- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.521
silacimm, bende senle muhabbeti ozledim inan.. ya benim canim sIkkIn ama halbuki iyi olmam lazim... annem su an ucakta... benimkide isten direkt onu almaya gidecek... ondan gelmedi hala....
sorma azracimmm ya internetin kotu yanlari...simdi sen bunu soyledin de aklima geldi, gecen benimkine naz yapiyordum, burda okuyorum ya, eslere neler yapiyorlar diye... tabi benimki kaldiramadi, sonra herkesin esi naz cekiyor, sen cekemiyorsun diye tartistikkk... sonra neyse sakinlestirdi beni...
insallah canimmmmm, burda hepimiz bebeklerimizi asamalarini paylasip fikir aliriz...
bu arada kandilde bir suru isim aklima geldi... saydim cogunuzu ismen....(daha dogrusu nicklerle.. )
ay ne güzel dr tavsiyesi bile veriyorlar birbirlerine.. benim burda kimim kimsem yok :84::84::84::84::84::84::84::84:
evet azracimin dedigi gibi insallah oglan olur...bu arada silacimm, gidersem saglik ocagina gitcem, orda scan yapmiyorlar, ama belki kalp atisi dinletirler... scan fotosunu ilk 12. hafta civarinda alabilirim... insallah o zaman yollarim..
oyyy kiyamam regencigimeebole deme yaa keske elimizden bisey gelsede gotursek seni dr a... ztn tr de olsaydin simdiye coktann kantestini yaptirmistin
regencim , canim ikizim esinin sekerlemesi bitti sanirim kayboldun canim!!!!!
herşey yolunda gitti kızlar çok mutlu oldum soldan yumurtluyomuşum ve bir sürü yumoşum olmuşş 17mmyarın tekrar çağırdı bi de çatlatma iğnesi verdi
işte böyleumarım bu ay bende ve isteyen herkes muadına erer bi an önce kavuşuruz bebeklerimize allahın izniyle
bugünb 12. günüm yumurtanın boyun nasıl sizce :44::44::44: galiba incir havuç suyu işye yaradı
oooo menbataa menbata hanimlarda gelmislerrrrr....... nasilsiniz efendimmmm
menbetacimmmm, hosgeldin canimmmmm.. senin nickini de hatirladim kandilde...
bana da kiyamayin yaaaaaaaaaaa... benimde kimseciklerim yokkkkkk
inan tam ondan behsedecektim canim ama karisti... azicik geyik yapsak yaa super gelecek...eskiden ne guzel regen konu acardi, konusurduk...uzun zamandir konularimiz olmadi... :26:
bende bakalim online mi diyyordum,senden aldim cevabiiyi tahmin silacimmm, valla kacmisss...baktim offline gorunuyor...
tşkler efendimmm.. sizler nasılsınızz??????
ıyımmmm gıııı daha ne olsunnn... gezdık tozdukkk. geldık işte... uykum vrarrrr cokkkkk....
hosbulduk canımmmm.... tsk ederımmmm screamcımmmm....
ahh silacim yaaa gurbette yasamak zordur ablamdan biliyorumben mesela bulantim fln oldugunda yatiyorum annem geliyo yediriyo iciriyo beni nazimla oynuyoo ama ablam diyoki ben bulantim olsada mecbur kalkiyorum cunku kimsem yok nsz yapicak diyoo cok uzuluyorumm ve anacigimin kiymetini bi kez daha anliyrmm..: eminim sizdede oyle sen simdi hasta olsan mecbur kalkip biseyler hazirlaman lazim cunku oglun var ( pofff donun gelin tr yeee valla
ahh silacim yaaa gurbette yasamak zordur ablamdan biliyorumben mesela bulantim fln oldugunda yatiyorum annem geliyo yediriyo iciriyo beni nazimla oynuyoo ama ablam diyoki ben bulantim olsada mecbur kalkiyorum cunku kimsem yok nsz yapicak diyoo cok uzuluyorumm ve anacigimin kiymetini bi kez daha anliyrmm..: eminim sizdede oyle sen simdi hasta olsan mecbur kalkip biseyler hazirlaman lazim cunku oglun var ( pofff donun gelin tr yeee valla
Menbatacim nasilsin canim sende durumlar nasil ovulasyon oldumu bat nezaman tatlim?
inan tam ondan behsedecektim canim ama karisti... azicik geyik yapsak yaa super gelecek...
bende bakalim online mi diyyordum,senden aldim cevabiesi birazdan tum gece uykusuna dalar ozamanagelir belki....
bende de aliskanlik oldu, yorgunum diyenin batina bakiyorum...menbetacimmm, nereye gitmistin... kesin okumusumdur ama, sayfalari toplu toplu okuyorum, sonra aklimda bisi kalmiyor..
Menbatacim nasilsin canim sende durumlar nasil ovulasyon oldumu bat nezaman tatlim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?