- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.601
aklima bisi gelmedi benim silacimmmm....
yine iyi konustuk.... ama herkes yoruldu, sessizlesmeye basladik...bende kacarim zaten birazdan....
a ha ikizim regen yeniden gelmis..... dedimya esi gece uykusuna dalinca gelir dieee............
simdi regencim geldiya.. herkesler kacisir teker teker...ha regen nedersin?? bugun sen gelince kimse gitmezse,seyanin bacagini kirmissin demektir!!!!
ben geldim,herkes gittiiii.....diye uzulmelerine cok uzuluyorum cunkuuu
Canim ben asiri kiskanc bir es olarak evliligimizin ilk aylarinda cok bogdum esimi bu iyi gelmiyor erkeklere sen serbest birakmakla iyisini yapiyosun bence.mesela kizlar, ben esime cok baskici davraamiyorum...nerdesin,nezaman geliyon vb gibi olaylara pek griremiyorum...hatta bazen onu fazla serbesst biraktigimi dusunuyorum... aslinda bu konuda biraz daha tavir degistirmeliyim....yani aslinda birazda hepimizin tuyolarini paylasalim istiyorum,eslerimizi nasil hep kendimize asik tutariz...
Kizlar beni simdiden ramazan telasi aldi. Malum iftar davetlerinde menu hazirligina basliyim diyorum gecem sene iftara buyukleri almamistim yeni evliyim diye kimse gelmedi butun hafta sonlarini kapi kapi gezdirdiler ama bu sene herkesi cagirmam lazim pofff heyecan yapiyorm. Siz neler dusunuosunuz bu konuda
mesela kizlar, ben esime cok baskici davraamiyorum...
nerdesin,nezaman geliyon vb gibi olaylara pek griremiyorum...hatta bazen onu fazla serbesst biraktigimi dusunuyorum... aslinda bu konuda biraz daha tavir degistirmeliyim....
yani aslinda birazda hepimizin tuyolarini paylasalim istiyorum,eslerimizi nasil hep kendimize asik tutariz...
evet canim..yine dehiic fena deildik...ikilafin belini kirdik yinede....
bu arada breshca nin batibayagi yaklasmis... bizi haberdar edebilir mi acaba? tatildeye suan!!!
su sirada regenin ne yaptigini merakediyorum dogrusu..............
azracim inanirmisin...kalp kalbe karsi diebuna derler..konu olarak aklimdan gecmedi deil...bende sengibiyim... gerci iki gorumce bi kaynanalar hepihepiama.. yine de stres iste..esiminarkadaslarida varrr... kuzeni var... bunu da paylasalim...Kizlar beni simdiden ramazan telasi aldi. Malum iftar davetlerinde menu hazirligina basliyim diyorum gecem sene iftara buyukleri almamistim yeni evliyim diye kimse gelmedi butun hafta sonlarini kapi kapi gezdirdiler ama bu sene herkesi cagirmam lazim pofff heyecan yapiyorm. Siz neler dusunuosunuz bu konuda
asik tutma konusunda bisi diyemicem ama silacim, senin yazdiklarin hakkinda yorum yapcam... olur mu oyle sey... sen orda yalnizsin, cok serbest birakma. senin yaninda olsun, oyle bekar erkek modunda olmasin... nerdesin, ne zaman geleceksin diye tabiki sorgulucan... acikcasi ben sorarim, gel diye de baski da yaparim...
Canim ben asiri kiskanc bir es olarak evliligimizin ilk aylarinda cok bogdum esimi bu iyi gelmiyor erkeklere sen serbest birakmakla iyisini yapiyosun bence.
