- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.581
canım inan valla senin yazdığını hiç görmedim canım kusura bakma
yok canım ben vermek istemedim hani geçen ay sağdan yumutluyodum ya o yüzden
ama şimdi yazabilirisn canım hiç beklemediğim batt 7 ağustosssss
iyi geceler hulyacim,...
nihancimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, ama benim yazdiklarimi neden gormuyorsunnnnnnnnn....:84::84::84::84:
hem biz "dostuz" deilmi azracim... dostlar birbirlerinin acilarini yureginde hisseder... nasil az once sen benim yalnizligimi okurken burnunun diregi sizladiysa... gercek hissetmek ,paylasabilmek budur iste... sen istedigin,izin verdiginsurece acinida,sevinclerinide seninle hissedip ,paylasacagiz.....Yok canim uzmek degil zaten ben bunlari hep yuregimde tasiyorum hic biryerlere saklamiyorum.
ben çıkıorum kocişim gelir birazdan herkese iyi geceler öpüorum herkesi kokulu kokulu kib
o ucaklarda nadiren vaktinde gelirler zaten... neyse sagsaglim gelsin...gec olsunda guc olmasin....
insallah da düsmez canim :97::97::97::97::97::97:
beni bir sey basmiyo vallahi..
yaptirirdim tabi... ama sans iste :97::97::97::97::97:
acalim da canim simdi benim kafam basmiyor... siz acin hadi...
heeee, simdi anladimmmmm...
bende cildiriyordum burda bana cevap vermiyorsun diye, ustte bir daha yazdim hatta....
ok duzeltimmm listede seni nihancimmmm, bu ay sana bir minik bebek getirsinnn....
inşşşşşşş gülüm inşşşş rabbim gönlümüze göre versininss yavrummmm... cok ıstıyorummm ıkızlerım olmasını....
ben çıkıorum kocişim gelir birazdan herkese iyi geceler öpüorum herkesi kokulu kokulu kib
a ha ikizim regen yeniden gelmis..... dedimya esi gece uykusuna dalinca gelir dieee............
simdi regencim geldiya.. herkesler kacisir teker teker...ha regen nedersin?? bugun sen gelince kimse gitmezse,seyanin bacagini kirmissin demektir!!!!
ben geldim,herkes gittiiii.....diye uzulmelerine cok uzuluyorum cunkuuu
daha nicesinavlardan gecicez azracim...Allahim agiryukler yuklemesin....Cok tesekkur ederim kizlar allahrazi olsun guzel temennileriniz icn herkesin sinavi baska iste insallah sinavlarimizi muvaffakatiyetle gecebilmisizdir
ayyy valla henuz bi fikrim gelmediiiiii..okadar cok konustuk ki...zamaninda kalkti ucak, ama inmiyor... gidip ben indircem simdi....:84::84:
silacimmmin aklinda bisiler varmis, ama henuz hatirlayamadi... onu bekliyoruzzz... tabi o zamana kadar benimkiler gelecek mi bakalim...
inşşşşşşş gülüm inşşşş rabbim gönlümüze göre versin
sana da iyi geceler canım bizde seni çok öptük
scremawaycığıma katılıyorum bende seni tanıdığıma çok memnun oldum
azra3434+,
screamaway+,
sila38+,
menbeta+,
regen+,
cicek2154
kızlarrrrr hepinize iyi geceler :79::79::79::79::79: yarın sabah 9 da hastane de olmam gerekiyo yatıp dinleyeyim
hepiniz çooook öptüm yarın görüşmek üzere allah emanet olun
azra3434+,
screamaway+,
sila38+,
menbeta+,
regen+,
cicek2154
kızlarrrrr hepinize iyi geceler :79::79::79::79::79: yarın sabah 9 da hastane de olmam gerekiyo yatıp dinleyeyim
hepiniz çooook öptüm yarın görüşmek üzere allah emanet olun
epeydir konudan da konusmadigimiz iin performans dusuklugu oldu tabi....... akliniza gelen biseyler yokmu kizlar dagilmadan....
Canim allahrahatlik versin yarin insallah guzel haberlerle gelirsin. Bende cok optummmmmmmmazra3434+, screamaway+, sila38+, menbeta+, regen+, cicek2154 kızlarrrrr hepinize iyi geceler :79::79::79::79::79: yarın sabah 9 da hastane de olmam gerekiyo yatıp dinleyeyimhepiniz çooook öptüm yarın görüşmek üzere allah emanet olun
mesela kizlar, ben esime cok baskici davraamiyorum...
nerdesin,nezaman geliyon vb gibi olaylara pek griremiyorum...hatta bazen onu fazla serbesst biraktigimi dusunuyorum... aslinda bu konuda biraz daha tavir degistirmeliyim....
yani aslinda birazda hepimizin tuyolarini paylasalim istiyorum,eslerimizi nasil hep kendimize asik tutariz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?