2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kızlar falım sakızı aldım içindeki falı tabiki bebek için açtım ne çıktı...

Eskisini hiç anma.
Yalanlarına kanma.
Yenisi kapıdadır.
Bir tek o var sanma.

Zaten ben 3 tane düşünüyorum...

Son düzenleme:
nihancimmm cok sevindimm yaaaa hem yumoslarin buyumuss hemde sol tarafindaymisss :) valla gunun en guzel haberiydii insallah hamileyimm de diyeceksin bu ay :)

Ayyy icim kipir kipir olduu.... Allahimmmm topikte hamile olmayan kalmasin insallahhhh:)

Tablomuzu duzenledim wifeofdemon listeden cikmak istedigini soylemisti birkere sevdim vardi birde oda ta mayista kalmis sanirim atesini olcmuyor oda onlari cikardim. Hamislerimizi alta olcemeye devam edenleride uste tasidim. Arzumcum olcmeye devam etmeyi dusunuyormusun

selam kızlarrrrr, nasılsınız bakalım baya konuşulmuş amaaaaaa okudum hepsini...
bu arada yoruldum baya tatil malüm izinde arkadaşlar var yorucu oluyo. sanırım klima da çarptı sağ omuzumda bi ağrı varrr.

nihancım harika bir haberle gemişsin. hadi bakalım inşallah hayırlı haberle tekrar mutlu edersin bizi. senin adına çokkkkk mutlu oldum. yüzünüz güldü yaa çok şükür..

arzum canım yeni ay yeni umut inşallah bu ay hamile çıkarsın canım..

kuppe tatlım valla bende çok sevindim içim kıpır kıpır oldu. herşey güzel gidiyosa kalp atışlarını da duyarız kesin. sen kendine dikkat et merdiven inerken falan, ağır kaldırma canım. gözün aydın olsun

azracım nasılsın? bitti mi kırmızıların ???

Son düzenleme:

canımmm iyiyim saolasin bitmedi ama son direnislerini veriyor benimle bugun :90: yarin yolcularim gibi geliyor. Sen nasilsin tatlim izindeyken cok takip edemedim buralari bi ara seni yakaladim ayvalikta sonra tekrar koptuk

nihancimmm cok sevindimm yaaaa hem yumoslarin buyumuss hemde sol tarafindaymisss :) valla gunun en guzel haberiydii insallah hamileyimm de diyeceksin bu ay :)

Ayyy icim kipir kipir olduu.... Allahimmmm topikte hamile olmayan kalmasin insallahhhh:)

sağol biatnem ya evet inşş bu ay bende hamileler kervanına katılırım canım şimdilik herşey çok güzel güzel ama çok ta kendimi kaptırmak istemiyorum canım sonrası malum olmayınca bi yıkım ki hiç sorma valla enkaz altında kalmak istemiyorum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnn inşşş hiç kimse kalmaz hepimiz allahın izniyle hamiş oluruz

biraz önce arakadaşımla konuştum beni rüyasın da HAMİLE olarak görmüş tedavi olduğumu da bilmiyo inşş rabbim ona malum etmiştir

canımmm iyiyim saolasin bitmedi ama son direnislerini veriyor benimle bugun :90: yarin yolcularim gibi geliyor. Sen nasilsin tatlim izindeyken cok takip edemedim buralari bi ara seni yakaladim ayvalikta sonra tekrar koptuk

internet cafe uzaktı. banka işim vardı o ara geldik eşimle 2 dk girebildim. dibimden hiç ayrılmıyorki tatildeyken gelemedim pek.
izindeyken günümü bekliyodum, sabırla bekledim veee 28. gün hastalandım test bile almadım yaniii. tatilden gelince doktora gittim yumurta takibi yaptık. herşey yolunda. normalden daha iyi gelişme var dedi. 11. günde 18mm di. sanırım iyi. çalışmalara tam gaz devam hayatım. eşimde büyük ihtimalle ay başında gidicek bakalım. bu tuttursam iyi olurdu. eger olmazsa eşim gelince aşılamaya karar verdik. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

çok şükür canım ya allah razı olsun bu bile benim için iyi bi gelişme demek ki rahimim kendini toparlamaya başldı şimdilik çok mutluyum canım inşş hep böyle gider ay sonun da bende buraya hamileyim diye yazmak nasip olur

allahım hepimizn yüzünü güldürürü inşş canım

Cok sevindim canim benim 11. gunde 18 mm ise 13. gune kalmaz catlar insallah yumosun insallah bu ay tutturursunuz canım benim asilamaya faalan gerek kalmaz. Amin canım hakkimizda hayirlisi olsun.

Cok sevindim canim benim 11. gunde 18 mm ise 13. gune kalmaz catlar insallah yumosun insallah bu ay tutturursunuz canım benim asilamaya faalan gerek kalmaz. Amin canım hakkimizda hayirlisi olsun.

teşekkür ederim hayatım :)
bu hafta çalışma haftası olcak bizim için. ben şeytanın bacağını kırıp herşeyi sordum doktora. ben biraz çekimser kalıyorum nedense. öle çok da ters değilmiş rahim. hiç bir özel pozisyona da gerek yok dedi. inşallah tutar be canım. sabırla beklicem günüme kadar.

kızlarrrr çıktım ben. hepinize hoş sohbetler.
yarın görüşrüz... öptümmm :))

Son düzenleme:
insallah canım benim bu sefer olcak yumosunda cok güzel gelismis masallah. bende tutuluyorum doktorun yaninda nedense zaten bi normal doktorada daha denk gelemedim henuz hizmet hastanesine gitcem insallah birdahaki sefere 5. ayimi deniyorum 7-8. aylara gelirsem giderim diyorum icimden tugcecim ile wifeofdemoncum tavsiye ettiler bakalim insallah gerek kalmadan gelir mucizelerimiz

kizlar selammmm, anca okudum yazilanlari... malesef cok hizli da okuyamiyorum, is yuzunden surekli bolunuyorum...

regencimmmm, sen bekle o zaman, madem oyle istiyorsun... ama ben olsam gidip baska bir doktordan kan testi yaptirirdim, hem kan testi yaptirmakla doktor degistirmis olmazsin ki, o tatilden gelince, yine ona devam edersin...

arzumcummmmm, insallah bu ay olur o zaman... ama seni baya iyi gordum, sevindim... doktorunun dedigine katiliyorum, baya metanetliymissin... Allah insallah bu ay nasip eder canim...

insallah temmuz ayimiz cokkkkkkkkkkkk cokkkkkkkkkkkkk bereketli gecer, birsuruuuu hamile cikaririzzzzz...

bu arada azracimmmm, burda gordugunde sevindiklerin listesinde ben yokum, uzuldum....

azracimm insallah bnm doktoruma gebelik takibi icin gelirsinn :) kntrol icin gitmene gerek kalmaz insallah tatlimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…