- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.541
mrb kızlar bende bu sene hamile kalmak istiorum hemde çok 4 ay önce kürtaj oldum bebğimn kalbi durdu allahım inş tekrar nasip eder hamile kalmayı
ahh silacim yaaa gurbette yasamak zordur ablamdan biliyorumben mesela bulantim fln oldugunda yatiyorum annem geliyo yediriyo iciriyo beni nazimla oynuyoo ama ablam diyoki ben bulantim olsada mecbur kalkiyorum cunku kimsem yok nsz yapicak diyoo cok uzuluyorumm ve anacigimin kiymetini bi kez daha anliyrmm..: eminim sizdede oyle sen simdi hasta olsan mecbur kalkip biseyler hazirlaman lazim cunku oglun var ( pofff donun gelin tr yeee valla
canımm aniden gittik bizzz..... piknik gibi..gezdik geldıkk.. foto flan cekildikkkk.....
dikkat ettimde ben bu tedaviden sonra kilo almaya basladımmm... fotolarımıda gordummmm moralim bozuldu heptenn.....
mrb kızlar bende bu sene hamile kalmak istiorum hemde çok 4 ay önce kürtaj oldum bebğimn kalbi durdu allahım inş tekrar nasip eder hamile kalmayı
üzüldümm canımmmm bebegıne... ama allah ına sukretki hamile kalabilyorsun.. ins en yakın zamanda gene kalırsın..
benide aranıza alınnn adım hülyaaaa
canimmm, verirsin kilolari uzulme bence...
heh bu arada bisi diyimmm, baska bir yerde okudum, kizlardan birisi sunu iddia ediyordu, vucut bir degisiklige ugradiktan sonra, yani mesela kilo aldiktan sonra veya verdikten sonra, hamile kaliniyormus... bu dogruysa, seni bu ay hamile gorebiliriz...
hosgeldin canim... cok gecmis olsun... kurtajdan sonra ara mi verdiniz? ne kadarlikken durmustu kalbi? Allah insallah en kisa zamanda tekrar nasip eder canim...
canim soyle batini ve yasini, hemen ekliyim seni de listeye... bat= beklenmeyen adet tarihi, yani daha gelmemis adet tarihi.
Canim gecmis olsun allahim birdaha yasatmasin insallah. Aramiza hosgeldinmrb kızlar bende bu sene hamile kalmak istiorum hemde çok 4 ay önce kürtaj oldum bebğimn kalbi durdu allahım inş tekrar nasip eder hamile kalmayı
Silacim okurken icim burkuldu cok etkilendim yazdiklarindan.canim benim... aynen oyle tugcecim. sizin durum bizdede mevcut...ablamla annem beraber ablam dogum yaptiginda falan, diger durumlarda hersey de anne kurtarici...ben dogum yaptim resmen ruh gibi dolandim ortalarda ... tr de dogum yapan hanimlari belli bir sure yatirirlar bakarlar ozel ilgiye tabidirler.... sandimki bika hafta kaynanam bizde kalacak ilgilenecek bizimle ........nerdeeeeeeee bende o durum.... kirec gibiydi suratim aylarca... afedersiniz kanama bi yandan zaten bu yeterince yorucu... adet donemlerinden biliyoruz, bide oglanin kolikleri(karin agrisi) vardi 3ay.. uykuya olurdum... haydeeee gogusler sut doldu tastimi....iltihap oldumu uclari..ates 40 i buldumu... tir tir titriyosun cocuk agliyormu.... sila hala tek basina hala tekbasina... bugunler hala acitir icimi andigimda amasaglikla yavruma kavistumya.... ama tr de ablam dogum yapti kac hafta annem ilgilendi.......... iste ikinci icin cesaret edemiyordum bir turlu..oglumun kendi kendine bazi durumlari yapabilmesini bekledim... ve simdi o akit bizim icin..simdihamile kalirsam doguma pasamda 4 yasina yaklasir...hayirlisi hakkimizda...ama gercekten cok zor gurbetlik... nice turkulerimizde yakilmistir ya buna.........
