2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

heeee, simdi anladimmmmm...

bende cildiriyordum burda bana cevap vermiyorsun diye, ustte bir daha yazdim hatta....

ok duzeltimmm listede seni nihancimmmm, bu ay sana bir minik bebek getirsinnn....

Yok canim uzmek degil zaten ben bunlari hep yuregimde tasiyorum hic biryerlere saklamiyorum.
hem biz "dostuz" deilmi azracim... dostlar birbirlerinin acilarini yureginde hisseder... nasil az once sen benim yalnizligimi okurken burnunun diregi sizladiysa... gercek hissetmek ,paylasabilmek budur iste... sen istedigin,izin verdiginsurece acinida,sevinclerinide seninle hissedip ,paylasacagiz.....
ben çıkıorum kocişim gelir birazdan herkese iyi geceler öpüorum herkesi kokulu kokulu kib

iyi geceler hlycimmmmmmm.......seni tanidimiza memnuk olduk..yanisahsen been memnun oldum...

o ucaklarda nadiren vaktinde gelirler zaten... neyse sagsaglim gelsin...gec olsunda guc olmasin....

zamaninda kalkti ucak, ama inmiyor... gidip ben indircem simdi....:84::84:

insallah da düsmez canim :97::97::97::97::97::97:
beni bir sey basmiyo vallahi..
yaptirirdim tabi... ama sans iste :97::97::97::97::97:
acalim da canim simdi benim kafam basmiyor... siz acin hadi...

silacimmmin aklinda bisiler varmis, ama henuz hatirlayamadi... onu bekliyoruzzz... tabi o zamana kadar benimkiler gelecek mi bakalim...

heeee, simdi anladimmmmm...

bende cildiriyordum burda bana cevap vermiyorsun diye, ustte bir daha yazdim hatta....

ok duzeltimmm listede seni nihancimmmm, bu ay sana bir minik bebek getirsinnn....

aminnnnnnnn canım inşşşşş rabbim hamişlerimiz dularını kabul etsin bebeklerini sizlere sağ sağlim bağışlasın

a ha ikizim regen yeniden gelmis..... dedimya esi gece uykusuna dalinca gelir dieee............

simdi regencim geldiya.. herkesler kacisir teker teker...ha regen nedersin?? bugun sen gelince kimse gitmezse,seyanin bacagini kirmissin demektir!!!!

ben geldim,herkes gittiiii.....diye uzulmelerine cok uzuluyorum cunkuuu

inss yavrummmm... cok ıstıyorummm ıkızlerım olmasını....
inşşşşşşş gülüm inşşşş rabbim gönlümüze göre versin
ben çıkıorum kocişim gelir birazdan herkese iyi geceler öpüorum herkesi kokulu kokulu kib

sana da iyi geceler canım bizde seni çok öptük

scremawaycığıma katılıyorum bende seni tanıdığıma çok memnun oldum

regencimmm, geldi ama pek bisi yazmiyor, biz gidince yazcak....

azra3434+,
screamaway+,
sila38+,
menbeta+,
regen+,
cicek2154

kızlarrrrr hepinize iyi geceler :79::79::79::79::79: yarın sabah 9 da hastane de olmam gerekiyo yatıp dinleyeyim

hepiniz çooook öptüm yarın görüşmek üzere allah emanet olun

Cok tesekkur ederim kizlar allahrazi olsun guzel temennileriniz icn herkesin sinavi baska iste insallah sinavlarimizi muvaffakatiyetle gecebilmisizdir
daha nicesinavlardan gecicez azracim...Allahim agiryukler yuklemesin....
zamaninda kalkti ucak, ama inmiyor... gidip ben indircem simdi....:84::84:

silacimmmin aklinda bisiler varmis, ama henuz hatirlayamadi... onu bekliyoruzzz... tabi o zamana kadar benimkiler gelecek mi bakalim...
ayyy valla henuz bi fikrim gelmediiiiii..okadar cok konustuk ki...

guzelim yaaa amma guldurdun beni sream deil ben yazmistim onu ama olsun...sen bugun toz pembesin varsin olsun..............
cok sevimli gorunuyorsun.......

nihancimmmmm, iyi geceler canimmmmmmm... insallah guzel gecer randevunnn... igneni olcan di miiii? bundan sonra cokkk calisman lazim...

hayirli geceler canim benim... yine bomba gibi gel emi!!!! optumseni koccamannnn...................

Kizlar mart, nisan, mayis, haziran hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu temmuz ve sonrasinin listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC pollyannaa TEBRIKLER!! | 27 | 2 Temmuz |
tmyomr | 21 | 5 Temmuz| bekliyoruz KuPPe TEBRIKLER!! | 27 | 9 Temmuz|
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz| bekliyoruz trancer TEBRIKLER!! | 31 | 10 Temmuz|
hakem | 28 | 12 Temmuz| bekliyoruz
leplepi | 21 | 20 Temmuz| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Temmuz| bekliyoruz
nartanesiii | ?? | 22 Temmuz| bekliyoruz
hly7| 23 | 22 Temmuz| bekliyoruz
renewal | 28 | 24 Temmuz| bekliyoruz
wifeofdemon| 29 | 25 Temmuz| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 30 Temmuz| bekliyoruz
menbeta | 23 | 31 Temmuz| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Agustos
kardaiz81 | 30 | 7 Agustos
nihanca| 25 | 7 Agustos
_arzum_ | 26 | 10 Agustos
sila38 | 23 | 14 Agustos
azra3434| 30 | 14 Agustos
srdrhly| 21 | 18 Agustos
derya78_40 | 29 | ??
regen | 23 | ??
|||

Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....

Canim allahrahatlik versin yarin insallah guzel haberlerle gelirsin. Bende cok optummmmmmmm

mesela kizlar, ben esime cok baskici davraamiyorum...

nerdesin,nezaman geliyon vb gibi olaylara pek griremiyorum...hatta bazen onu fazla serbesst biraktigimi dusunuyorum... aslinda bu konuda biraz daha tavir degistirmeliyim....

yani aslinda birazda hepimizin tuyolarini paylasalim istiyorum,eslerimizi nasil hep kendimize asik tutariz...

Kizlar beni simdiden ramazan telasi aldi. Malum iftar davetlerinde menu hazirligina basliyim diyorum gecem sene iftara buyukleri almamistim yeni evliyim diye kimse gelmedi butun hafta sonlarini kapi kapi gezdirdiler ama bu sene herkesi cagirmam lazim pofff heyecan yapiyorm. Siz neler dusunuosunuz bu konuda

asik tutma konusunda bisi diyemicem ama silacim, senin yazdiklarin hakkinda yorum yapcam... olur mu oyle sey... sen orda yalnizsin, cok serbest birakma. senin yaninda olsun, oyle bekar erkek modunda olmasin... nerdesin, ne zaman geleceksin diye tabiki sorgulucan... acikcasi ben sorarim, gel diye de baski da yaparim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…