- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.501
Canim hic ole sey olurmu ben daha cok uzuldum simdi beni yanlis anlamissin. Ben isim saymadimki o an online olanlarin isimlerini kopyaladim yapistirdim msj paneline. O an hep eski uyelerimizden kisiler vardi ona istinaden soledim. Ayrica ben bu topikte ilk seninle konusmustum ovulasyon hakkinda hicbirsey bilmezken her sordugum soruya yilmadan cvp verende sendin bunlari hic unutmadim ben. Seni gordugumde hep seviniyorum ama ifade edememisim demekki seni bole dusundurttugume cidden uzuldum.kizlar selammmm, anca okudum yazilanlari... malesef cok hizli da okuyamiyorum, is yuzunden surekli bolunuyorum...regencimmmm, sen bekle o zaman, madem oyle istiyorsun... ama ben olsam gidip baska bir doktordan kan testi yaptirirdim, hem kan testi yaptirmakla doktor degistirmis olmazsin ki, o tatilden gelince, yine ona devam edersin... arzumcummmmm, insallah bu ay olur o zaman... ama seni baya iyi gordum, sevindim... doktorunun dedigine katiliyorum, baya metanetliymissin... Allah insallah bu ay nasip eder canim... insallah temmuz ayimiz cokkkkkkkkkkkk cokkkkkkkkkkkkk bereketli gecer, birsuruuuu hamile cikaririzzzzz... bu arada azracimmmm, burda gordugunde sevindiklerin listesinde ben yokum, uzuldum....
ay ne güzel dr tavsiyesi bile veriyorlar birbirlerine.. benim burda kimim kimsem yok :84::84::84::84::84::84::84::84:
Canim hic ole sey olurmu ben daha cok uzuldum simdi beni yanlis anlamissin. Ben isim saymadimki o an online olanlarin isimlerini kopyaladim yapistirdim msj paneline. O an hep eski uyelerimizden kisiler vardi ona istinaden soledim. Ayrica ben bu topikte ilk seninle konusmustum ovulasyon hakkinda hicbirsey bilmezken her sordugum soruya yilmadan cvp verende sendin bunlari hic unutmadim ben. Seni gordugumde hep seviniyorum ama ifade edememisim demekki seni bole dusundurttugume cidden uzuldum.
regencimmmm, benimde kimsem yok yaaa... benimki bile yok...
azracimmmm, alinganlik yapiyorum iste bana bakma sen... bu ara depresif gunlerimdeyim... baska bir topikte okudum, birisi boyle depresifmis cokkkkk, ardindan bebegini aslinda öldügünü ögrenmis... benim durumumun sebebi de bu olabilir mi ki....
ufff.... hic iyi degilim kizlar... hayalet gibi dolaniyorum etrafta....
benim ki var da ne ise yariyo??? sekerleme yapiyo pasam yaslandi.. zaten bos vakitlerinde ya firar eder ya da uyur
benimki de cok uyur... veya belkide ben fazla uykusuzdum.. geceleri ben otururdum, o uyurdu... ama merak etme regencim, bir hamile kal, sen uyucaksin, o yalniz basina oturcak, durum tersine doncek yani... tecrubeyle sabittir...
ne zaman basladi tatlim senin uyku halin?? 10haftalik oldun masallah... bileyim de bari uyku cökme zamanina kadar gezip tozup ev islerimi halledeyim...yalniz önce gezip tozcam sonra ev isleri
Şşşşşt agzindan yel alsin sakin oyle seyleri aklindan bile gecirme allah korusun. Olumsuz giden ve gitmis olan hikayeleride okuma canim zaten bu donemlerde cok hassaslasirmis bayanlar kendine niye bole zulm ediyosun hamileligin doyasiya tadini cikar tatlimregencimmmm, benimde kimsem yok yaaa... benimki bile yok...azracimmmm, alinganlik yapiyorum iste bana bakma sen... bu ara depresif gunlerimdeyim... baska bir topikte okudum, birisi boyle depresifmis cokkkkk, ardindan bebegini aslinda öldügünü ögrenmis... benim durumumun sebebi de bu olabilir mi ki....ufff.... hic iyi degilim kizlar... hayalet gibi dolaniyorum etrafta....
Şşşşşt agzindan yel alsin sakin oyle seyleri aklindan bile gecirme allah korusun. Olumsuz giden ve gitmis olan hikayeleride okuma canim zaten bu donemlerde cok hassaslasirmis bayanlar kendine niye bole zulm ediyosun hamileligin doyasiya tadini cikar tatlim
valla benim 5 hafta civarinda baslamisti regencimmm... ev isi filan yapamiyorsun, paso uyuyorsun... ev islerine artik genelde benimki bakiyor...
ama o zamanlar iyi zamanlarimdi, midem filan boyle bulanmiyordu... simdi herkesin benim haftalarda bulantilari azalirken benim artti...:26:
bu arada burdaki kizlardan biri de demisti sana, ayni seyi bende diyimmmmm, sabrina hayranim regencimmm, nasil sakin sakin test filan yapmadan durabiliyorsun, bravo valla...
regencimmmm, benimde kimsem yok yaaa... benimki bile yok...
azracimmmm, alinganlik yapiyorum iste bana bakma sen... bu ara depresif gunlerimdeyim... baska bir topikte okudum, birisi boyle depresifmis cokkkkk, ardindan bebegini aslinda öldügünü ögrenmis... benim durumumun sebebi de bu olabilir mi ki....
ufff.... hic iyi degilim kizlar... hayalet gibi dolaniyorum etrafta....
