- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.561
Babami yeni kaybettim canim. Annemde 1,5 sene once beyinkanamasi gecirdi benim arka sokagimda kardesim ve babanemle birlikte oturuyorlarazracimmm, kayinvaliden sana yardim eder o zaman hamilelikte... ne guzel...benim burda esimden baska kimsem yok... butun ailemiz tr'de... bir arkadas cevremiz var burda o kadar....azracim, senin ailen nerdeydiki, ben kacirmisim orayi...:26:
canimmm, verirsin kilolari uzulme bence...
heh bu arada bisi diyimmm, baska bir yerde okudum, kizlardan birisi sunu iddia ediyordu, vucut bir degisiklige ugradiktan sonra, yani mesela kilo aldiktan sonra veya verdikten sonra, hamile kaliniyormus... bu dogruysa, seni bu ay hamile gorebiliriz...
hosgeldin canim... cok gecmis olsun... kurtajdan sonra ara mi verdiniz? ne kadarlikken durmustu kalbi? Allah insallah en kisa zamanda tekrar nasip eder canim...
inş tatlım çok beklicek sabrım yok inan hemen gelsin istiorum bebişim
Babami yeni kaybettim canim. Annemde 1,5 sene once beyinkanamasi gecirdi benim arka sokagimda kardesim ve babanemle birlikte oturuyorlar
çok sağol canikom ya aminn canım allah hepimizn yardımcı olsun inşş bu ya hepimiz hamile çıkalımnihancımm cok sevındımm canımmm... Allah ım yardımcın olsunnn... bu ay hamıle cıkaralım senı inşş...
tşkler efendimmm.. sizler nasılsınızz??????
ıyımmmm gıııı daha ne olsunnn... gezdık tozdukkk. geldık işte... uykum vrarrrr cokkkkk....
hosbulduk canımmmm.... tsk ederımmmm screamcımmmm....
mrb kızlar bende bu sene hamile kalmak istiorum hemde çok 4 ay önce kürtaj oldum bebğimn kalbi durdu allahım inş tekrar nasip eder hamile kalmayı
ahhh canımmm innssssss......
bende canım bende.... Allah ın ıznıyle ınss bır bebısımız olurrrr....
yakın zamanda hamıle kalırsın gıbıme gelıyorr ınss oyle olur...
bende 23 yasındayım canımm... hıc hamıle kalamadım ben...
çok sağol canikom ya aminn canım allah hepimizn yardımcı olsun inşş bu ya hepimiz hamile çıkalım
hoşgeldin canım :79:çok geçmiş olsun canım bebeğine çok üzüldüm rabbim bidaha yaşatmasın kimseye göstermesin
inşş bundan sonra sağlıklı bi hamilelik geçirirsin
kaç yıllık evlisin cnm olur allahın izniyle inş
Babami yeni kaybettim canim. Annemde 1,5 sene once beyinkanamasi gecirdi benim arka sokagimda kardesim ve babanemle birlikte oturuyorlar
canimbenimmm... cok sagol yazdiklarin ve samimiyetinicin...su an bile desteginiz,yazdiklariniz inan cook rahatlattibeni..ve tekrar sunu dedim..."iyi ki burdayim ve iyiki sizinleyim"..... ikinciide yardimci olursun ..olmadi ben sana yardimci olurum..kolay kolay ayrilmicaz gibi hissediyorum ben....oyle olur insallah...silacimmmm, keske o zamanlar tanisiyor olsaydikkkk, cok uzuldummmmm... bir sekilde yardimci olmaya calisirdim.. cok isterdim... aile cok onemli, aile yakin degilse, arkadas cok onemli.... insallah cokkk rahat bir hamilelik gecirirsin bu sefer tatlimmm...
tamam canim ekliyorum..
Allah sabir versin hulyacim, insallah en kisa surede hamile kalirsin ve saglikli sihhatli kucagina alirsin...
ohh masallah..gencecik bi arkadasimiz daha..insallah dualarimizla enkolay sekilde atlatiriz canim zorlu gunleri...21 yaşındaım canım
Hemde nasil zorrr bilmazmiyim burnumun diregi sizladi yazdiklarinin gorunce. Allah yardimcin olsun gercekten ama senin kimseye ihtiyacin yok cunku cok iyi kalpli anlayisli ve esine bagli bir hayat arkadsin var daja ne olsun, ailesine yakin oturan bircok bayandan daha sansli goruyorum ben seni bu acidanallah mutlulugunuzu daim etsin hic ayirmasin nazarlardan sakinsin
aminnn canım aminnn inşşhb cnm amin aminnn inş
aminnn...2.5 yıllık canımmmm...
Yok canim uzmek degil zaten ben bunlari hep yuregimde tasiyorum hic biryerlere saklamiyorum.ayy ben bunu bilmiyordummmm, cok gecmis olsun azracimmmmm.... kusura bakma, seni uzmek istemem, bilmeden sordum...:26:
aminnn canım aminnn inşş
canım rabbim sana çifter çifter verin inşşş gülüm
Yok canim uzmek degil zaten ben bunlari hep yuregimde tasiyorum hic biryerlere saklamiyorum.
ben çıkıorum kocişim gelir birazdan herkese iyi geceler öpüorum herkesi kokulu kokulu kib
o ucaklarda nadiren vaktinde gelirler zaten... neyse sagsaglim gelsin...gec olsunda guc olmasin....ucak rotar yapmissssssss....:84::84::84:
nihancacimmmmmm, hosgeldinnn... ben sana bisiler yazmistim daha once, ama okumadin galiba..
benim aklim karismisti, sen agustos tarihini bekliyorum, adet olunca onu veririm demistin... bu ay denemedin mi sen canim?
Hamilelerin tablolarina bakiyorumda regencim cizginin altina dusmemek kaydiyla inisli cikisli hep. Seninki hala ortalamanin altina dusmedi
azracim, lekelenmem azaldi... duygu dalgalanmalari yasiyorum aynen dedigin gibi... eve geldim agladim... simdi biraz daha iyiyim...
regencimmm, ben biraktim olcmeyi artik ates olcmuyorum, onun icin kesin bisi diyemicem ama sanki yuksek devam edermis gibi geliyor... genelde derler ya hamilelikte insani daha cok ates basar diye... bunu dayanarak yorum yaptim....
oyyy kiyamam regencigimeebole deme yaa keske elimizden bisey gelsede gotursek seni dr a... ztn tr de olsaydin simdiye coktann kantestini yaptirmistin
eskiden ne guzel regen konu acardi, konusurduk...uzun zamandir konularimiz olmadi... :26:
ayy ben bunu bilmiyordummmm, cok gecmis olsun azracimmmmm.... kusura bakma, seni uzmek istemem, bilmeden sordum...:26:
canımm benım basın sagolsunnnn.... annenede cok cok cok gecmıs olsunnn... allah ım ona uzun omurler versınn...
Cok tesekkur ederim kizlar allahrazi olsun guzel temennileriniz icn herkesin sinavi baska iste insallah sinavlarimizi muvaffakatiyetle gecebilmisizdirAllah sabir versin azracimmmm, Allah sana esine saglik, huzur versin insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?