2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

haa iste en zor olan noktaa....bende tuz ozurluyumdur.. cok defa tatmam lazim.... kizz senin yerine ben kaygilandim...

amakaynanandan bisey olmaz yani daha rahat edersinnn... aranizda iyiymis..beraberce yaparsiniz...
oyle iste hlyacim.... evet guzelim karsilikli hislerimiz.... insallah seni beklicez...

bitanem haddim deil ama bayramdan sonraya ertelemek iyi olmus..insallah hersey guzel gelisir... bide canim sende dene emi incir -havuc u............. canim benimmm cokoptum seni...

anladim tatlimm.. ozaman yarin sabah ben 6 ve 8 arasi uyanmaya calisayim ve dil altindan olceyim.. koltuk alti olmaz mi,?...

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmm ben tersten okumaya basladim isyerindeyim cok dikkatli okuyamiyorum yeni gordum yazdigini alem gider mersine ben giderim tersine
Tatil bitti canim hic sorma basladim yine strese
sen nasilsin canim gorumcen donuyormus yarin.. isler yavas yavas yoluna girmeye basladimi daha iyi gordum seni bugun kuzucum

sılacımmm canımmmm bende hep tuzsuz yaparım hiç kacırmam ama kıvamında olsa daha ıyı olur tabı..

kız sırf kaynanam olsa okey ama onunda misafirleri geliyor.. düşünsene "ayy ne biçim gelini var daha yemeği bile tam yapamıyor" dicekler... kendi adımamı üzüleyimm kaynanam adına mı bilemedim...

ama allah içinde elim iyidir.. güzel yemek yaparımmm.. kendimi ovdummm dimi.... ama kocişimde oyle dyor... gobek yarıstırıyoruz kocamla walla....

menbetacimmmm, benim annemi de zor tutariz normalde burda... bu sefer cok duygu somurusu yaptim da, oyle getirttim.. yoksa cok uzun sureli gelemiyor zaten...

bugun bir yardimci tuttum.. evi temizlicekler beraber... bende calisiyorum, izin almadim... biraz bencillik mi yaptim ney, ama benim pek bir yardimim olmazdi zaten.. anca ayak bagi olurdum onlara...

hulyacimmmm, hosgeldin sende... silacim tum haberleri siralamis zaten.. gorumcenin gidiyor olmasina sevindim, en azindan sIkIntilardan biri azaliyor.. insallah digerleri de gecer yakinda...

regencimmm, baslamis kirmizilar.. sevindim, en azindan belirsizlikten kurtulmus oldun... insallah bu kirmizilar son olur canim...

Yok tatlim koltuk alti ortamin sicakligindan etkilenip yaniltiyo olcumleri. Sen dil altindan yataktan hic kalkmadan ve hergun ayni saatte olcmeye calis. Fertility sitesine uye olcakmisin peki listemize ekliyim senide

ahh canımm kıyamam.. kaytardım ben demiyor da..... aman saka yapıyom.. sen hamilesin zaten oyle işlerde dikkat etmen lazımm.. anacıgında yardımcı olur...

bidaha dogumuna gelir o zaman.. hayırlısıyla inşAllah..

Yok tatlim koltuk alti ortamin sicakligindan etkilenip yaniltiyo olcumleri. Sen dil altindan yataktan hic kalkmadan ve hergun ayni saatte olcmeye calis. Fertility sitesine uye olcakmisin peki listemize ekliyim senide

kizlar yaaa bu ates olctugunuz sitenin bissuru dilleri var... ben fransizcasini sectimmmm...yuppiii...
regen almancayla daha rahat ederdiiiiiii...

silacimmmm da mi ates olcumlerine basliyorrr...

silacimmm, azraciminnn dedigi gibi sakin koltuk altindan olcme.. ben ilk ay yapmistim oole.. ates olcumlerim bisiye benzememisti...