Canim varya ben benimkine bole bisey yapsaydim bilgisayari fiste ceker birdaha foruma girmeme izin vermezdi cok eminim buna. Sana hakveriyorum aslinda bende ilk fregl olunca klomen yutucam dedim benimkine kiyamet koptu. Cok okuyup kafalari karistirmamak lazim. Benim icimden sen cok guzel bi 9ay gecirip oglusunu saglikla kucagina alacagin geciyo canim benim olumlu dusun hep, carsambada doktor sana guzel seyler soliycek insallahazracim, hic sorma... bir suru kotu hikaye okudum, hatta dun aksam benimkine bence artik yasamiyor bebek dedim...bilemiyorum.. carsamba randevu alip gidecegiz... belki orda zorlarsam kalp atisi filan dinletirler...
azracim, hic sorma... bir suru kotu hikaye okudum, hatta dun aksam benimkine bence artik yasamiyor bebek dedim...
bilemiyorum.. carsamba randevu alip gidecegiz... belki orda zorlarsam kalp atisi filan dinletirler...
Screamawaycim lekelenmen kesildimi canim nasil gidiyor hamileligin yogun duygu dalgalanmalari yasiyorsun ama bu kisa donem olur gecermis vucud gecirdigi degisikliklere uyum saglamaya calisiyor
napiiim tatlim.. yarin ki atesime bakcam, ona göre alirim olmazsa.. ben de cok kararsiz ve caresizim :97::97::97::97::97::97: atesim bugün düstü, yani yazmistim aslinda. ortalamanin altina düsmedi ama ayni da seyretmiyor... bi ara cok iyi gitti.. ates hamilelik boyunca yüksek mi seyreder yoksa gecici bi döneme mi mahsus bu yükselme???
Hamilelerin tablolarina bakiyorumda regencim cizginin altina dusmemek kaydiyla inisli cikisli hep. Seninki hala ortalamanin altina dusmedinapiiim tatlim.. yarin ki atesime bakcam, ona göre alirim olmazsa.. ben de cok kararsiz ve caresizim :97::97::97::97::97::97: atesim bugün düstü, yani yazmistim aslinda. ortalamanin altina düsmedi ama ayni da seyretmiyor... bi ara cok iyi gitti.. ates hamilelik boyunca yüksek mi seyreder yoksa gecici bi döneme mi mahsus bu yükselme???
Canim varya ben benimkine bole bisey yapsaydim bilgisayari fiste ceker birdaha foruma girmeme izin vermezdi cok eminim buna. Sana hakveriyorum aslinda bende ilk fregl olunca klomen yutucam dedim benimkine kiyamet koptu. Cok okuyup kafalari karistirmamak lazim. Benim icimden sen cok guzel bi 9ay gecirip oglusunu saglikla kucagina alacagin geciyo canim benim olumlu dusun hep, carsambada doktor sana guzel seyler soliycek insallah
benimkide henuz gelmedi... is dolayindan bizim ev cok gergin yani esim gergin bende turk hatunu olarak onu gerginliginden arindirmaya calisiyorum ve onun sorunlariyla bende hayli geriliyorummm....neysee....
canimmm seninle sohbeti ozlemisim..bak simdi diger kizlar insallah bisiler demezmler...
amasen boyle yapma,dusunme ve okuma bunlari..simdi enhassas ve duygusal sureclerdesin kuzucugumuzuda uzme icerde... geldimi annecin canim??
Canim varya ben benimkine bole bisey yapsaydim bilgisayari fiste ceker birdaha foruma girmeme izin vermezdi cok eminim buna. Sana hakveriyorum aslinda bende ilk fregl olunca klomen yutucam dedim benimkine kiyamet koptu. Cok okuyup kafalari karistirmamak lazim. Benim icimden sen cok guzel bi 9ay gecirip oglusunu saglikla kucagina alacagin geciyo canim benim olumlu dusun hep, carsambada doktor sana guzel seyler soliycek insallah
aaa screamwaycimmm canim inanmiyorum sanaaa... simdi gercekten cok duygusalsin soyledigimiz gibi ama gececek insallah... canim zaten bulantilarinda devam ediyor bu bebeginin iyi oldugunun sinyali biliyorsun...
bak canim anne olmanin zorluklari henuz karinda ve henuz 10 haftalikken bile kaygilari... insallah kucakladiginda bebegini bugunleri anariz....
unutmadan olumlu yerlerde gezin canim olur mu nette yaniiiii
gecenleri benim esimin bana yaptigi gibi yani.........o da kafayi ok takmama fazlasiyla kizmisti ...
azracim supersin bu mesajin screamcimin moralini haylisiyle duzeltecek.... hele bide oglusunu kucagina alacaksin dedinya ben bile bir tuhaf oldum... insallah..... insallah oyle olacak.... carsambayada biseeycik kalmadi zaten
scremawaycim bu defa yegenimizin fotosunuda istiyoruz ama ona goreee... olmazsada onemsizguzel haberlerini getireceksin ya o da yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?