2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

saol canım benim aminn.

regencim gozunaydin kuzum yerlesme olsada sevinceksin kirmizilar olsada sevinceksin cok iyi tahmin ediyorum artik bi sonuca baglanmis olmasi acisindan hakkinda hayirlisi olsun canım

günaydınn kızlarrrrr....

regencimmmm insallah canım yerlesme kanamasıdır insallahhhh....

screamaway hadi gozunaydınn canımmmm... benden sana akıl olmaz büyügümsün sonucta, sunu demek isterim.annenle gecırdıgın zamanın kıymetını bıl yavrummm... bende annemden uzagımm.. onu cok ama cok ozluyorummm.... yanıma geldıgındede fazla kalamıyorr. ozlemımı dindiremiyorumm... opuldunn cicimmm..

nihancancammm hayırlı haberle gel inş..

kardaizcimm merhaba canım nasılsınnn????

iyiyim tatlım nasıl olsun uğraşıyorız valla. bi o masa bi bu masa koşturuyorum. yeni gördüm yazını kusura bakma hayatım. bu hafta çalışma haftası inşallah sonu güzel olur. sen nasılsın? inşallah tutturmuşsundur güzelim

Son düzenleme:

yok canim simdi gerek kalmadi, sonra ihtiyac duyarsam gel yap raziyim

saol canım benim aminn.

regencim gozunaydin kuzum yerlesme olsada sevinceksin kirmizilar olsada sevinceksin cok iyi tahmin ediyorum artik bi sonuca baglanmis olmasi acisindan hakkinda hayirlisi olsun canım

yerlesme degil canim benim devami geliyor Allahtan yani bi 69gün daha bekletmedi, demek ki iki siklusu bi arada cikardim ben

yok canim degilmis, ama olsun cok sükür yani maymuna dönmüstüm iyice... yani bos hamilelik yasiyorum diye korkmaya baslamistim, yani o kadar ciddi mi durumum diye demekki psikolojim bozulmamis...

Son düzenleme:
canim dun bu postuna cvp yazdim tamosira kapiyi actim esim geldi...burasi da oylece kaldi afedersin....

bu soguk orba olayi super vallahi..annecigimde yapardi... bizde yapalim onu...

sen bu ramazan standby sin zaten.........
ucak indi silacimmmm... yoldalar ama eve varmalari icin 45 dk filan var daha...:26:

hadi gozunaydin canim... guzel ve degerli vakitler gecirmeniz diliyorum...

ikizim regen.. uyandinmi guzelim....

valla hayirlisi olsun bu surecide atlattin bitanem.. emisin degil mi devami geliyor kirmizilarin??....

su dr lara kiziyoruzda bi bildikleri var gercekten...hele burdakiler daha sogukkanlilar... dun arzumda dedi ve benona hak vermistim..senin dongun 30dan fazlaydi ve yani 34-35 olmaliydi ve benim hesabima gore ikinci batta geldikirmizilar tipki migi gibi!!!

neyse canim anatomi dersimizide bitirdikten sonra Allahimdan sana bebek diliyorum bu ay insallah... ve bebek isteyen hepimize...........

mrb nasılsınız ne kadar boş bugün sayfa
slm canim..bazen olurboyle ama cogaliriz yavas yavas.....
aynen öle tatlım yoğunluk fena bildiğin gibi değil. belki 2-3 saat sonraya gelirim.
siz napıyosunuz bakim

anladim canim..vallasicaklarda da pekbi zor olmasi lazim.. Allah kolaylikversin...

bizdende iyilik dun biraz lafladik kizlarla uzunca bi zamandir yapamamistik..iyi geldi...
acikcasi ben hamisheberleri bekliyorum artik. yarindan sonra batlar arka arkaya...

evet valla ne güzel sohbet etmişsiniz gelir gelmez geçmişi okudum.
allahtan klima var ama işten dışarı çıkınca kötü oluyo.
canım inşallah tuttururuz da bebişlerimizi müjdeleri veririz.
üptüm çokkkkk hepinizi görüşrüzzzzzz

azracim canim birsey sormak istiyorum sana...

simdi tatlim senin kirmizilar once bi cee ee diyip geri cekiliyorlar ve sonra tekrar geri geliyorlarya.. sen baslangic olarak hangisini baz aliyorsun ve yumurtlaman hangisine gore oluyor...???? cunku hem atesini olcuyor,hem de testte pozitifi goruyorsun ya canim.. bende ona gorebi derleme yapicam kendimde... buay ates isine girseydim keske... insallah gerekkalmazzzz!!!!!!!!!!

artik kocacin gidincesende katilirsin evden bize aradan.......

hadi canim sana kolay gelsin.. aman dikkat et bu sirahasta olmanin hiiic yeri deil...cok isin var..

gorusuruzzzz

evet tatlim yaaw gurbette yasamak ayri bi zorr bide cocuk olunca dahada sorumluluk artiyoo... Allah hepinizin yardimcisi olsunnn. buarada keske solemeseydimm ztn tek cocuk istiyodun simdi hepten zor oldugunu dusunup istemiyceksin desene...:) ama hakveriyorumda sana bi yandan

Babami yeni kaybettim canim. Annemde 1,5 sene once beyinkanamasi gecirdi benim arka sokagimda kardesim ve babanemle birlikte oturuyorlar

azracimmm basin saolsun Allahim geride kalanlara uzun omur versin insallah.... Ne yapalim hersey insanlar icin ne yazikki... bnde babami 1,5 sene once kaybettim o gidince yasiyamam saniyodum amaa mecbur yasiyosun guluyosun egleniyosun hayat bu iste...

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

1. menbeta

ne kusuru canımmm.. calısıyorsun sen... inss sende tuttturursunnn canımmmmm.... bol sanslar sana...

benim ovulasyon gunlerım bitti.. şimdi sadece bekliyorumm...umudum yokkk.. dogru duzgun calısamadıkki...

bu ayda ramazan.. nasıl olacak bilmiyorummm... bayramdan sonra telefonları kapayacamm... kimseyi istemiyorummm biraz calısalım yaaa... cok gec kaldık cokkkkk.....

yok canim simdi gerek kalmadi, sonra ihtiyac duyarsam gel yap raziyim
yerlesme degil canim benim devami geliyor Allahtan yani bi 69gün daha bekletmedi, demek ki iki siklusu bi arada cikardim ben
regen tatliskommm.... Allah hayırlısını nasip etsin canımmmm... kırmızıların gelmesıne sevındınn... ikilemde kalmıstınnn.... hayırlısı olsunn canımmm..

yepyeni bir ay seni bekliyor .... inss olur canımmm.

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

1. menbeta
2. azra3434+
3. mpb

vışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hosgeldınızzzzz

canım aslinda bi gelip geri gitmiyorlar. ben genillikle 15. gun yumurtluyorum. ve yumurtlamadan sonraki 14. gun olmam gerekirken, önce 21. gun once hafif leke geliyo sadece gunluk pedi kirletecek kadar az. 5 gun sonra kahverengi lekelenme oluyo 2-3 gun suruyo oda en nihayetinde kirmizilar geliyo. Kirmizilarin en yogun geldigi gunu 1. gun olarak baz aliyorum ona gore yeni batimi ayarliyorum tatlim. gec kalmis sayilmassin aslinda ates olcumu yapmak icin ovulasyonuna daha var dimi seninle ayni batlarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…