Evet bende bunu dusunuyordum biliyomusn screamcim ctesi menuyu bol tutup pazargunude bi kac revizyon ve eklemeyle ikinci gunude cikaririm diye ama bizde variz isin ucunda orayi kacirmisim akil akildan ustundur cook iyi oldu uyarin icn tesekkur ederim aklimda olsun bukonu ustune konu geliyorrrr superrr...ben bundan 2 sene once cokkk iftar daveti verdim... ama bir sacmalik yaptim, ondan bahsedeyim azracimm, belki bir yardimim dokunur.. simdiii yaptigim sacmalik suydu, dedim ki iftarda fix bir menum olsun, her gelene hemen hemen ayni seyleri ikram edeyim, bir sure sonra pratiklesirim, daha kolay hazirlarim... ama sunu hesaba katmaddim tabiiii, biz bize gelen misafirlerle beraber yedigimiz icin biz hep ayni seyleri yemekten cokkk bunaldikkkk onun icin menuler birbirine benzemesinnnn, farkli olsun.. sizin icinde degisiklik olur... bu sene ise iftar konusuna cok girmemeye caliscam... zaten bu halde kendime bile yemek hazirlamiyorum..
ben acaip bi terapistlegorusmek isterdim acikcasi.... pek ilgiliydim boyle konularla..... kizlar unutmayalimmm...kadina cook is dusuyor hele bu devirde....ben de artik öyle oldum ''mecburen''...
ay ikizim napiim isim hic bitmiyorki...
yook sekerim gunahimi almayin vallahi............ dusunmedim oyle yaramazlilarben esi uyudu varsaymistim zaten...ondanhanine yapabilir kiii die sorguladim kendi kendime...bana senin aklindan farkli bisiler geciyormus gibi geldi silacim...
konu ustune konu geliyorrrr superrr...
ben bundan 2 sene once cokkk iftar daveti verdim... ama bir sacmalik yaptim, ondan bahsedeyim azracimm, belki bir yardimim dokunur..
simdiii yaptigim sacmalik suydu, dedim ki iftarda fix bir menum olsun, her gelene hemen hemen ayni seyleri ikram edeyim, bir sure sonra pratiklesirim, daha kolay hazirlarim...ama sunu hesaba katmaddim tabiiii, biz bize gelen misafirlerle beraber yedigimiz icin biz hep ayni seyleri yemekten cokkk bunaldikkkk
onun icin menuler birbirine benzemesinnnn, farkli olsun.. sizin icinde degisiklik olur...
bu sene ise iftar konusuna cok girmemeye caliscam... zaten bu halde kendime bile yemek hazirlamiyorum..
Kizlar benimki kurtlandi yatalim artik diye opuyorum kizlar sizleri allah rahatlik versin mujkkks
Kizlar benimki kurtlandi yatalim artik diye opuyorum kizlar sizleri allah rahatlik versin mujkkks
ben acaip bi terapistlegorusmek isterdim acikcasi.... pek ilgiliydim boyle konularla..... kizlar unutmayalimmm...kadina cook is dusuyor hele bu devirde....
yook sekerim gunahimi almayin vallahi............ dusunmedim oyle yaramazlilarben esi uyudu varsaymistim zaten...ondanhanine yapabilir kiii die sorguladim kendi kendime...
ilahi screamawayim...... peki pratiklesmis miydin canim???
benim gecen seneki en son davetim pek ovguler aldi..esimin kuzeni ailesi bizimkiler epeycede kalabalikti.... ben cok yapiyorum ama yaaa.. busene daha dikkat edicem... hele masanin ortasini varya mezeleri ,soguk salatalari falan favorim onlar...boregi var ana menusu ve yanligi var en onemlisi iftarin bastaci corbasi var.... tatli kismina hiic girmiyiimmm...
aslinda bi yerden sonra tatlid SIkIliniyor... yas pasta da iyi gidiyor..simdi hele bir de yaz dondurma esliginde birseyler dusunulebilir!!!
ee kizlaryine bas basa kaldik ucumuz...........
sreamawaycim..ucakla ilgili son durum nedir... ???
kopuk kaldim ben yaa
neyse kizlar hepinize iyi geceler... ben gideyim kocis yatti cünkü, surat yapar sonra..daha cantasini hazirlicam yarin sabah görüsürüzzzz
evet canım benim bugün iğnemi olucam hayırlısylanihancimmmmm, iyi geceler canimmmmmmm... insallah guzel gecer randevunnn... igneni olcan di miiii?bundan sonra cokkk calisman lazim...
inşşşş canım yine güzel haberlerle dönerim buraya kuzumhayirli geceler canim benim... yine bomba gibi gel emi!!!! optumseni koccamannnn...................
Canim allahrahatlik versin yarin insallah guzel haberlerle gelirsin. Bende cok optummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?