- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.641
bak bendegeldimmmm..........
canım aslinda bi gelip geri gitmiyorlar. ben genillikle 15. gun yumurtluyorum. ve yumurtlamadan sonraki 14. gun olmam gerekirken, önce 21. gun once hafif leke geliyo sadece gunluk pedi kirletecek kadar az. 5 gun sonra kahverengi lekelenme oluyo 2-3 gun suruyo oda en nihayetinde kirmizilar geliyo. Kirmizilarin en yogun geldigi gunu 1. gun olarak baz aliyorum ona gore yeni batimi ayarliyorum tatlim. gec kalmis sayilmassin aslinda ates olcumu yapmak icin ovulasyonuna daha var dimi seninle ayni batlarimiz
sende hosgeldınnn canımmmm
hlycımda gelmişşş... hosgeldinnnnnnnn... ne haber??? napıyorsunnn??? cok nadir ugruyorsunnn.....
sende hosgeldınnn canımmmm
hlycımda gelmişşş... hosgeldinnnnnnnn... ne haber??? napıyorsunnn??? cok nadir ugruyorsunnn.....
hoşbuldum canım saolasın iiyim şükür sen nasılsın ? ne var ne yok yeni hamiş varmı geçmişe bakarsam sizle konuşamam vaktim yok çünkü :) en son kuppeciğimi biliyorum sonra ?
bu aralar biraz sıkıntım var canım ondan nadir uğruyorum Allah ın iznşyle dönecem ama sizleri çok özledimmmm :))
hoşbuldum canım saolasın iiyim şükür sen nasılsın ? ne var ne yok yeni hamiş varmı geçmişe bakarsam sizle konuşamam vaktim yok çünkü :) en son kuppeciğimi biliyorum sonra ?
bu aralar biraz sıkıntım var canım ondan nadir uğruyorum Allah ın iznşyle dönecem ama sizleri çok özledimmmm :))
sagolasinn.... misafirin falan yok degil mi???........ canimm 10gunun kalmis bata.. insallah misafir trafiginde sIkIstirilmistir araya bebisin... bu yumurtayla sevgilisinin isi hiic belli olmazzz...
evvttt..hlym gelmissss...gitmez insallahhh......
iyim canımmm saol...
kuppeden sonra hamişimiz olmadı hatırladıgım kadarıyla... galiba yeni bir arkadas hamileyim demişti diye hatırlıyorumm ama emin değilimmm
kız gorumcen barıstımı ailesiyle?????? aklmda kalana bak...
iyim canımmm saol...
kuppeden sonra hamişimiz olmadı hatırladıgım kadarıyla... galiba yeni bir arkadas hamileyim demişti diye hatırlıyorumm ama emin değilimmm
kız gorumcen barıstımı ailesiyle?????? aklmda kalana bak...
ayy kuppeciğimiii canlandırıyorumda ben bile heycanlanıyorummm Allah ım kucağına almayı nasip eylesin sağlıkla inşallahh :)
görümcem yarın gidicek canımm :)
sılacımmmmmmmmmmmmmm azracımmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmm arkidişlerim nasılsınızzzz ne var ne yok.....özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!
tatil bittimi azracım :) napıosunuz ne var ne yok kuppe nasıl dr kontrolü nasıl geçmiş merak ettim screamcım napıooo tuğçecimm nasıllarr ve diğer hamişlerimizz hepsi iyidir inşallahhhh....
regentoşumm en son ne yapmaya karar verdi testte bi silik çizgi görmüş sonradan eeeeeeee şimdi napcak ?
hiicbelli olmaz canim dedigin gibi kismette varsa onunu kimse baglayamaz... dogru zamaninibekliyor herkes gibi...ayyy sılacım onu bana mı yazdınnn.. bende hlya yazdın sandımmm.. cvp vermiyorummm.. şimdi dank etti..
canımmm ovulasyon gunlerım bitti. doktorumun onemli dediği gunler... o gunlerde misafirlerim vardı hatta yazmıstım burayada.. bu ayda bos gectı diye... 2 gun sonra bir yogunlugum gene olacak.. kaynanamlar geliyor.... 1-2 gece kalacaklar..... benim iş ne olur bilemem...
napalım nasipte varsa bir kere yapısımızdada olur....
saol canım sordugun içinnnnn...
hiicbelli olmaz canim dedigin gibi kismette varsa onunu kimse baglayamaz... dogru zamaninibekliyor herkes gibi...