Allah razi olsun canim... diyorum ya iste buzamana kadar ondan bekledim...yine cok deil ama iste ... hatta pollyannacima da demistimya cunku onunkizi dahada kucuk....bende de aliskanlik oldu, yorgunum diyenin batina bakiyorum...menbetacimmm, nereye gitmistin... kesin okumusumdur ama, sayfalari toplu toplu okuyorum, sonra aklimda bisi kalmiyor..
tugcecimmm, valla dogru sooledin, en azindan biz ilk cocuk derdindeyizzz... Allah silaya gayret, ve cokk rahat bir hamilelik versin... cunku o sIkInti icinde bir de ogluna yemek hazirlamasi gerekecek...:26:
karar verdim, ben en iyisi mi baska cocuk mocuk yapmayayim...
sen ,jayinvelidenin iyi oldugunu soyluyordunbcanim....insallah tum sureclerde yardimin olur...beni de kaynvalidemden baska kimsem yok
aslinda biliyormusun, guncel hayatta dusunuyorum..topicte bu konuyu masaya yatiralim die ... hatirlamaya calisiyim bakiimm...evet bir konu olsa da konussakkkkk, ikizin yokken sen bulsana konuyu silacim...
benide aranıza alınnn adım hülyaaaa
canim benim... aynen oyle tugcecim. sizin durum bizdede mevcut...ablamla annem beraber ablam dogum yaptiginda falan, diger durumlarda hersey de anne kurtarici...
ben dogum yaptim resmen ruh gibi dolandim ortalarda ... tr de dogum yapan hanimlari belli bir sure yatirirlar bakarlar ozel ilgiye tabidirler.... sandimki bika hafta kaynanam bizde kalacak ilgilenecek bizimle ........nerdeeeeeeee bende o durum.... kirec gibiydi suratim aylarca... afedersiniz kanama bi yandan zaten bu yeterince yorucu... adet donemlerinden biliyoruz, bide oglanin kolikleri(karin agrisi) vardi 3ay.. uykuya olurdum... haydeeee gogusler sut doldu tastimi....iltihap oldumu uclari..ates 40 i buldumu... tir tir titriyosun cocuk agliyormu.... sila hala tek basina hala tekbasina... bugunler hala acitir icimi andigimda amasaglikla yavruma kavistumya....
ama tr de ablam dogum yapti kac hafta annem ilgilendi..........
iste ikinci icin cesaret edemiyordum bir turlu..oglumun kendi kendine bazi durumlari yapabilmesini bekledim... ve simdi o akit bizim icin..simdihamile kalirsam doguma pasamda 4 yasina yaklasir...
hayirlisi hakkimizda...ama gercekten cok zor gurbetlik... nice turkulerimizde yakilmistir ya buna.........
canım bugün regl oldum artık bidahaki aya kısmetse bat tarihim 18 ağustos ayına eklersen sevinirim
3 aylıkken durdu kalbi yavrumun
Canim gecmis olsun allahim birdaha yasatmasin insallah.
hb tatlım artık bebiş gelene kadar sizinleyim tabi geldikten sonrada
silacimmmm, keske o zamanlar tanisiyor olsaydikkkk, cok uzuldummmmm... bir sekilde yardimci olmaya calisirdim.. cok isterdim... aile cok onemli, aile yakin degilse, arkadas cok onemli.... insallah cokkk rahat bir hamilelik gecirirsin bu sefer tatlimmm...
tamam canim ekliyorum..
Allah sabir versin hulyacim, insallah en kisa surede hamile kalirsin ve saglikli sihhatli kucagina alirsin...
