiç ayrılmıyorki tatildeyken gelemedim pek.
izindeyken günümü bekliyodum, sabırla bekledim veee 28. gün hastalandım test bile almadım yaniii. tatilden gelince doktora gittim yumurta takibi yaptık. herşey yolunda. normalden daha iyi gelişme var dedi. 11. günde 18mm di. sanırım iyi. çalışmalara tam gaz devam hayatım. eşimde büyük ihtimalle ay başında gidicek bakalım. bu tuttursam iyi olurdu. eger olmazsa eşim gelince aşılamaya karar verdik. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Cok sevindim canim benim 11. gunde 18 mm ise 13. gune kalmaz catlar insallah yumosuninsallah bu ay tutturursunuz canım benim asilamaya faalan gerek kalmaz. Amin canım hakkimizda hayirlisi olsun.
insallah canım benim bu sefer olcak yumosunda cok güzel gelismis masallahteşekkür ederim hayatım :)
bu hafta çalışma haftası olcak bizim için. ben şeytanın bacağını kırıp herşeyi sordum doktora. ben biraz çekimser kalıyorum nedense. öle çok da ters değilmiş rahim. hiç bir özel pozisyona da gerek yok dedi. inşallah tutar be canım. sabırla beklicem günüme kadar.
canim dr o zamana kadar bekle dedi ya simdi gitcem geri göndercek, bu kadin cok iyi.. artik dr da degistirmek istemiyorum. test yapmicam cünkü bugün atesim düsük cikti,ortalamanin yine altinda degil ama olsun.. adet belirtim yok ama belirtisiz de gelebilir yani belli olmaz.. yani bekleyim bir iki gün daha.. olmazsa cok agrim var diye giderim.. belki o zaman yapmalari icin zorlarim.. senin de ilk baslarda adet olcakmis gibi kramplarin oldu mu canim ya???? :44::44::44::44::44: bir haftadir özellile oturup kalkerken ani hareket yaptigim adet sancisi gibi sancim oluyordu, bugün o da yok.. sanirim oluyor böyle bir sey ama herkes olacak degilyaa.. ay bilmiyorum :97::97::97::97:
slm kızlar ben geldim uzun bir aradan sonra,
en sonunda benim durumum netleşti. Sevineceğimi hiç düşünmezdim. ama belirsizlik çok zor bişeymiş. Regencimmmm seni bi kez daha takdir ettim nasıl dayanıyorsun.. Gerçi allah sabrını veriyor....
Ben adet söktürücü kullandıktan 10 gün sonra hastalandım, bitti bile.... Son bi test yaptım tek çizgiyi gördümüne de sevindim. en azından kesin eminim yok bişey...
Screamawaycımmm beni hamişler listesinden silip, 10 Ağustos a yazarmısın batımı
insallah canım benim bu sefer olcak yumosunda cok güzel gelismis masallah. bende tutuluyorum doktorun yaninda nedense zaten bi normal doktorada daha denk gelemedim henuz hizmet hastanesine gitcem insallah birdahaki sefere 5. ayimi deniyorum 7-8. aylara gelirsem giderim diyorum icimden tugcecim ile wifeofdemoncum tavsiye ettiler bakalim insallah gerek kalmadan gelir mucizelerimiz
azracimm insallah bnm doktoruma gebelik takibi icin gelirsinn :) kntrol icin gitmene gerek kalmaz insallah tatlimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?