2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

azracimmm, kayinvaliden sana yardim eder o zaman hamilelikte... ne guzel...benim burda esimden baska kimsem yok... butun ailemiz tr'de... bir arkadas cevremiz var burda o kadar....azracim, senin ailen nerdeydiki, ben kacirmisim orayi...:26:
Babami yeni kaybettim canim. Annemde 1,5 sene once beyinkanamasi gecirdi benim arka sokagimda kardesim ve babanemle birlikte oturuyorlar

ahhh canımmm innssssss......

inş tatlım çok beklicek sabrım yok inan hemen gelsin istiorum bebişim

bende canım bende.... Allah ın ıznıyle ınss bır bebısımız olurrrr....

yakın zamanda hamıle kalırsın gıbıme gelıyorr ınss oyle olur...

bende 23 yasındayım canımm... hıc hamıle kalamadım ben...

çok sağol canikom ya aminn canım allah hepimizn yardımcı olsun inşş bu ya hepimiz hamile çıkalım
mrb kızlar bende bu sene hamile kalmak istiorum hemde çok 4 ay önce kürtaj oldum bebğimn kalbi durdu allahım inş tekrar nasip eder hamile kalmayı

hoşgeldin canım :79:çok geçmiş olsun canım bebeğine çok üzüldüm rabbim bidaha yaşatmasın kimseye göstermesin
inşş bundan sonra sağlıklı bi hamilelik geçirirsin

kaç yıllık evlisin cnm olur allahın izniyle inş

hb cnm amin aminnn inş

Babami yeni kaybettim canim. Annemde 1,5 sene once beyinkanamasi gecirdi benim arka sokagimda kardesim ve babanemle birlikte oturuyorlar

canım başın sağolsun gülüm allahım sabır versin babanın da mekanı cennet olsun annen için de çok geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin

canimbenimmm... cok sagol yazdiklarin ve samimiyetinicin...su an bile desteginiz,yazdiklariniz inan cook rahatlattibeni..ve tekrar sunu dedim..."iyi ki burdayim ve iyiki sizinleyim"..... ikinciide yardimci olursun ..olmadi ben sana yardimci olurum..kolay kolay ayrilmicaz gibi hissediyorum ben....oyle olur insallah...

21 yaşındaım canım
ohh masallah..gencecik bi arkadasimiz daha..insallah dualarimizla enkolay sekilde atlatiriz canim zorlu gunleri...

ah azracim benim...oyle iste... cok sagol guzelim..artiksizlerinde dualarini aldigimi da biliyorum inan kendimi daha hafif hissediyorum....
soylediklerindede haklisin canimAllahim herkese "vicdanli, saygili,Allah korkusu "tasiyan esler nasip etsin....

amin canim Mevlam hepimizin mutlulugunudaim etsinnn............

canımm benım basın sagolsunnnn.... annenede cok cok cok gecmıs olsunnn... allah ım ona uzun omurler versınn...

ucak rotar yapmissssssss....:84::84::84:
o ucaklarda nadiren vaktinde gelirler zaten... neyse sagsaglim gelsin...gec olsunda guc olmasin....

guzel arkadaasim benim basin sagolsun..Allah rahmet eylesin.. geride kalanlara omur versin Rabbim...tek kardesin mi var..Allahim onlarin acilarini gostermesin... Annene de acil sifalar.........

nihancacimmmmmm, hosgeldinnn... ben sana bisiler yazmistim daha once, ama okumadin galiba..

benim aklim karismisti, sen agustos tarihini bekliyorum, adet olunca onu veririm demistin... bu ay denemedin mi sen canim?

canım inan valla senin yazdığını hiç görmedim canım kusura bakma

yok canım ben vermek istemedim hani geçen ay sağdan yumutluyodum ya o yüzden

ama şimdi yazabilirisn canım hiç beklemediğim batt 7 ağustosssss

Son düzenleme:
Hamilelerin tablolarina bakiyorumda regencim cizginin altina dusmemek kaydiyla inisli cikisli hep. Seninki hala ortalamanin altina dusmedi

insallah da düsmez canim :97::97::97::97::97::97:

beni bir sey basmiyo vallahi..

oyyy kiyamam regencigimee bole deme yaa keske elimizden bisey gelsede gotursek seni dr a... ztn tr de olsaydin simdiye coktann kantestini yaptirmistin

yaptirirdim tabi... ama sans iste :97::97::97::97::97:

eskiden ne guzel regen konu acardi, konusurduk... uzun zamandir konularimiz olmadi... :26:

acalim da canim simdi benim kafam basmiyor... siz acin hadi...

ayy ben bunu bilmiyordummmm, cok gecmis olsun azracimmmmm.... kusura bakma, seni uzmek istemem, bilmeden sordum...:26:
canımm benım basın sagolsunnnn.... annenede cok cok cok gecmıs olsunnn... allah ım ona uzun omurler versınn...
Allah sabir versin azracimmmm, Allah sana esine saglik, huzur versin insallah....
Cok tesekkur ederim kizlar allahrazi olsun guzel temennileriniz icn herkesin sinavi baska iste insallah sinavlarimizi muvaffakatiyetle gecebilmisizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…