Evet o konuda guveniyorum kayinvalideme tatilden geldik yemegim yok diye 3cesit yemek yapmis gelir gelmez elimize tutusturdu allahrazi olsun.Allah razi olsun canim... diyorum ya iste buzamana kadar ondan bekledim...yine cok deil ama iste ... hatta pollyannacima da demistimya cunku onunkizi dahada kucuk.... dedigingibi Allahim nasip eederde rahat bi hamilelik geciririm... cok zorlandigim yerlerde de halalari ilgilenirler....canim Allahim nasip etsin insallah ama bir cocugu kardessiz birakmayalim... ben simdi ogluma baktikca huzunleniyorum..yapayalniz bana yalvariyor "luften oynayalimm" diyor.... bence dusunulmeli.. 3-4 yaslarina gelsinseninki ozaman yaparsin... sen ,jayinvelidenin iyi oldugunu soyluyordunbcanim....insallah tum sureclerde yardimin olur... aslinda biliyormusun, guncel hayatta dusunuyorum..topicte bu konuyu masaya yatiralim die ... hatirlamaya calisiyim bakiimm... hosgeldincanimmmm... ayy bi hlymiz dahaoldu..cook gecmis olsun.. Allahim en kisa zamanda yeniden saglikli evlat nasip etsin....
canim benimmmm... kisabir surede olsa sende gectin bu yollardan ha azracim.... zordur tahmin edersin... hani vardirya ozenenler "alamancilara"... heryeri cennet ulkemin degismem tek kosesini buralarla.... Allah yardimcimiz olsun...saglik versin..en onemlisi hayirlibir es... Allah esimdende razi olsun.. yapabileceklerinin eniyilerini yapmaya calisti...Canim gecmis olsun allahim birdaha yasatmasin insallah. Aramiza hosgeldinSilacim okurken icim burkuldu cok etkilendim yazdiklarindan.
canim insallah Agustosta bebegine kavusursun, bu kez okadarzaman bekletmez insallah seni...........hb tatlım saol kürtajdan sonra hiç ara vermedik cnm 4 ay oldu hala yok halbuki doktor 3 ay korun dedi ama biliodum hemen kalamayacağımı 1.5 sene sonra kalmıştım ilkinde inş bu sefer o kadar uzun sürmez
canim benimmmm... kisabir surede olsa sende gectin bu yollardan ha azracim.... zordur tahmin edersin... hani vardirya ozenenler "alamancilara"... heryeri cennet ulkemin degismem tek kosesini buralarla.... Allah yardimcimiz olsun...saglik versin..en onemlisi hayirlibir es... Allah esimdende razi olsun.. yapabileceklerinin eniyilerini yapmaya calisti...
"ben sana annemden de ,annenden de iyi bakarim" dedi...bu benim icin yeterdi........
canim insallah Agustosta bebegine kavusursun, bu kez okadarzaman bekletmez insallah seni...........
ha bide sakincasi yoksa yasina soyleyebilirsin.. listemizde yaslarimzda yaziyor...
Evet o konuda guveniyorum kayinvalideme tatilden geldik yemegim yok diye 3cesit yemek yapmis gelir gelmez elimize tutusturdu allahrazi olsun.
Hemde nasil zorrr bilmazmiyim burnumun diregi sizladi yazdiklarinin gorunce. Allah yardimcin olsun gercekten ama senin kimseye ihtiyacin yok cunku cok iyi kalpli anlayisli ve esine bagli bir hayat arkadsin var daja ne olsun, ailesine yakin oturan bircok bayandan daha sansli goruyorum ben seni bu acidancanim benimmmm... kisabir surede olsa sende gectin bu yollardan ha azracim.... zordur tahmin edersin... hani vardirya ozenenler "alamancilara"... heryeri cennet ulkemin degismem tek kosesini buralarla.... Allah yardimcimiz olsun...saglik versin..en onemlisi hayirlibir es... Allah esimdende razi olsun.. yapabileceklerinin eniyilerini yapmaya calisti..."ben sana annemden de ,annenden de iyi bakarim" dedi...bu benim icin yeterdi........ canim insallah Agustosta bebegine kavusursun, bu kez okadarzaman bekletmez insallah seni...........ha bide sakincasi yoksa yasina soyleyebilirsin.. listemizde yaslarimzda yaziyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?