hiii iyiidir kayinvalidenle aran?? kolayliklar diliyorum sana......canim yaa..yemek falan yaperken stres olmuyormusun... ben oluyorum acikcasiiii... yaniyalniz yapsan neysede misafirin yaninda yaparken takilirim heralde...
canim beniimmmm.......... daha iyi gordum seni.... sevindim valla...
yeni hamilemiz simdilik yok canim.. bugun regen kirmizilarin geldigini yazdi...
nihanca nin yumurtaliklari akilli akilli gelisiyorlar.. olmasi gereken yerden yumurtluyormus buay ve gelisimidegayet iyiymis..yakalar insallah bu ay.. aklima sen geldin canim inan buhaberde... ama nihan incir-havuc kurunu uyguladi ve devam ediyor.......faydasi olabiliecegini soyledi..aklinsda olsun bitanem....
bide bu sabahhh kardaizcim seni coook ozledigini not dusmustu!!!!
günaydınnnnnnn :81::81::81:
maşallah amma konuşmuşsunuz dün gece oku oku bititrdim ama
azracımmmm canım başın sağolsun, Allah geride kalanlara uzunnnnnn huzurlu ömürler versin canım.
nihanca tatlım battaş olmuşuzzz tızzzz. hadi git bakalım git doktora hayırlı haberle gel güzelim. sen de iyi ki varsınnn
regencim, yok ben gelip sana kan testi yapacam o olucak.
screamaway, canım gözün aydın annen geldi. işlerde yoluna girer şimdi.
hly7 arkadaşımmmmmmmmmmm seniiiiiiiiii özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm
canim benim burasida,bende seni ozledik cokk..o super enerjinle siakliginla bizi isitirsin insallah yine...
canim az once bikac info yazdim sorduklarinida yazayim...
kuppenin dr randevusu cok iyi gecmisti...kesesinide gordu...hersey cok guzel,normaldi...
screamawaycimda oyle ..hersey yolunda yarin dr gidicek.. du aksam anneside yanina geldi.. insallah yerlesorse evine buyukyuku gidecek...
regeni de yazmistim zaten... ha azraciminda tatilibitti iste suan....
sen ne yaptin bidaha dr falan gittin mi??
Anladim canim senin siklusun biraz uzun o yuzden tahmini 1 agustosta yumurtlarsin gibi geldi bana. Yarin baslarsan atesini olcmeye tam olarak ne zaman yumurtluycaksin onuda test etmis olurduk. Yumurtlamayi belirlemede cok yardimci oluyor canim tavsiye ederimanladim canimmm... durumumuz farkliymis yani.. simdi ben 40.gunde kirmizi bi gorunuyo 44.gun tam cosuyoo... bende 44.gunumu bat olarak hesapliyorum..
ama bu 3aydir boyle yani gunleride degismedi.. sat 2 temmuzdu yani 28 haziranda basladi pembe lekelenme 2 temmuzda yogunlasti... siklumude 44 gun olarak alirsak bat 14-15agustosa denk geliyor iste...
haa gec deilmi dersin ates icin??
yani acikcasi nezaman yumurtluyor olacagimi tam kestiremiyorum ve bu hesabin icinden cikamadim!!! onunicin tam gaz devam ediyorum calismalara.... ama yakalarim ama kacar!!!! kismet artik.....
ayy regen adına çok sevindimm regentoşumm gözün aydın hiç değilse belirsizlikten kurtuldun canım :)
nihancımmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmm senin için de çok sevindim tatlım inşallahh son olur bu ay canımm :))
sılacımm çok saol canım özlendiğimi biliodum hissediordummm sizde özlenmektesinizzz canlarım benimmm ben daha iiyimm inşallah daha da ii olcam Allah ın izniylee bebk mevzusunu bayramdan sonraya bıraktımmm canımm:)
canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bnde seni çok özledimmmmmmmm sabah şekerleri gibi muhabbetimizi özledimm ilk günaydın demelerimizi özledimmmm az kaldı dönüşüm muhteşem olacakkkk :))
canımmm kuppecim ya çok sevindim çokkk ve beklemediği anda geldi ne güzell :) screamcığımda annesi gelmişş ohhh biraz rahat eder ne güzell :))
azracığımın yakını mı vefat ettii acaba
Yok kuzum gurbetlikten konusuyorduk konu konuyu acti rahmetli babama geldiYeni bisey değil 8 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?