canim fertility nin fransizcasida varmis... aaa neden daha once kesfetmedim... hersey var bu sitede..esimede gostereyim... ama canim sen veya sreamaway oraya uye olmak ici bana bitane link yollayabilir misiniz.. bakayilmda bi yanlis yerlere uye olmayayim yinede...ben onu fransizcasinia ceviririm...

silacimmmm da mi ates olcumlerine basliyorrr...

silacimmm, azraciminnn dedigi gibi sakin koltuk altindan olcme.. ben ilk ay yapmistim oole.. ates olcumlerim bisiye benzememisti...

canim biliyosun tee nezamandir size hevesleiyordum...kismet buguneymis... aslinda hiic yapasim yoktuama bi anda sitenin icinde bulunca kendimine kadar profesyonel bir sey oldugunu anladim...

canim link istiyorum simdiiii...

kızlarrr sabahın 7 den beri hastanedeyim sıcak bi yandan beklemek bi yandan perişan oldum

dr sabah yine yumoşuma baktı 21.7 mm olmuş çok güzel dedi saat 2 de iğnemi de oldum 36 sat sonra ilişki verdi 16. günümde de progestana başlıyorum eğer olmazsa yine klomen devam kızlarr

inşşş bu kadar uğraşmama değer rabbim utandırmasın

nihancimmmm, cokkk sevindimmm.... 36 saat sonra cokkk calisin o zaman..

aklimdaydinnn sabahtan beri, nasil gecti randevusu diye, ama bisi yazmadim buraya.. sanirim... yazdim mi yoksa...:44::44::44: kafam karisti... hem isle, hem burayla ilgilenince, boyle darma duman oluyorum...

nihannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşımmm valla billa yemin ederimm seni içimden öyle bir geçirdim ki hemen geldinnn tatlım güzel haberler almışsın çok sevindimmm inşallahh bu ay son olurr canım kader arkadaşımmm :))

ayyy nihancımm ne güzel haber almışsınnnn büyümüşş ohh iğneyide vurdurmuşsunnn ne güzell Allah ım inşallah son olurr arkadaşımın yüzünü güldür Rabbimmm nolurrrrrrrr !!!!

canımmm screamcımm saolll hoşbuldumm :)) geçicek inşallah sıkıntılarımmm Allah ın izniyleee bebek mevzusunu da bayram sonrasına bıraktım bakalımmm onuun içinde kısmett inşallah :))

hulyacimmmm, tamam sen bayram sonrasina birak dusunmeyi ama, korunmayin bence... belli olmaz bu durumlar sonucta.....

merhaba kizlar...

ay agridan kivraniyordum biraz hareket iyi geldi.. sükür simdi bir seyler yiyecegim..

Hülyacimmmmm geri gelmissin canim ne cok sevindim...

ama ben gidiyorum.. sizleri birakcam artik, buna mecburum.. hepiniz kendinize iyi bakin sok seviyorum sizleri

ayyy nihancımm ne güzel haber almışsınnnn büyümüşş ohh iğneyide vurdurmuşsunnn ne güzell Allah ım inşallah son olurr arkadaşımın yüzünü güldür Rabbimmm nolurrrrrrrr !!!!
canımmmmm hoşgeldin kuzumm özledim valla face de yoksun hiç kader arkadaşım benimm
inşşş bu ay tutar canım tutmazsa klomene devam canım pes etmek yok rabbim inşşş nasip eder gülüm hepimişz yaşarız bu duyguyu

çok iyi geçti canım yomuşum 4mm daha büyümüş inşşş bebek olarak geri döner bana canım allahıma çok dua ettim iğne olurken tutsun diye

perşembe gece saat 2 de buluşma gerçekleşecek canım biz yapalım da gerisi rabbime kalmış

zaten olmazsa yine klomen devam çok ta kendimi kaptırmıyorum hiç tutacak diye kesin bişey yok bu ay değilse bidaha ki ay canım geç olsun da güç olmasın gülüm zaten beklemek bağımlılık yaptı

regentoşumm bnde senin adına sevindim hiç değilsee belirsizliğinnn gitti...ama sen nedenn gidiyorsunnn şimdiii anlamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…