2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hislerimiz karsilikli canim..biliyorum... super haber neguzel hersey daha da guzel olacak insallah annende yolda..... yok yok sen dusuncelerinden arinmaya bak canim hersey guzel ilerleyecek....
dualarin icinde coksagol canim Allahim kabul etsin.. seninde yavrunu korusun sag saglim kucaklasmanizi nasip etsin insallah.....

evet azracimin dedigi gibi insallah oglan olur... bu arada silacimm, gidersem saglik ocagina gitcem, orda scan yapmiyorlar, ama belki kalp atisi dinletirler... scan fotosunu ilk 12. hafta civarinda alabilirim... insallah o zaman yollarim..

olsun olsun canim sen guzelinin pit pitlarini duy onunhaberini getir de bize , o da yeter......ozaman beyefendiyi gormek icin 2-3hafta daha bekleriz napalimm

bak ya sila..sila..sila.. oldu gene.. neyse az yazagim azicik cunku 2000 sayfada hamis olacagim ve olacagiz hadi olmadi 2050.... arzumcum 2500 mu demisti???

nihancımm cok sevındımm canımmm... Allah ım yardımcın olsunnn... bu ay hamıle cıkaralım senı inşş...

oooo menbataa menbata hanimlarda gelmislerrrrr....... nasilsiniz efendimmmm

tşkler efendimmm.. sizler nasılsınızz??????

ıyımmmm gıııı daha ne olsunnn... gezdık tozdukkk. geldık işte... uykum vrarrrr cokkkkk....

menbetacimmmm, hosgeldin canimmmmm.. senin nickini de hatirladim kandilde...

hosbulduk canımmmm.... tsk ederımmmm screamcımmmm....

bana da kiyamayin yaaaaaaaaaaa... benimde kimseciklerim yokkkkkk

ahh silacim yaaa gurbette yasamak zordur ablamdan biliyorum ben mesela bulantim fln oldugunda yatiyorum annem geliyo yediriyo iciriyo beni nazimla oynuyoo ama ablam diyoki ben bulantim olsada mecbur kalkiyorum cunku kimsem yok nsz yapicak diyoo cok uzuluyorumm ve anacigimin kiymetini bi kez daha anliyrmm..: eminim sizdede oyle sen simdi hasta olsan mecbur kalkip biseyler hazirlaman lazim cunku oglun var ( pofff donun gelin tr yeee valla

eskiden ne guzel regen konu acardi, konusurduk... uzun zamandir konularimiz olmadi... :26:
inan tam ondan behsedecektim canim ama karisti... azicik geyik yapsak yaa super gelecek...
iyi tahmin silacimmm, valla kacmisss... baktim offline gorunuyor...
bende bakalim online mi diyyordum,senden aldim cevabi esi birazdan tum gece uykusuna dalar ozamanagelir belki....

tşkler efendimmm.. sizler nasılsınızz??????
ıyımmmm gıııı daha ne olsunnn... gezdık tozdukkk. geldık işte... uykum vrarrrr cokkkkk....
hosbulduk canımmmm.... tsk ederımmmm screamcımmmm....

bende de aliskanlik oldu, yorgunum diyenin batina bakiyorum... menbetacimmm, nereye gitmistin... kesin okumusumdur ama, sayfalari toplu toplu okuyorum, sonra aklimda bisi kalmiyor..

tugcecimmm, valla dogru sooledin, en azindan biz ilk cocuk derdindeyizzz... Allah silaya gayret, ve cokk rahat bir hamilelik versin... cunku o sIkInti icinde bir de ogluna yemek hazirlamasi gerekecek...:26:
karar verdim, ben en iyisi mi baska cocuk mocuk yapmayayim...

beni de kaynvalidemden baska kimsem yok

Menbatacim nasilsin canim sende durumlar nasil ovulasyon oldumu bat nezaman tatlim?

canım batım 31 temmuz.. ovulasyon bıttı.. ama bu aydaa bazı gunlerım bos gectıı.. Allah ıcın cok mısafırlerım geldı gıttı... yatılısı yatısızı

anlaycagın bu aydanda umudum yok canım benımmm...

Allah ım hayırlısını versinnn....

bende de aliskanlik oldu, yorgunum diyenin batina bakiyorum... menbetacimmm, nereye gitmistin... kesin okumusumdur ama, sayfalari toplu toplu okuyorum, sonra aklimda bisi kalmiyor..

canımm aniden gittik bizzz..... piknik gibi..gezdik geldıkk.. foto flan cekildikkkk.....

dikkat ettimde ben bu tedaviden sonra kilo almaya basladımmm... fotolarımıda gordummmm moralim bozuldu heptenn.....

Menbatacim nasilsin canim sende durumlar nasil ovulasyon oldumu bat nezaman tatlim?

bat'lar ne zamanmis unuttuk, ben firsattan istifade listeyi gonderiverimmmm...

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC pollyannaa TEBRIKLER!! | 27 | 2 Temmuz |
tmyomr | 21 | 5 Temmuz| bekliyoruz KuPPe TEBRIKLER!! | 27 | 9 Temmuz|
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz| bekliyoruz trancer TEBRIKLER!! | 31 | 10 Temmuz|
hakem | 28 | 12 Temmuz| bekliyoruz
leplepi | 21 | 20 Temmuz| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Temmuz| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 22 Temmuz| bekliyoruz
hly7| 23 | 22 Temmuz| bekliyoruz
renewal | 28 | 24 Temmuz| bekliyoruz
wifeofdemon| 29 | 25 Temmuz| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 30 Temmuz| bekliyoruz
menbeta | 23 | 31 Temmuz| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Agustos
kardaiz81 | 30 | 7 Agustos
_arzum_ | 26 | 10 Agustos
sila38 | 23 | 14 Agustos
azra3434| 30 | 14 Agustos
derya78_40 | 29 | ??
nihanca | 25 | ??
regen | 23 | ??
|||

mrb kızlar bende bu sene hamile kalmak istiorum hemde çok 4 ay önce kürtaj oldum bebğimn kalbi durdu allahım inş tekrar nasip eder hamile kalmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…