- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.621
günaydınnnnnnn :81::81::81:
maşallah amma konuşmuşsunuz dün gece oku oku bititrdim ama
azracımmmm canım başın sağolsun, Allah geride kalanlara uzunnnnnn huzurlu ömürler versin canım.
nihanca tatlım battaş olmuşuzzz tızzzz. hadi git bakalım git doktora hayırlı haberle gel güzelim. sen de iyi ki varsınnn
regencim, yok ben gelip sana kan testi yapacam o olucak.
screamaway, canım gözün aydın annen geldi. işlerde yoluna girer şimdi.
hly7 arkadaşımmmmmmmmmmm seniiiiiiiiii özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay kizlar su peceteye gelen pembelik varya, onu yasadim az önce.. bakalim aksama kadar devami gelecek mi?? agrim sancim yok simdilik ama gelecekse de gelsin yani 69 olduk
önce haber vereyim, simdi günaydinlar herkeseeeeeeeeeeeekimseler yok ben geri gidiyorum yatakcigima, hava da soguk zaten, hava yine bozuk olacak.. yazin ortasindayiz güya
günaydınn kızlarrrrr....
regencimmmm insallah canım yerlesme kanamasıdır insallahhhh....
screamaway hadi gozunaydınn canımmmm... benden sana akıl olmaz büyügümsün sonucta, sunu demek isterim.annenle gecırdıgın zamanın kıymetını bıl yavrummm... bende annemden uzagımm.. onu cok ama cok ozluyorummm.... yanıma geldıgındede fazla kalamıyorr. ozlemımı dindiremiyorumm... opuldunn cicimmm..
nihancancammm hayırlı haberle gel inş..
kardaizcimm merhaba canım nasılsınnn????
günaydınnnnnnn :81::81::81:
maşallah amma konuşmuşsunuz dün gece oku oku bititrdim ama
azracımmmm canım başın sağolsun, Allah geride kalanlara uzunnnnnn huzurlu ömürler versin canım.
nihanca tatlım battaş olmuşuzzz tızzzz. hadi git bakalım git doktora hayırlı haberle gel güzelim. sen de iyi ki varsınnn
regencim, yok ben gelip sana kan testi yapacam o olucak.
screamaway, canım gözün aydın annen geldi. işlerde yoluna girer şimdi.
hly7 arkadaşımmmmmmmmmmm seniiiiiiiiii özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm
saol canım benim aminn.
regencim gozunaydin kuzumyerlesme olsada sevinceksin kirmizilar olsada sevinceksin cok iyi tahmin ediyorum artik bi sonuca baglanmis olmasi acisindan hakkinda hayirlisi olsun canım
günaydınn kızlarrrrr....
regencimmmm insallah canım yerlesme kanamasıdır insallahhhh....
screamaway hadi gozunaydınn canımmmm... benden sana akıl olmaz büyügümsün sonucta, sunu demek isterim.annenle gecırdıgın zamanın kıymetını bıl yavrummm... bende annemden uzagımm.. onu cok ama cok ozluyorummm.... yanıma geldıgındede fazla kalamıyorr. ozlemımı dindiremiyorumm... opuldunn cicimmm..
nihancancammm hayırlı haberle gel inş..
kardaizcimm merhaba canım nasılsınnn????
canim dun bu postuna cvp yazdim tamosira kapiyi actim esim geldi...burasi da oylece kaldi afedersin....iyi geceler canimmmmm....
evet pratiklesmistimmm....ama ayni seyleri nefret ede ede yapiyordum, sonradan degistireyim menuyu diye dusundum, ama vakit olmadigi icin pek bir degisiklik yapamadim...
bu arada dondurmali tatli fikri cok iyimisss....
heee, tr'de cok sicakta olanlar icin soguk ayran corbasi var... onu tavsiye ederim... sicak sicak corba icmektense, soguk soguk ayran corbasi ikram edersinizzz... guzel oluyor bugdayliydi yanlis hatirlamiyorsam... ayy canim cekti...
ucak indi silacimmmm...yoldalar ama eve varmalari icin 45 dk filan var daha...:26:
kizlar bu saatlerde bos olmamasi lazimdi topiicmizin huuu nerelerdesiniz......
kardaizcim cok yogunsun sanirim yoksa buralarda olmaliydin......
slm canim..bazen olurboyle ama cogaliriz yavas yavas.....mrb nasılsınız ne kadar boş bugün sayfa
aynen öle tatlım yoğunluk fena bildiğin gibi değil. belki 2-3 saat sonraya gelirim.
siz napıyosunuz bakim
slm canim..bazen olurboyle ama cogaliriz yavas yavas.....
anladim canim..vallasicaklarda da pekbi zor olmasi lazim.. Allah kolaylikversin...
bizdende iyilik dun biraz lafladik kizlarla uzunca bi zamandir yapamamistik..iyi geldi...
acikcasi ben hamisheberleri bekliyorum artik. yarindan sonra batlar arka arkaya...
evet valla ne güzel sohbet etmişsiniz gelir gelmez geçmişi okudum.
allahtan klima var ama işten dışarı çıkınca kötü oluyo.
canım inşallah tuttururuz da bebişlerimizi müjdeleri veririz.
üptüm çokkkkk hepinizi görüşrüzzzzzz
bende de aliskanlik oldu, yorgunum diyenin batina bakiyorum...menbetacimmm, nereye gitmistin... kesin okumusumdur ama, sayfalari toplu toplu okuyorum, sonra aklimda bisi kalmiyor..
tugcecimmm, valla dogru sooledin, en azindan biz ilk cocuk derdindeyizzz... Allah silaya gayret, ve cokk rahat bir hamilelik versin... cunku o sIkInti icinde bir de ogluna yemek hazirlamasi gerekecek...:26:
karar verdim, ben en iyisi mi baska cocuk mocuk yapmayayim...
Babami yeni kaybettim canim. Annemde 1,5 sene once beyinkanamasi gecirdi benim arka sokagimda kardesim ve babanemle birlikte oturuyorlar
iyiyim tatlım nasıl olsun uğraşıyorız valla. bi o masa bi bu masa koşturuyorum. yeni gördüm yazını kusura bakma hayatım. bu hafta çalışma haftası inşallah sonu güzel olur. sen nasılsın? inşallah tutturmuşsundur güzelim
regen tatliskommm.... Allah hayırlısını nasip etsin canımmmm... kırmızıların gelmesıne sevındınn... ikilemde kalmıstınnn.... hayırlısı olsunn canımmm..yok canim simdi gerek kalmadi, sonra ihtiyac duyarsam gel yap raziyim
yerlesme degil canim benim devami geliyor Allahtan yani bi 69gün daha bekletmedi, demek ki iki siklusu bi arada cikardim ben
azracim canim birsey sormak istiyorum sana...
simdi tatlim senin kirmizilar once bi cee ee diyip geri cekiliyorlar ve sonra tekrar geri geliyorlarya.. sen baslangic olarak hangisini baz aliyorsun ve yumurtlaman hangisine gore oluyor...???? cunku hem atesini olcuyor,hem de testte pozitifi goruyorsun ya canim.. bende ona gorebi derleme yapicam kendimde... buay ates isine girseydim keske... insallah gerekkalmazzzz!!!!!!!!!!
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
1. menbeta
2. azra3434+
3. mpb
vışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hosgeldınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?